مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان میخوام یه اسپیکر لاجیتک z506بگیرم تو بازار ایران گیر میاد؟!؟!؟اگه آره چند؟؟؟
بله، تقریبا تمام محصولات Logitech موجود هست، اسپیکر Z506 هم به قیمت حدود 120 تومن موجوده. ,اما مدل X-540 که همین قیمت رو داره هنوز بهترین انتخابه.

بله، تقریبا تمام محصولات Logitech موجود هست، اسپیکر Z506 هم به قیمت حدود 120 تومن موجوده. ,اما مدل X-540 که همین قیمت رو داره هنوز بهترین انتخابه.
داش فرشید میشه بگین چرا بهتره از z506 ؟؟؟یه سری از دوستان گفتن که لاجیتک دیگه این مدل رو تولید نمیکنه و ظاهرا هم تو سایت رسمیش دیگه این مدل تو لیست محصولاتش نیس!!!

خوب در مورد liteon درست گفتن (عجیبه که سازنده تا الان یه فکری به حالش نکرده) کلا با باز و بسته شدن مشکل داره البته سری جدیداش ، در مورد رایت هم اگه dvd خاص مثل بازیهای 360 میخوای رایت کنی خوب بهتره از مدلای pioneer مثل همین fx در نظر بگیری در غیر اینصورت من شخصا فرقی به اون صورت بینشون ندیدم.
در کل پیشنهاد من اگه اون موردی که گفتم هستش همون fx اگر هم که نه samsung 24x رو پیشنهاد میدم.
نه والا واسه اون کار استفاده نمیکتم واسه خونه یوز میشه و رایت CD و DVD یا Video یا MP3 یا Data این جور چیزا و نصب بازی و کپی کردن دیسک های مختلف از این کارا ، زیاد رایت خفن و حساسی ندارم .

ولی میخوام یه جوری باشه 1 سال دیگه دوباره خراب نشه یه جوری باشه چون استفاده هم کم میکنم تا چند سال دیگه مطمئن باشه . و باز یه جوری هم باشه بیخودی پول اضافه ندم !

داش فرشید میشه بگین چرا بهتره از z506 ؟؟؟یه سری از دوستان گفتن که لاجیتک دیگه این مدل رو تولید نمیکنه و ظاهرا هم تو سایت رسمیش دیگه این مدل تو لیست محصولاتش نیس!!!

راستش هنوز که اینجا موجود هست و 7 8 تومن هم ارزونتر از Z506 هست و چون همون کیفیت رو میده من X-540 رو توصیه کردم، قبلا هم توی سایت Engadget خونده بودم که با این که طراحی Z506 بهتره ولی همون کیفیت 540 رومیده، اما از 530 بهتره. این مقایسه نسبی وگرنه هر دو کیفیت بالایی دارن.

عزیزان این گرافیک چطوره؟؟؟؟؟؟؟asus gts 250 ddr3 1gig

بازی قیمت 200
کارت 250 کارت خوبیه اما تقریبا از رده خارج هست، بهتره با 170 تومن کارت 450 رو بخری که ممکنه بعضی جاها ضعیفتر باشه اما DX 11 هست، یا کارت 5770 که قویتر هست و حدود 200 هست یا کارت 460SE که از همشون سریعتره و حدود 240 تومن هست.

سلام
قیمت این را بگین لطفا
1-ati 4890 hd 1gb
2- cpu amd phenom II X4 955 processor
3-mainboard gigabyte ma790fxt-ud5p
4-ram kingmax X2 2gb DDRIII 1600mhz
با تشکر

اگه سیستم دست دوم هست قضیه فرق می کنه، اگرم نو باشه که کارت 4890 این وسط چیکار می کنه؟ چون اگر نو هم باشه بیشتر از 180 تومن نباید براش پول داد، بر 3 نسل پیشه.

فرشید جان من چند جا قیمت گرفتم 5770 ....... 170 تا 180 تومن هست شما از کجا 200 قیمت داری ؟

من مشهد xfx رو 167 قیمت گرفتم امروز
شما مقایسه ی بین این 3 تا کارت رو پرسیدی منم جواب دادم، برندای مختلف هم ممکنه یه تفاوت قیمت 10 درصدی داشته باشن به نسبت مدل، من از برند sapphire گفتم، بنابراین اگر ارزونتر پیدا کردی که چه بهتر.

آقا این SSD ocz vertex3 با Agility3 چه فرقی داره؟! قیمت Agility3 با Vertex2 برابره و نصف Vertex 3!! میخوام دو تا بگیرم RAid 0 بکنم ولی نمیخوام زیاد گرون شه!! Vertex 2 یا Agility3 ?!

آقا این SSD ocz vertex3 با Agility3 چه فرقی داره؟! قیمت Agility3 با Vertex2 برابره و نصف Vertex 3!! میخوام دو تا بگیرم RAid 0 بکنم ولی نمیخوام زیاد گرون شه!! Vertex 2 یا Agility3 ?!
فرقاشون کم هست، یکی اینکه Vertex 3 فقط 120 گیگابایت به بالا هست در صورتی که Agility 3 ظرفیتهای پایینتر هم داره،
یکی توی فریم ور هاشون که در مدل Vertex 3 بهینه سازیهای ظریفی برای گرفتن حداکثر راندمان لحاظ شده که در مدل دیگه نیست و باعث شده سرعت Write در Vertex 3 بیشتر باشه اما با این حال در 80 درصد موارد راندمانشون خیلی نزدیک به هم هست.
یکی هم اینکه مدل Agility از حافظه های فلش متفاوتی استفاده می کنه که در بعضی عملیات مثل فایلهای 4 KB کندتر از مدل Vertex 3 عمل می کنند.

اگر مادربردت SATA 6Gb/s داره خب از سری 3 بگیر که سریعتره، حتی اگه یه دونه Vertex 3 بگیری هم خیلی خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or