مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اون کیبرد نیست موسِ.
در مورد سوال آخر هم فقط به یدونه LNB دو سوزنه نیاز هست همین !
شما سوال پرسیدی ما هم جواب دادیم ، حالا اینکه از جوابا خوشت میاد یا نه دیگه به ما ارتباطی نداره ! (به نظر میاد نباید جواب میدادیم)
من نه نارحت شدم نه با جواب مشکلی داشتم !!!
فقط من روی ظاهر قطعاتم خیلی حساس شدم، دوس دارم پولی که میدم تو ظاهر هم نشون بده نه مثل گوشی های سامسونگ باشه که هرچی پول بدی باز پلاستیکیه
.
در مورد LNB اگر منظورتون قیچی زدن هست خوب مورد نداره..
ولی قطعه ای که بتوانه چنین کاری کنه رو معرفی نکردید

..
من یه دونه ssd گرفتم که زحمتش و آفا فرشید کشید (دستش هم درد نکنه)..
برای کسایی که از تواناییش بیشتر سر در بیارن عرض کنم..
من قبلاً در ps cs5 کار و در ابعاد 20 cm و 300 dpi به زور انجام میدادم، هارد خر خر صدا میکرد و جون میکند تا عملیات و انجام بده..
ولی توی تست دیشبم در سندی با ابعاد 1metr در 2 metr اون هم با 300 dpi به راحتی کار می کردم
از صدای هاردمم راحت شدم که خیلی روی اعصاب بود،
قیمتش بالاس، ولی نسبت به قدرتی که سیستم میگیره، به همه پیشنهاد میکنم ( من که:x دارمش)

آخرین ویرایش:
در مورد LNB اگر منظورتون قیچی زدن هست خوب مورد نداره..
ولی قطعه ای که بتوانه چنین کاری کنه رو معرفی نکردید
در مورد ظاهر خوب این نظر شماس و کاری نمیشه کرد !
نه منظورم قیچی نبود ، منظور اینه :arrowd:
diamond_twin_420.gif
در آخر هم یدونه DVB کارت میخواد همین.

سلام دوستان.برای یکی از دوستانم یه سیستم(فقط کیس) میخوام.هر چی کمتر باشه بهتر.چون برای کارای مغازه اش میخواد.یه چیزی تو مایه های 400-500 باشه.کلا هر چی ارزونتر باشه بهتره.برای کارهای خیلی خیلی معمولی و سطح پایین.
خیلی ممنون

سلام دوستان.برای یکی از دوستانم یه سیستم(فقط کیس) میخوام.هر چی کمتر باشه بهتر.چون برای کارای مغازه اش میخواد.یه چیزی تو مایه های 400-500 باشه.کلا هر چی ارزونتر باشه بهتره.برای کارهای خیلی خیلی معمولی و سطح پایین.
خیلی ممنون

CPU:Intel Pentum 630
RAM:2GB AMD DDR3
M/B:P8H61-M
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

حدود 600 تومن میشه و فک نکنم با قیمتای الان بشه پایینتر درآورد، مگر با کیس یا پاور تقلبی که اصلا توصیه نمیشه.

در مورد ظاهر خوب این نظر شماس و کاری نمیشه کرد !
نه منظورم قیچی نبود ، منظور اینه :arrowd:
diamond_twin_420.gif
در آخر هم یدونه DVB کارت میخواد همین.
اوممم...
طریقه نصب همین این چه طوریه ؟
باید رو بشقاب باشه ؟
بعد اینکه یه مدل خوبش و معرفی کنید + حدود هذینه
کیفیت دریافت تصاویر.. ؟
و همچنین یه سوال دیگه، این کانالای پولی و هم باز میکنه ؟
ممنون

سلام اساتید.یه فن کولر زیر 20 تومن واسه این CPU میخواستم.

87450037753967377230.png
66 یکم بالاست واسه i3-530 اور شده به 3.3MHz.
یه خمیر سیلیکون خوب هم بگین.

مرسی...
فن تا رنج 20 تومن که موجود نیست حداقل باید 30 35 تومن هزینه کنی که میشه EVERCOOL BUFFALO 100 البته این یه مدل ساده هست (مشخصه) و بدرد فرکانسای بالای 4GHZ نمیخوره.
خمیر هم میتونی TUNIQ TX-4 رو در نظر بگیری.
اوممم...
باید رو بشقاب باشه ؟
کیفیت دریافت تصاویر.. ؟
ممنون
این یه نوع LNB هستش و رو بشقاب سوار میشه ، دیگه باز کردن کانالا (پولی یا هر چیز دیگه) ربطی به این قطعه نداره.
در مورد مدل و قیمت هم من اطلاعاتی ندارم یه شماره برات پخ میکنم ازش آمار بگیر.

سلام اساتید.یه فن کولر زیر 20 تومن واسه این CPU میخواستم.

66 یکم بالاست واسه i3-530 اور شده به 3.3MHz.
یه خمیر سیلیکون خوب هم بگین.

مرسی...

زیر 20 تومن میشه همون فن استوک خودش، اگه تا 40 یا 50 تومن می تونی هزینه کنی که میشه یکی از فن های GREEN BUFFALO یا DEEPCOOL ICE EDGE 400 رو بخری که به ترتیب 34 و 55 تومن هستن حدودا.
خمیر خوب هم الان خمیر CoolerMaster هست.

اوممم...
باید رو بشقاب باشه ؟
کیفیت دریافت تصاویر.. ؟
ممنون

با مدل معمولی و تک سوزنه هیچ فرقی نداره، همه ی شرایطش همونه.

سلام به دوستان گرامی و زحمت کش که دارن به همه کمک میکنن واقعا ممنون هستم من از طرف همه بچه ها
راستش میخواستم 1تومن خرج کنم اما موندم بین این که کیس رو ارتقا بدم یا اینکه لپتاپ بگیرم و گیج شدم
اول از همه از دوستان میخوام یه کیس با قیمت 1 تا 1.200 بهم پیشنهاد بدن که بتونم باهاش بازی های روز رو بازی کنم و کارای طراحی رو هم راه بندازه .
و اینکه تو پست های قبل دیدم دوستان برای کیس 1 تومنی یه cpu cori3 پیشنهاد داده بودن سوال من اینکه که چطور میشه لپتاپ با قیمت 200 تومن بالاتر رم و سی پی یو قوی تری داره نسبت به این قیمت که تازه فقط برای کیس هست
یه مدل lenovo رو دیدم که حدود 1.3 قیمت داشت اما با رم 8 و هارد 750 و س پ یو i5 و این یه خورده گیجم کرد
ممنون میشم راهنمایی کنین در مورد این حرفایی که زدم و اینکه به نظرتون صبر کنم تا 1 ماه دیگه امکان داره اتفاق خاصی بیافته ؟یعنی به نظرتون سریعتر این پول رو خرج کنم یا اینکه اگه واسم مثلا قطعات بهتری برای خرید بیاد!!؟

سلام به دوستان گرامی و زحمت کش که دارن به همه کمک میکنن واقعا ممنون هستم من از طرف همه بچه ها
راستش میخواستم 1تومن خرج کنم اما موندم بین این که کیس رو ارتقا بدم یا اینکه لپتاپ بگیرم و گیج شدم
اول از همه از دوستان میخوام یه کیس با قیمت 1 تا 1.200 بهم پیشنهاد بدن که بتونم باهاش بازی های روز رو بازی کنم و کارای طراحی رو هم راه بندازه .
و اینکه تو پست های قبل دیدم دوستان برای کیس 1 تومنی یه cpu cori3 پیشنهاد داده بودن سوال من اینکه که چطور میشه لپتاپ با قیمت 200 تومن بالاتر رم و سی پی یو قوی تری داره نسبت به این قیمت که تازه فقط برای کیس هست
یه مدل lenovo رو دیدم که حدود 1.3 قیمت داشت اما با رم 8 و هارد 750 و س پ یو i5 و این یه خورده گیجم کرد
ممنون میشم راهنمایی کنین در مورد این حرفایی که زدم و اینکه به نظرتون صبر کنم تا 1 ماه دیگه امکان داره اتفاق خاصی بیافته ؟یعنی به نظرتون سریعتر این پول رو خرج کنم یا اینکه اگه واسم مثلا قطعات بهتری برای خرید بیاد!!؟

الان با 1 تومن نمیشه یه کیس متوسط هم جمع کرد، چیزی که پیشنهاد داده بودم پایینترین مدلی بود که برای بازی میشد گرفت.

کی گفته با 1200 میشه یه لپ تاپ قویتر گرفت؟؟! همچین چیزی نیست، اشتباه شما اینه که فکر می کنید یه حتما پردازنده ی Core i5 موبایلی از یه پردازنده ی Core i3 مخصوص PC قویتره، در صورتی که اینطور نیست، این نامگذاریها با توجه به رده ی بازاری پردازنده ها در همون پلاتفرم هست، اما از لحاظ راندمان زیاد قابل قیاس نیستن

این قانون در مورد گرافیک هم صادقه، مثلا یه کارت گرافیک GT 520 موبایل شاید به اندازه ی یه کارت گرافیک رده پایین PC که 2 سال از عمرش می گذره هم سرعت نداشته باشه.

شما تا هر وقت بخوای می تونی صبر کنی، اما تحولات 4 ماه گذشته و گرونی 70 درصدی ارز و گرون شدن تمام کالاها رو در نظر بگیری نتیجه چیز دیگه ای میشه.

سلام
یه سیستم با قیمت 800-900تومن میشه معرفی کنید.تا 1تومنم جاداره.
لطفا سریع.مرسییییییییییی
این پیشنهاد میشه (فقط کیس) :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : sapphire hd6850
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum2

حدودا 1.100 در میاد ، میتونی VGA رو GTX550 Ti هم در نظر بگیری یه 40 تومنی حدودا کم میشه که به نسبت کاراییش هم کمتره .

آخرین ویرایش:
سلام
یه سیستم با قیمت 800-900تومن میشه معرفی کنید.تا 1تومنم جاداره.
لطفا سریع.مرسییییییییییی

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M
VGA:GEFORCE GTX 550 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1050 میشه و برای بازی بهینه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟