مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون دوست عزیز 535 وات نیست مدل پاور هستش
با مادربوردهای ASROCK حال نمیکنم ازش خیری ندیدم
از دوستانی که صبرو حوصله بشتری دارن خواهش میکنم جواب بدن میخوام 1300 خرج کنم چیزی نخرم که بعد پشیمون بشم
با این پاور میشه سیستم رو تغذیه کرد در حدی که جوابگو باشم واسم کافیه

دوست عزیز ، تو این رن قیمت شما یک مینبرد‌ های عند دارید تقریبا تهیه می‌کنید با فاتالیتی ... من خودمم از خیلی‌ برند‌ها خیر ندیدم ، اما دلیل بر بد بودنشون نیست، یهو بعضی‌ موقعها از دستشون در میره یه مدل درست حسابی‌ میدان بیرون :د
من خودمم از برند اسرکک "خوشم" نمیاد ، اما خوب وقتی‌ میبینم تو غیاث‌ها بهتر داره ظاهر می‌شه ، خوب طبیعتأ ، میگیرم اینرو
شما یه نگاهی به این رویو‌ها بنداز .
باز در نهیات صاحب
اختیار
خودتونید :)
در مورد پاور Power Green GP 535A
۵۳۵ وات هستش تا اونجای که میدونم ، پس مشکلی‌ نمیخورید ، مگر قصد کراسفایر یا تهیه کارتی در حد ۵۸۰ یا ۵۷۰ کنید ، که پیشنهاد بنده هم باز به دلیل قیمت نسبتا مناسبش تو بازار امروز ۶۸۷۰ هستش .
۲۵۰۰ کا هم که انتخاب مناسبیست کاملا

آخرین ویرایش:
دوستان یه تبلت تا حداکثر قیمت 900 تومن چی پیشنهاد میدین؟ کار اصلی که قراره باهاش انجام بشه اینه که وصل میشه به ویدئوپروژکتور و فیلم و اسلاید و اینا نمایش بده :دی لطفا یه چیزی معرفی کنید که امکان انجام این کار رو به خوبی داشته باشه. بعد تبلت هایی که سیستم عاملشون Win 7 هست ارزش خرید دارن؟ چون اولویت خودم یه چیزی هست که سیستم عاملش 7 باشه. کلا یه توضیحی بدید بد نیست :دی

سلام به همگی.میخواستم بدونم این مانیتوره samsung s27a950 اومده یا نه؟
و سوال دیگه اینکه مانیتوره asus vg278 کی میاد؟
ممنون میشم کمک کنید
اون مدل سامسونگ بطور رسمی وارد نشده ولی تک و توک تو بازار هست (من یدونه تو بازار رضا آمار داشتم دیگه نمیدونم فروش رفته یا نه) ، ASUS VG278H هم تاریخ مشخصی برای عرضه نداره !
اون سامسونگه نمیدونید قیمتش چند بود؟
950

آخرین ویرایش:
دوستان یه تبلت تا حداکثر قیمت 900 تومن چی پیشنهاد میدین؟ کار اصلی که قراره باهاش انجام بشه اینه که وصل میشه به ویدئوپروژکتور و فیلم و اسلاید و اینا نمایش بده :دی لطفا یه چیزی معرفی کنید که امکان انجام این کار رو به خوبی داشته باشه. بعد تبلت هایی که سیستم عاملشون Win 7 هست ارزش خرید دارن؟ چون اولویت خودم یه چیزی هست که سیستم عاملش 7 باشه. کلا یه توضیحی بدید بد نیست :دی

راستش مدلایی که ویندوز 7 ندارن به لحاظ سهولت کاربری و نرم افزارهای مختص تبلت، نسبت به مدلهای اندرویدی اصلا مزیتی ندارن و عقبتر هستن، مگر بخاطر نرم افزار خاصی که فقط روی ویندوز 7 کار کنه

مدلهایی که توی بازار ما هستن و از لحاظ کیفیت و قیمت انتخابهای خوبی هستن یکیشون ASUS Eee pad transformer هست که پورت Mini HDMI هم داره و یکی دیگه هم مدلهای SAMSUNG GALAXY TAB 10.1/7.0 هستش که اونا هم اندرویدی هستن ولی با Wi-Fi باید فایلهل رو ازشون منتقل یا پخش کرد.

سلام اقا فرشید بی زحمت یه هارد 1.5ترا اکسترنال عالی الان چیه که بخرم؟

از برند WD که نیست توی بازار، از برند SEAGATE و مدلهای GoFlex می تونی انتخاب کنی که برای حمل کردن و بدون آداپتور هستند.

سلام.
قیمت SSD 120 گیگ MAX/Iops چنده؟
و اینکه چجوری میشه RAID 0 کرد؟

سلام
الان 450 تومن هست
برای Raid 0 میشه از قسمت بوت مادربرد و گرفتن کلیدهای Ctrl+I منوی کنترل Intel Raid رو آورد و هاردهای مورد نظر و نوع Raid رو براشون تعریف کرد، پس از نصب ویندوز هم حتما باید درایور Intel Rapid Storage که توی سایتش هست برای مادربرد دانلود و نصب بشه، کار سختی نیست.

رفته بودم تک طرف میگفت ((شنیده)):SSD های سری 8 سامسونگ خیلی عالین.درسته؟حتی بهتر از ورتکس

بله، اونا هم خوب هستن و در حد پر سرعتهای VERTEX 3 هستن، ولی فعلا موجود نیستن و قیمتشون هم بالاتره.

سلام دوستان
من دنبال یه نت بوک تا 500 تومن هستم که بتونم باهاش
1-وبگردی کنم
2- فیلم ببینم
3- یه فتوشاپ قدیمی مثل 7 روش نصب کنم
4-بازیایی مثل انگری برد رو روش اجرا کنم یا نهایت یه کانتر
5-باتریش هم خوب شارژ نگه داره
بیشتر نظر خودم روی برندهای ایسوس و ایسر هست البته هرچی اساتید بگن همونه
با تشکر

سلام دوستان
من دنبال یه نت بوک تا 500 تومن هستم که بتونم باهاش
1-وبگردی کنم
2- فیلم ببینم
3- یه فتوشاپ قدیمی مثل 7 روش نصب کنم
4-بازیایی مثل انگری برد رو روش اجرا کنم یا نهایت یه کانتر
5-باتریش هم خوب شارژ نگه داره
بیشتر نظر خودم روی برندهای ایسوس و ایسر هست البته هرچی اساتید بگن همونه
با تشکر

بهترین گزینه نت بوکهای ASUS و مدلهای Eee PC های 10 اینچی اون هست، پردازنده Atom 1.6 داره و برای کار شما مناسبه.

سلام بچه ها قیمت
Logitech Wireless Headset F540 رو میخواستم

اینجا موجود نیست که قیمت بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or