مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من چه برندی تعیین کردم ؟
چون گفتم گرافیک Nvidea یا سی پی یو Intel میشه برند تعیین کردن ؟ عجب.

بله، دقیقا همین میشه، هر چند که در مورد بودجه ی شما هم انتخابها از همین برندها توصیه شده.

من الآن داشتم قطعات رو سفارش میدادم بعد گفتم بذار i7-3770 هم یه نگاه کنم دیدم چندتا آپشن بیشتر از i7-3770K داره؟! چطوریه؟ چیز مهمی نیستن اونا؟
لینک مقایسه:
Compare Intel� Products

خیر، اون گزینه ها در کاربردهای سازمانی و اداری استفاده میشه، به سیستم بازی و خانگی مربوط نیست.

لوازم این پلاتفرم دیگه تولید نمیشه چون از رده خارج هست، مادربردای موجود توی بازار برای این سوکت هم گرون هستندو تنوعشون هم کم شده
ASUS P6X58D-E/Pro توی بازار هنوز موجودن که می تونی یکیشون رو بخری، دلیلی هم نداره که گرونترینش رو بخری چون دورش تموم شده. قیمتشون هم به ترتیب 200 و 260 تومن هست.

اقا من 4 تومن بودجه دارم ولى ميترسم بد بکشه پايين قيمت قطعات. نظر شما چيه؟ الان بگيرم؟ با اين اوضاع که گفتيد از رده خارج هست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

300هزار تومن می خوام هزینه کنم برای خرید cpu
تو پست قبلی گفتم سیستم فعلی شما دیگه ارزش ارتقاء نداره. (این سری خیلی وقته که منقرض شده)
با 300 تومن هم کار خاصی نمیشه کرد فقط پول شما نابود میشه بهتر صبر کنی بیشترش کنی تا ارزش ارتقاء داشته باشه !

ببخشید با 300 تومان بهترین هدفونی که میشه خرید چیه؟کیفیتش فوق العاده باشه.مخصوص موزیک.بعدش بازی. اسپیکرم z 5500 هستش.
و دیگه اینکه با 130 اینا بهترین موسی که میتونم بخرم چیه؟ مخصوص گیم.
لیستی از قیمتای موس razer ندارین؟

اقا من 4 تومن بودجه دارم ولى ميترسم بد بکشه پايين قيمت قطعات. نظر شما چيه؟ الان بگيرم؟ با اين اوضاع که گفتيد از رده خارج هست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

شما از ارتقای مادربرد شروع کردی و مادربرد 1 تومنی خواستی، بعد از چن تا پست حالا می گی می خوای کل سیستم رو عوض کنی، تمام این سوالا رو می شد توی 1 پست مطرح کرد
وضعیت بازار رو کسی نم تونه پیش بینی کنه، فعلا که ارز پایین کشیده، اما همه ی قطعات ارزون نشدن

خوب کارت گرافیک رو چی انتخاب کنم ؟؟

قیمت قطعات هم اگه میشه کنارش بنویسید

گرافیک این مدل آنبرد هست، با این بودجه نمیشه بهتر از این پیشنهاد داد، واسه سیستم بازی باید بودجه رو 2 برابر کنی.

ببخشید با 300 تومان بهترین هدفونی که میشه خرید چیه؟کیفیتش فوق العاده باشه.مخصوص موزیک.بعدش بازی. اسپیکرم z 5500 هستش.
و دیگه اینکه با 130 اینا بهترین موسی که میتونم بخرم چیه؟ مخصوص گیم.
لیستی از قیمتای موس razer ندارین؟

هدفون رو یا مخصوص بازی انتخاب می کنن یا مخصوص موزیک، این دوتا معمولا با هم توی یه هدست جمع نمی شن.
اگر موزیک برات اولویت داره که می تونی از مدلهای برند سنایزر مثل مدل HD 518 PRO رو انتخاب کنی

اگر بازی برات مهم هست که می تونی Razer Tiamat رو بخری و بعد megalodon، البته ASUS VULCAN و CORSAIR Vengeance 1500 هم انتخابای بعدی هستن که اینجا موجود نیستن.

بهترین ماوس با 130 تومن Logitech G9X یا G500 رو برداری، هر دو تا عالی هستن.
ماوسهای RAZER هم بیشترشون توی بازار ما موجود هستن اما لیست قیمتی ازش نیست.

سلام
فرشید خان ببخشید قصد خرید یک کیس رو دارم . تا 900-950 . تقریبآ واسه گیم !! البته بیخیال AA و رزولیشن و ... :دی
میشه لطف کنید CPU.VGA.Ram و مادربرد و پاور و هارد و خود کیس رو یه پیشنهادی بدید
2 دفعه مزاحم شدیم کیس های پیشنهادیتون خوب بود گفتم بازم از شما بپرسم
خیلی آقایی
موفق و موید باشید

سلام
فرشید خان ببخشید قصد خرید یک کیس رو دارم . تا 900-950 . تقریبآ واسه گیم !! البته بیخیال AA و رزولیشن و ... :دی
میشه لطف کنید CPU.VGA.Ram و مادربرد و پاور و هارد و خود کیس رو یه پیشنهادی بدید
2 دفعه مزاحم شدیم کیس های پیشنهادیتون خوب بود گفتم بازم از شما بپرسم
خیلی آقایی
موفق و موید باشید

درود
اگه بیخیال اونا هم بشی باز واسه بازی کمه، این سیستم حدود 1030 تومن میشه:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-USB 3.0
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

میشه یه مقایسه بین athlon x2 260
Phenom II X2 550
انجام بدید که کدوم بهتر هست ؟

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

و یه قیمت از روز بازار از هر دوتا لطف کنید
و اینکه الگو یا نرم افزاری برای محاسبه توان مصرفی و انتخاب پاور هست ؟

آقا ارزش داره برم همون 560ti رو بگیرم؟؟؟
رفتم دیدن قیمت radeon hd 6950، پونصد تومن بود!!! :-o آخه قیمت 560ti حدودا 340 بود!!!!
بهترین مدل 560ti، به نظرم 560ti twin frozer II هست. برای over clock این چیکار کنم؟؟؟ یه راهنمایی یه سایت معتبری چیزی میشه معرفی کنید؟؟؟ببین فنی چیزی نباید گرفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or