مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سوال
می تونی قیمت این رو بیاری پایین ولی با همین کارت گرافیک.مثلا سی پیو 3 هسته ای یا پاور ارزون تر؟ولی کارت گرافیکش ثابت بمونه؟

شما میتونی مین برد رو p8p67-le=190.000 در نظر بگیری و همینطور که دوستان گفتند پاور رو پایین تر برداری در کل 150 تومنی پایین تر میشه کمتر از این امکان نداره

شما همه چی رو میگی غیر از بودجه ، هم میشه با 500 تومن سیستم بست هم با 10 تومن بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد !

حدود 1.5 تا 2 تومن.
به این پستم توی صفحه قبل هم توجه کنید لطفا.

پست 19487
------------------------------
1.اینکه چه قطعاتی بگیرم که هم قوی باشند هم اینکه من رو حداقل برای 3 تا 4 سال از ارتقاء سیستم راحت کنن؟(میدونین که همه ما بیشتر برای بازی کردن ارتقاء سیستم میدیم و بالا رفتن گرافیک و سنگین شدن هر روزه ی بازیها رو هم در نظر بگیرید.)
2.به نظرتون بهترین زمان برای خرید کی هستش(از دو لحاظ قیمت و آمدن جنس های جدید میگم) قبل از تابستون یا اوایل تابستون؟
سیستم الآنم هم اینه.
CPU:Intel Core 2 Dou E7400 2.80GHz
VGA:1024 Nvidia GeForce 9400 GT
RAM:2 GB
Mainboard:Gigabyte S-Series GA-P31-ES3G

بی زحمت قیمت ها رو هم ذکر کنید.

--------------------------------------------
راستی یه هارد 1 ترا پرتبل خوب چنده؟
چون الآن هاردم 500 هستش و برای بازی خوبه و اون هارد 1 ترا رو برای ذخیره کردن چیزایی مثل فیلم و چیزایی کمتر ازشون تو طول روز استفاده میکنم میخوام،تا فضای بیشتری هم از این هاردی که الآن دارم برای خالی بمونه.
--------------------------------------------
و یک سوال دیگه اینکه کسی یه سایت خوب در نظر نداره که بشه مثل بخش جستجوی پیشرفته در سایت GSM که موبایل انتخاب میکنی اینجا هم یه کیس خوب براساس چیزهای متفاوت مثل قیمت ،مدل و غیره بهت پیشنهاد بده.

ببخشید که اینقدر سوال کردم.فعلا روز خوش.

آخرین ویرایش:
حدود 1.5 تا 2 تومن.
به این پستم توی صفحه قبل هم توجه کنید لطفا.

پست 19487
------------------------------
1.اینکه چه قطعاتی بگیرم که هم قوی باشند هم اینکه من رو حداقل برای 3 تا 4 سال از ارتقاء سیستم راحت کنن؟(میدونین که همه ما بیشتر برای بازی کردن ارتقاء سیستم میدیم و بالا رفتن گرافیک و سنگین شدن هر روزه ی بازیها رو هم در نظر بگیرید.)
2.به نظرتون بهترین زمان برای خرید کی هستش(از دو لحاظ قیمت و آمدن جنس های جدید میگم) قبل از تابستون یا اوایل تابستون؟
سیستم الآنم هم اینه.
CPU:Intel Core 2 Dou E7400 2.80GHz
VGA:1024 Nvidia GeForce 9400 GT
RAM:2 GB
Mainboard:Gigabyte S-Series GA-P31-ES3G

بی زحمت قیمت ها رو هم ذکر کنید.

سلام
main board:asus p8p67=250.000
cpu:intel core i5 2500k=440.000
ram:corsair 1600 8gb 2x4gb =160.000
vga:sapphire hd 6970=650.000
h.d.d:sgt sata 2 500+=190.000
power:green gp685b=160.000
case:green x7=180.000
portable seagate 1tb=250.000
در مورد صبر کردن هم گفتم تا یکی دو ماه دیگه قطعات جدیدی وارد بازار میشوند و سیستم پیشنهادی با توجه به شرایط حال انتخاب شده است

آخرین ویرایش:
سلام
main board:asus p8p67=250.000
cpu:intel core i5 2500k=440.000
ram:corsair 1600 8gb 2x4gb =160.000
vga:sapphire hd 6970=650.000
h.d.d:sgt sata 2 500+=190.000
power:green gp685b=160.000
case:green x7=180.000
portable seagate 1tb=250.000
در مورد صبر کردن هم گفتم تا یکی دو ماه دیگه قطعات جدیدی وارد بازار میشوند و سیستم پیشنهادی با توجه به شرایط حال انتخاب شده است

تا 1 تومن چی.میشه یه سیستم خوب بست.(البته همین طوری میخوام بپرسم)

با 1 تومن این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : sapphire hd6850
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum2

حدودا 1.070 در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام سلام
سوالات..

1 :: SSD و هم میشه RAID بست ؟
2 :: سرعتش مثل RAID هارد دوبرابر میشه ؟
3 :: اگر سه هارد و رید کنیم، سرعت سه برابر و مجموع فضای ذخیره سازی میشه از جمع هر سه هارد ؟
4 :: یک کیس بهم معرفی کنید که درش شیشه ای باشه، قیمتش حدود 60-70
5 :: اسپیکر بی سیم هفت تیکه ایستاده برای pc داریم ؟ که باس خوبی هم بده و پایه دار باشه
6 :: ماوس بی سیم، شارژ و فقط خوب نگهه داره، قیمتش تا دورو بر صد ! ؟
7 :: کیبورد بی سیم که دگمه های { کپی - پیست - کات - مای کامپیوتر } رو داشته باشه ؟ با شارژ خوب و بدون قطعی ؟
8 :: میشه قطعه ای زد به pc که جدای از رسـ.یـ.ور بتوانه شبکه ها رو با قبلیت تعویض کانال به صورت شفاف نشون بده ؟ { با یک دیـ.ش}

1-بله با توجه به مدل.
2-بله در حالت RAID 0.
3-خیر
4-متاسفانه تو این رنج موجود نیست.
5-خیر موجود نیست.
6-میتونی MS 7000 رو در نظر بگیری.
7-بستگی داره که چقدر هزینه کنی ولی Logitech k400 Touch در صورتیکه گیر بیاری به شدت پیشنهاد میشه.
8-سوالت مفهوم نیست بیشتر توضیح بده.

بچه ها کسی یه صفحه کلید خوب مخصوص بازی و به خصوص برای بازی کردن فیفا سراغ داره؟ منظورم اینه که بشه باهش توی بازی فیفا تکنیک هارو راحت زد.چون متاسفانه من از اول با کیبورد بازی کردم به هیچ وجهی نمیتونم با جویستیک بازی کنم.:">|-)
با قیمت هم کار نداشته باشین. به نظرتون این مدل از صفحه کلید فراسو برای این کار مناسبه (fcm-z80) به این خاطر میپرسم که فقط تبلیغش رو توی یکی از سایت ها دیدم که زیاد از جزئیاتش معلوم نبود.

1-بله با توجه به مدل.
2-بله در حالت RAID 0.
3-خیر
4-متاسفانه تو این رنج موجود نیست.
5-خیر موجود نیست.
7-بستگی داره که چقدر هزینه کنی ولی Logitech k400 Touch در صورتیکه گیر بیاری به شدت پیشنهاد میشه.

ببخشید، چرا خیر؟

ببخشید، چرا خیر؟
خوب یه سری توضیحات دادن ، پیکربندی 0 RAID قرار نیست با توجه به تعداد هارد سرعت یا ظرفیت رو چند برابر کنه (بخوایم وارد جزئیات بشیم یه 2 صفحه ای فقط باید توضیح بدیم) با این فرضیه قبل از ساخت SSD میشد با 10 تا HDD عملیاتی مثل Bootـه سیستم ، کپی و پیست ، اجرای برنامه ها رو با سرعتای فضایی تجربه کرد !

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی یه صفحه کلید خوب مخصوص بازی و به خصوص برای بازی کردن فیفا سراغ داره؟ منظورم اینه که بشه باهش توی بازی فیفا تکنیک هارو راحت زد.چون متاسفانه من از اول با کیبورد بازی کردم به هیچ وجهی نمیتونم با جویستیک بازی کنم.:">|-)
با قیمت هم کار نداشته باشین. به نظرتون این مدل از صفحه کلید فراسو برای این کار مناسبه (fcm-z80) به این خاطر میپرسم که فقط تبلیغش رو توی یکی از سایت ها دیدم که زیاد از جزئیاتش معلوم نبود.

سلام
این مدل رو هم شما در نظر بگیر Logitech-Gaming Keyboard G110 قیمت ندارم قبلا 120.000 بود
Brand Name: Logitech
Model: 920-002232
Connectivity Technology: Wired
Color Name: Black
Form Factor: External
Input Device: Keyboard
Hardware Platform: PC
Width: 20.5 inches
Height: 2.1 inches
Weight: 3.0 pounds
Item Package Quantity: 1
Minimum system requirements: Microsoft Windows 7, Apple MacOS X 10.4 or later, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP

بله خیر اصلا در حالت raid سرعت چند برابر نمیشه،اگه اینطور بود که 6 تا هارد سرعتش میشد 6 برابر!!!سرعت در حالت raid بهبود پیدا می کند اما نه در حد ssd یا چند برابر.

خوب یه سری توضیحات دادن ، پیکربندی RAID قرار نیست با توجه به تعداد هارد سرعت یا ظرفیت رو چند برابر کنه (بخوایم وارد جزئیات بشیم یه 2 صفحه ای فقط باید توضیح بدیم) با این فرضیه قبل از ساخت SSD میشد با 10 تا HDD عملیاتی مثل Bootـه سیستم ، کپی و پیست ، اجرای برنامه ها رو با سرعتای فضایی تجربه کرد !

اونوقت میشه بفرمایید الان اینجا چی شده ؟
رید 0 سه تا هارد سامسونگ F3
12088655806555021102.png

1-بله با توجه به مدل.

6 :: کیبورد کج تشریف دارن، دم دست هم نیست تست کنم، ریسک نمیکنم برای گرفتن این مدل
چون به اندازه کافی دور و برم از این چیزایی که نو، کنار رفتن زیاده

7 :: Logitech k400 Touch، قسمت پدش خیلی باحاله ولی قیافه ش شبیه کیبوردهای ده تومانی هست !
کیبورد الانم Farassoo FCR-8900 هست، ازش هم راضی ام (فقط رنگ این مدلش خیلی زود رفت) فقط بی سیمش و میخوام

8 :: منظورم این هست که از یک دیــش مشترک برای pc و reciver بتوانم جوری استفاده کنم که در هر کدوم از این دستگاه ها کانال جداگانه ای رو بشه دید و کنترل کرد
حالا قطعه ای که برای pc این کار و به این نحو انجام میده اسمش چی هست ؟
فقط می خوام کیفیت دریافتش بالا باشه ( HD ) و بتوانم به راحتی کانال عوض کنم :)

اونوقت میشه بفرمایید الان اینجا چی شده ؟
رید 0 سه تا هارد سامسونگ F3
12088655806555021102.png

شما الان مشکلت چیه که به RAID 0 گیر دادی؟؟! اینجا تاپیک مشاوره برای خرید قطعات هست، مجالی برای بحث فنی و جزییات نیست.

طبق همین عکسی که خودت گذشتی Raid کردن X تا هارددیسک معمولی به گرفتن راندمان X برابر منجر نمیشه، ولی ظاهرا شما دلیلش رو متوجه نشدی بخاطر اینکه فقط داری سرعت Sequential Read/Write رو نگاه می کنی،

توضیحش اینه که داده های ما همیشه بصورت ترتیبی روی هارد نوشته نمیشن و اگرم درصدیشون ترتیبی باشن سرعتشون در بخشهای داخلی سیلندر به شدت افت می کنه
در خیلی از مواقع هم بنا به الگوریتم رایج برنامه های PC یا سرور، داده ها در بلاکهای 1 مگ، 512 کیلو یا حتی برای بعضی برنامه ها 4 کیلو و به تعداد زیاد خونده و یا نوشته میشن که به دلیل ساختار مکانیکی هارد این سرعت خیلی پایین و محدود هست(ردیفهای 2 به بعد در تست بالا) و حتی در حالت RAID با تعداد هارد دیسک بالا هم افزایشی پیدا نمی کنن، مخصوصا راندمان 4K که فاجعه هست و حداقل حدود 30 تا 40 برابر از SSD های نسل جدید کندتره و با RAID کردن 100 تا هارد هم برطرف نمیشه!!

در ضمن با افزایش تعداد هاردها در RAID 0 زمان پاسخگویی هم بالا میره که در بعضی عملیات تاثیر میزاره، با تمام این توضیحات دیگه Raid کردن مثل دوران قبل از SSD ها واسه هارددیسکها در PC توصیه نمیشه ( برای سرورها هنوز هم RAID 5 بهترین حالت هست) و ارزشش کم شده، مگر اینکه بخواید SSD های پرسرعت رو RAID کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or