shahab.fattahi
کاربر سایت
سلام.
یک مودم وایرلس برای استفاده توی خونه میخوام.حداکثر 3 تا وسیله با اینترنت بی سیم و یک وسیله هم با اینترنت سیم دار بهش وصل میشه بودجه هم حداکثر 80 تومن.کمتر باشه هم بهتر.:d
سلام
من میخواستم یه سیستم بگیرم که بازی را خوب برام اجرا کنه
این سیستم با 530 تومن جمع میشه:
CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M PRO
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM
قاب کیس به قول شما و بدنه ی کیس از نظر ما فقط برای سرهم کردن قطعات نیست بلکه برای فرآهم کردن تهویه و جریان هوای مناسب و کافی برای خنک سازی قطعات هم هست
.
ایشون vga رو فراموش کردن.آقا فرشید ما یه خورده خنگیم:d اگه میشه بگید این VGA کدومه؟؟؟CPU اگه AMD بخوای تو همین range قیمت بگی چی رو میگی؟
gtx 560 و gtx 570 چقدر فرق دارن؟
سلام.
یک مودم وایرلس برای استفاده توی خونه میخوام.حداکثر 3 تا وسیله با اینترنت بی سیم و یک وسیله هم با اینترنت سیم دار بهش وصل میشه بودجه هم حداکثر 80 تومن.کمتر باشه هم بهتر.:d
سلام
من می خوام یک اسپیکر در حد 30 -35 تومان بخرم خودم logitech s220 را انتخاب کردم ، دوستانی که تجربه استفاده از این اسپیکر را دارند یا مورد بهتری را پیشنهاد میکنند ممنون می شم راهنمایی بفرمایند.
در ضمن باس اسپیکر برام مهم نیست فقط صدای واضح و شفافی داشته باشد.
آقا فرشید ما یه خورده خنگیم:d اگه میشه بگید این VGA کدومه؟؟؟CPU اگه AMD بخوای تو همین range قیمت بگی چی رو میگی؟
ایشون vga رو فراموش کردن.
من فردا میخوام برم یه هارد 500 گیگ بگیرم . حدود 80 - 90 تومن هم میتونم هزینه کنم . اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنین ...
راستی چرا هارد Maxtor دیگه گیر نمیاد ؟ من قبلا داشتم خیلی ازش راضی بودم .
بودجه من حدود 600 تومان هستش که فقط میخوام 4 قطعه اصلی رو باهاش بخرم و خودم نظرم سیستم زیره اگر مشکلی داره کمک کنید یا اگر با این بودجه میشه قطعاتی گرفت که قدرت بالاتری برای اجرای بازیهای حال حاضر رو داره بگین و قیمتها رو هم بنویسید چون پس فردا میرم تهران واسه خرید
قطعات انتخابی خودم
cpu :amd Phenom II X6 1075T - 3.0GHz
Motherboards : ASUS - M4A87TD EVO
Memory : KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB
CLUB - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
و اگر قرار به تغییر نشد آیا با این cpu , mb میشه گرافیک انویدیا گرفت و در کل این قطعات مچ میشن
ممنون میشم از کمکتون
پاور 1035 وات که زیاد هم هست، یه 885 وات هم به خوبی برای این سیستم جوابگو هست. من خودم که این 1035 وات رو پیشنهاد نداده بودم، شما خودت تغییرش دادیسلام
اين سيستمي هست كه دارم ميخرم :
CPU: INTEL Core I7 2600K
RAM: CORSAIR 2*3 ddr3 2000
M/B: ASUS P8z68
VGA: EVGA Geforce Gtx590
SSD: OCZ Vertex 2 90GB
HDD: Seagate 7200.12 1 TB
ODD: pioneer or sony 24X SATA
POWER: GREEN - GP1035B
CASE: Green Falcon
حالا سوالم اينه كه پاور براي اين سيستم خوبه ؟ آخه من امكان داره سال بعدش بخوام SLI كنم يه پاوري ميخوام كه اون موقع نخوام عوضش كنم
بعد يه سوال از فرشيد عزيز داشتم :
چرا تو همه سيستم هاي پيشنهاديتون ODD رو سامسونگ پيشنهاد ميديد ؟ چرا pioneer يا sony پيشنهاد نميديد ؟ فقط ميخوام بدونم