مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منظور من این بود که اگه 2 گیگ رم بخرم بعد 1 کارت 1 گیگی رم دیگه بخرم کنار هم توی مادر برد بذارمشون خوبه؟
یعنی این سیسامی که معرفی کردید فقط 1 تا 2 سال پشتیبانی می کنه؟
یک چیز دیگه این سیستمی که به من معرفی کردید می تونه assassins creed 3 رو پشتیبانی کنه/؟
battel field 3 رو چی؟
آخه رم سیستم به رم گرافیک ربطی نداره که شما اینطوری حساب می کنی.
سیستمی که گفتم تا دوسال با بالاترین کیفیت می تونه بازیها رو پشتیبانی کنه، منظور این نیست که از دو سال به بعد دیگه بدرد نخوره، اونموقع شاید لازم بشه که گرافیک ارتقا پیدا کنه.
بله، اون بازیها رو هم ساپورت می کنه.

منظور من این بود که اگه 2 گیگ رم بخرم بعد 1 کارت 1 گیگی رم دیگه بخرم کنار هم توی مادر برد بذارمشون خوبه؟
یعنی این سیسامی که معرفی کردید فقط 1 تا 2 سال پشتیبانی می کنه؟
یک چیز دیگه این سیستمی که به من معرفی کردید می تونه assassins creed 3 رو پشتیبانی کنه/؟
battel field 3 رو چی؟

Ac3 كه هنوز خبرى ازش نيست اما اگه منظورتون revelations باشه اره با اون مشكلى نداره در مورد bf3 براى تنظيمات متوسط همين gtx460 كافيه اما براى بالا ترين تنظيمات gtx570 لازمه.

آخه رم سیستم به رم گرافیک ربطی نداره که شما اینطوری حساب می کنی.
سیستمی که گفتم تا دوسال با بالاترین کیفیت می تونه بازیها رو پشتیبانی کنه، منظور این نیست که از دو سال به بعد دیگه بدرد نخوره، اونموقع شاید لازم بشه که گرافیک ارتقا پیدا کنه.
بله، اون بازیها رو هم ساپورت می کنه.

منظور من این بود که اگه یه گیگ گرافیک بخرم و سه گیگ رم قیمت چقبدر در می آد و خوب می شه؟
ممنونم دستتون درد نکنه همین سیستمو می خرم ! توی شیراز جایی رو می شناسید که این سیستمو سر هم بندی کنند و یا بفروشند ؟ ( ترجیحا قسطی باشه و معتبر هم باشه اون جایی که این کارو می کنند )

Ac3 كه هنوز خبرى ازش نيست اما اگه منظورتون revelations باشه اره با اون مشكلى نداره در مورد bf3 براى تنظيمات متوسط همين gtx460 كافيه اما براى بالا ترين تنظيمات gtx570 لازمه.

دوست عزیز AC3 همون Asaassin's Creed : Brother Hood هستش !:d

منظور من این بود که اگه یه گیگ گرافیک بخرم و سه گیگ رم قیمت چقبدر در می آد و خوب می شه؟
ممنونم دستتون درد نکنه همین سیستمو می خرم ! توی شیراز جایی رو می شناسید که این سیستمو سر هم بندی کنند و یا بفروشند ؟ ( ترجیحا قسطی باشه و معتبر هم باشه اون جایی که این کارو می کنند )

AC III همون Brotherhood نیست
خوبه خودت میگیا...
اونو نداریم هنوز
ACR داره میاد

درود بر شما آقا فرشید
یکی از دوستان سفارش کرده براش (رم ،گرافیک،مادربرد و cpu) تهیه کنم
برای بازی می خواد و گفته کمتر از 600 تومن بشه (به 600 نرسه):d
البته من حرف شما رو بهش گفتم که با این مقدار پول نمیشه سیستم برای بازی بست ، اما ...
ممنون میشم راهنمایی کنید

رم اصلی سیستم همیشه باید توان 2 باشه روی اون مادربرد، چون باید دوتایی کار کنه، با دوتا ماجول، 2 4 8 ..
برا همین 3 گیگ رم نمیشه گذاشت، باید 2 تا 2 گیگ بزاری ، رم کارت گرافیک هم ربطی نداره به اینا، نمی دونم چرا کنار رم اصلی سیستم میزاریش.

بازی بعدی AC که معرفی شده همون revelations هست، الکی شماره ندید به بازیها، آخر میشه مثل COD که بعضیا تا 7 8 رفتن معلوم نیست کدوم نسخه رو میگن.

سلام دوستان نمیدونم این سئوالو جای مناسبی میپرسم یا نه؟

من 2 تا cpu پنتیوم4 سه گیگاهرتز دارم + 1عدد 2.8 سلرون + 1عدد رم 1gb DDR و 1عدد رم 1gb DDR2 + یک عدد مانتور LCD هفده اینچ ال جی. حدودا یک سالی کار کردن . میخوام بفروشمشون میشه قیمت اینارو بهم بگید حداقل یه حدود قیمت دستم باشه این مغازه دارا سرم کلاه نزارن..
قیمت تک تک یا همه قطعه هارو اگه بگید ممنون میشم.
ممنون

من 2 تا cpu پنتیوم4 سه گیگاهرتز دارم : هر کدوم حدود 30-25
عدد 2.8 سلرون : حدود 20
1عدد رم 1gb DDR : حدود 25
رم 1gb DDR2: حدود 15
یک عدد مانتور LCD هفده اینچ ال جی: حدود 80-90

CPU:INTEL Core I5 2500K
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-PRO
VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
سلام
نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
PU: intel core i5 2500 sandybridge 255toman
M.B: GiGa PH67A-UD3-B3 210toman
Ram: 4X2GB kingmax 1600mhz hercules 150toman
VGA: AMD HD6950 2GB 256bit DDR5 SAPPHIRE 360toman
H.D.D: 2 X Seagate 1TB 7200r.p.m 32mb buffer ST31000524As on Raid Mode 0 140toman
DVD R/RW: 24X SAMsung 25toman
case: (سلیقه ای) About 100toman
Power: Thermaltake Thoughpower 700W Real W0106 145toman

سلام دوستان عزیز...

من چند تا راهنمایی فوری میخوام...این سیستم خستم کرده..میترسم بلایی سرش باید..

من پاورم 300 گرین هست..و ایراد داره...فکر کنم نمیکشه..فنش هم تعمیری هست..

میخوام عوضش کنم...

در حال حاضر مشخصات سیستمم اینه :

cpu:2180
graphic:7600
ram:2 gig ddr2 800
3 تا هارد وصله به سیستم
سیستم یه دفعه خاموش میشه...یا موقع ریست پاورش نمیکشه خاموش میشه..از این حرفا..

میخوام پاور رو عوض کنم...ولی از اونجا که من قصد دارم گرافیک و رم رو هم ارتقا بدم..

میخوام یه پاوری بخرم که خیلی گرون نباشه..ولی جوابگوی یه کارت گرافیک مثلا 150 تومنی رو بده..یا 3 تا هارد همزمان رو بکشه..چون دی وی دی رام و رایتر و اینا هم هست فکر کنم این یکی نمیکشه

چه پاوری بخرم؟ 400 کمه؟

دقت کنید که میخوام تا یکی دو ماه دیگه گرافیک رو هم ارتقا بدم نمیخوام مشکلی پیش بیاد..گرافیکم قصد دارم یه گرافیک 150 تومنی بخرم یعنی گرافیک معمولی..(ولی از اینی که دارم خیلی قویتر خواهد بود مسلما!)

میشه بهم بگید پاوری که بخرم باید حداقل چه توانی داشته باشه؟ یه مارک خوب هم بگید..

حتما باید گرین بخرم؟ کولر مستر و اینا بهتر نیست؟

قیمت رو هم بگید..

و این که گارانتی کجا باشه بهتره( نمیخوام تقلبی بندازن بهم)

------------------------------------------------------------------------------------

خب این از پاور...

یه راهنمایی دیگه هم میخوام..راستش کیس من هم کیس فوق العاده مزخرفیه!

این از viera هاس!

گردش هوا و اینا کشکه توش!

میخوام اینو هم عوض کنم...

کیس گرین خوبه؟..چه مدلی هست که بتونم بگیرم از لحاظ جریان هوا داخل کیس و اینا خوب باشه؟

نیمخوام بیشتر از 40-50 خرج کنم...

مدل خاصی میشناسید از گرین؟ که برم دنبالش...

گرین کیسی نداره تو این رنج قیمت که نیاز به بستن قطعات با پیچ های ریز نباشه؟ یا اونا گرونن؟

حالا غیر گرین چیز دیگه هم بود اشکال نداره
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز...

من چند تا راهنمایی فوری میخوام...این سیستم خستم کرده..میترسم بلایی سرش باید..

من پاورم 300 گرین هست..و ایراد داره...فکر کنم نمیکشه..فنش هم تعمیری هست..

میخوام عوضش کنم...

در حال حاضر مشخصات سیستمم اینه :

cpu:2180
graphic:7600
ram:2 gig ddr2 800
3 تا هارد وصله به سیستم
سیستم یه دفعه خاموش میشه...یا موقع ریست پاورش نمیکشه خاموش میشه..از این حرفا..

میخوام پاور رو عوض کنم...ولی از اونجا که من قصد دارم گرافیک و رم رو هم ارتقا بدم..

میخوام یه پاوری بخرم که خیلی گرون نباشه..ولی جوابگوی یه کارت گرافیک مثلا 150 تومنی رو بده..یا 3 تا هارد همزمان رو بکشه..چون دی وی دی رام و رایتر و اینا هم هست فکر کنم این یکی نمیکشه

چه پاوری بخرم؟ 400 کمه؟

دقت کنید که میخوام تا یکی دو ماه دیگه گرافیک رو هم ارتقا بدم نمیخوام مشکلی پیش بیاد..گرافیکم قصد دارم یه گرافیک 150 تومنی بخرم یعنی گرافیک معمولی..(ولی از اینی که دارم خیلی قویتر خواهد بود مسلما!)

میشه بهم بگید پاوری که بخرم باید حداقل چه توانی داشته باشه؟ یه مارک خوب هم بگید..

حتما باید گرین بخرم؟ کولر مستر و اینا بهتر نیست؟

قیمت رو هم بگید..

و این که گارانتی کجا باشه بهتره( نمیخوام تقلبی بندازن بهم)

------------------------------------------------------------------------------------

خب این از پاور...

یه راهنمایی دیگه هم میخوام..راستش کیس من هم کیس فوق العاده مزخرفیه!

این از viera هاس!

گردش هوا و اینا کشکه توش!

میخوام اینو هم عوض کنم...

کیس گرین خوبه؟..چه مدلی هست که بتونم بگیرم از لحاظ جریان هوا داخل کیس و اینا خوب باشه؟

نیمخوام بیشتر از 40-50 خرج کنم...

مدل خاصی میشناسید از گرین؟ که برم دنبالش...

گرین کیسی نداره تو این رنج قیمت که نیاز به بستن قطعات با پیچ های ریز نباشه؟ یا اونا گرونن؟

حالا غیر گرین چیز دیگه هم بود اشکال نداره
ممنون

از لحاظ قدرت واقعا کم داره
این سیتم بیش از 400 وات انرژی مصرف میکنه پس پاور عادیش باید 450وات به بالا باشه
گرافیک رو هم والا روی قیمت نمیشه چیزی گفت
مثل اشما بری گرافیک AMD یا nVIDIA بگیزی تفاوت داره
مثلا توان مصرفی سری چیپ های GT200 رو نمیشه با مدل های جدیدتر (و ارزون تر) حساب کرد

من شخصا پاور کولر مستر نداشتم اما فن هاش خوبه :دی
ACBell هم مارک خوبیه
Green هم که هست

اما با این مشخصات چیزی در حدود 500وات بگیرین تا بعدا براتون مشکلی پیش نیاد
اما همین 500وات هم چیز خیلی ماندگاری نیست اگه بخواین چیزی رو بعدا ارتقا بدین
(CPU شما با توجه که معماری قدیمی Core هست توان بالایی مصرف میکنه...)

اما در مورد کیس با کولینگ عالی من 40-50 تومن گیر نیاوردم :دی

اما این مدل ها در رنج قیمتی (55-40 تومن) که کم میخواین به نظرم مناسبه...
Green:
سری Black (1و2و3و4)
2005

دیگه یادم نمیاد
ساری

AC III همون Brotherhood نیست
خوبه خودت میگیا...
اونو نداریم هنوز
ACR داره میاد

رم اصلی سیستم همیشه باید توان 2 باشه روی اون مادربرد، چون باید دوتایی کار کنه، با دوتا ماجول، 2 4 8 ..
برا همین 3 گیگ رم نمیشه گذاشت، باید 2 تا 2 گیگ بزاری ، رم کارت گرافیک هم ربطی نداره به اینا، نمی دونم چرا کنار رم اصلی سیستم میزاریش.

بازی بعدی AC که معرفی شده همون revelations هست، الکی شماره ندید به بازیها، آخر میشه مثل COD که بعضیا تا 7 8 رفتن معلوم نیست کدوم نسخه رو میگن.

آقا من غلط کردم ، توی شیراز همه بهش می گند 3 ، 2.5 بهش نمی گند :d
ممنون از شما! اون وقت این سی پیو که معرفی کردید چند هسته ای هست؟>

از لحاظ قدرت واقعا کم داره
این سیتم بیش از 400 وات انرژی مصرف میکنه پس پاور عادیش باید 450وات به بالا باشه
گرافیک رو هم والا روی قیمت نمیشه چیزی گفت
مثل اشما بری گرافیک AMD یا nVIDIA بگیزی تفاوت داره
مثلا توان مصرفی سری چیپ های GT200 رو نمیشه با مدل های جدیدتر (و ارزون تر) حساب کرد

من شخصا پاور کولر مستر نداشتم اما فن هاش خوبه :دی
ACBell هم مارک خوبیه
Green هم که هست

اما با این مشخصات چیزی در حدود 500وات بگیرین تا بعدا براتون مشکلی پیش نیاد
اما همین 500وات هم چیز خیلی ماندگاری نیست اگه بخواین چیزی رو بعدا ارتقا بدین
(CPU شما با توجه که معماری قدیمی Core هست توان بالایی مصرف میکنه...)

اما در مورد کیس با کولینگ عالی من 40-50 تومن گیر نیاوردم :دی

اما این مدل ها در رنج قیمتی (55-40 تومن) که کم میخواین به نظرم مناسبه...
Green:
سری Black (1و2و3و4)
2005

دیگه یادم نمیاد
ساری

ممنون
1-یعنی اگه بخوام بعدا سی پی یو رو هم عوض کنم مثلا چهار هسته ای بذارم..پاور 530 جواب نمیده؟گرافیک صد در صد ATI میگیرم..
حالا پیشنهاد خود شما چیه؟ 530 کمه؟
2-ACBell گرون تر از گرینه؟
3-530 با 500 فرق داره؟
4-بعد این کیس های بلاک که گفتید از مگنوم بهتره؟

ممنون
1-یعنی اگه بخوام بعدا سی پی یو رو هم عوض کنم مثلا چهار هسته ای بذارم..پاور 530 جواب نمیده؟گرافیک صد در صد ATI میگیرم..
حالا پیشنهاد خود شما چیه؟ 530 کمه؟
2-ACBell گرون تر از گرینه؟
3-530 با 500 فرق داره؟
4-بعد این کیس های بلاک که گفتید از مگنوم بهتره؟
جواب:

1- اگه بخواین چهار هسته ای از نوع Core ix بزارین باید مادربرد هم عوض بشه (Core2Quad همون طور که فرشید جان گفتن ارزش خرید نداره) - اما جواب میده ;)
2- آره، ACBell تا جایی که یادم میاد گرون تر بود (مارک غیر ایرانیه دیگه :دی)
3- خب 530، 30وات بیشتر از 500 داره، شما نگرانی، یه 700وات بزار دیگه رمتم ببری بالا، SLI هم بزاری (کارت های غول پیکر نمیگما) + قطعه جدید مشکلی پیش نمیاد برات تا بلایی سر خود پاورت بیاد :دی (شوخیدم، نری 700 بگیری فقط هزینت بالا میره چون فکر نکنم سیستمو بخوای به این زودیا دو سه برابر قوی کنی...)
4- نه، همون مگنوم گرین بهتره :دی

با سلام
شرمنده از دوستان و اساتید محترم
به خاطر عجله ایی که دارم و فرصت نداشتن خوندن مطالب قبلی در صورت امکان مانیتوری در حدود قیمت دویست تا سیصد با کیفیت خوب به من معرفی کنید . برای کارهای معمولی و یه خورده هم بازی کردن .
بسیار ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or