مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی آقا فرشید تو ایران گیر نمیاد؟؟:-o

تا قبل از این گرونیا یعنی حدود 2 ماه پیش موجود بود و فروش هم داشت، از اون به بعد دیگه محصولات لاجیتک توی بازار ما وارد نشدن و خیلی کم گیر میان، برای همین هم بیشتر اقلامش موجود نیست. خود نمایندگی که لاجیتک رو توش نمیشه پیدا کرد دیگه، مگر اینکه تک و توک جای دیگه پیدا بشه.

دوستان این پکه انویدیا 3d ویژن روی مانیتور های معمولی کار میکنه ( samsung px2370 ) یا حتما باید 120 هرتزی باشه ؟؟؟ قیمتش حدودا چقدره ؟؟؟
اگر از دوستان کسی تستش کرده میشه بگه از بلور و سایه و رنگ های توهم توهم هم خبری هست یا نه ؟

دوستان این پکه انویدیا 3d ویژن روی مانیتور های معمولی کار میکنه ( samsung px2370 ) یا حتما باید 120 هرتزی باشه ؟؟؟ قیمتش حدودا چقدره ؟؟؟
اگر از دوستان کسی تستش کرده میشه بگه از بلور و سایه و رنگ های توهم توهم هم خبری هست یا نه ؟

خیر، حتما باید 120 هرتزی باشه و حتما هم با 3DVISION شرکت NVIDIA سازگار باشه

مدل ASUS 236H بهمراه عینک سه بعدی NVIDIA حدود 850 تومن هست. کیفیت و عمقش نسبت به عینکای Passive بهتره ولی توی بعضی بازیها ممکنه کیفیت خوبی نداشته باشه که اونم بتدریج و با درایورای جدید بهتر میشه.

بهترین گزینه نت بوکهای ASUS و مدلهای Eee PC های 10 اینچی اون هست، پردازنده Atom 1.6 داره و برای کار شما مناسبه.

آقا فرشید نظرت در مورد مدلهای ایسر مثل Acer Aspire ONE D257 این چیه با توجه یه اینکه dual boot هستن و هم ویندوز دارن و هم آندروید؟ و اینکه تمام نرم افزارها و بازیایی که برای آندروید میاد(مثلا این بازیای حجم بالا و با کیفیتی که روی گوشیایی مثل گالاکسی اس 2 و اینا نصب میشن) رو میشه روی این لب تاپ هم نصب کرد؟

آقا فرشید نظرت در مورد مدلهای ایسر مثل Acer Aspire ONE D257 این چیه با توجه یه اینکه dual boot هستن و هم ویندوز دارن و هم آندروید؟ و اینکه تمام نرم افزارها و بازیایی که برای آندروید میاد(مثلا این بازیای حجم بالا و با کیفیتی که روی گوشیایی مثل گالاکسی اس 2 و اینا نصب میشن) رو میشه روی این لب تاپ هم نصب کرد؟

تا اونجا که من می دونم این مدل فقط ویندوز 7 داره و Dual Boot نیست، روی سخت افزار PC که نمیشه مستقیم اندروید موبایلی نصب کرد، فکر داشتن دستگاهی که هر دوتا رو داشته باشه نکن، کاربریش سخت میشه، کاربری نوت بوک و موبایل رو فعلا نمیشه با هم ترکیب کرد، هر کدوم دستگاه جدا می خوان.

سلام دوستان من میخوام با 600 هزار تومان بهترین کامپیوتری که میشه خرید چیه خواهش میکنم زود جوابم رو بدید منظورم با قاب کیس و مانیتور و...
:d:(

سلام به دوستان اهل فن با بودجه 1/5 میلیون برای خرید کامپیوتر چی پیشنهاد می کنید(برای بازی خوری)البته فقط کیس میخوام ببندم کیسم رو هم انتخاب کردم(green x.7)بی زحمت قطعات را با ذکر قیمت بگید(قیمت به روز) البته شنیدم اوضاع بازار خرابه نظر شما چیه صبر کنم.مخلص همه بچه های بازی سنتر یا حق

سلام
من فردا قصد خرید مدل Asus N13U رو دارم.
چند تا هدف دارم از خریدنش :
- من یدونه Desktop PC دارم که وایرلس نداره و الان یدونه مودم ADSL معمولی دارم ، برادرم لپ تاپ داره و در ضمن موبایلم هم wifi داره. میخوام همه (موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ) بتونن به اینترنت کاکنکت بشن.(Desktop بوسیله Lan و بقیه به وسیله wifi)
- این مدل قابلیت دانلود بدون کامپیوتر داره ولی ظاهرا فرمت NTFS را پشتیبانی نمیکنه ، با توجه به اینکه من فایل هایی که دانلود میکنم معمولا حجمی کمتر از 4GB دارند ، آیا میتونم از FAT32 استفاده کنم؟
- استفاده از این قابلیت دردسر نداره؟(مثلا برای اضافه کردن یک لینک مجبور باشم هزارتا تنظیم و ... انجام بدم؟)
این تاپیک رو دیدم ولی هنوز شناخت درستی پیدا نکردم:
کامپیوتر رو برای دانلود 24 ساعته روشن نذارید!!! - بهترین محصول اومد !!! - P30World Forums
مرسی

سلام دوستان من میخوام با 600 هزار تومان بهترین کامپیوتری که میشه خرید چیه خواهش میکنم زود جوابم رو بدید منظورم با قاب کیس و مانیتور و...
:d:(
دوست عزیز، 600 تومن دیگه بهترین نداره، بزور بشه قطعات جمع کرد

CPU:Intel Pentium 860
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:ASUS P8H61-M
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 435W
CASE:MAGNUM
Monitor:SAMSUNG 1945

حدود 800 تومن میشه، کمتر از این با مانیتور چیزی به نظرم نمیرسه که بهتون بگم.

سلام به دوستان اهل فن با بودجه 1/5 میلیون برای خرید کامپیوتر چی پیشنهاد می کنید(برای بازی خوری)البته فقط کیس میخوام ببندم کیسم رو هم انتخاب کردم(green x.7)بی زحمت قطعات را با ذکر قیمت بگید(قیمت به روز) البته شنیدم اوضاع بازار خرابه نظر شما چیه صبر کنم.مخلص همه بچه های بازی سنتر یا حق

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 1690 تومن میشه به قیمت 5 شنبه، اوضاع بازار که قاراشمیش هست به معنای واقعی، اونایی که از ماه پیش هم تصمیم گرفتن صبر کنن خیلی ضرر کردن، الان وضعیت آینده مشخص نیست.

سلام
من فردا قصد خرید مدل Asus N13U رو دارم.
چند تا هدف دارم از خریدنش :
- من یدونه Desktop PC دارم که وایرلس نداره و الان یدونه مودم ADSL معمولی دارم ، برادرم لپ تاپ داره و در ضمن موبایلم هم wifi داره. میخوام همه (موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ) بتونن به اینترنت کاکنکت بشن.(Desktop بوسیله Lan و بقیه به وسیله wifi)
- این مدل قابلیت دانلود بدون کامپیوتر داره ولی ظاهرا فرمت NTFS را پشتیبانی نمیکنه ، با توجه به اینکه من فایل هایی که دانلود میکنم معمولا حجمی کمتر از 4GB دارند ، آیا میتونم از FAT32 استفاده کنم؟
- استفاده از این قابلیت دردسر نداره؟(مثلا برای اضافه کردن یک لینک مجبور باشم هزارتا تنظیم و ... انجام بدم؟)
این تاپیک رو دیدم ولی هنوز شناخت درستی پیدا نکردم:
کامپیوتر رو برای دانلود 24 ساعته روشن نذارید!!! - بهترین محصول اومد !!! - P30World Forums
مرسی

شما برای ذخیره کردن فایلهای دانلود شده باید از هارد اکسترنال یا فلش استفاده کنید که قطعا فرمت NTFS بصورت پیش فرض ندارن و FAT 32 هستن، بنابراین مشکلی نیست.
در ضمن این دستگاه نمی تونه جایگزین کامل PC بشه، توی PCبا Download Manager میشه Resume کرد، دسته بندی کرد و برای هر دانلود هم محدودیت و سرعت رو تعیین کرد، ولی عوضش به PC نیاز نداره.

احتمال پایین رفتن قیمت هست؟؟؟ در ضمن بهتر نیست به جای core i5 یک phenome x6 یا core i7 بگیرم چون i5 کمترین قیمت 390.000 و کمترین مدل i7 420.000 و phenom x6 270.000 البته از قیمت واقعی مطمئن نیستم کلا کار phenom x6 با i5 تو بازی یکسان است و فقط قیمت یامفت داره این i5 تازه مادربرد LGA 1155 بماند

احتمال پایین رفتن قیمت هست؟؟؟ در ضمن بهتر نیست به جای core i5 یک phenome x6 یا core i7 بگیرم چون i5 کمترین قیمت 390.000 و کمترین مدل i7 420.000 و phenom x6 270.000 البته از قیمت واقعی مطمئن نیستم کلا کار phenom x6 با i5 تو بازی یکسان است و فقط قیمت یامفت داره این i5 تازه مادربرد LGA 1155 بماند

Phenom II X6 که اصلا با Core i7 2600 که هیچ ، با core i5 2500 هم در یک رده نیست، بولدوزر هم همینطور، به نظر کارشناسی خیر، ارزش خرید نداره مگر با بودجه ی محدود، بماند که مادربرد گرونتری می خواد و امکان ارتقای واقعی هم نداره
قیمتی که مشخصه خیلی گرون شدن پردازنده های اینتل، اما AMD ها هم قیمت قبلی نموندن، قیمتش رو داری اشتباه می گی فک کنم، یه FX 4100 هم که در حد Core i3 2100 هست الان حدود 250 تومنه.

جاش نیست ولی خوب نیازی نیست واسه همچین سوالی تاپیک زده بشه
یه پرینتر که فکس هم داشته باشه معرفی کنید یه چیز خوب باشه نه سامسونگ و از این اتاشغالا
تاکییدم بیشتر رو HP هستش

شما برای ذخیره کردن فایلهای دانلود شده باید از هارد اکسترنال یا فلش استفاده کنید که قطعا فرمت NTFS بصورت پیش فرض ندارن و FAT 32 هستن، بنابراین مشکلی نیست.
در ضمن این دستگاه نمی تونه جایگزین کامل PC بشه، توی PCبا Download Manager میشه Resume کرد، دسته بندی کرد و برای هر دانلود هم محدودیت و سرعت رو تعیین کرد، ولی عوضش به PC نیاز نداره.

متوجه فرمایش شما نشدم دقیقا
من میخوام یه چیزی باشه که با pc بهش لینک ها رو بدم ، بعدش pc رو خاموش کنم و خودش دانلود کنه و بریزه روی فلش یا هاردی که بهش وصل کردم.بعد مثلا فردای اون روز دانلود ها رو از روی فلش روی pc کپی کتم.میشه دیگه؟

متوجه فرمایش شما نشدم دقیقا
من میخوام یه چیزی باشه که با pc بهش لینک ها رو بدم ، بعدش pc رو خاموش کنم و خودش دانلود کنه و بریزه روی فلش یا هاردی که بهش وصل کردم.بعد مثلا فردای اون روز دانلود ها رو از روی فلش روی pc کپی کتم.میشه دیگه؟

بله که میشه، من که راجع به قابلیتهای این دستگاه توضیح اضافی ندادم، فکر کردم خوندید و در جریان هستید.

جاش نیست ولی خوب نیازی نیست واسه همچین سوالی تاپیک زده بشه
یه پرینتر که فکس هم داشته باشه معرفی کنید یه چیز خوب باشه نه سامسونگ و از این اتاشغالا
تاکییدم بیشتر رو HP هستش

دستگاههای اداری CANON از بهترین مدلها هستن، مثل MF 4380 که کم صدا و با دوام هست.
HP هم مدلای چند کاره داره مثل مدل 3050/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or