مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

32 اینچ دیگه میشه تلویزیون، اونم باید از متخصصای لوازم خانگی بپرسی، تمام مدلاشون هم چن تا HDMI دارن ( مدلای LCDبا سایز 30 اینچ و مخصوص کار حرفه ای هم داریم، اما توی بازار ما خیلی کم پیدا میشن که انتخاب رو از آدم می گیره و تازه خیلی گرونه)

برای نصب ویندوز 64 بیتی که احتیاج به سخت افزار جدید نیست، روی همون سیستم هم میشه، ولی از لحاظ کاربری و سرعت فرقی نمی کنه برای شما، چون مشخصات سیستمت خیلی پایین هست.

میشه یک سیستم برای 64 بیتی معرفی کنید؟

میشه یک سیستم برای 64 بیتی معرفی کنید؟
توضیحاتو نخوندی؟؟؟

هر قطعه ای که دوست داری رو میتونی روش ویندوز 64 نصب کنی و بگی من 64بیت دارم
فقط باید از CPUهایی که استفاده میکنی 64bit باشه که با مراجعه به سایت یا روی جعبشون میتونی بفهمی
بعد ویندوز X64 نصب کن
سیستمت میشه 64بیتی

همین

شما هدفتو بگو از 64بیت چیه؟

من با یکسری نرم افزار Edit فیلم کار می کنم. می خوام 64 بیتی نصب کنم که بتونم سرعت بیشتری داشته باشم. اما چون می دونم سیستم من باری این کار ضعیفه، دنبال سخت افزار جدیدم. مادربورد، رم و CPU میخوام. کارت گرافیکم قویه.

من با یکسری نرم افزار Edit فیلم کار می کنم. می خوام 64 بیتی نصب کنم که بتونم سرعت بیشتری داشته باشم. اما چون می دونم سیستم من باری این کار ضعیفه، دنبال سخت افزار جدیدم. مادربورد، رم و CPU میخوام. کارت گرافیکم قویه.
خب بودجه رو که نگفتی، ولی کمترین چیزی که واسه شما مناسب باشه و خیلی هم با سیستم خودت تفاوت کنه اینه:

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO

اینا جمعا حدود 490 تومن میشن.

دوستان من می خواستم یه کامپیتر خوب بخرم در حد حدودا 800 هزار تومن!

ببینید اولش می خواستم All in one AE 1920 شرکت Msi رو بخرم به مشخصات زیر که مطمئن نیستم درست باشه به قیمت 795 هزار تومن ( فکر کنم لمسی باشه یا نباشه )( مانیتور)

CPU: Intel ATOM 1.8 / 8000 MHZ
Ram: 2G DDR 3
HARD: 250 sata
DVD/Rw
Graphic : GMA 3150
LED 18.5
Webcam 1.3 m
Win 7 orginal ( مطمئن نیستم)
Keyboard + mouse

خب می خواستم بدونم 795 هزار تومن ارزش داره این پولی که می دم به بالا ؟ یا نه؟ یا حداقل یه سیستم بهتر در همین پول معرفی کنید که مثلا بازی های نو رو ساپورت کنه و بتونه بازی های جدید رو هم ساپورت کنه خیلی زیاد تر از 800 نره!

ممنون

سلام دوستان من مي خوام يه سيستم بگيرم كارت گرافيكو انتخاب كردم ولي ميخوام با 800 هزار تومان بقيه وسايل يك كيس رو بگيرم (رم سي پي يو هارد مادر برد و...) اگه زحمتي نيست مي خواستم كه راهنمايي كنيد با اين پول چي بگيرم؟؟؟(مي خوام اين سيستم قوي باشه براي بازي bf3 :d)

سلام دوستان من مي خوام يه سيستم بگيرم كارت گرافيكو انتخاب كردم ولي ميخوام با 800 هزار تومان بقيه وسايل يك كيس رو بگيرم (رم سي پي يو هارد مادر برد و...) اگه زحمتي نيست مي خواستم كه راهنمايي كنيد با اين پول چي بگيرم؟؟؟(مي خوام اين سيستم قوي باشه براي بازي bf3 :d)
چه كارت گرافيكي انتخاب كردي؟

main:asrock 870 extream3 r2.0=140
cpu: amd phenom2 975be 3.5 gh=185
ram:elixer 8g ddr3 1600=115
power: green 635 watt real=100
case: green magnume2=45
hard:1tb seagate=70
odd:liteon24x=24

بقيه پولتم رو كارت گرافيكت بزار. اين cpu تو بعضي جاها حتي از 980 اينتل هم بهتره عمل كرده و ضمنا اين مادربرد از بولدوزر پشتيباني مي كنه كه مييتوني تو آينده نسل از جديد cpu هاي AMD رو استفاده كني. (بولدوزر)

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان

ببخشید که مزاحمتون میشم .

سیستمی می خوام ببندم برای یکی از اشنایان به شرح زیر:

CPU: Intel i7 2600k
CPU Cooler: Cooler Master v6gt
MB: Asus P8Z68 Deluxe
H.D.D: Western Digital Caviar Black 1T Sata3 64MB
VGA: 2x Evga Gtx 560 ti SuperClocked
RAM: 4x 2G Corsiar Dominator GT 1866 DDR3
SSD: OCZ Vertex 3 120G
ODD: Sony Sata 24X
Case: Cooler Master Haf X
Power: Green GP885B

با این پیش فرض:
1-این سیستم تا 4.8 Ghz اور کلاک خواهد شد.
2-احتمالا چند تا ODD بعدا اضافه بشه ...
3-تا دو سال گرافیک این سیستم ارتقا پیدا نخواهد کرد !

اول می خوام نظرت رو در مورد این سیستم بدونم ! چه طوریه ؟ مشکلی نداره ؟ تاسازگاری قطعات؟

//

حالا چند تا سوال در مورد این سیستم می خوام ازت بپرسم:

1-چون اور میشه رم رو 2 تا 4 گیگ بردارم یا 4 تا 2 گیگ ... روایت زیاد دیدم ، یکی میگه توی اور هر چی تعداد ماژول ها کمتر باشه پایداری بیشتر میشه یکی دیگه میگه بنا به تجربه ماژول های 4 گیگی سازگاری خوبی ندارند ! چه کنم ؟

2-سوال مهمی دیگه ام در مورد گرافیک هست !بین 700 تا 750 بودجه گرافیک بهم داده شده حالا من با این بودجه 2x Evga Gtx 560 ti SuperClocked بگیرم یا یک دونه GTX 580 اور کلاک شده از برندی که خودت صلاح بدونی ؟
بنچ دیدم SLI حالت اولی قوی تر هست ولی بعضی ها رو دیدم که میگفتن SLI مشکلاتی داره و بازیها خوب ساپورت نمی کنن و صدا و گرما زیاده و ... مجموعا گفتن یه تک کارت 580 اور شده بردار ! چون با این سیستم گیم هم انجام میشه می خوام تا 2 سال گیم رو به خوبی روی 1080 انجام بده و با این فرض که تا 2 سال دیگه برای گرافیک هیچ خرجی انجام نمیشه ( یعنی قصدی برای SLI 580 عملا نیست ) با توجه به تمام مزایا و معایب SLI چه کنم؟

3-چون اور می کنم احتمالا دور فن CM v6gt زیاد میشه و خودت می دونی که یه کم صداش زیاد میشه ... ایا این کیس Haf X صدا گیر خوبی هست که این صدا اذیت نکنه ایا اصلا راه دیگه ای وجود داره مثلا تعویض کولر ؟ بودجه هم تا 200 برای فن مشکلی نیست . خودم خیلی موارد رو از Noctua بررسی کردم ولی یا عملکردش ضعیف تر بوده یا اگر بهتر بوده و صدای بهتری هم داشته در عوض بزرگ و سنگین بوده که برای قطعات دیگه مثل MB یا هیت سینک های رم مشکل بوجود میاورده ؟ چه کنم؟ فن خوبه و کیس مشکل صدا رو حل می کنه یا به فکر دیگه ای باشم ؟

4-این پاور مشکلی نداره؟ واتش کافی هست ؟ برندش خوبه ؟

و در نهایت یه مورد دیگه هم هست و اون اینکه سیستمی هست با این مشخصات که می خواد رد کنه ! چقدر ازش بر میدارن ؟ تک به تک قطعات رو بنویسی ممنونت میشم: سیستم اینه :

CPU: Intel Pentium 4 520
CPU Cooler: Stock
MB: Asus P5gd2-x
H.D.D: Samsung 80G
VGA: Sapphire 4770 512 MB
RAM: 2x 1G Apacer 800 DDR2
ODD: Sony Combo
Case: Access
Mouse: Genius ps/2
Power: Green GP480B

در پایان اینکه یه دنیا ممنونت هستم و خیلی محبت داری:">

سلام فرشید جان

با این پیش فرض:

اول می خوام نظرت رو در مورد این سیستم بدونم ! چه طوریه ؟ مشکلی نداره ؟ تاسازگاری قطعات؟

//

1-چون اور میشه رم رو 2 تا 4 گیگ بردارم یا 4 تا 2 گیگ ... روایت زیاد دیدم ، یکی میگه توی اور هر چی تعداد ماژول ها کمتر باشه پایداری بیشتر میشه یکی دیگه میگه بنا به تجربه ماژول های 4 گیگی سازگاری خوبی ندارند ! چه کنم ؟

2-سوال مهمی دیگه ام در مورد گرافیک هست !بین 700 تا 750 بودجه گرافیک بهم داده شده حالا من با این بودجه 2x Evga Gtx 560 ti SuperClocked بگیرم یا یک دونه GTX 580 اور کلاک شده از برندی که خودت صلاح بدونی ؟
بنچ دیدم SLI حالت اولی قوی تر هست ولی بعضی ها رو دیدم که میگفتن SLI مشکلاتی داره و بازیها خوب ساپورت نمی کنن و صدا و گرما زیاده و ... مجموعا گفتن یه تک کارت 580 اور شده بردار ! چون با این سیستم گیم هم انجام میشه می خوام تا 2 سال گیم رو به خوبی روی 1080 انجام بده و با این فرض که تا 2 سال دیگه برای گرافیک هیچ خرجی انجام نمیشه ( یعنی قصدی برای SLI 580 عملا نیست ) با توجه به تمام مزایا و معایب SLI چه کنم؟

3-چون اور می کنم احتمالا دور فن CM v6gt زیاد میشه و خودت می دونی که یه کم صداش زیاد میشه ... ایا این کیس Haf X صدا گیر خوبی هست که این صدا اذیت نکنه ایا اصلا راه دیگه ای وجود داره مثلا تعویض کولر ؟ بودجه هم تا 200 برای فن مشکلی نیست . خودم خیلی موارد رو از Noctua بررسی کردم ولی یا عملکردش ضعیف تر بوده یا اگر بهتر بوده و صدای بهتری هم داشته در عوض بزرگ و سنگین بوده که برای قطعات دیگه مثل MB یا هیت سینک های رم مشکل بوجود میاورده ؟ چه کنم؟ فن خوبه و کیس مشکل صدا رو حل می کنه یا به فکر دیگه ای باشم ؟

و در نهایت یه مورد دیگه هم هست و اون اینکه سیستمی هست با این مشخصات که می خواد رد کنه ! چقدر ازش بر میدارن ؟ تک به تک قطعات رو بنویسی ممنونت میشم: سیستم اینه :

البته من فرشيد نيستم ولي اينم نظر منه:

قطعات كه با هم مشكلي ندارن.

1- به نظر من 4 تا دونه 2گيگيابايتي بهتره. من تو بازار 4 گيگ با فركانس بيشتر از 1333 نديدم.
2- الان SLI و CrossFire مشكلي ندارن. قبلا اين مشكلات تو سري هاي قبلي بود كه الان تقريبا ديگه نيس. خودم نسبت پول به كارايي رو در نظر مي گيرم بخاطر همين بيشتر AMD رو به دوستان معرفي مي كنم. شما مي تونيد به جاي استفاده از 2 تا 560 سوپركلاكد از 2تا كارت گرافيك سافاير 6950 2گيگ به قييمت 360 تومن استفاده كنيد تا با كراس اونا معادل يه 6990 قدرت داشته باشيد. يا حتي با آنللاك اونها به 6970 قدرت كارتات تو حالت كراس از يه 590 هم بيشتر شه.
3- تو بيشتر فروم ها ديدم از همين كولر خيلي تعريف مي كنن. البته من خودم اوركلاكر نيسيتم اگه كيست صداگير خوبيه پس مشكلي نيس ديگه.
4-چون تو كار اوركلاك هستي بهت پيشنهاد كنم از پاور GREEn 1000 Watt real Gold با قيمت 250 تومن استقاده كني تا برات مشكلي پيشنياد.

ببینید اولش می خواستم All in one AE 1920 شرکت Msi رو بخرم به مشخصات زیر که مطمئن نیستم درست باشه به قیمت 795 هزار تومن ( فکر کنم لمسی باشه یا نباشه )( مانیتور)

DVD/Rw
LED 18.5
Webcam 1.3 m
Keyboard + mouse

خب می خواستم بدونم 795 هزار تومن ارزش داره این پولی که می دم به بالا ؟ یا نه؟ یا حداقل یه سیستم بهتر در همین پول معرفی کنید که مثلا بازی های نو رو ساپورت کنه و بتونه بازی های جدید رو هم ساپورت کنه خیلی زیاد تر از 800 نره!

ممنون
هرکاربری که به دنبال بازی هست سراغ AIO ها نمیره چون بعدا کلی دردسر یا شاید امکان نداشتن برای آپگرید هست
روی خودش که Windows7 Home Edition هست که... :-|

سیستم رو من چیزی نمیتونم زیاد بگم
4 ماهی میشه اصلا توی بازار نبودم و هیچی دستم نیست
ساری

اما کامنتم روی این پست دوستم:

بقيه پولتم رو كارت گرافيكت بزار. اين cpu تو بعضي جاها حتي از 980 اينتل هم بهتره عمل كرده و ضمنا اين مادربرد از بولدوزر پشتيباني مي كنه كه مييتوني تو آينده نسل از جديد cpu هاي AMD رو استفاده كني. (بولدوزر)
بقیه قطعات رو یادم نمیاد
فقط تا حدی میگم مدل رم مشخص بشه چی باشه و این که پاور قی تر انتخاب بشه
این پاور چیزی اندازه ی خود خود سیستم قدرت داره (یکم کمتر حتی فکر کنم، دقیق حساب نگردم)
پاور رو اگه قویتر بگیری (حدود750W) بعدا اگه خواستی قطعه ای چیزی اضافه کنی مشکل کمبود توان نداری دیگه و هزینه ی اضافه واسه پاور نمیخواد انجام بدی...

Last edited by a moderator:
چه كارت گرافيكي انتخاب كردي؟

مرسی دوست عزیز گرافیک می خوام 560 ti بگیرم ولی بین این و 6870 و 6950 شک داشتم حالا کدوم قوی تره؟؟؟؟
در مورد سیستم پیشنهادی شما asrock خوبه؟؟ من خودم می خواستم گیگابایت p55 ud3 بگیرم 170 حالا کدومو بگیرم ؟؟ البته مادر برد من چیپ اینتل هست مال شما amd :d! سی پی یو من اصلا از مدل های amd خبر ندارم!!!! نمی دونم این سی پی یو که من می خواستم بگیرم قوی تره یا ماله شما: intel core i5 760 البته این 245 است :d! رم هم مارک خوبیه elixer??? چون که 8 گیگش خیلی ارزون درامده اونم 1600 ! کیس گرین پیش نهادی شما با این سیستم من فن به تعداد خوب داره؟؟؟ داغ نمیشه سیستم؟؟ با تشکر

بقیه قطعات رو یادم نمیاد
فقط تا حدی میگم مدل رم مشخص بشه چی باشه و این که پاور قی تر انتخاب بشه
این پاور چیزی اندازه ی خود خود سیستم قدرت داره (یکم کمتر حتی فکر کنم، دقیق حساب نگردم)
پاور رو اگه قویتر بگیری (حدود750W) بعدا اگه خواستی قطعه ای چیزی اضافه کنی مشکل کمبود توان نداری دیگه و هزینه ی اضافه واسه پاور نمیخواد انجام بدی...
مرسی دوست عزیز درسته منم فک می کنم این سیستم 750 می خواد. منظورتون از اینکه مدل رم مشخص بشه چیه؟؟؟ با تشکر

آخرین ویرایش:

DVD/Rw
LED 18.5
Webcam 1.3 m
Keyboard + mouse

ممنون
دوست عزیز، سیستم All in One اصولا بدرد بازی نمی خوره و برای کار اداری و کاربرد عمومی طراحی و تولید میشه، این از این با 840 تومن هم اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 2300
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

اینم برای شما:

CPU:INTEL Core I5 2500
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
CASE:GREEN X3

نزدیک 800 تومن میشه و بهترین انتخاب برای بازی هست.

سلام فرشید جان

با این پیش فرض:

//

راجع به سیستم:
خرید مادربرد Z68 برای سیستم گیمینک دلیلی نداره و همون P67 کفایت می کنه

1- تعداد ماژول ها کمتر باشه پایداری بیشتر میشه، این روایت درسته، یعنی بهتره پک 8 گیگ( شامل 2 تا 4 گیگ بگیری)

2- انتخاب خودت خوبه، راندمانی بیشتر از 580 و نزدیک به 590 می گیری، البته مشلات SLI و CF ممکنه تا حدی وجود داشته باشه، نویز و حرارت بیشتر هم داره،اما انتخاب نهایی با خودته،

3-کیس HAF Xیه کیس فوق العادست، چه از لحاظ تهویه و چه طراحی، از لحاظ ***** صدا هم خوب عمل می کنه، من پیشنهاد می کنم یکی از همون مدلهای Noctua رو بسته به بودجه بگیری یا اصلا CORSAIR H70 رو بگیری، حداقل صداش به نسبت در حالت معمول زیاد نیست،البته کم صدا هم نیست.

4-پاور برای حالت نرمال کفایت می کنه، اما برای اور کلاک پردازنده توان خیلی بیشتری احتیاج داره( احتمالا برای ولتاژ 1.4) که شاید تا حدود 200 وات هم برسه، بنابراین بهتره یه مدل بالای 1000 وات بخری.

اون کیس رو هم شاید حدود 150 تومن بشه به مشتری داد.

Last edited by a moderator:
اینم برای شما:

CPU:INTEL Core I5 2500
CASE:GREEN X3

نزدیک 800 تومن میشه و بهترین انتخاب برای بازی هست.

مرسی دوست عزیز این سیستم به نظرم خیلی خوبه فقط 2تا سوال:
1. سی پی یو core i5 2500 چه فرقی با core i5 2500k داره؟
2. پاور 535 کافیه برای این سیستم بیشتر بگیرم بهتر نیست؟؟؟
با تشکر

مرسی دوست عزیز این سیستم به نظرم خیلی خوبه فقط 2تا سوال:
1. سی پی یو core i5 2500 چه فرقی با core i5 2500k داره؟
2. پاور 535 کافیه برای این سیستم بیشتر بگیرم بهتر نیست؟؟؟
با تشکر
1-اونایی که پسوند K دارن رو میشه براحتی و تا جایی که میشه اورکلاک و Tuning کرد که راندمان خیلی بیشتری میده، ولی مادربرد خیلی خوب و پاور قوی هم لازم داره.
2-واسه این سیستم و گرافیکی که گفتی کافیه، اما یه مدل بالاتر مثل 585 وات هم بگیری بد نیس.

سلام
من الان پولامو جمع کردم که فردا پس فردا برم این سیستم بخرم(میدو نم این قدر سوال کردم که همه رو کچل کردم به خصوص اقا فرشید:d دستش درد نکنه که خیلی کمک کرد) دیگه اخرین سوال: قیمت این سیستم چه قدر میشه؟ همه چیزش خوبه که تا 3 سال دیگه بهش دست نزنم؟
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B: Asus P8Z68 Deluxe
VGA:2*ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
POWER: 1200W GREEN
CASE:ANTEC 1200
Logitech - G9 Laser Mouse
Logitech - Gaming Keyboard G510
[FONT=&quot]SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus - LED[/FONT]