اینم یه کیس بدون کیس:اقا بیزحمت یه کیس یعنی مادربرد Main cpu vga ram hdd power
همین ها با بودجه 600 هزار تومن برای فقط گیم میخوام بر پایه Amd باشه
CPU:Core i3 540دوستان تا 350 براي 2 قطعه mainboard و cpu چي ميشه گرفت ؟
cpu حتما intel باشه
main هم مهم نيست حتي شد Evga باشه
CPU:CORE I3 540دوستان تا 500 چی میشهجمه کرد. main . vga . cpu . ram
ممنون
بالاخره نفهمیدیم که سیستمه یا فقط همون 3 قطعه.سلام دوستان من میخوام بعد عید یه سیستم ۸۰۰ تومنی بگیرم ولی فقط مادربردوگرافیک وسی پی یو بنظرتون چی بگیرم با این بودجه مرسی
470 در نهایت همون رده ی کم فروش همیشگی Nvidia است که توی سری 200 هم تکرار شد ! اما 560 واقعا کارت بی نظیریه و دقیقا ادامه ی راهه 8800GT ولی فعلا با قیمتی که داره (حدود 400) !!! اصلا توجیه خرید نداره تا اینکه افت منطقیش رو بکنه ! فریدون از نظر من الان 460 با قیمتی که داره بهترین گزینه است ، و توی اکثر بازی ها هم با رزولوشن 1920*1080 عالی کار میده حتی CRYSIS 2 ! و میتونی روی AA هم حساب کنی !دوستان GTX 470 الان چنده حدودا ؟ GTX 560 بهتره یا این ؟!
دوستان GTX 470 الان چنده حدودا ؟ GTX 560 بهتره یا این ؟!
شرمنده اين سوال رو مينكم.
من امروز خونه يكي از دوستان بودم توي يه آپارتمان.بعد اينا روي پشت بوم آنتن وايرلس دارن (خودش اين رو گفت).بعد توي هر طبقه يه سيم ethernet كشيدن از آنتن پشت بوم كه دوستم وصل كرده بود به لپ تاپش سيم رو و ميرفت توي نت.حالا ميخواستم بدونم كه چي بگيرم براش كه ethernet cable رو وصل كنه به اون تا بتونه به صورت wireless بره توي نت.با همين مدم هاي wireless ميشه اين كار رو كرد يا بايد يه چيز ديگه بگيرم براش ؟؟؟ (يعني يه چيز ميخوام كه ethernet رو تبديل كنه به وايرلس)
بردشم تا 10-15 متر كافيه
(من يه چيز رو هم نفهميدم.چرا نميشه مستقيم به همون آنتن روي پشت بوم كانكت شد يا حالا هر چيز ديگه كه روي پشت بوم سيگنال رو دريافت ميكنه.؟ isp هم اسمش پارسيس هست و محدوديت دانلود 10 گيگ)
بعد ازش اين سوالم كردم كه اينجوري جواب داد ...
ME : to cable Lan ro mizani be laptopet khod be khod connect mishe internetet (yani niaz nist kari bokoni) ya bayad dasti connect beshi be internet ?????
My friend : cable ro ke vasl mikonam mizanam connect to internet by broadband connection.az in tarigh connect misham
سوال برام اينجاس كه اگر ethernet بزنيم به اون مدم wireless ديگه چجوري دستي كانكت شيم ؟؟؟ راستش موندم .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام من می خوام یه لپ تاپ و یه پی سی و یه دستگاه xbox رو از طریق بیسیم شبکه کنم الان اینترنت من وایمکس مبین نت هستش دوستان می تونن بگن من چه قطعاتی رو بخرم و از چه مارکی حدود قیمتش باشه معرکس. والله از دست این همه کابل خسته شدم خونه شده شبیه اداره مخابرات از بس سیم از هر طرفش رد شده.