مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خیلی ممنون فقط 2 تا سوال:
1.تفوت این 2 مدل که نوشتین چیه؟
2.دستگاهی که روش نوشته b/g میتونه به یه مودم n وصل شه؟ آیا یک مودم میتونه هر نوع b/g/n را بفرسته؟ یعنی نباید توجه کرد که یک وقتی یه مودم فقط n میفرسته دستگاه ما نتونه بهش وصل شه؟

تفاوتشون اینه که مدل 2730 سرعتش 150N هست و 2750 هم دو آنتنه و سرعتش هم 300N هست.
هر استاندارد با تمام استانداردای قبلی خوش توی وایرلس سازگاره( بجز 802.11a که منسوخ شده)، یعنی اگر مودم سری N رو بگیرید می تونه توی استاندارد G هم کار کنه، ولی ایرادش اینه که تمام دستگاههای متصل بهش هم به اجبار سرعتشون به همون سری G محدود میشه.

سلام.من 500 تومن دارم میخوام یه گرفیک و یک led واسه گیم بگیرم.چی بگیرم؟
خوب خواسته ت دقیقا مشخص نیست و کلی هستش (مثلا مانیتور چه سایزی باشه ، مشخصات قطعات فعلی چی هستش واسه خزید VGA)
در کل میتونی اینو در نظر بگیری :

VGA : evga gtx560 ti
MONITOR : lg e1940s

حدودا 550 تومن در میاد.
يك مادربرد جديد بين 90 تا 110 هزار تومن معرفي كنيد كه CPU هاي جديد AMD رو هم ساپورت كنه. اوركلاكر هم نيستم.

مدل ASRock A75M-HVS چطوره؟
بستگی به مدلی که مد نظرت هست (CPU) داره ولی همین مدل از ASRock پیشنهاد خوبیه ! (البته همه ی مدلا رو پشتیبانی نمیکنه)
با 400 مادربرد + سی پی یو + رم معرفی کنید.لطفاً:)
این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3

حدودا 380 385 تومن در میاد ، فقط واسه یادآوری 2100 تا 1 ماه پیش 150 تومن بود ، الان 210 تا 220 تومن معامله میشه !

آخرین ویرایش:
سلام.من 500 تومن دارم میخوام یه گرفیک و یک led واسه گیم بگیرم.چی بگیرم؟

خب رو هم که کمه،
می تونی کارت GTX 560 رو با مانیتور SAMSUNG 20R310 LED بخری، کارت گرافیک ترجیحا ASUS GTX 560 DCU II

يك مادربرد جديد بين 90 تا 110 هزار تومن معرفي كنيد كه CPU هاي جديد AMD رو هم ساپورت كنه. اوركلاكر هم نيستم.

مدل ASRock A75M-HVS چطوره؟

اگه منظورتون پردازنده های بولدوزر و سری FX هست که بصورت رسمی فقط مادربردای دارای چیپ ست 990 پشتیبانی می کننش، البته بعضی مدلهای قدیمی تر با تراشه های 880 هم با ارتقای بایوس می تونن این پردازنده ها رو پشتیبانی کنند که بستگی به مدل و سازنده داره.
کادربردی که شما مثال زدید فقط پردازنده های جدید کم مصرف AMD با سوکت FM1 رو پشتیبانی می کنه که برای سیستمهای رده پایین طراحی و معرفی شدن.

با 400 مادربرد + سی پی یو + رم معرفی کنید.لطفاً:)

CPU:INTEL Core i3 2100
M/B:ASUS P8H67
RAM:2*2GB CORSAIR XMS3

یک سوال خیلی فوری و حیاتی !
پاور های Memonex کیفیتشون چطوره !؟ خوب هست برای یک سیستم گیم ؟!
گرافیکم 560ti
600W دارم میگیرم ! فقط میخوام بدونم کیفیتشون چطوره ؟

پ.ن : خوب انتخاب کردمش ، توی بازبینی های سایت های خارجی که ازش خوب گفته بودن! یا 700 وات میگیرم یا 600 !

آخرین ویرایش:
یک سوال خیلی فوری و حیاتی !
پاور های Memonex کیفیتشون چطوره !؟ خوب هست برای یک سیستم گیم ؟!
گرافیکم 560ti
600W دارم میگیرم ! فقط میخوام بدونم کیفیتشون چطوره ؟

پ.ن : خوب انتخاب کردمش ، توی بازبینی های سایت های خارجی که ازش خوب گفته بودن! یا 700 وات میگیرم یا 600 !

وقتی این همه برند خوب توی بازار هست و همین پاور گرین خودمون هم ارتقای کیفی داشته چرا سراغ برند متفرقه می ری؟ سایت معتبر مدل متفرقه رو بررسی نمی کنه. البته اون برند هم متفرقه به معنی چینی بی کیفیت نیست ولی حرفه ای هم نیست.

یا GREEN 585W بخر یا خیلی خواستی دیگه مته به خشخاش بزاری CORSAIR TX650 بخر.

درود دوستان میخواستم ببینم سیستم فعلی من برای بازیهای جدید و نسل بعد مناسب هست یا نه ، در صورت مناسب نبودن، پیشنهاد میدین کدوم رو ارتقا بدم؟
بازیهایی جدید که تا حالا بدون مشکل و فول گرافیک بازی کردم ( Crysis 2 - MW3 )
بازیهایی که گرافیک رو باید بیارم پایین و مشکل دارم توشون ( NFS The RUN - Battl 3 )

Motherboard : Foxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K (Socket 775

CPU: Intel Pentium E6600 @ 3.06GHz
Wolfdale 45nm Technology

Graphics : 1024MB GeForce GTS 450 DDR5 (ZOTAC International

RAM : 3072 MBytes DDR2
DRAM Frequency 333.3 MHz

درود دوستان میخواستم ببینم سیستم فعلی من برای بازیهای جدید و نسل بعد مناسب هست یا نه ، در صورت مناسب نبودن، پیشنهاد میدین کدوم رو ارتقا بدم؟
بازیهایی جدید که تا حالا بدون مشکل و فول گرافیک بازی کردم ( Crysis 2 - MW3 )
بازیهایی که گرافیک رو باید بیارم پایین و مشکل دارم توشون ( NFS The RUN - Battl 3 )

Motherboard : Foxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K (Socket 775

CPU: Intel Pentium E6600 @ 3.06GHz
Wolfdale 45nm Technology

Graphics : 1024MB GeForce GTS 450 DDR5 (ZOTAC International

RAM : 3072 MBytes DDR2
DRAM Frequency 333.3 MHz

تنها بازیی که سیستم شما بخوبی می تونست جوابگو باشه همون MW3 هست که از 6 سال پیش به این ور با همون فرمول قبلی داره پخته میشه. وگرنه توی بقیه ی بازیها مشکل داره.

قطعات اصلیش هم کامل باید عوض بشه و قابل ارتقا نیست، کارت گرافیک شما هم رده متوسط به پایین محسوب میشه،
حالا باز بستگی داره که چقدر بودجه داشته باشی برای ارتقا، ولی حتی اگر CPU، M/B و RAM رو هم ارتقا بدی توی بازیهای گرافیک سنگین مثل B-F-3 و RUN که موتورشون یکی هست بازم باید تنظیمات رو Medium بزاری.

پس شما پیشنهاد میدید ، کلا سیستم جدید بگیرم ؟
یه چیزی میخوام که تا 2 سال حداقل نخوام عوض کنم
پولش زیاد مهم نیست ، چون اقساد میگیرم
لطفا یه سیستم خوب برای بازی پیشنهاد بدید
مرسی

پس شما پیشنهاد میدید ، کلا سیستم جدید بگیرم ؟
یه چیزی میخوام که تا 2 سال حداقل نخوام عوض کنم
پولش زیاد مهم نیست ، چون اقساد میگیرم
لطفا یه سیستم خوب برای بازی پیشنهاد بدید
مرسی

بله، همینطوره
این سیستم رده بالا رو پیشنهاد مید م:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 570 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1690 تومن میشه.

آقا فرشید قیمت این 4 تا قطعه چقدر میشه؟

CPU:INTEL Core I5 2400

M/B:ASUS P8P67

VGA:GEFORCE GTX 570 1GB DDR5

POWER:600W GREEN

به قیمت دیروز 1255 تومن میشه، قیمتا این روزا ساعتی تغییر می کنه. کارت رو هم ارزونترین برند مثل ZOTAC در نظ گرفتیم، اگه پیدا بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or