مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربرد X79 رو در صورتی می تونید بگیرید که پردازندتون هم از سری Core i7 38XX/39XX باشه و نه Core i7 2600K که من توی لیست نوشتم

1- سری XMS3 هم برای شما کفایت می کنه،سری Vengeance هم خوبه اگر باس 1866 یا بالاتر برمیدارد، اما برای شما هزینه ی زیاد روی مدلهای حرفه ای تر لزومی نداره، چون برای اورکلاک که نمی خواید استفاده کنید
2-برای شما ظرفیت کل 8 گیگ هم فعلا چوابگوی 90 درصد کاربردهاتون بطور کامل هست، اما برای برنامه های رندر 3 بعدی 16 گیگ هم توصیه میشه، باس 1600 و 1866 هم برای شما کفایت می کنه.
3- کیس مقداری سلیقه ای هست و رده بندی هم داره، اگر یه مدل Tower با فضای داخلی زیاد و تهویه ی عالی مدنظر دارید همون X9 هم انتخاب خوبیه، وگرنه اون کیس یا برای سیستمهای Gaming با دو یا چند کارت گرافیکی مناسبه یا برای سیستمهای سرور با تعداد زیاد HDD ، می تونید مدل Dragon رو هم در نظر بگیرید.
4- قیمت لیست من با مانیتور حدود 2 تومن میشه.

*خوب به نظرتون این اضافه قیمت برای خرید مادربردهای X79 و پردازنده سری Core i7 38XX/39XX خوب هست یا نه همون مدلی که شما گفتین کافیه؟
**شرمنده Monitor : S27A950D جه قیمتی داره الان تو بازار؟

ممنون

*خوب به نظرتون این اضافه قیمت برای خرید مادربردهای X79 و پردازنده سری Core i7 38XX/39XX خوب هست یا نه همون مدلی که شما گفتین کافیه؟
**شرمنده Monitor : S27A950D جه قیمتی داره الان تو بازار؟

ممنون

برای کار شما بله، تفاوت قیمتش ارزش داره، ولی برای سیستم بازی خیر
اون مدل رو هم قیمت ندارم، ولی بالای 700 تومن هست قطعا

دوستان یه کمکی به من میکنید من قصد ارتقائ سیستمو داشتم یکی از دوستام گفت cpu مادربردتو بده با cpu مادربرد من عوض یه چیزی سر بده بهم حالا ی کمیک میکنید ببینید میارزه یا نه

سیستم من
مادر برد p5p41tle asus
cpu e5400 intel

حالا مشخصات سیستم دوستم
cpu AMD Athlon II X3 455
مادربرد elite A780LM-M 2
حالا دوستان به نظرتون من چقدر باید سر بدم که نه سیخ بسوزه نه کباب؟

خیر، ارزشش رو نداره، هر دو سیستم ضعیف هستن و برای هزینه کردن یا ارتقا هم مناسب نیستن. هر چند که Athlon X3 توی بازیها کمی سریعتره.

Last edited by a moderator:
سلام
من موس RAZER NAGA یا RAZER NAGA MOLTEN EDITION رو می خوام چون خودم تهران نیستم می خوام ببینم اصلا پیدا میشه کرد !؟ اگه اره قیتمش چنده !؟ چون چندتا سایت دیدم قیمتش بین 130 تا 250 بود ! ( سایتهایی مثل RAZER.IR و DIGIKALA )

سلام
من موس RAZER NAGA یا RAZER NAGA MOLTEN EDITION رو می خوام چون خودم تهران نیستم می خوام ببینم اصلا پیدا میشه کرد !؟ اگه اره قیتمش چنده !؟ چون چندتا سایت دیدم قیمتش بین 130 تا 250 بود ! ( سایتهایی مثل RAZER.IR و DIGIKALA )

بله، موجوده و قیمتش هم حدود 135 تومن هست.

برای کار شما بله، تفاوت قیمتش ارزش داره، ولی برای سیستم بازی خیر
اون مدل رو هم قیمت ندارم، ولی بالای 700 تومن هست قطعا
آقا فرشید شرمنده میشه تفاوت قیمتش رو هم بهم بگین یعنی اگه یه مادربرد x79 و سری Core i7 38XX/39XX چقدر به قیمتی که قبلاً بهم داده بودین اضافه میشه؟

ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
لطف کنید یه سیستم با مشخصات و قیمت،در حد 400 معرفی بفرمایید
پیشاپیش از لطف و راهنمایی دوستان سپاسگذارم...

آقا فرشید شرمنده میشه تفاوت قیمتش رو هم بهم بگین یعنی اگه یه مادربرد x79 و سری Core i7 38XX/39XX چقدر به قیمتی که قبلاً بهم داده بودین اضافه میشه؟

ممنون

دوست عزیز، متاسفانه پردازنده ها و مادربردهای X79 بجز یکی دوتا برند موجود نیست، اگر بود که توی همون لیست اصلی بجای 2600 از X79 معرفی می کردم، گفتم اگر پیدا کردید

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
لطف کنید یه سیستم با مشخصات و قیمت،در حد 400 معرفی بفرمایید
پیشاپیش از لطف و راهنمایی دوستان سپاسگذارم...

با 400 تومن فکر نمی کنم بشه الان سیستم خرید، دو ماه پیش می شد.

مشاوره برای خرید CPU-MAIN-VGA

دوستان لطفآ راهنمائی کنید نظرات شما برام خیلی مهمه پس هر نظری دارید بگید
بهترین مادربورد پیشنهادی تا سقف 300 تومن برای این Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K سی پی یو چیه؟
بهترین مادربورد پیشنهادی برای این AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz سی پی یو چیه؟
از نظر تکنیکی و قدرت پردازش کدوم سی پیو بهتره؟
در مورد گرافیک این فاکتورها واسم مهمه
میخوام کارتو به یه LED SONY EX720 توسط پورت اچ دی ام ای وصل کنم پس رزولوشن خیلی مهمه واسم کیفیت تصاویر در حد 1080 میخوام
گیم تا حدی که بازی های روز رو راحت و رون اجرا کنه
این سه تا مدل مد نظرمه
MSI - ATI RADEON R5850 - 1GB / Twin Frozr II
EVGA - GeForce GTX 550Ti
EVGA - GeForce GTX 560
میدونم که 560 قوی تره اما اگر 550 هم نیازمو بر اورده کنه ترجیح میدم خرج کمتری کنم
اخرین سوالم که خیلی مهمه اینه یه پاور گرین 535A دارم میتونه این سیستم رو تغذیه کنه؟

سلام
امروز داشتم روزنامه نگاه میکردم یک کامپیوتر all in one از شرکت msi تبلیغ کرده بود مدل AE2070-i5
که مشخصاتش هم :
cpu core i5 HRV
ram 8gb
"display led 20
hdd 1tb
dvd rw
و صفحه لمسی!
قیمتش هم 1470 هزار تومن بود.
میخواستم بدونم که
1.اگه یه کامپیوتر کیس دار با مشخصات اون کامپیوتر AIO بخوام بخرم چقدر میشه قیمتش.(فقط کیس خالی)
2.این کامپیوتر معرفی شده msi از نظر بازی در چه حدی هست؟از کامپیوتری که حالا دارم عمل کرد بهتری داره؟(داخل فروفایلم مشخصاتش هست)

با تشکر

سلام
امروز داشتم روزنامه نگاه میکردم یک کامپیوتر all in one از شرکت msi تبلیغ کرده بود مدل AE2070-i5
که مشخصاتش هم :
cpu core i5 HRV
ram 8gb
"display led 20
hdd 1tb
dvd rw
و صفحه لمسی!
قیمتش هم 1470 هزار تومن بود.
میخواستم بدونم که
1.اگه یه کامپیوتر کیس دار با مشخصات اون کامپیوتر AIO بخوام بخرم چقدر میشه قیمتش.(فقط کیس خالی)
2.این کامپیوتر معرفی شده msi از نظر بازی در چه حدی هست؟از کامپیوتری که حالا دارم عمل کرد بهتری داره؟(داخل فروفایلم مشخصاتش هست)

با تشکر

1-بستگی به مدل دقیق قطعات داره، اما در کمترین حالت بدون مانیتور حدود 1 تومن میشه
2-اصولا دستگاههای AIO فقط و فقط برای کار اداری و اینترنت طراحی میشن و اصلا مناسب بازی و گیمرها نیستن، هر مدلی هم که می خواد باشه، کیفیت و سرعتشون هم در مقایسه با مدلهایی که با قطعات مجزا مونتاژ میشن پایینتر هست وتنها مزیتشون فشرده بودن و لوکس بودنشون هست.

بهترین مادربورد پیشنهادی تا سقف 300 تومن برای این Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K سی پی یو چیه؟
بهترین مادربورد پیشنهادی برای این AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz سی پی یو چیه؟
میخوام کارتو به یه LED SONY EX720 توسط پورت اچ دی ام ای وصل کنم پس رزولوشن خیلی مهمه واسم کیفیت تصاویر در حد 1080 میخوام
این سه تا مدل مد نظرمه
EVGA - GeForce GTX 550Ti
EVGA - GeForce GTX 560
میدونم که 560 قوی تره اما اگر 550 هم نیازمو بر اورده کنه ترجیح میدم خرج کمتری کنم
اخرین سوالم که خیلی مهمه اینه یه پاور گرین 535A دارم میتونه این سیستم رو تغذیه کنه؟

تا 300 تومن بهترین گزینه ASUS P8Z68V-PRO هست
و برای PhenomII هم بهترین گزینه ASUS SABERTOOTH 990X هست که از تمام پردازنده ها-شامل بولدوزر- هم پشتیبانی می کنه

بین این دوتا قطعا 2500K راندمان بهتری داره، مخصوصا برای بازی
در مورد گرافیک کارت 550 راندمان متوسطی توی رزولوشن HD داره و بهتره کارت 560 یا بالاتر یا 6870 و بالاتر رو انتخاب کنید.

پاور 535 وات هم برای گرافیک 560 و 6870 لب مرز هست، بهتره یه 600 وات به بالا داشته باشید.

آخرین ویرایش:
این سه تا مدل مد نظرمه
EVGA - GeForce GTX 550Ti
EVGA - GeForce GTX 560

AsRock Fatal1ty P67 Profesional
2500K 100%
Radeon HD6870
PSU 535 W = OK

Last edited by a moderator:
AsRock Fatal1ty P67 Profesional
2500K 100%
Radeon HD6870
PSU 535 W = OK
ممنون دوست عزیز 535 وات نیست مدل پاور هستش
با مادربوردهای ASROCK حال نمیکنم ازش خیری ندیدم
از دوستانی که صبرو حوصله بشتری دارن خواهش میکنم جواب بدن میخوام 1300 خرج کنم چیزی نخرم که بعد پشیمون بشم
با این پاور میشه سیستم رو تغذیه کرد در حدی که جوابگو باشم واسم کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or