همین صفحه ی پیش گفتم با 400 تومن هم دیگه نمیشه سیستم بست، با 300 تومن چی می خوای جمع کنی آخه؟
میشه یک سیستم برای وب گردی بست که؟ نمیشه؟
همین صفحه ی پیش گفتم با 400 تومن هم دیگه نمیشه سیستم بست، با 300 تومن چی می خوای جمع کنی آخه؟
یعنی مادربورد ارزون با این مشخصات وجود نداره؟
درضمن صفحه ی قبل در مورد nVidia Discovery Glasses پرسیدم منظورم عینکهای قرمز و آبیش بود. اون عینکهای 200 هزار تومنی عینکهای شاتر هستن. اصلا کسی حتی به صورت باندل ندیده بیاد؟ من خیلی دنبال یکی میگردم.
تشکر.
میشه یک سیستم برای وب گردی بست که؟ نمیشه؟
سلام دوستان با مادر بورد p8p67-m میشه 2تا gtx460 رو sli رد اگه جواب مثبت هست پاور 580 جوابگو هست .
بنظر شما پرداخت بیشتر برای یک مادربورد با دوتا PCIe به صرفه هست؟ من فقط به خاطر SATA III میخوام عوض کنم (الان بوردی که استفاده میکنم M4A785T-M هست).در مورد مادربرد که چیپ ستهای ارزونقیمت معمولا 2 تا اسلات 16X رو پشتیبانی نمی کنن، مدلایی مثل 880 و 970 هم ساپورت دارن که مادربردای گرونقیمتی هستن،
برو Craigslist میبینی سیستمهای Core 2 Quad با 280 رو میکنن توی یک کیس 120 دلاری به عنوان سیستمِ گیمینگ آخرین مدل جا میزنن. مردم هم میخرن غمشون نیست چون از سیستمهای Prebuiltـه Alienware ارزونتره، مشخصات سخت افزاریشم براشون خط میخیه.چاره ای ندارم بلد نیستم سیستم خودم ببندم.
آهان، ببندی از لحاظ فیزیکی؟ (با توجه به محل سکونت) خوب لازم نیست ازین آدمهای مجهول الهویه بخری، سیستمهای گیمینگ Alienware، Asus یا Razer رو بخر.
بستن سیستم هم کاری نداره. چهارتا پیچه. فقط یک بخش حساس داره اونهم فشار دادن فَن روی CPU هست.
بنظر شما پرداخت بیشتر برای یک مادربورد با دوتا PCIe به صرفه هست؟ من فقط به خاطر SATA III میخوام عوض کنم (الان بوردی که استفاده میکنم M4A785T-M هست).
دوستان
یه کارت گرافیک خوب و جدید تا حد 300 تومن پیشنهاد کنید
مادربردم Asus P5Q هست
برای SSD میخوام روی II خیلی کنده. به نظر شما Biostar خوبه؟بهتر نبود قبلش راجع به SATA 3.0 می پرسیدی؟؟
اگه برای هارد معمولی می خوای که ارتقا به SATA 3.0 هیچ افزایش راندمانی نداره، اگر می خوای SSD بگیری که خب SATA 3.0 خیلی سریعتره
در ضمن SATA 3.0 های مادربردای AMD از SATA 3.0 های چیپ ست های اینتل کندتر هستن.
قطعات فعلی رو فک نمیکنم بیشتر از 50 60 تومن ازت بردارن ، سیستم هم این پیشنهاد میشه :سلام
بچه ها من یه سیستم دارم واسه حدود 4-5 سال پیش!
حالا میخواستم قطعاتش رو آپگریت کنم طوری که بشه مثلآ The Elder Scrolls V: Skyrim رو روی تنظیمات Medium روون اجرا کرد(30-40 فریم)
انتظار بیشتر از این هم ندارم!
قطعات سیستم من هم به این شرحه:
مادر برو GIGABYTE GA-81E2004P
پردازنده Intel Celeron CPU 2.26GHz
رم 1گیگ
کارت گرافیک Geforce 5500 FX
این 4قطعه فکر میکنم باید تعویض بشم
حالا خوده اینا چقدر میارزن؟
کمترین هزینه ای که میشه کرد و بشه که یک سیستم نسبتآ خوب رو جمع کرد که بشه بازیهای روز رو روی تنظیمات Medium بازی کرد چه سیستمی هست؟
ممنــــــــــون
من بر اساس بازی در نظر میگیرم کمترین حالتش میشه این :میشه
یه سیستم معمولی رو به بالا بگید من ببینم چقدر میشه ؟