رم برند کورس ایر بگیر کیبورد میوا مخصوص گیم بگیر موس هم میواسلام بچه ها ..
من یه سیستم واسه گیم میخواستم فقط کیس تا سقف 600 تومان این خوبه :
cpu : phenom x4 840
ram : 2*2 1333 mark ?
vga : radeon 5670 hd
mb : asus m4a87
power : 460 green
هر چیش خوب نیست بگید لطفا .
لطفا موس و کیبورد هم تا سقف 60 تومن معرفی کنید مممممممنون
این سیستمی که پیشنهاد می دم بهتره:سلام بچه ها ..
من یه سیستم واسه گیم میخواستم فقط کیس تا سقف 600 تومان این خوبه :
cpu : phenom x4 840
ram : 2*2 1333 mark ?
vga : radeon 5670 hd
mb : asus m4a87
power : 460 green
هر چیش خوب نیست بگید لطفا .
لطفا موس و کیبورد هم تا سقف 60 تومن معرفی کنید مممممممنون
نه دوست عزيز. گرافيك و CPU رو نميشه ارتقا داد. ولي رم و هارد رو ميشهدوستان من یه لپ تاپ dell vostro3300 دارم میخواستم بدونم میشه گرافیکش رو ارتقا داد؟؟ مثلا تا 1 یا دو گیگ؟؟ الان 512 geforce 310m هستش. هزینش چقدر میشه؟
1 - ببخشید من الان cpubenchmark.com رو نگاه کردم corei3-2100 و Phenom II X4 955 Black Edition در یه حد قیمتی بودن به نظرتون phenom 955 بهتر نیست ؟
2 - مادربورد انتخابی من usb 3 رو ساپورت میکرد اما این نه ..
3 - فقط گرافیک مدل geforce gts 450 بهتره یا همین 5670 ?
ممنون که راهنمایی میکنید .
درسته 2500K برای اورکلاک هست که asus P8H67 این قابلیت رو ندارهبا سلام.
درسته که در مادربورد هایی با چیپست h67 نمیشه از قابلیت اورکلاک k2500 استفاده کرد؟
فرق بین این دو مادربورد:
ASUS P8H61M-PRO & Asus p8h67
پیشاپیش ممنون.
1 - ببخشید من الان cpubenchmark.com رو نگاه کردم corei3-2100 و Phenom II X4 955 Black Edition در یه حد قیمتی بودن به نظرتون phenom 955 بهتر نیست ؟
2 - مادربورد انتخابی من usb 3 رو ساپورت میکرد اما این نه ..
3 - فقط گرافیک مدل geforce gts 450 بهتره یا همین 5670 ?
ممنون که راهنمایی میکنید .
دوستان من یه لپ تاپ dell vostro3300 دارم میخواستم بدونم میشه گرافیکش رو ارتقا داد؟؟ مثلا تا 1 یا دو گیگ؟؟ الان 512 geforce 310m هستش. هزینش چقدر میشه؟
دوستان یه سری بنچمارک درست حسابی و معتبر بزارین از P8P67 digi pro .
امان از دست این فروشنده ها ! میگم آقا این یکی از بهترین هاست بنچمارک هاش عالیه . طرف میگه Asus خوب نیست همینطور رو هوا . امروز رفته بودم بخرمش ها ! بابام هم پشیمون شده میگه من به اینا اعتماد دارم نه تو
یه سری بنچمارک درست حسابی بدین نشون بابام بدم اعصابم خورد شده !
جوابت رو توی PM دادم، اما برای مادربرد می تونی مدل ASUS P8H61-M LE/USB3 رو بخری .
گرافیک هیچ لپ تاپی رو نمیشه ارتقا داد،تنها راهش تعویضه.
دوست عزیز، مادربرد ASUS کی تاحالا بد بوده که این مدل مورد داشته باشه، فقط ممکنه بعضی مدلا از لحاظ قیمت به امکانات حریف مدلای برندای دیگه نشه، این مدل و همچنین مدل PRO ش هم از مدلای توصیه شده و خوبه، طرف اصلا نمی دونسته داره راجع به چی حرف میزنه و نامربوط گفته، مادربردای P67 هم از هر برندی باشن نهایت 10 درصد تفاوت دارن، اما دوام و پایداریشون تفاوت می کنه، پس به حرف کسی به جز ما گوش نده و برو بخر.
چون USB 3.0 هنوز عمومیت پیدا نکرده نمیشه فاکتور خیلی مهمه در نظر گرفتش، اما برای بعضی کاربرا مهمه، مثلا کسانی که حجم بالای فایل رو منتقل می کنن و از هارد اکسترنال هم استفاده می کنن، در اینصورت این پورت براشون ضرورت دارهببخشد میشه بگید اگه بحث usb3 نباشه ارزش داره این مادربورد رو بگیرم ؟
واینکه این گرافیک gts 450 ارزش 50 تومن اضافه داره نسبت به 5670 ؟ با 180 تومن چیز بهتری میتونم بگیرم ؟
ممنون