با این پیش فرض:
1-این سیستم تا 4.8 Ghz اور کلاک خواهد شد.
2-احتمالا چند تا ODD بعدا اضافه بشه ...
3-تا دو سال گرافیک این سیستم ارتقا پیدا نخواهد کرد !
اول می خوام نظرت رو در مورد این سیستم بدونم ! چه طوریه ؟ مشکلی نداره ؟ تاسازگاری قطعات؟
//
حالا چند تا سوال در مورد این سیستم می خوام ازت بپرسم:
1-چون اور میشه رم رو 2 تا 4 گیگ بردارم یا 4 تا 2 گیگ ... روایت زیاد دیدم ، یکی میگه توی اور هر چی تعداد ماژول ها کمتر باشه پایداری بیشتر میشه یکی دیگه میگه بنا به تجربه ماژول های 4 گیگی سازگاری خوبی ندارند ! چه کنم ؟
2-سوال مهمی دیگه ام در مورد گرافیک هست !بین 700 تا 750 بودجه گرافیک بهم داده شده حالا من با این بودجه 2x Evga Gtx 560 ti SuperClocked بگیرم یا یک دونه GTX 580 اور کلاک شده از برندی که خودت صلاح بدونی ؟
بنچ دیدم SLI حالت اولی قوی تر هست ولی بعضی ها رو دیدم که میگفتن SLI مشکلاتی داره و بازیها خوب ساپورت نمی کنن و صدا و گرما زیاده و ... مجموعا گفتن یه تک کارت 580 اور شده بردار ! چون با این سیستم گیم هم انجام میشه می خوام تا 2 سال گیم رو به خوبی روی 1080 انجام بده و با این فرض که تا 2 سال دیگه برای گرافیک هیچ خرجی انجام نمیشه ( یعنی قصدی برای SLI 580 عملا نیست ) با توجه به تمام مزایا و معایب SLI چه کنم؟
3-چون اور می کنم احتمالا دور فن CM v6gt زیاد میشه و خودت می دونی که یه کم صداش زیاد میشه ... ایا این کیس Haf X صدا گیر خوبی هست که این صدا اذیت نکنه ایا اصلا راه دیگه ای وجود داره مثلا تعویض کولر ؟ بودجه هم تا 200 برای فن مشکلی نیست . خودم خیلی موارد رو از Noctua بررسی کردم ولی یا عملکردش ضعیف تر بوده یا اگر بهتر بوده و صدای بهتری هم داشته در عوض بزرگ و سنگین بوده که برای قطعات دیگه مثل MB یا هیت سینک های رم مشکل بوجود میاورده ؟ چه کنم؟ فن خوبه و کیس مشکل صدا رو حل می کنه یا به فکر دیگه ای باشم ؟
4-این پاور مشکلی نداره؟ واتش کافی هست ؟ برندش خوبه ؟
و در نهایت یه مورد دیگه هم هست و اون اینکه سیستمی هست با این مشخصات که می خواد رد کنه ! چقدر ازش بر میدارن ؟ تک به تک قطعات رو بنویسی ممنونت میشم: سیستم اینه :
CPU: Intel Pentium 4 520
CPU Cooler: Stock
MB: Asus P5gd2-x
H.D.D: Samsung 80G
VGA: Sapphire 4770 512 MB
RAM: 2x 1G Apacer 800 DDR2
ODD: Sony Combo
Case: Access
Mouse: Genius ps/2
Power: Green GP480B
در پایان اینکه یه دنیا ممنونت هستم و خیلی محبت داری