.:Pouria:.
کاربر سایت
سلام..
ارزش داره مودم Huawei SmartAX MT882a
رو نصفه قیمت بگیرم ؟
میشه ده تومن !
به درد من نمیخوره ! کسی میخره به نظرتون ؟
ببخشید .
الان فقط میزان ساپورت رم مهمه . ممنون
فرشید جان اونی که شما گفتی یعنی روی اون مین نمی شه رم 6 بست ؟ ( مثلا یه 4 گیگ + 1 دو گیگ یا یه چی تو این مایه ها)
شدنش که میشه ولی حالت چند کاناله نداره یعنی افت کارایی !
راهش اجی مجی کردنه!!خوب پس چیکار کنم ؟ چه راهی رو شما پیشنهاد می کنید ؟
قیمت که خوبه ، ولی بدرد بخوره یا نه فقط به خودت بستگی داره !
اگه بخوایم نسبت به ارز نظر بدیم خوب یه مدت طول میکشه تا قیمتا مثل سابق بشه چون اکثر جنسای فعلی بازار با قیمت جدید خریداری شده و این خودش زمان میخواد اما در مورد آینده بخوایم بگیم هیچ چیز معلوم نیست شاید تغییری نکنه و شاید باز بالاتر بره !

عزیز قیمت ها الان فضای هست به نظر فعلا بی خیال خرید بشودوستان یه سوال دارم قیمت طلاهای زیر (هارد) این روز ها چنده؟اگه میشه چندتا برند و مدل بگید ممنون میشم.
1. اکسترنال اداپتوری 1 ترا بایت.
2.اکسترنال پاسپورتی 1 ترابایت.
3.لپتابی 2.5 اینچ 500 گیگ یا 750 اگه وجود داشته باشه.
مرسی.
وزیر اقتصاد تو اخبار میگفت تمامی وارد کنندگان ارز رو به نرخ مرجع دریافت میکنن و میکردن.
اکثر این فروشندگان و وارد کننده های بازار میخوان از این اشفته بازار ارز تا میتونن سواستفاده کنند و مثل صنف های دیگه کنترل نمیشن و متاسفانه کسی نیست روشون نظارت کنه!!!
پس قیمت خرید جدید منتفی هستش![]()
تا 1و 500یه سیستم برا گیم بدونه مانیتور پیشنهاد میدید؟موس کیبرد اسپیکرم بگید روش
ممنون
الان با 800 میشه یک سیستم کامل گرفت(کیس+مانیتور)اخه قیمتا ثانیه ای داره میره بالا!اگه میشه پیشنهاد بدین![]()
دوستان یه سیستم رنج 2300 تا 2500 واسه گیم میخوام فقط گراقیکش gtx 580 یا gtx 590 باشه و بعدآ بتونم sli کنم .لطفآ راهنمایی کنید
با 2500 که نمیشه گرافیک 590 خرید، این توصیه میشه:
CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z68V-PRO
VGA: Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:1035W GREEN
CASE:GREEN INFINTY
حدود 2660 تومن میشه و مادربرد و پاورش برای SLI کردن آمادست.
میتونی اینو در نظر بگیری :یک کیس خوب تا قیمت 1 میلیون و 100 بگید.فقط کیس
اولویت هم با کارت گرافیک و سی پی یو هستش.
با تشکر![]()