مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود ای ملت.
من الان رم کینگماکس باس 1333 دارم اونم 4 گیگ که اصلا برای جهاد 3 جواب نمیده. میخوام ارتقا بدم به 8 گیگ باس 1600 پیشنهاد و قیمت دوستان چیه؟ با تشکرات فراوان.

یه مانیتور میخوام بخرم که 30 اینچ باشه. رزولیشن هم 1080*1920خوبه (چون فاصلش خیلی نزدیک نیست) چی پیشنهاد میکنید و قیمتش ؟
این tv های 32 که 1080p هم هستند به درد مانیتور میخورند یا نه ؟ چون قیمتشون خیلی مناسبه.

درود ای ملت.
من الان رم کینگماکس باس 1333 دارم اونم 4 گیگ که اصلا برای جهاد 3 جواب نمیده. میخوام ارتقا بدم به 8 گیگ باس 1600 پیشنهاد و قیمت دوستان چیه؟ با تشکرات فراوان.

درود
الان من خودم 8 گیگ رم دارم ولی عملا تو بازی از 4 گیگش استفاده نمی کنه فکر نکنم برات تاثیری داشته باشه !!!!

این سیستم پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

میشه یه سیستم amd و ati بدون کیس و دیوی دی ممنونم[/QUOTE]

نقل قول کردن رو یاد بگیرید لطفا
با اون هزینه بهترین انتخاب همین بود که پیشنهاد شده، به برند کاری نداریم که بخوام AMD پیشنهاد بدم. اما بدون کیس و DVD:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
POWER:585W GREEN

درود ای ملت.

شما هم که یاد گرفتی با ملت مخاطب میشی همش مثل بعضیا!!

رمت که مشکل نداره با جهاد،فشار این بازی همش رو گرافیک و CPU هست
بهترین گزینه CORSAIR XMS3 DDR3 1600 2*4GB هست، اگر حرفه ای بخوای پک 8 گیگی CORSAIR VENGEANCE 8GB DDR3 1600 DUAL
اول 130 تومن هست و پک دومی هم 150 تومن

یه مانیتور میخوام بخرم که 30 اینچ باشه. رزولیشن هم 1080*1920خوبه (چون فاصلش خیلی نزدیک نیست) چی پیشنهاد میکنید و قیمتش ؟
این tv های 32 که 1080p هم هستند به درد مانیتور میخورند یا نه ؟ چون قیمتشون خیلی مناسبه.

مانیتور 30 اینچی نداریم توی بازار داخلی، فقط میشه TV خرید با این مشخصات که اونم جای مانیتور رو نمی گیره اصلا،مگر بخوای به کنسول وصل کنی و بازی کنی.

ممنون از فرشید و حسین عزیز.
مشکل من فقط بازی نیست و بنا به گیرهایی که در اجرای برخی برنامه ها دیدم تصمیم بر ارتقا گرفتم.
فرشید جان برات یه پ.خ میفرستم واسه خرید.

quote_icon.png
نوشته شده توسط amir_amd
مانیتور 30 اینچی نداریم توی بازار داخلی، فقط میشه TV خرید با این مشخصات که اونم جای مانیتور رو نمی گیره اصلا،مگر بخوای به کنسول وصل کنی و بازی کنی.
برای کنسول نمی خوام اون که حداقل 50 اینچ.
از دبی هم میتونم تهیه کنم. تا 1500$ هم مشکلی نداره.
یادمه اپل یه مدلهایی داشت.اگر چیزی هست لطفا معرفی کنید.

برای کنسول نمی خوام اون که حداقل 50 اینچ.
از دبی هم میتونم تهیه کنم. تا 1500$ هم مشکلی نداره.
یادمه اپل یه مدلهایی داشت.اگر چیزی هست لطفا معرفی کنید.

من نفهمیدم چی شد.

اپل هنوز هم مدل Cinema Display داره که 30 اینچی و پنل با کیفیت IPS داره، اما برای بازی زیاد مناسب نیست.
بزرگترین مدلهای مانیتور موجود مدلهای 27 اینچی با رزولوشن HD هستن، مثل ASUS 278Q یا SAMSUNG 27A750

سلام دوستان

ميخواستم tv 3d (قيمتشم تا 35000000t باشه مشكل نداره ) به من معرفي كنيد مرسي

اینجا تاپیک سخت افزار PC هست، نه TV

سلام
ببخشید این فروشنده های لوازم PC توی تعطیلات عید هم هستند یانه؟
که ما میخواستیم بگیریم!

بعضیی خرده فروشها از 5 عید به بعد هستن، ولی بازار بورس قطعات و شرکتهای وارد کننده به طور رسمی از 14 فروردین به بعد باز میشه.

من واقعا موندم روزای عادی رو مگه ازتون می گیرن که همتون دم عید یاد خریداتون میوفتین؟؟!! بجز شما خیلیای دیگه هم هستن که بدون برنامه فقط روز قبل سال نو هول برشون داشته که خرید کنن!، اما چیزی که نمی دونید اینه که حداقل توی بازار قطعات و لوازم الکترونیکی ، تعطیلات عید مخصوص جنس انداختن و قیمت بالا دادن به دوستانیه که در روزهای عادی یاد خریداشون نبودن، چیزی که من فوق العاده ازش بیزارم!

با سلام خدمت دوستان
من میخوام نزدیکه 450 خرج کنم برا 3 قطعه MB&RAM&CPU .رم 4 باشه 1600(این زیاد مهم نیس::d) ولی MB&CPU خیلی برام مهمه! به نظره خودم AMD باشه بهتره چون ارزون تر در میاد ..
MB هم اگه از برندهای MSI & ASUS باشه بهتره .
راستی نظره شما چیه درباره ی CPU تا 200 تومن AMD یا intel ؟
در ظمن نگفتم اینارو برا گیم میخوام.
پیشاپیش ممنون

با سلام خدمت دوستان
من میخوام نزدیکه 450 خرج کنم برا 3 قطعه MB&RAM&CPU .رم 4 باشه 1600(این زیاد مهم نیس::d) ولی MB&CPU خیلی برام مهمه! به نظره خودم AMD باشه بهتره چون ارزون تر در میاد ..
MB هم اگه از برندهای MSI & ASUS باشه بهتره .
راستی نظره شما چیه درباره ی CPU تا 200 تومن AMD یا intel ؟
در ظمن نگفتم اینارو برا گیم میخوام.
پیشاپیش ممنون

بودجت خیلی کمه برای بازی،با تمام توضیحات بالا این پیشنهاد میشه:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR xms3 DDR3 1600
M/B:P8H61-M PRO

حدود 500 درمیاد و کمتر هم اصلا ارزش نداره بخری.

من به یک پرینتر احتیاج دارم با مشخصات زیر
حدودا روزی 30 پرینت متن با کیفیت و سرعت خوب انجام بده .
life time طولانی مدت داشته باشه
مصرف جوهر مناسبی داشته باشه
حتما پرینت a3 انجام بده
سیاه سفید باشه
بقیه موارد زیاد مهم نیست .
قیمتش هم تا حدود 500 تومان باشه هر چی هم کمتر بهتر

من به یک پرینتر احتیاج دارم با مشخصات زیر
حدودا روزی 30 پرینت متن با کیفیت و سرعت خوب انجام بده .
life time طولانی مدت داشته باشه
مصرف جوهر مناسبی داشته باشه
حتما پرینت a3 انجام بده
سیاه سفید باشه
بقیه موارد زیاد مهم نیست .
قیمتش هم تا حدود 500 تومان باشه هر چی هم کمتر بهتر

دوست عزیز پرینترای لیزری که A3 چاپ کنن رده اداری محسوب می شن و قیمتشون مدتیه که خیلی بالا رفته، من مدل زیر 1 تومن با مشخصاتی که مدنظر دارید سراغ ندارم.
مثلا مدل HP Laserjet 5200 هست اما حدود 1200 تومن قیمت داره

سیستم تا 700 بدون هارد و دی وی دی رام چی می تونم بگیرم؟

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M /USB 3.0
VGA:AMD 5670 1GB
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or