ببخشید با بودجه ی 1 میلیون تومن چه مادریردی میتونم بگیرک که چند سالی رو ساپورت کنه؟
این چند کاره هایی که معرفی شد مدلهای اداری هستن و از لحاظ دوام مشکلی ندارنمیتونی یه پرینتر سیاه سفید خوب + یه فکس و یه اسکنر خوب ( قیمتش زیاد نباشه خواهشن! ) پیشنهاد بدبد ، واسه کافی نت . از این چند کاره ها نباشه لطفا ( قابل توجه فرشید جان )
سلام دوستان میشه یه سیستم در حد 2.5 معرفی کنید (البته با مانیتور)
و یه چیز دیگه به نظرتون صبر کنم فرجی تو قیمتها میشه یا ارزششو نداره![]()
میشه یه مادربورد با قیمت خوب بگین که از sli پشتیبانی کنه؟؟
راستی همون قطعات (منظورم gtx 560 ti و core i5 2400) رو همین مادر بورد خودم کار میکنه؟؟؟ gigabyte H55-USB3
سلام
بین این دو CPU کدوم بهتره ؟ تفاوت هاشون چیه ؟ کدوم جدید تره ؟
core i5 3550
core i5 2500k
1 تومن فقط واسه مین ؟! این که قیمت مین بالاتر میره دلیل بر ساپورت بهتر نسبت به مدلای دیگه در آینده نیست !
اینا پیشنهاد میشه :
CPU : intel i5 2400
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : msi p67a-c45
VGA : evga gtx560
POWER : green gp600a-eu
حدودا 1050 در میاد در صورتیکه واسه بازی بخوای.
نام کاملش دقیقا همون EVGA GTX560 هستش یعنی این کارت :arrowd: (البته بدونه اون لیبل N1)
![]()
میتونه اینو در نظر بگیره :سلام
یه سیستم خیلی خوب فقط برا گیم پیشنهاد بدید. کیس + مانیتور
بودجه 1900.از این بیشتر نشه چون همنم به زور جور کرده.
فقط یه توضیح بدم : این کیس رو یکی از دوستام میخواد .قصد داره مثلا با سالانه خرج یه مبلغی همین کیس رو اپدیت نگه داره مثلا سال دیگه یه گرافیک جدید بزاره روش ساله بعدش رمش رو عوض کنه....
پس خواهشا یه سیستم بگین که بعدا برا ارتقا نیاز نباشه هر سری همه قطعاتش رو عوض کرد.
مانیتور هم LG خواهشا.
گرافیک Nvidea
سی پی یو Intel
پاورش هم کم صدا باشه بهتره.
با تشکر
سوال شما معنی دیگه ای میداد در کل مهم نیست.منظور من اين بود که ميخوام بهترين مادربرد بازار رو بخرم.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
560Ti از نظر کارایی بین HD6870 و HD6950 قرار میگیره که در اکثر موارد از 6870 سریعتر و از 6950 هم ضعیفتر هستش ، ایتکه مهم هستن مشکلی نیست پیشنهاد مین فقط و فقط به بودجه شما بستگی داره !مرسی! اگه زحمت نشه یه کارت گرافیک ati هم سطح gtx 560 ti بگین!! برای من crossfire x یا sli مهمن!!!
پست شما به تاپیک مشکلات منتقل شد.خوب من که همین z68 extreme3 رو با 2500k گرفتم . اگه می خواستم برم برای z77 و ivybridge حساب کردم حد اقل باید 220 دیگه می دادم که به نظرم ارزش نداشت . فقط یه سوال ..
این cpu تا چه دمایی بالا بره ok هست؟ لطفا" هم هسته ها رو بگید هم CPUINT .نمی دونم شاید جای این سوال اینجا نبوده
سلام آقا فرشید
میخواستم بدونم GTX 560Ti وارد بازار شده یا نه؟و اینکه قیمت قطعات توی چه ماهی میاد پایین؟
شما اگه مشاوره می گیری دیگه چرا برند تعیین می کنی؟سلام
یه سیستم خیلی خوب فقط برا گیم پیشنهاد بدید. کیس + مانیتور
بودجه 1900.از این بیشتر نشه چون همنم به زور جور کرده.
فقط یه توضیح بدم : این کیس رو یکی از دوستام میخواد .قصد داره مثلا با سالانه خرج یه مبلغی همین کیس رو اپدیت نگه داره مثلا سال دیگه یه گرافیک جدید بزاره روش ساله بعدش رمش رو عوض کنه....
پس خواهشا یه سیستم بگین که بعدا برا ارتقا نیاز نباشه هر سری همه قطعاتش رو عوض کرد.
مانیتور هم LG خواهشا.
گرافیک Nvidea
سی پی یو Intel
پاورش هم کم صدا باشه بهتره.
با تشکر
مرسی! اگه زحمت نشه یه کارت گرافیک ati هم سطح gtx 560 ti بگین!! برای من crossfire x یا sli مهمن!!!
LGA 1366
والا من منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بهترین نوعش رو بگیرم.