مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربرداش که خیلی کم پیدا میشن دیگه، مگه رده های ارزون قیمتش، از مادربرد خودت بهتر هم که دیگه واسه اون نسل نبود، دیگه لزومی هم نداره که بخوای مادربرد گرون قیمت براش بخری، می تونی ASUS P7P55d-E رو بگیری یا هر مدلی از ASUS که چیپ ست P55 رو داشته باشه.
پس همون رو بگیرم :d

کلا یه سیستم خونگی میخواد
یموقع هایی هم بازی میکنه اما خیلی کم
اگر لطف کنید یه کارت کرافیک تو همین قیمت از nvidia معرفی کنید ممنون میشم
ممنون بابت راهنمایی هاتون
بله متوجه شدم ! ;)
از nVidia هم بخوایم در نظر بگیریم میشه Gainward GT430 1GB .
خواهش

از هیچجا نمیشه عینک Discover انویدیا رو خرید؟

اسم عینکش 3DVISION هست، نمی دونم Discover منظورت چیه،
ولی عینکش بصورت مجزا هم هست، آخرین بار حدود 200 تومن شده بود، ولی بدون مانیتور 120 هرتز سازگار و کارت گرافیک قوی NVIDIA کار نمی کنه، مدل ASUS VG236H هم عینکش رو داره.

پس همون رو بگیرم :d

اگر پیدا کردی بگیر، اوضاع بازار داره خیط میشه بدجور!

سلام
یه سیستم می‌خوام برای بازی. البته یکی از دوستام این سیستم رو بهم پیشنهاد داد ولی به خوب بودنش مطمئن نیستم. بیشتر روی مادربورد و کارت گرافیک شک دارم. در مورد مارک EVGA اطلاعاتی ندارم، قابل اطمینان هست یا نه.
M.B : Asus P8P67 LE
CPU: Core i5 2400
RAM : ADATA 4GB DDR3 1600
VGA: EVGA GTX 560 Ti
Power: 585w Green
Case: Green
برای کیس حدودن ۷۰ می‌خوام هزینه کنم. هارد و رایتر هم نمی‌خوام .

سلام
یه سیستم می‌خوام برای بازی. البته یکی از دوستام این سیستم رو بهم پیشنهاد داد ولی به خوب بودنش مطمئن نیستم. بیشتر روی مادربورد و کارت گرافیک شک دارم. در مورد مارک EVGA اطلاعاتی ندارم، قابل اطمینان هست یا نه.
M.B : Asus P8P67 LE
CPU: Core i5 2400
RAM : ADATA 4GB DDR3 1600
VGA: EVGA GTX 560 Ti
Power: 585w Green
Case: Green
برای کیس حدودن ۷۰ می‌خوام هزینه کنم. هارد و رایتر هم نمی‌خوام .

قطعات همگی خوبن، مشکلی نیست،
برند EVGA هم در کنار برندهای ASUS و MSI انتخابای خوبین، اما دوتا برندی که من گفتم از همون سری 560Ti دارای فن های بهتر و کم صداتری هستن و اولویت خرید دارن.
کیس X3 به قیمت 85 تومن برای قطعات شما توصیه میشه.

قطعات همگی خوبن، مشکلی نیست،
برند EVGA هم در کنار برندهای ASUS و MSI انتخابای خوبین، اما دوتا برندی که من گفتم از همون سری 560Ti دارای فن های بهتر و کم صداتری هستن و اولویت خرید دارن.
کیس X3 به قیمت 85 تومن برای قطعات شما توصیه میشه.

560Ti برندهای ASUS و MSI از نظر قیمت در چه سطحی هستن؟

سلام.
کدوم یک از این دو بهتره؟
HP PhotoSmart Plus
Canon PIXMA MG5140
حدود قیمتا روهم بگید ممنون میشم.

پست قبلی که گفتم دوتاشون خوبن،قیمتشون هم همون حدی بود که شما خواسته بودی.

560Ti برندهای ASUS و MSI از نظر قیمت در چه سطحی هستن؟

برند MSI قیمتش حدود 350 تا 370 بود
ولی برند ASUS گرونتره و حدود 420 تومن بود آخرین بار، اما الان که قیمتا نوسان داره هیچ قیمتی نمیشه داد .

Last edited by a moderator:
سلام فرشید جان.همون طور که میدونی به کمک تو اینارو سفارش دادم به جز اون گرافیکه.
cpu: i5 2500k
mb: p8p67 pro
vga: gtx590
power:1035
ram: 2*4gb corsair
خب؟ اگه به جای اون cpu یه i7 و به جای مادربورده deluxe ببندم چقد تاثیر داره؟ اینقد هست یا همون که سفارش دادم کفایت میکنه؟ برا گیم هست بیشترا.اصلا تو کار oc نیستم در ضمن.
سوال دیگه پاور رو از چه برندی بردارم؟
ممنون عزیز

سلام دوستان ، ایشالا که جای درستی سوالمو مطرح کرده باشم .
هارد اکسترنال و اینترنال 1 و 2 ترابایتِ وسترن و سیگیت ، ارزون ترین مدلش ، تو چه رنج قیمتیه ؟

سلام دوستان ، ایشالا که جای درستی سوالمو مطرح کرده باشم .
هارد اکسترنال و اینترنال 1 و 2 ترابایتِ وسترن و سیگیت ، ارزون ترین مدلش ، تو چه رنج قیمتیه ؟
اینترنال 1TB seagateش بین 160 تا 170 و 2TBش هم بین 210 تا 215 متغیره ، WD هم 1TBش بین 175 تا 185 و 2TBش بین 225 تا 235 متغیره.(البته اگه گیر بیاد)
اکسترنال هم مشخص نیست که منظور Portable یا Desktopش مد نظره چون مدلای مختلفی داره.
سلام دوستان فرق کارت GTX460 1GB با GTX460 SE 1GB چیه وقیمتهاشونم لطف کنید بگید:d
بطور کلی بخوایم بگیم SE نسخه ضعیف شده ی GTX460 768MB هستش ، SE که نایابه ولی 1GBش تو مدلای مختلف بین 220 تا 250 متغیره !

سلام.توی بازیها افت فریم دارم .سی پی یو ام میکشه ولی نمیدونم مشکل از رممه یا گرافیکمه ؟
(geforce 9400gt 1gig ddr2 & ram: 2*2gig ddr2)
با بودجه 500 تا 550 چه کاری کنم بهتره ؟(لطفا پاور مورد نیاز هم بگید)

سلام.توی بازیها افت فریم دارم .سی پی یو ام میکشه ولی نمیدونم مشکل از رممه یا گرافیکمه ؟
(geforce 9400gt 1gig ddr2 & ram: 2*2gig ddr2)
با بودجه 500 تا 550 چه کاری کنم بهتره ؟(لطفا پاور مورد نیاز هم بگید)

گرافیکی که شما داری اصلا برای بازی نیست و راندمانش فاجعست، دیگه مشخصه که مشکل اول از گرافیکه
پردازندت رو هم نگفتی چیه ولی اونم اگه ضعیف باشه تنها با ارتقای گرافیک نمی تونی بهترین راندمان رو بگیری

مدل پردازنده، مادربرد و پاور رو هم بگو تا ببینیم بهترین انتخاب چیه.

سلام
یه سئوال دارم در مورد خرید تبلت که چون تاپیک مجزایی نداره همینجا میپرسم با اجازه دوستان.
امروز چشمم به یه تبلت خورد که هم امکانات مناسبی داره هم سیمکارت میخوره که خیلی برای من مهمه و هم قیمت مناسبی داره......مشخصاتش رو میزارم دوستان نظرشون رو بگن:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات کلی:- وزن 362.8 گرم
پردازنده:ARM Qualcomm MSM7227 ARM11 600MHz
دیسک درایو:دیسک درایو حافظه ای SSD
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 7.0 اینچ
امکانات:قابلیت مکالمه تلفنی با نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر ژیروسکوپ
سایر مشخصات:Google Android 3.5G Android 2.2 - کارکرد باتری 4 تا 6 ساعت کارکرد پشت سر هم و سنگین و در حالت آماده به کار (Standby) تا 60 ساعت

قیمتش هم 400 هزار تومن هست با گارانتی 12 ماهه اواژنگ​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or