مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام این مشخصات سیستممه:
CPU:Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
RAM:CORSAIR-Dual Channel 8GB-2000-(2x4GB)
M/B:ASUS P8P67-Deluxe
VGA:evga GTX590
HDD:Western Digital-SATA 3-1 TeraByte-64MB/WD Caviar Black
SsD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:ASUS 24X SATA
POWER:885W GREEN-GP885B
CASE:GREEN X9
monitor:ASUS - 23" - ML238H - LED
mouse:A4TECH X-755FS
speaker:MICROLAB - M880
keyboard:Key Logitech Compact K300
modem:TP-LINK TD-W8901G

میخواستم بپرسم این پاور به سیستمم میخوره؟
بله ولی اگه یه 1200 یا 1000 بگیری خیلی بهتره.
مدل زیر هم پیشنهاد میشه:
corsair 950Tx

سلام این مشخصات سیستممه:
CPU:Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
RAM:CORSAIR-Dual Channel 8GB-2000-(2x4GB)
M/B:ASUS P8P67-Deluxe
VGA:evga GTX590
HDD:Western Digital-SATA 3-1 TeraByte-64MB/WD Caviar Black
SsD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:ASUS 24X SATA
POWER:885W GREEN-GP885B
CASE:GREEN X9
monitor:ASUS - 23" - ML238H - LED
mouse:A4TECH X-755FS
speaker:MICROLAB - M880
keyboard:Key Logitech Compact K300
modem:TP-LINK TD-W8901G

میخواستم بپرسم این پاور به سیستمم میخوره؟

بله، می خوره
البته چون گرین هست مدل 1035 واتش رو هم برداری ایرادی نداره اما اگر CORSAIR می گرفتی همون HX850 ش هم عالی بود.

یکی از آشناها با 350 تومن میخواد سیستم رو ارتقا بده. سیستم خودش قدیمیه.
یک AMD Radeon™ HD 6450 Graphics حدود 85 تومن هست و مادربرد GIGABYTE - G41MT-S2 هم 95 تومن . آیا این دو قطعه با هم سازگاری دارن؟؟
و اینکه برای رم و سی پی یو چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
سی پی یو e5700 مناسبه؟
و اینکه آیا میشه به این مادربرد هارد ای دی ای وصل کرد؟ چون هارد رو نمیخوان عوض کنن.
با تشکر

یک نکته یادم رفت . برای بازی می خواد ولی در حد بازیهای فیفا .

قطعاتی که گفتی سازگاری دارن اما همشون قدیمی هستن و خرید قطعات برای اونا دیگه اسمش ارتقا نیست، چون بازی خیلی کند هستن
همون E5700 رو می تونی روی مادربرد نصب کنی، ولی چه فایده؟ بازم کنده و ارزش خرید برای سیستم بازی رو نداره.

قطعاتی که گفتی سازگاری دارن اما همشون قدیمی هستن و خرید قطعات برای اونا دیگه اسمش ارتقا نیست، چون بازی خیلی کند هستن
همون E5700 رو می تونی روی مادربرد نصب کنی، ولی چه فایده؟ بازم کنده و ارزش خرید برای سیستم بازی رو نداره.

این شخصی که میگم اهل BF3 و COD و اینا نیستا فقط برای فوتبال می خواد . حالا منم این نظر شما رو بهش میگم ولی هدف این هست که با 350 تومن سیستم ارتقا پیدا کنه. البته برای اون سیستم قدیمی که داره این هم ارتقا حساب میشه.

راستی کارت گرافیک که جدیده..:d

سلام آقا فرشید
سیستم پیشنهادی شما تا سقف 600 تومان برای کارهای گرافیکی بویژه فتوشاپ چی هست ؟
ممنون

می تونی سیستم رده ی مخصوص اداری معرفی شده در راهنمای خرید سخت افزار رو در نظر بگیری.

این شخصی که میگم اهل BF3 و COD و اینا نیستا فقط برای فوتبال می خواد . حالا منم این نظر شما رو بهش میگم ولی هدف این هست که با 350 تومن سیستم ارتقا پیدا کنه. البته برای اون سیستم قدیمی که داره این هم ارتقا حساب میشه.

راستی کارت گرافیک که جدیده..:d

منم نگفتم که واسه اون بازیا کم میاد، من همون FIFA رو در نظر داشتم! شما این بازی رو دست کم نگیرید، با پردازنده های دو هسته ای دیگه نمیشه روی راندمان کاملش حساب باز کرد
راجع به گرافیک هم بله، جدیده، ولی هر کارت جدیدی که بدرد بازی نمی خوره، این کارت اصلا برای بازی ساخته نشده، کارت زیر 120 تومن هم اصلا بدرد حداقل های لازم برای بازی هم نمی خوره.

من میخوام یه مادربورد و یه cpuبا مشخصات زیر جمع کنم واسه گیم خوبه یانه؟ لطفا یه توضیح دقیق بدین
cpu Core i5 2500k
MB MSI P67A-GD55(B3

بله عزیز، خوبه، مادربردت هم خوبه به نسبت قیمت.

منم نگفتم که واسه اون بازیا کم میاد، من همون FIFA رو در نظر داشتم! شما این بازی رو دست کم نگیرید، با پردازنده های دو هسته ای دیگه نمیشه روی راندمان کاملش حساب باز کرد
راجع به گرافیک هم بله، جدیده، ولی هر کارت جدیدی که بدرد بازی نمی خوره، این کارت اصلا برای بازی ساخته نشده، کارت زیر 120 تومن هم اصلا بدرد حداقل های لازم برای بازی هم نمی خوره.

دستت درد نکنه. میشه یه قیمتی برای حداقل سیستم مورد نیاز بدی که من باهاش در میون بذارم ببینم چی میگه؟

اگه میشه جواب بدید.
الان مدلای معتبر زیاد تفاوت ندارن،
مدلای SAMSUNG 22X و PIONEER هم انتخابای خوبین،
دستت درد نکنه. میشه یه قیمتی برای حداقل سیستم مورد نیاز بدی که من باهاش در میون بذارم ببینم چی میگه؟
حداقل باید 650 تومنبرای کیس و محتویاتش کنار بزاره.

• Like
Reactions: R.P.G
سلام دوستان ... یه کیبرد میخواستم که ظاهرش حول و حوش کیبردهای imac باشه و موبایل و تبلت واینا هم ساپورتش کنن ... ممنون

فک نمی کنم همچین چیزی داشته باشیم، چه از لحاظ ظاهر و چه سازگاری با دستگاههای متفاوت
کیبورد توی سبک طراحی Apple برای PC که ندیدم، تازه کیبوردی که به PC بخوره دیگه با OSX یا اندروید که کار نمی کنه.

مرسی از راهنماییتون .. پس که اینطور:-s ... حالا فقط برای پی سی باشه چیزی سراغ دارین؟!

خیر، کیبوردی با طراحی شبیه کیبورد Imac برایPC ندیدم، البته شرکتهای معتبر نمی تونن هم همون طرح رو بزنن، چون گپی برداری محسوب میشه و اپل می تونه ازشون شکایت کنه.

سلام دوستان پاورم تازه سوخته میخوام یکی بخرم پاور 500 وات سوپر فلاور خوبه؟؟چنده
نخیر، همون GREEN 535B US بهتره که حدود 88 تومن هست
اگر نه که CORSAIR TX550 دیگه بهترین انتخابه ولی گرونتره.

• Like
Reactions: *CATALAN*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or