مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه سئوال دارم در مورد خرید تبلت که چون تاپیک مجزایی نداره همینجا میپرسم با اجازه دوستان.
امروز چشمم به یه تبلت خورد که هم امکانات مناسبی داره هم سیمکارت میخوره که خیلی برای من مهمه و هم قیمت مناسبی داره......مشخصاتش رو میزارم دوستان نظرشون رو بگن:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات کلی:- وزن 362.8 گرم
پردازنده:ARM Qualcomm MSM7227 ARM11 600MHz
دیسک درایو:دیسک درایو حافظه ای SSD
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 7.0 اینچ
امکانات:قابلیت مکالمه تلفنی با نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر ژیروسکوپ
سایر مشخصات:Google Android 3.5G Android 2.2 - کارکرد باتری 4 تا 6 ساعت کارکرد پشت سر هم و سنگین و در حالت آماده به کار (Standby) تا 60 ساعت

قیمتش هم 400 هزار تومن هست با گارانتی 12 ماهه اواژنگ​

آقا معراج شما باید بهتر بدونی که اصلا روی مشخصات لوازم الکترونیکی نمیشه در مورد کیفیتش قضاوت کرد، این مدل هم مستثنی نیست

در حال حاصر مدلهای متفرقه ی زیادی وجود داره که با اینکه از نظر مشخصات چیزی کم ندارن ولی در عمل و هنگام کاربری نه قطعاتشون دوام داره و نه کیفیتشون اونیه که باید باشه، مثل کپی های چینی Iphone که همه چیزشون یکیه ولی از یه اسباب بازی آسغالی هم بی کیفیت ترند.

در حال حاضر بهترین و ارزونترین تبلت دنیا Amazon Kindle هست و بعدش مدلهای گرونتر ASUS Transformer و SAMSUNG GALAXY TAB تا....IPAD 2، بقیه از دور رقابت خارجن. البته بازخورد تبلت های Viewsonic که مدنظر شما هم هست بد نبوده ولی مثل مدلهای بالا نیست.

تبلت رو هم بعنوان گوشی موبایل نمیشه راحت استفاده کرد، یه تجربه کاربری هست.

آقا معراج شما باید بهتر بدونی که اصلا روی مشخصات لوازم الکترونیکی نمیشه در مورد کیفیتش قضاوت کرد، این مدل هم مستثنی نیست

در حال حاصر مدلهای متفرقه ی زیادی وجود داره که با اینکه از نظر مشخصات چیزی کم ندارن ولی در عمل و هنگام کاربری نه قطعاتشون دوام داره و نه کیفیتشون اونیه که باید باشه، مثل کپی های چینی Iphone که همه چیزشون یکیه ولی از یه اسباب بازی آسغالی هم بی کیفیت ترند.

در حال حاضر بهترین و ارزونترین تبلت دنیا Amazon Kindle هست و بعدش مدلهای گرونتر ASUS Transformer و SAMSUNG GALAXY TAB تا....IPAD 2، بقیه از دور رقابت خارجن. البته بازخورد تبلت های Viewsonic که مدنظر شما هم هست بد نبوده ولی مثل مدلهای بالا نیست.

تبلت رو هم بعنوان گوشی موبایل نمیشه راحت استفاده کرد، یه تجربه کاربری هست.
والا فرشید جان من یه چنتا نقد تو سایتهای مختلف مثل لپتاپ مگ ازش خوندم که نقدهای خوبی بود....هرچند اکثرا تبلت گالکسی تب سامسونگ رو بهتر و برتر میدونستن و معتقد بودن عملکرد ویو پد 7 پشت سر گالکسی تب قرار میگیره ولی تو بخش نتیجه گیری گفته شده بود که ارزش مورد توجه بودن رو داره. و بزرگترین نقطه ضعفش در قیاس با گالکسی تب رزولوشن پایینتر بود از نظر این منتقدین....حالا من لینکش رو میزارم خودت یه چک بکن....هرچند درمورد بهتر بودن گالکسی تب باهات موافقم....ولی این ویو پد 7 نسبت به امکاناتی که داره قیمت خیلی خوبی داره.....البته فکر میکنم با برند ویوسونیک اشنا باشی....نمیشه بهش گفت برند متفرقه...
نقد تبلت ویو سونیک 7

والا فرشید جان من یه چنتا نقد تو سایتهای مختلف مثل لپتاپ مگ ازش خوندم که نقدهای خوبی بود....هرچند اکثرا تبلت گالکسی تب سامسونگ رو بهتر و برتر میدونستن و معتقد بودن عملکرد ویو پد 7 پشت سر گالکسی تب قرار میگیره ولی تو بخش نتیجه گیری گفته شده بود که ارزش مورد توجه بودن رو داره. و بزرگترین نقطه ضعفش در قیاس با گالکسی تب رزولوشن پایینتر بود از نظر این منتقدین....حالا من لینکش رو میزارم خودت یه چک بکن....هرچند درمورد بهتر بودن گالکسی تب باهات موافقم....ولی این ویو پد 7 نسبت به امکاناتی که داره قیمت خیلی خوبی داره.....البته فکر میکنم با برند ویوسونیک اشنا باشی....نمیشه بهش گفت برند متفرقه...
نقد تبلت ویو سونیک 7

خب بد گرفتی، من اصلا Viewsonic رو نگفتم متفرقس وگرنه خیلی روشن می گفتم پولت رو حرومش نکن، منظورم برندای بی نام و نشون چینی توی بازار بود،Viewsonic تخصصش مانیتورای PC هست و این تبلتش هم چن تا سایت معتبر بررسی کردن، اون یکی مدلش هم که Dual Boot هست توی نمایشگاههای مختلف خیلی جلب توجه کرده بود.

از نظر شخصی من رزولوشن و کیفیت Display توی گوشی موبایل و تبلت خیلی مهم هست، بنابراین یه فاکتور مهم برای خرید هست، HTC Flyer و Amazon Kindle هم مدلایی بودن که اخیرا در نظر من انتخابای خوبی بودن، Galaxy Tab هم تا مدلای جدیدش به بازار بیان انتخابامون بیشتر هم میشه، مخصوصا Galaxy Note که فوق العادست.

سلام فرشید جان.همون طور که میدونی به کمک تو اینارو سفارش دادم به جز اون گرافیکه.
cpu: i5 2500k
mb: p8p67 pro
vga: gtx590
power:1035
ram: 2*4gb corsair
خب؟ اگه به جای اون cpu یه i7 و به جای مادربورده deluxe ببندم چقد تاثیر داره؟ اینقد هست یا همون که سفارش دادم کفایت میکنه؟ برا گیم هست بیشترا.اصلا تو کار oc نیستم در ضمن.
سوال دیگه پاور رو از چه برندی بردارم؟
ممنون عزیز

تعویض مادربرد که توی سرعت اصلا تاثیری نداره، تعویض پردازنده هم توی بازیها تاثیرش محسوس نیست وگرنه Core i7 2600K قویتره، البته نایاب شده و گرون
پاور رو هم از Green بردار

تمام این سوالها یا قبلا جواب داده شده یا میشد توی یه سوال پرسیده بشه، ولی شما از اون موقع تا حالا هنوز هم درگیر انتخاب قطعاتی!

Last edited by a moderator:
1 ماه دیگه نمیاد، فعلا فقط معرفی میشه، نه هنوز تولید تراشه ی نهایی شروع شده و نه توان TSMC هست که تولید کنه، سه ماهه ی دوم به بعد.
مدلای Remark هم همون تراشه های فعلی هستن که اسمشون عوض شده.

خوب مثل اینکه سریعتر از اونچه که فکرشو میکردیم آماده شده و ظاهرا ( TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company تونسته تولید کنه و فکر کنم سری 7000 ای ام دی از برندهای
مختلف تا 2 هفته دیگه معرفی بشه و در اسفند ما این سری را تو ایران میبینیم ( بعضی از مدل هاشو )
بنجمارک های رسمی سری 7000 ای ام دی هم امده

خوب مثل اینکه سریعتر از اونچه که فکرشو میکردیم آماده شده و ظاهرا ( TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company تونسته تولید کنه و فکر کنم سری 7000 ای ام دی از برندهای
مختلف تا 2 هفته دیگه معرفی بشه و در اسفند ما این سری را تو ایران میبینیم ( بعضی از مدل هاشو )
بنجمارک های رسمی سری 7000 ای ام دی هم امده

تولید کردن که خیلی وقته دارن تولید می کنن، مهم تولید کردن با درصد خروجی ویفرهای سالم قابل قبول با فن آوری 28 نانوی جدیدبرای تولید در تعداد عمده هست،

AMD از قبل قرار بود توی ژانویه 2012 معرفی نسل جدید رو انجام بده که حالا به همین امروز منتقلش کرده، ولی بعید می زنه که تا 2 3 ماه دیگه خبری از تعداد زیاد کارتای نسل جدید توی بازار باشه. همون اسفند هم میشه ماه سوم میلادی.

آخرین ویرایش:
قیمت اینا چنده؟تو مشهد پاساژ تک و تمامی پاساژهای اطرافش و تمام مغازه هاشون رو گشتم اما نداشتن.

1.vga:GTX 590
2.دوتا GTX 580
3.کیس green X9
4.پاور 1035 green

قیمت اینا چنده؟تو مشهد پاساژ تک و تمامی پاساژهای اطرافش و تمام مغازه هاشون رو گشتم اما نداشتن.

1.vga:GTX 590
2.دوتا GTX 580
3.کیس green X9
4.پاور 1035 green

بازار تهران هم نه 580 و نه 590 یافت نمی شود، مخصوصا الان که دلار بالا رفته که اگر کسی هم داشته باشه امکان نداره بفروشتش
کیس X9=205 تومن
پاور 1035 وات=225 تومن

اینا قیمتای قبل از گرون شدن دلارن، الان ممکنه بالاتر هم باشن.

اگه راهنمايي كنين منو ممنون ميشم. مي خوام سيستممو ارتقا بدم. البته فقط كيسمو. 450 تومن مي تونم هزينه بزارم. به نظرتون كدوم قطعات بهترن واسم؟؟ البته اولويتام مادربرد asus و گرافيك gforce و پردازنده amd هستن.

خوب با این وضع اون سیستم که ارزش ارتقاء نداره و باید CPU , MAIN , RAM و VGAش (اگه سیستم جدید رو واسه بازی بخوای) رو فراموش کنی ، مدل پاور هم معلوم نیست شاید اینم نیاز به تعویض داشته باشه.
در کل این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : evga gts450 1gb

حدودا 470 475 تومن در میاد (اگه واسه بازی بخوای ، چون میشه تغییراتی توش داد) که اگه پاورت جوابگو نباشه حداقل باید یه 500w مثل GREEN GP530A-EU در نظر بگیری که 75 76 تومن هم این در میاد.

خيلي ممنون ولي مارك evga مي تونه براي گيمايي مثه batman و bat....field 3 جوابگو باشه ؟ ati چي پيشنهاد مي كنيد؟

مارک که نباید جوابگو باشه، مارک باید معتبر باشه که هست، مدل کارت باید جوابگو باشه

برای Bat 3 که چون خیلی سنگینه کارت گرافیک زیر 350 تومن برای بالاترین تنظیماتش کارایی نداره، برای Batman مشکلی نیست، کارت 200 تومنی هم بخوبی از پسش برمیاد.
از ATI هم میشه 6770 گرفت با همون حدود قیمت.

CPU رو AMD بگيرم ارزونتر در نمياد؟ واسه گيم AMD بهتر نيست؟ كارت گرافيكيم موندم ati بگيرم يا gforce. شما خودت باشي كدومو ترجيح ميدي؟ البته با رنج قيمت 150 الي 170.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or