مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

به نظرتون یه کیس چقدر تو پایین نگه داشتن دمای قطعاتی مثل سی پی یو و گرافیک تاثیر داره ؟
من یه کیس خوب میخوام حدود 80 - 90 تومن ...

یه سوال دیگه ای که دارم اینه که من حدود 1 ماه حواسم نبود و فن سی پی یوم رو بد جا انداخته بودم و امروز متوجه شدم که دمای سی پی یوم تو حالت عادی نزدیک 80 هست و حتی با باز کردن چندتا نرم افزار نزدیک 90 هم میرفت ! حدود 1 ماه همین مشکلو داشتم تا اینکه امروز فن رو باز کردم و دوباره جا انداختم که دمای سی پی یو اومد زیر 55 ...

حالا تو این 1 ماه که سی پی یوم انقدر داغ بوده آسیبی بهش نرسیده ؟ آخه تو قسمت نمره دهی به قطعات به کارت گرافیکم که 5850 هست از 7.9 میده 7.7 ولی به سی پی یوم که I7 860 هست از 7.9 میده 7.2 !

تو اکثر بازیهای سنگین هم من تا حالا ندیدم که بیشتر از 10 - 15 % از قدرت سی پی یوم استفاده کنه ! اینکه نمره کارت گرافیک بالاتر هست یکم غیر طبیعی نیست ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای انجام محاسبات سنگین ریاضی و طراحی 3dstudio و acad در سطح متوسط و کار با virtual machine نیازمند به خرید قطعات زیر تا سقف 600 تومان هستم.
cpu + motherboard + ram + case
حداکثر کور سی پی یو موجود در بازار که همراه با رم 4 گیگ و یک مادربورد متوسط می تونم با این قیمت خریداری کنم چی هست؟
پ.ن: کارت گرافیک که قراره روی مادر بورد نصب بشه: radeon 7950gt
با تشکر

جواب:

1- اگه بخواین چهار هسته ای از نوع Core ix بزارین باید مادربرد هم عوض بشه (Core2Quad همون طور که فرشید جان گفتن ارزش خرید نداره) - اما جواب میده ;)
2- آره، ACBell تا جایی که یادم میاد گرون تر بود (مارک غیر ایرانیه دیگه :دی)
3- خب 530، 30وات بیشتر از 500 داره، شما نگرانی، یه 700وات بزار دیگه رمتم ببری بالا، SLI هم بزاری (کارت های غول پیکر نمیگما) + قطعه جدید مشکلی پیش نمیاد برات تا بلایی سر خود پاورت بیاد :دی (شوخیدم، نری 700 بگیری فقط هزینت بالا میره چون فکر نکنم سیستمو بخوای به این زودیا دو سه برابر قوی کنی...)
4- نه، همون مگنوم گرین بهتره :دی

الان بخوام یه پاور خوب 530 بگیرم.. ACBell توصیه میشه؟

گرین ایرانیه مگه؟ شنیدم اصلیاش چینه که..تقلبیاش قزوینیه.:d

به نظرتون یه کیس چقدر تو پایین نگه داشتن دمای قطعاتی مثل سی پی یو و گرافیک تاثیر داره ؟

یه سوال دیگه ای که دارم اینه که من حدود 1 ماه حواسم نبود و فن سی پی یوم رو بد جا انداخته بودم و امروز متوجه شدم که دمای سی پی یوم تو حالت عادی نزدیک 80 هست و حتی با باز کردن چندتا نرم افزار نزدیک 90 هم میرفت ! حدود 1 ماه همین مشکلو داشتم تا اینکه امروز فن رو باز کردم و دوباره جا انداختم که دمای سی پی یو اومد زیر 55 ...

حالا تو این 1 ماه که سی پی یوم انقدر داغ بوده آسیبی بهش نرسیده ؟ آخه تو قسمت نمره دهی به قطعات به کارت گرافیکم که 5850 هست از 7.9 میده 7.7 ولی به سی پی یوم که I7 860 هست از 7.9 میده 7.2 !

تو اکثر بازیهای سنگین هم من تا حالا ندیدم که بیشتر از 10 - 15 % از قدرت سی پی یوم استفاده کنه ! اینکه نمره کارت گرافیک بالاتر هست یکم غیر طبیعی نیست ؟
یکی از مهم ترین علت هایی که ما میایم از کیس استفاده میکنیم و قععات رو روی میز نمیچینیم همینه :دی

شما بهترین قطعات به همراه بهترین فن رو داشته باش اما کیست بدون فن باشه
تنها چیزی که عایدت میشه قطعات آسیب دیده بر اثر گرمای محبوس شده هست

کیس ها (نوع خوب) امواج اکترومغناطیسی مضر رو تا حدودی جلوشو میگیرن، گردش هوا رو نظم می بخشن و...

اما در مورد CPU شما من دقیقا یادم نیست امتیاز ویندوز 7 بهش چی بود اما میدونم گرما روی امتیاز تاثیری نداره
فقط قطعه ی شما بسیار آسیب دیده یجورایی (حداکثر دمای قابل تحمل اینا همون 90 هست و بعد از اون قطعه آسیب میبینه...)

جدا از شوخی :پی
گرین شرکتی ایرانی هست

GREEN هم مارک خیلی خیلی خوبیه (80Pulse هارو که الکی نمیدن، راندماناش خیلی خوبه - درسته مثل همه ی شرکت ها توش اقراق هست، اما کیفیت قطعاتش خوبه...)
ضخصا با ACBell مقایسه نکردم اما تاحالا که مثل پاور های مسخره ی برند هایی مسخره تر نسوزوندم :دی

شما همون GREEN بگیر ;)

خوب تاثیر که داره ، این که چجوری طراحی شده چنتا فن داره و سیستم کابل کشی خاص داشته باشه همه ی اینا تاثیر داره ولی تو قطعات خاصی مثل cpu یا vga (اکثر مدل ها) که خودشون سیستم کولینگ جداگانه دارن محسوس نیست مگر اینکه تحت فشار یا همون oc شده باشن که با 2 یا 3 درجه تغییر دما از حالت پایدار در بیان اونجاس که کولینگ کیس بیشتر معنی میده.
شما تا 90 تومن (20 تومن بالاتر) میتونی green infinity رو در نظر بگیری که تو این رنج به شدت توصیه میشه.
خطر از چند سانتیمتری ت گذشته :d اگه یه cpu 65nm بود به احتمال زیاد سوخته بود ، اینکه بهش آسیب رسیده یا نه باید تحت فشار بررسی شه که تو این فرکانس پایداری داره یا نه ولی فک نمیکنم مشکلی براش پیش اومده باشه با توجه به توضیحات خودت البته بازم این یه احتمال هستش و باید بررسی شه.
سیستم امتیاز دهی ویندوز چون اصول یا قوانین مشخصی نداره زیاد قابل اطمینان نیست.
سلام دوستان برای انجام محاسبات سنگین ریاضی و طراحی 3dstudio و acad در سطح متوسط و کار با virtual machine نیازمند به خرید قطعات زیر تا سقف 600 تومان هستم.
cpu + motherboard + ram + case
حداکثر کور سی پی یو موجود در بازار که همراه با رم 4 گیگ و یک مادربورد متوسط می تونم با این قیمت خریداری کنم چی هست؟
پ.ن: کارت گرافیک که قراره روی مادر بورد نصب بشه: radeon 7950gt
با تشکر
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2300
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p8p67
CASE : green infinity

حدودا 635 تومن در میاد.
اون کارت هم radeon نیست gefore 7950gt هستش.

acbell که برند با کیفیت و خوبی هستش ولی نسبت به مدلای 500w از green اختلاف بیشتری داره که به نظر من ارزش نداره ، شما میتونی green gp535a رو در نظر بگیری.
green هم یه برند ایرانی (زیر مجموعه شرکت آینده سیما) هستش بهتره بگیم یه وارد کننده هستش که اکثر محصولاتشون (انواع کیس و پاورها) ساخت ایران نیست.:d

آخرین ویرایش:
.
acbell که برند با کیفیت و خوبی هستش ولی نسبت به مدلای 500w از green اختلاف بیشتری داره که به نظر من ارزش نداره ، شما میتونی green gp535a رو در نظر بگیری.
green هم یه برند ایرانی (زیر مجموعه شرکت آینده سیما) هستش بهتره بگیم یه وارد کننده هستش که اکثر محصولاتشون (انواع کیس ها و پاورها) ساخت ایران نیست.:d

green gp535a حدودا چنده؟

شما هم کیس مگنوم گرین رو توی رنج 50 توصیه میکنی؟

سلام
نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
PU: intel core i5 2500 sandybridge 255toman
M.B: GiGa PH67A-UD3-B3 210toman
Ram: 4X2GB kingmax 1600mhz hercules 150toman
VGA: AMD HD6950 2GB 256bit DDR5 SAPPHIRE 360toman
H.D.D: 2 X Seagate 1TB 7200r.p.m 32mb buffer ST31000524As on Raid Mode 0 140toman
DVD R/RW: 24X SAMsung 25toman
case: (سلیقه ای) About 100toman
Power: Thermaltake Thoughpower 700W Real W0106 145toman

سیستم خوبه،ولی رم رو بهتره از برند CORSAIR یا G.Skill انتخاب کنی، قیمتشون برای پک 8 گیگ همون حدود 150 تومن میشه

سیستم Raid هم برای سیستمای امروزی تفاوت زیادی توی سرعت ایجاد نمی کنه، بهتره در کنار این هاردا یه SSD نسل SATA 6GB بخری با ظرفیت 60 گیگ که حدود 200 تومن میشه ولی خیلی سریعتره.

با سلام
شرمنده از دوستان و اساتید محترم
به خاطر عجله ایی که دارم و فرصت نداشتن خوندن مطالب قبلی در صورت امکان مانیتوری در حدود قیمت دویست تا سیصد با کیفیت خوب به من معرفی کنید . برای کارهای معمولی و یه خورده هم بازی کردن .
بسیار ممنون
مانیتور SAMSUNG 2350/2370 که بترتیب 250 و 290 تومن هستن.

سلام به دوستای عزیز
اگه بخوایم کارت گرافیک رو sli کنیم ، روی رم سیستم هم تاثیر میذاره یعنی اگه حجم و باس رم از مقدار خاصی بیشتر بشه بهتره ؟ بعد اینکه نظرتون راجع به sli 470 gtx چیه

ممنون از راهنمایتون
مانیتور سامسونگ 2370 صفحه ماته یا براقه؟

تا اونجایی که می دونم ضد انعکاس و مات هستن.

سلام به دوستای عزیز
اگه بخوایم کارت گرافیک رو sli کنیم ، روی رم سیستم هم تاثیر میذاره یعنی اگه حجم و باس رم از مقدار خاصی بیشتر بشه بهتره ؟ بعد اینکه نظرتون راجع به sli 470 gtx چیه

نه، فقط مادربرد شما باید از SLI پشتیبانی کنه و پردازنده هم به نسبت قوی باشه تا از پس سرعت 2 تا کارت بربیاد.
دوتا کارت 470 هم مشکلی ندارن برای SLI بشرط اینکه پاور کافی هم براشون نصب باشه، یه 700 وات به بالا.

• Like
Reactions: saeed_cpu_full
قبلا ها سایلنت استورم تو رنج 60 بود و من فک میکنم خیلی بهتر از مگنوم باشه ! چون دوستم مگنوم برداشته بود به دردسر 5870 رو توش جا دادم !

دوستان تا آخرای 6 نمیخواد سری جدید از مانیتوری چیزی بیاد داخل ؟! هنوز که سری 22500 و ... هستند ! تازه قیمتشونم که بالاتر رفته بعد از دو سال !!

رفیقم 20700 داره کیفیتش بد نیست ولی توپم نیست، مانیتور خوب تو رنج 200-300 چی پیشنهاد میدین ؟

قبلا ها سایلنت استورم تو رنج 60 بود و من فک میکنم خیلی بهتر از مگنوم باشه ! چون دوستم مگنوم برداشته بود به دردسر 5870 رو توش جا دادم !

دوستان تا آخرای 6 نمیخواد سری جدید از مانیتوری چیزی بیاد داخل ؟! هنوز که سری 22500 و ... هستند ! تازه قیمتشونم که بالاتر رفته بعد از دو سال !!

رفیقم 20700 داره کیفیتش بد نیست ولی توپم نیست، مانیتور خوب تو رنج 200-300 چی پیشنهاد میدین ؟

راستش فعلا هنوز هم همون 2350 و 2370 از SAMSUNG مدلای خوب بازار هستن، مدل LG 2261V هم خوبه

درود بر شما آقا فرشید
یکی از دوستان سفارش کرده براش (رم ،گرافیک،مادربرد و cpu) تهیه کنم
برای بازی می خواد و گفته کمتر از 600 تومن بشه (به 600 نرسه)
البته من حرف شما رو بهش گفتم که با این مقدار پول نمیشه سیستم برای بازی بست ، اما ...
ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 450 1GB

مانیتور فعلی من LG FLATRON W2053S 20 inch هست .. یه بنده خدایی این رو میخواد از من 60 تومن بخره ، میارزه به این قیمت بفروشمش ؟
بنظرم قیمت واقعیش بالاتره، حداقل 80 90 تومن برای دست دومش میشه قیمت گذاشت، بازم بستگی به توافق شما داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or