مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من کلا asus رو توی مانیتور قبول ندارم
از روی تجربه میگم و به ریووهاش یا ... کاری ندارم

به نظر من SAMSUNG P23700 با قیمت 280 گزینه خوبیه

در ضمن اون قضیه که گفتی بخوای مانیتور 23 رو بزاری روی 1360*760 چشمات اذیت میشه به نظرم
p23500 چند قیمته ؟! LED BACKLIGHT این مدل 23700 ؟! اگه اره چیز خاصی نداره بعدم به نظرم طراحی سری 500 جالبتره چون ساده تره ...

هرکاریش کنم فول اچ دی نمیزارم :دی GTS250 با فرکانس 800مگاهرتز به مشکل بر میخورم ! فعلا هم تا نسل کنسول ها عوض نشه دست به PC نمیزنم ، اگرم عوض شد شاید به کل رفتم روی کنسول چون PC ضرره :دی (البته از یک سری انحضاریهاش نمیشه گذشت ...)

منظورت اینه ؟! asus vg236he ! اینک 3D هست قیمتش بالاست !
حالا تو رنج 200-300 مانیتور 20تا24 اینچ چی پیشنهاد میدین ؟!
(مدل های 20 اینچ ارزش خرید دارن در برابر رزولوشن پایینتر ؟)

بله، می دنم 3D هست، اما تنها مدلیه که پنلش درجه یک هست و ازش تعریف می کنن، بجز این همون سامسونگا فقط توصیه میشه
رزولوشن پایینتر هم من توصیه نمی کنم، برا ماها که حرفه ای و بازیباز هستیم ارزش نداره .

p55-ud3 چی ؟ساپورت می کنه؟
P57 GIGABIYTE چطور ؟ ساپورت می کنه؟

دوست عزیز چرا تلگرافی می پرسی؟ چرا نقل قول نمی کنی؟ کی باید چی رو ساپورت کنه؟؟!
درست بگو می خوای چیکار کنی بهت جواب بدن،اینجوری فقط پست الکی می دی ما هم گیج می شیم.

بله، می دنم 3D هست، اما تنها مدلیه که پنلش درجه یک هست و ازش تعریف می کنن، بجز این همون سامسونگا فقط توصیه میشه
رزولوشن پایینتر هم من توصیه نمی کنم، برا ماها که حرفه ای و بازیباز هستیم ارزش نداره .

دوست عزیز چرا تلگرافی می پرسی؟ چرا نقل قول نمی کنی؟ کی باید چی رو ساپورت کنه؟؟!
درست بگو می خوای چیکار کنی بهت جواب بدن،اینجوری فقط پست الکی می دی ما هم گیج می شیم.
چشم
من سیستمی دارم با مشخصات زیر:
VGA : nVIDIA 460 SE
CPU : DUAL CORE E5700
RAM : 4GBB DDR 2 BUSS 800
POWER : 530EU GREEN
MTHER BOARD: دقیق نمیدونم >:d< ولی DDR2 هستش CPU COREi ساپرت نمیکنه
خلاصه که درست با قطعات کار نمیکنه
برای همون می خوام یک مادربورد بخرم که هم قطعات من و ساپرت کنه هم اگه آپگریدش کردم(سیستم رو) جواب بده. هزینش هم کمتر از 300 تومن باشه :">.
منتظر جواب!

خوب دیگه الان Crysis 2 DX11 و فردا هم BF3 و از این حرفها :d
با زبون بی زبونی یه صدایی داره میاد که میگه برو سراغ نسل بعدی :))

فرشید جان نظرت چیه در رابطه با سیستم من ؟
سه تا راه دارم به نظر خودم :
۱ـ یه GTX480 دیگه بگیرم بندازم کنارش (یا شایدم حتی ۲ تا)
۲ـ یه GTX590 بگیرم و از GTX480 به عنوان کارت فیزیک استفاده کنم :d (چه شود)
۳ـ اصلا وایسم تا نسل بعدی Nvidia بیاد (اسمش رو یادم نیست اما مثل اینکه قراره تفاوت عظیمی ایجاد کنه)

بعد با این تفاسیر فکر میکنی این CPU من یکم تیریپ خسته بر نمیداره ؟
RAM چطور ؟

کلا یه توضیحاتی بده فرشید جان ببینم چه خاکی بر سرمان باید بریزیم :))

آقا پیشاپیش بینهایت ممنون >:d<

آخرین ویرایش:
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:zotac GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
آق فرشید این سیستمو قبلا بهم پیشنهاد داده بودی
حالا میبینم GTX 580 معمولی کمی از gtx 580 directcu قدرتش کمتره .حالا اینو (gtx 580 directcu) میخوام بگیرم.به نظر شما باز از همین مدل پاور استفاده کنم یا پاور قدرت مند تر؟
رم با بایاس 1600 چه فرقی با 1800 داره؟(یه توضیحی اگه میشه بدید)
مثلا میتونم 3 تا رم 2 گیگ 1800 بگیرم یا همونی که گفتید؟:-/

چشم
من سیستمی دارم با مشخصات زیر:
VGA : nVIDIA 460 SE
CPU : DUAL CORE E5700
RAM : 4GBB DDR 2 BUSS 800
POWER : 530EU GREEN
MTHER BOARD: دقیق نمیدونم >:d< ولی DDR2 هستش CPU COREi ساپرت نمیکنه
خلاصه که درست با قطعات کار نمیکنه
برای همون می خوام یک مادربورد بخرم که هم قطعات من و ساپرت کنه هم اگه آپگریدش کردم(سیستم رو) جواب بده. هزینش هم کمتر از 300 تومن باشه :">.
منتظر جواب!
شما هم خدا رو می خوای هم خرما!، امکان نداره که هم مادربرد نسل جدید قابل ارتقا بخری و هم این قطعات قدیمی رو بشه روشون نصب کرد،باید مادربرد، CPU و رم رو بزاری کنار و جدید بخری اگر می خوای ارتقا بدی، وگرنه اصلا دست نزنی بهتره.

حداقل قطعات قابل خرید برای شما اینان:

CPU:INTEL Core I5 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO

که حدود 420 تومن میشه،

خوب دیگه الان Crysis 2 DX11 و فردا هم BF3 و از این حرفها :d
با زبون بی زبونی یه صدایی داره میاد که میگه برو سراغ نسل بعدی :))

فرشید جان نظرت چیه در رابطه با سیستم من ؟
سه تا راه دارم به نظر خودم :
۱ـ یه GTX480 دیگه بگیرم بندازم کنارش (یا شایدم حتی ۲ تا)
۲ـ یه GTX590 بگیرم و از GTX480 به عنوان کارت فیزیک استفاده کنم :d (چه شود)
۳ـ اصلا وایسم تا نسل بعدی Nvidia بیاد (اسمش رو یادم نیست اما مثل اینکه قراره تفاوت عظیمی ایجاد کنه)

بعد با این تفاسیر فکر میکنی این CPU من یکم تیریپ خسته بر نمیداره ؟
RAM چطور ؟

کلا یه توضیحاتی بده فرشید جان ببینم چه خاکی بر سرمان باید بریزیم :))

آقا پیشاپیش بینهایت ممنون >:d<

راستش اون 480 شما همینطوری هم صدای جت تولید می کنه، دیگه بخوای SLI کنی نمی دونم چجوری می خوای تحملش کنی، از مصرف پاورش هم که نگو!

گزینه ی 1 خوب نیست، دلیلش رو گفتم، قیمتشم خیلی بالاس به نسبت کارایی
گزینه ی 2 از اولی خیلی بهتره،اما 480 برای فیزیک خیلی زیاده و پر مصرف، کلا بدی بره بهتره
گزینه ی 3 هم چون فعلا خبری از نسل جدید و کارکردش نیست نمیشه نظر داد.

قطعات دیگت هنوز خوبن و مشکلی ندارن.

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:zotac GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
آق فرشید این سیستمو قبلا بهم پیشنهاد داده بودی
حالا میبینم GTX 580 معمولی کمی از gtx 580 directcu قدرتش کمتره .حالا اینو (gtx 580 directcu) میخوام بگیرم.به نظر شما باز از همین مدل پاور استفاده کنم یا پاور قدرت مند تر؟
رم با بایاس 1600 چه فرقی با 1800 داره؟(یه توضیحی اگه میشه بدید)
مثلا میتونم 3 تا رم 2 گیگ 1800 بگیرم یا همونی که گفتید؟:-/

مدل DCU فرکانسش خیلی با رفرنس تفاوت نداره، اما اگر بخوای پردازنده رو اور کنی و کارتت رو هم که مخصوص این کاره افزایش فرکانس بدی بهتره پاور رو یه 785 وات برداری یا یه CORSAIR 750 وات برداری.
1600 با 1800 مشخصه دیگه توی فرکانس، هر چی بیشتر بهتر، اما واسه اور مناسبترن اگه بالای 1600 باشن
3 تا ماجول نمی تونی برداری ، باید 2 تایی یا 4 تایی باشن.

• Like
Reactions: Horror
شما هم خدا رو می خوای هم خرما!، امکان نداره که هم مادربرد نسل جدید قابل ارتقا بخری و هم این قطعات قدیمی رو بشه روشون نصب کرد،باید مادربرد، CPU و رم رو بزاری کنار و جدید بخری اگر می خوای ارتقا بدی، وگرنه اصلا دست نزنی بهتره.

حداقل قطعات قابل خرید برای شما اینان:

CPU:INTEL Core I5 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO

که حدود 420 تومن میشه،
.

پس اگه بخوام مادربورد بخرمPH67A-UD3 بایود CPU و رم جدید بخرم ؟:-sممنون :x

راستش اون 480 شما همینطوری هم صدای جت تولید می کنه، دیگه بخوای SLI کنی نمی دونم چجوری می خوای تحملش کنی، از مصرف پاورش هم که نگو!

گزینه ی 1 خوب نیست، دلیلش رو گفتم، قیمتشم خیلی بالاس به نسبت کارایی
گزینه ی 2 از اولی خیلی بهتره،اما 480 برای فیزیک خیلی زیاده و پر مصرف، کلا بدی بره بهتره
گزینه ی 3 هم چون فعلا خبری از نسل جدید و کارکردش نیست نمیشه نظر داد.

قطعات دیگت هنوز خوبن و مشکلی ندارن.

ولی باحال میشدا !‌ فکر کن ۳ تا GTX480 !!! =)) مصرف داشت در حد دستگاه ۳ فازه ! :))

ولی انصافا با صداش تا حالا مشکل نداشتم !

ولی حالا عزیز خارج از شوخی این پچ کرایسیس رو تست میکنم ببینم نتیجش چجوری میشه اگه تونستم به هر شکلی هم که شده ، حتی نه به صورت عالی هم نتیجه بگیرم (خوب هم کافیه :d ) ، بهتر نیست تا پائیز دندان رو جیگر بذارم شاید نسل بعدی حرفهای خیلی زیادی برای گفتن داشت ؟

ولی باحال میشدا !‌ فکر کن ۳ تا GTX480 !!! =)) مصرف داشت در حد دستگاه ۳ فازه ! :))

ولی انصافا با صداش تا حالا مشکل نداشتم !

ولی حالا عزیز خارج از شوخی این پچ کرایسیس رو تست میکنم ببینم نتیجش چجوری میشه اگه تونستم به هر شکلی هم که شده ، حتی نه به صورت عالی هم نتیجه بگیرم (خوب هم کافیه :d ) ، بهتر نیست تا پائیز دندان رو جیگر بذارم شاید نسل بعدی حرفهای خیلی زیادی برای گفتن داشت ؟
تست کن تا مثل من دپرس بشی!
همیشه صبر کردن ضرر نداره، ولی باید حساب زمانی رو هم که از دست می دی داشته باشی، وگرنه تا دو سال دیگه هم صبر کنی شاید یه کارت بیاد 3 برابر قویتر باشه!

برا پاییز هم فعلا برنامه ای برای عرضه ی کارت جدید اعلام نشده که من بگم خوبه یا نه.

تست کن تا مثل من دپرس بشی!
همیشه صبر کردن ضرر نداره، ولی باید حساب زمانی رو هم که از دست می دی داشته باشی، وگرنه تا دو سال دیگه هم صبر کنی شاید یه کارت بیاد 3 برابر قویتر باشه!

برا پاییز هم فعلا برنامه ای برای عرضه ی کارت جدید اعلام نشده که من بگم خوبه یا نه.

رفیق از اونجا که تجربت بالاست فکر میکنی بتونی یه پیشبینی بکنی برای زمان عرضه ؟

رفیق از اونجا که تجربت بالاست فکر میکنی بتونی یه پیشبینی بکنی برای زمان عرضه ؟
برا کریسمس و سال نو حتما برنامه ای هست، ولی هنوز اعلام نشده،من که پیشگو نیستم، دیگه اون کار رمالاست، می دونی که کجا باید پیداشون کنی! :d

برا کریسمس و سال نو حتما برنامه ای هست، ولی هنوز اعلام نشده،من که پیشگو نیستم، دیگه اون کار رمالاست، می دونی که کجا باید پیداشون کنی! :d

آره آره ، اتفاقا امروز میخواستم برم بهارستان کتاب بگیرما خوب شد گفتی یه سرم برم پیششون.

رفتیم واسه بن شدن =))

حالا خارج از شوخی بنا بر تجربه ای که داری ازت سوال کردم چون اصلا کارت اینه و تاریخ عرضه ها دستت هست واسه همین معمولا میتونی حدث بزنی. راستی الان قمیت GTX590 چند هست از برند EVGA.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or