پس همون رو بگیرم :dمادربرداش که خیلی کم پیدا میشن دیگه، مگه رده های ارزون قیمتش، از مادربرد خودت بهتر هم که دیگه واسه اون نسل نبود، دیگه لزومی هم نداره که بخوای مادربرد گرون قیمت براش بخری، می تونی ASUS P7P55d-E رو بگیری یا هر مدلی از ASUS که چیپ ست P55 رو داشته باشه.
از هیچجا نمیشه عینک Discover انویدیا رو خرید؟
پس همون رو بگیرم :d
سلام
یه سیستم میخوام برای بازی. البته یکی از دوستام این سیستم رو بهم پیشنهاد داد ولی به خوب بودنش مطمئن نیستم. بیشتر روی مادربورد و کارت گرافیک شک دارم. در مورد مارک EVGA اطلاعاتی ندارم، قابل اطمینان هست یا نه.
M.B : Asus P8P67 LE
CPU: Core i5 2400
RAM : ADATA 4GB DDR3 1600
VGA: EVGA GTX 560 Ti
Power: 585w Green
Case: Green
برای کیس حدودن ۷۰ میخوام هزینه کنم. هارد و رایتر هم نمیخوام .
قطعات همگی خوبن، مشکلی نیست،
برند EVGA هم در کنار برندهای ASUS و MSI انتخابای خوبین، اما دوتا برندی که من گفتم از همون سری 560Ti دارای فن های بهتر و کم صداتری هستن و اولویت خرید دارن.
کیس X3 به قیمت 85 تومن برای قطعات شما توصیه میشه.
سلام.
کدوم یک از این دو بهتره؟
HP PhotoSmart Plus
Canon PIXMA MG5140
حدود قیمتا روهم بگید ممنون میشم.
560Ti برندهای ASUS و MSI از نظر قیمت در چه سطحی هستن؟
اینترنال 1TB seagateش بین 160 تا 170 و 2TBش هم بین 210 تا 215 متغیره ، WD هم 1TBش بین 175 تا 185 و 2TBش بین 225 تا 235 متغیره.(البته اگه گیر بیاد)سلام دوستان ، ایشالا که جای درستی سوالمو مطرح کرده باشم .
هارد اکسترنال و اینترنال 1 و 2 ترابایتِ وسترن و سیگیت ، ارزون ترین مدلش ، تو چه رنج قیمتیه ؟
بطور کلی بخوایم بگیم SE نسخه ضعیف شده ی GTX460 768MB هستش ، SE که نایابه ولی 1GBش تو مدلای مختلف بین 220 تا 250 متغیره !سلام دوستان فرق کارت GTX460 1GB با GTX460 SE 1GB چیه وقیمتهاشونم لطف کنید بگید:d
سلام.توی بازیها افت فریم دارم .سی پی یو ام میکشه ولی نمیدونم مشکل از رممه یا گرافیکمه ؟
(geforce 9400gt 1gig ddr2 & ram: 2*2gig ddr2)
با بودجه 500 تا 550 چه کاری کنم بهتره ؟(لطفا پاور مورد نیاز هم بگید)