مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان. من مشخصات سیستمم اینه:
MB: P8H61
CPU: INTEL CORE i3
Ram:2*2 geil ddr 3 1600
Power: Green GP485B-US
با این پاور می تونم کارت گرافیک HIS 6790 IceQ Turbo استفاده کنم ؟؟ ریسک نداره؟؟ آخه تو سایت کارت گرافیک نوشته 500 w پیشنهاد میشه. زود جواب بدین ممنون میشم.

نه،احتمالا مشکلی نخواهی داشت،ولی پاورت لب مرزه و ممکنه فشار سنگین باعث کمتر شدن عمرش بشه، بهتره که با یه 535 وات از همون سری تعویض کنی،البته فقط برای اطمینان ،نه اینکه ضروری باشه.

ممنون دوست عزیز، ولی من همین پاورو دیروز گرفتم و دیگه نمیتونم عوض کنم. مانیتورم فعلا crt . البته عوضش می کنم ولی رو این مانیتور فکر می کنید راحت جواب بده ؟؟ در ضمن این سیستم برای بازی های امروز در کیفیت بالا خوب جواب میده ؟؟

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز، ولی من همین پاورو دیروز گرفتم و دیگه نمیتونم عوض کنم. مانیتورم فعلا crt . البته عوضش می کنم ولی رو این مانیتور فکر می کنید راحت جواب بده ؟؟ در ضمن این سیستم برای بازی های امروز در کیفیت بالا خوب جواب میده ؟؟

کیفیت بالا که معلومه با همچین سیستمی نمیشه انتظار دشت، کارت شما کارت رده میانی هست، بقیه ی قطعات هم همینطور

مانیتور CRT هم که از لحاظ سیستمی مشکل نداره، فقط کاربریش مشکل داره و استفاده ی مداوم ازش مانند LCD راحت نیست.
با این اوصاف پاور رو دست نزنی هم مشکلی نداره.

در مورد ارتقاء رم واسه کارایی بالاتر (دو کاناله) شما دو حالت بیشتر نداری یا یدونه 1GB دیگه بگیری بذاری کنار همون 1GB ، یا بخوای بیشتر باشه 3 تا 1GB دیگه هر دو حالت هم با همون باس رم فعلی در غیر اینصورت یدونه 2GB هم میتونی بندازی ولی دیگه حالت دو کاناله نداره یعنی افزایش کارایی در کار نیست ، در مورد قیمت رم هم DDR2 که به تاریخ پیوسته و تو بازار ما قیمت مشخصی نداره (مشتری نداره) بیشتر هم مدلای Kingston موجوده 1GB با باس 800ش هم بین 20 تا 25 مایشه !
هارد هم که مشخصه تو هر مدلی قیمت دو برابر شده الان واسه 1TB بین 165 تا 180 تومن باید هزینه کرد برند هم میتونی Seagate رو در نظر بگیری.
در کل اینکه رم بیشتر بخوای یا هارد بالاتر به خودت بستگی داره چون بودجه ت محدوده یجوری باید بالانسش کنی.(البته با وضع فعلی)

ممنون بابت پاسخ اما پاتریوت الان 2 گیگ هستش ،هفته قبل 33 خریدم.
در مورد اون هارد وسترن که گفتم نظری کسی نداره که خوبه با اون قیمت بخرم یا نه؟

الان یه مادربرد که اینتل ساپورت ، usb3 ، ddr3و... چنده ؟

واسه پردازنده ی قدیمی شما همچین چیزی وجود نداره، ولی برای پردازنده های نسل جدید سوکت 1155 می شه مدل ارزونقیمت ASUS P8H67 رو خرید که هم DDR3 و USB 3.0 واقعی هستن و هم SATA 6G
حدود145 تومن هم قیمت داره .

برای هارد هم الان قیمتا فضایی و ثابت و یکدست نیست که بشه گفت قیمتش خوبه یا بد، اونایی که لازم دارن مجبورن با همین قیمتا بخرن. سری گرین هم فقط حجمش مهم هست، سرعتش هم پایینترین سرعت توی هاردهای نسل جدید هست.

سلام

ببخشید یه پاور بهم معرفی می کنید که جوابگو مشخصات سیستمم باشه

cpu : quad 8400

mainboard Abit IP35 Off Limits

ram 6 gb ddr 2 800

vga gtx 560 gainward phantom 1 gb ddr 5

hard 250 gb sata

dvd rom و dvd writer

سلام

ببخشید یه پاور بهم معرفی می کنید که جوابگو مشخصات سیستمم باشه

cpu : quad 8400

mainboard Abit IP35 Off Limits

ram 6 gb ddr 2 800

vga gtx 560 gainward phantom 1 gb ddr 5

hard 250 gb sata

dvd rom و dvd writer

پاور 535 وات گرین هم برای شما کفایت می کنه، البته اگه 585 وات بگیری بهتره.

خواهش
گفتم بیشتر Kingston موجوده وگرنه برندای دیگه هم بگردی میشه پیدا کرد !
در مورد هارد هم که دوستان توضیح دادن.

می تونی اینو در نظر بگیری:

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 2065PLUS

حدود 1250 تومن میشه و بهترین انتخاب برای شماست، بازی رو هم در حد متوسط جوابگو هست، قیمتها خیلی متغیر هست و نوشتن قیمت ریز قطعات فایده ای نداره.

دوباره سلام
کارت گرافیک GTX 460 گیر نمیاد. چی می تونم جایگزینش کنم؟

دوستان برای خرید سیستم صبر کنم یا عجله ؟
نمیشه پیش بینی کرد چون نوسانات بسیار زیاد و آینده ی قیمت دلار هم بسیار نامعلوم هست!

تا الان که هر کی خریده بوده سود کرده، چون قیمتها هر 2 هفته یکبار حدود 20 درصد صعود کردن از 2 ماه پیش. سری جدید قطعات با دلار 1700 تومن اگر برسه از این قیمتها هم بالاتر خواهد بود. مگر اینکه فرجی بشه و دلار ارزون بشه که فعلا چشم اندازی نداره.

نظر اساتید در مورد موس Creative Fatal1ty به قیمت 45 چیه؟ آیا در سطح موس های حرفه ای موجود در بازار هست؟
دیروز تو یک فروشگاه دیدم. میتونم بگم جعبه نداشت، اینقدر که داغون بود پکش. به زور چسب سر پا نگهش داشته بودن. !
معلوم نیست چند ساله داره خاک می‌خوره اما میگفت آکه.

نظر اساتید در مورد موس Creative Fatal1ty به قیمت 45 چیه؟ آیا در سطح موس های حرفه ای موجود در بازار هست؟
دیروز تو یک فروشگاه دیدم. میتونم بگم جعبه نداشت، اینقدر که داغون بود پکش. به زور چسب سر پا نگهش داشته بودن. !
معلوم نیست چند ساله داره خاک می‌خوره اما میگفت آکه.

بله خب چند سالی هست که عرضه شده
مشکل بزرگش هم کیفیت ساختش هست که در حد اسباب بازیه و بعد از چند ماهی مشکل خرابی دکمه های کلیک رو پیدا می کنه، بعنوان مدل حرفه ای اصلا مناسب نیست.

من میخوام یه سیستم بخرم
پولش مهم نیست فقط میخوام خیلی شاخ باشه
از Intel Core i7-3960X Extreme Edition Sandy Bridge-E 3.3GHzبالاتر هم داریم؟
مادربورد چی خوبه؟
میخوام برا بازی.فیلم.دانلود 24 ساعته.
مانبتور توپ کارت صدا. ایپیکر توپ و .....
لطفا راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or