مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سوکتش از Cpu معلومه دیگه ، شما استادید والا...!!!:d CPU که داریم احتمال قوی Core i 3 هست ولی اینده نگری میخوایم بکنیم که سی پی یو های قوی تر رو ساپورت کنه . بعد از اوم مهم برای من ساپورت 32 گیگ یا بیشتر رم هست . واسه سرور میخوام . هزینه اش مهم نیست .

درود

من بعد از کلی مشورت با اقا رامین عزیز و اقا فرشید گل این سیستم رو انتخاب کردم .

CPU : Intel I5 2500K
Main : Asus P8P67 Le
Ram : ADATA - 6GB DDr3 - 1600
VGA : eVGA GTX 570
Power : Green gp635b-us
Case : Green X3

هارت و odd هم از همین سیستم فعلیم استفاده می کنم چون تازه گرفتم . حله همه چیش دیگه ؟ :دی
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن .

سوکتش از Cpu معلومه دیگه ، شما استادید والا...!!!:d CPU که داریم احتمال قوی Core i 3 هست ولی اینده نگری میخوایم بکنیم که سی پی یو های قوی تر رو ساپورت کنه . بعد از اوم مهم برای من ساپورت 32 گیگ یا بیشتر رم هست . واسه سرور میخوام . هزینه اش مهم نیست .

فعلا که شما استادی!
پردازنده های Corei3/i5 هم سوکت 1155 داره و هم 1156 و هم 2011 !

اگه واسه سرور می خوای باید مادربردی مبتنی بر تراشه ی X79 رو بخری که 4 کاناله هست و می تونی 4 تا 8 گیگی روش نصب کنی،پردازنده های Core i5 3550/3570K رو هم پشتیبانی می کنه
اگه می خوای مادربردت سروی باشه حتما که باید بردهای SuperMicro رو انتخاب کنی که البته رمهای مخصوص ECC هم باید براشون استفاده کرد، همشون هم خیلی گرونتر از رمهای معمولی هستند.

درود

من بعد از کلی مشورت با اقا رامین عزیز و اقا فرشید گل این سیستم رو انتخاب کردم .

CPU : Intel I5 2500K
Main : Asus P8P67 Le
Ram : ADATA - 6GB DDr3 - 1600
VGA : eVGA GTX 570
Power : Green gp635b-us
Case : Green X3

هارت و odd هم از همین سیستم فعلیم استفاده می کنم چون تازه گرفتم . حله همه چیش دیگه ؟ :دی
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن .

والا ماها هیچ وقت رم 6 گیگی برای این سیستم پیشنهاد ندادیم، یا باید 4 گیگ باشه یا 8 گیگ
اگر کارت GTX 570 رو توی بازار بتونی پیدا کنی خیلی خوبه.

ممنون از جوابهاتون .
حالا چند تا مدل پیشنهادی معرفی میکنید ؟ ممنون از اینکه وقت گذاشتید .

از کدومش مدل پیشنهادی بگم، من که توضیح دادم شما باز یه سوال چند کلمه ای پرسیدی!
شما بگو X79 می خوای یا مادربرد سروری؟ سرعت مهمتره یا میزان رم؟

سلام خوبی آقا فرشید ؟
من بلاخره در راه فروش کارت گرافیکم هستم ! چون بلاخره مشخص شد که این مدل گرافیک1گیگ ATI 5670HD با کارت dvb من مدل SKYSTAR HD 2 CI مشکل رندر و عدم مچ شدن داره ! اما حالا :

مدل مین برد من 880GA UD3H هست که کارت آمبرد بر روی مادربرد 4250 HD 512 هست
رم ها بر روی مادربرد مدل ADATA 6 گیگ به صورت جداگانه هر کدوم 2 گیگ هستند !
سی پی یو هم AMD PHNOM II X 4 955 هست !
همچیز مهیاست برای خرید یه کارت گرافیک از مدل ATI اما من شنیدم که میگن مدل کارتهای گرافیک ATI برای کار من مناسب نیست و من می تونم از مدلهای تراشه کارتهای NVIDIA که مناسبتر هست برای کارم استفاده کنم ! من صرفا به هیچ عنوان از گیم و پردازشهای زیاد و سنگین اصلا استفاده نمی کنم و فقط و فقط فیلمهای HD برام مدل نظر هست !شما از کارتهای NVIDIA چه مدلی رو پیشنهاد می دید قیمت هم همون 100 تا 150 چون من فکر نمی کنم بیشتر هزینه کردن برام لازم نباشه ! کارتی باشه که حتما خروجی HDMI داشته باشه و با این سیستم مچ باشه ! این رو هم اضافه کنم که آواژنگ گفت هیچ مشکلی نیست هر مدل کارتی که بزاری از هر نوع برندی مشکل نداره ! و اگر مثلا از برند انویدیا به نام گیگابایت بگیرم چی ؟
با تشکر از شما !

سلام خوبی آقا فرشید ؟
من بلاخره در راه فروش کارت گرافیکم هستم ! چون بلاخره مشخص شد که این مدل گرافیک1گیگ ATI 5670HD با کارت dvb من مدل SKYSTAR HD 2 CI مشکل رندر و عدم مچ شدن داره ! اما حالا :

مدل مین برد من 880GA UD3H هست که کارت آمبرد بر روی مادربرد 4250 HD 512 هست
رم ها بر روی مادربرد مدل ADATA 6 گیگ به صورت جداگانه هر کدوم 2 گیگ هستند !
سی پی یو هم AMD PHNOM II X 4 955 هست !
همچیز مهیاست برای خرید یه کارت گرافیک از مدل ATI اما من شنیدم که میگن مدل کارتهای گرافیک ATI برای کار من مناسب نیست و من می تونم از مدلهای تراشه کارتهای NVIDIA که مناسبتر هست برای کارم استفاده کنم ! من صرفا به هیچ عنوان از گیم و پردازشهای زیاد و سنگین اصلا استفاده نمی کنم و فقط و فقط فیلمهای HD برام مدل نظر هست !شما از کارتهای NVIDIA چه مدلی رو پیشنهاد می دید قیمت هم همون 100 تا 150 چون من فکر نمی کنم بیشتر هزینه کردن برام لازم نباشه ! کارتی باشه که حتما خروجی HDMI داشته باشه و با این سیستم مچ باشه ! این رو هم اضافه کنم که آواژنگ گفت هیچ مشکلی نیست هر مدل کارتی که بزاری از هر نوع برندی مشکل نداره ! و اگر مثلا از برند انویدیا به نام گیگابایت بگیرم چی ؟
با تشکر از شما !

شما می تونی کارت GTS 450 رو با اون پول بخری، هم خروجی HDMI دار ه و هم مصرف کمی داره
برندش هم ترجیحا ASUS یا MSI باشه. چون مدلهایی بافن احتصاصی و کم صدا دارن.

آخرین ویرایش:
شما می تونی کارت GTX 540 رو با اون پول بخری، هم خروجی HDMI دار ه و هم مصرف کمی داره
برندش هم ترجیحا ASUS یا MSI باشه. چون مدلهایی بافن احتصاصی و کم صدا دارن.

ممنون !
من لینکی از این مدل پیدا نکردم !
میشه یه لینکی از مدل این کارت از برندهایی که گفتید بزارید !تو سایت nvidia هم نبود باز هم ممنون !

ممنون !
من لینکی از این مدل پیدا نکردم !
میشه یه لینکی از مدل این کارت از برندهایی که گفتید بزارید !تو سایت nvidia هم نبود باز هم ممنون !

خب اشتباه شد، منظور مدل Geforce GTS 450 بود!
قیمتش بین 150 تا 200 تومن هست بسته به برند. می تونی از اینجا مدلای مختلف برندای مختلف رو ببینی.

دوستانی که از قیمت های بازار اگاهن یه نظری در مورد اینده قیمت ها با توجه به ارز بدن ممنون میشم ..... چند هفته پیش خواستم سیستم جمع کنم گفتن صبر کنی بهتره اون موقع 2500k بود 350 ( تو اوج قیمت دلار ) الان پرسیدم میگن 460 :-b..... چه وضعشه بابا ..... کلا مثله این که همه چی اینجا داره میشه رویا برای ادم.

سلام..
ارزش داره مودم Huawei SmartAX MT882a

رو نصفه قیمت بگیرم ؟

میشه ده تومن !
به درد من نمیخوره ! کسی میخره به نظرتون ؟
قیمت که خوبه ، ولی بدرد بخوره یا نه فقط به خودت بستگی داره !
دوستانی که از قیمت های بازار اگاهن یه نظری در مورد اینده قیمت ها با توجه به ارز بدن ممنون میشم ..... چند هفته پیش خواستم سیستم جمع کنم گفتن صبر کنی بهتره اون موقع 2500k بود 350 ( تو اوج قیمت دلار ) الان پرسیدم میگن 460 :-b..... چه وضعشه بابا ..... کلا مثله این که همه چی اینجا داره میشه رویا برای ادم.
اگه بخوایم نسبت به ارز نظر بدیم خوب یه مدت طول میکشه تا قیمتا مثل سابق بشه چون اکثر جنسای فعلی بازار با قیمت جدید خریداری شده و این خودش زمان میخواد اما در مورد آینده بخوایم بگیم هیچ چیز معلوم نیست شاید تغییری نکنه و شاید باز بالاتر بره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or