مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان من چند جا قیمت گرفتم 5770 ....... 170 تا 180 تومن هست شما از کجا 200 قیمت داری ؟

من مشهد xfx رو 167 قیمت گرفتم امروز
شما مقایسه ی بین این 3 تا کارت رو پرسیدی منم جواب دادم، برندای مختلف هم ممکنه یه تفاوت قیمت 10 درصدی داشته باشن به نسبت مدل، من از برند sapphire گفتم، بنابراین اگر ارزونتر پیدا کردی که چه بهتر.

آقا این SSD ocz vertex3 با Agility3 چه فرقی داره؟! قیمت Agility3 با Vertex2 برابره و نصف Vertex 3!! میخوام دو تا بگیرم RAid 0 بکنم ولی نمیخوام زیاد گرون شه!! Vertex 2 یا Agility3 ?!

آقا این SSD ocz vertex3 با Agility3 چه فرقی داره؟! قیمت Agility3 با Vertex2 برابره و نصف Vertex 3!! میخوام دو تا بگیرم RAid 0 بکنم ولی نمیخوام زیاد گرون شه!! Vertex 2 یا Agility3 ?!
فرقاشون کم هست، یکی اینکه Vertex 3 فقط 120 گیگابایت به بالا هست در صورتی که Agility 3 ظرفیتهای پایینتر هم داره،
یکی توی فریم ور هاشون که در مدل Vertex 3 بهینه سازیهای ظریفی برای گرفتن حداکثر راندمان لحاظ شده که در مدل دیگه نیست و باعث شده سرعت Write در Vertex 3 بیشتر باشه اما با این حال در 80 درصد موارد راندمانشون خیلی نزدیک به هم هست.
یکی هم اینکه مدل Agility از حافظه های فلش متفاوتی استفاده می کنه که در بعضی عملیات مثل فایلهای 4 KB کندتر از مدل Vertex 3 عمل می کنند.

اگر مادربردت SATA 6Gb/s داره خب از سری 3 بگیر که سریعتره، حتی اگه یه دونه Vertex 3 بگیری هم خیلی خوبه.

یک موس و کیبورد با بوجه حداکثر 250 هزار تومان مخصوص گیم معرفی کنید.
می تونی کیبورد رو logitech G15 انتخاب کنید که حدود 100 تومن هست و جوایز زیادی برده
برای ماوس هم Logitech G9 با قیمت 100 تومن می تونه انتخاب خوبی باشه، ماوسهای Razer هم مدلای حرفه ای هستن که از 50 تومن به بالا دارن، ولی برای ماوس پیشنهاد می دم قبل از خرید بری و ماوس رو شخصا تست کنی، از لحاظ اندازه، وزن و راحتی کار بین کاربرا سلیقه ها متفاوت هست.

البته Microsoft Sidewinder X6 و ماوسش رو هم نباید از انتخابها حذف کرد، کیفیتش فوق العادست. مزیت کیبوردش اینه که NumPad ش جداشدنی هست.

می تونی کیبورد رو logitech G15 انتخاب کنید که حدود 100 تومن هست و جوایز زیادی برده
برای ماوس هم Logitech G9 با قیمت 100 تومن می تونه انتخاب خوبی باشه، ماوسهای Razer هم مدلای حرفه ای هستن که از 50 تومن به بالا دارن، ولی برای ماوس پیشنهاد می دم قبل از خرید بری و ماوس رو شخصا تست کنی، از لحاظ اندازه، وزن و راحتی کار بین کاربرا سلیقه ها متفاوت هست.

البته Microsoft Sidewinder X6 و ماوسش رو هم نباید از انتخابها حذف کرد، کیفیتش فوق العادست. مزیت کیبوردش اینه که NumPad ش جداشدنی هست.
نظر شما در مورد این کیبورد
Logitech - Gaming Keyboard G510
چیه (بین کیبوردی که شما معرفی کردی و اونی که من نوشتم کدام را بگیرم؟)

نظر شما در مورد این کیبورد
Logitech - Gaming Keyboard G510
چیه (بین کیبوردی که شما معرفی کردی و اونی که من نوشتم کدام را بگیرم؟)

بله، G510 هم بتازگی اومده و همون طراحی و ساختار سری G رو داره، بعلاوه ی کلید ماکروهای جدید و نور پس زمینه ی کلید ها که تنوع رنگی خیلی بیشتری داره، ولی برعکس سری G دیگه پورت USB نداره، این مدل هم قطعا توصیه میشه.

Last edited by a moderator:
اسپیکر تا 250.000 تومن چی خوبه؟
بلندی صدا برام مهم نیست میخوام کیفیت صدا عالی باشه یعنی جزییات ریز صدا رو با کیفیت و وضوح بالا پخش کنه
کیفیت صدا بیشترش برمی گرده به کیفیت خروجی کارت صدا، اگر مادربرد جدیدی داری که کارت صدای با کیفیتی داره یا اصلا یه کارت صدای حرفه ای داری اونوقت خرید اسپیکری با این قیمت هم منطقی میشه ( البته برای صدای آنالوگ، دیجیتال که دیگه کارت صدا نمی خواد)

اگه مدل 2.1 می خوای من Logitech Z-2300 رو با 230 تومن پیشنهاد می دم، اگر نه که باید برای گرونترین مدل مثل Z-906 حدود 500 تومن پول بدی یا 130 تومن واسه مدل X-540

فرشید جان ممنون میشم یه مانیتور خوب معرفی کنی.هم واسه 360 و PS3 خوب باشه هم PC.نظرت در مورد VE228H چیه؟ممنون
توی بازار ما که مدل مانیتورها محدود به مدلای مثلا ساخته شده ی داخلی هست بهتر از SAMSUNG PX23720 پیدا نمیشه که هم DVI داره و هم HDMI و تازه Backlit LED هم هست، حدود 360 تومن شده قیمتش.

یه مدل هم که کنسول دارها زیاد قبولش دارن مدل LG 2261VP هست و حدود 250 تومنه ولی LED نیست.

توی بازار ما که مدل مانیتورها محدود به مدلای مثلا ساخته شده ی داخلی هست بهتر از SAMSUNG PX23720 پیدا نمیشه که هم DVI داره و هم HDMI و تازه Backlit LED هم هست، حدود 360 تومن شده قیمتش.

یه مدل هم که کنسول دارها زیاد قبولش دارن مدل LG 2261VP هست و حدود 250 تومنه ولی LED نیست.
اون 300 تومنیه که به درد من نمیخوره! بوجم زیر 300 تومنه.
2261vp کابل RGB هم میخوره؟اون آبیه منظورمه.
نظرت رو راجه به اون مدل ASUS که گفتم نگفتیا.VE228H

اون 300 تومنیه که به درد من نمیخوره! بوجم زیر 300 تومنه.
2261vp کابل RGB هم میخوره؟اون آبیه منظورمه.
نظرت رو راجه به اون مدل ASUS که گفتم نگفتیا.VE228H
بله، پورت D-Sub رو هم داره،
من توی مدلای ASUS فقط 236H توصیه می شه ، مدل 228 کنتراستش کمتره و بعضی کاربرا گفتن برای بازیهای با محیط کم نور مناسب نیست. در کل هیچ کدوم به پای مدل SAMSUNG نمی رسن.

در ضمن مدل SAMSUNG 2370 هم خیلی خوبه که حدود 290 تومن هست، اما HDMI نداره.

سلام

من چند روز پیش گند زدم به هارد سیستم یه آموزشگاه :d الان باید جاش یکی بگیرم
میخواستم اگه میشه یه هارد 500 بهم معرفی کنین که تو مایه های 50 تا 70 تومن باشه اما کارش هم خوب باشه ، چون خودم پشت اون سیستم میشینم :d
و یه توضیح هم درباره هارد های ساتا 3 بدین که چه مزیتهایی به ساتا 2 داره
که ببینم اگه به کارم میاد اصلا واسه خودم بگیرم یا نه

با تشکر

سلام

من چند روز پیش گند زدم به هارد سیستم یه آموزشگاه :d الان باید جاش یکی بگیرم
میخواستم اگه میشه یه هارد 500 بهم معرفی کنین که تو مایه های 50 تا 70 تومن باشه اما کارش هم خوب باشه ، چون خودم پشت اون سیستم میشینم :d
و یه توضیح هم درباره هارد های ساتا 3 بدین که چه مزیتهایی به ساتا 2 داره
که ببینم اگه به کارم میاد اصلا واسه خودم بگیرم یا نه

با تشکر

اگه هارد اینترنال می خوای بگیری که فرقی نمی کنه، یه SEAGATE 7200.12 500GB بخر که حدود 45 تومن هست، SATA 2 با 3 هم واسه این هاردا تفاوتی نمی کنه و در ضمن فکر نمی کنم مادربرد اون سیستم اونقدر جدید باشه که SATA 3.0 رو ساپورت کنه.
مزیت SATA 3.0 اینه که عرض باند بیشتری برای هارد دیسک فراهم می کنه، اما واسه هاردای معمولی که سرعتشون بیشتر از اینی که هست نمیشه قابل بکارگیری نیست و فرقی نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or