مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با تشکر از شما http://forum.bazicenter.com/member.php?u=23904Farshidstar2012 !رمهای کنونی من دارای باس 1600 هستند !و اگر رم جدید رو با باس 1333 بخرم به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟چون شنیدم میگن باس 1333 به بالا فقط برای اور خوبه و در کاربرد معمولی فرقی با 1600 نداره!؟

مشکلی نداره، ولی با توجه به کاهش قیمت رمهای DDR3 و پایداری بیشتر سیستم ،بهتره که جدیدا رو هم هم مدل قبلیا و باس 1600 بخری، وگرنه واسه CPU ی شما فرقی نمی کنه

دوستان گفتم که از نظر ها پنهان نمونه.:d

عزیزم این قطعه رو که مثل بقیه ی قطعات توی بازار نمی فروشن که ما پیشنهاد بدیم، باید با PM بپرسی.

سلام خدمت دوستان گل
می خواستم بعد عید یه کیس ببندم در حد 1.5 و فقط هم برا بازی میخواستم . این gtx580 خیلی نظرمو گرفته میخواستم ببینم با ای پول میشه یه سیستم خوب بست یا نه گرافیک ارزونتر بردارم و بورد و cpu بهتر . البته میخوام این سیستم تا 4 5 سال جوابگوی من باشه . در ضمن هارد و دی وی دی رایتر هم نمیخوام.
لطفا راهنمایی کنین
ممنون

بعد عید ممکنه یه چیزایی تغییر کنه خب با الان، اما اینا پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900

حدود 1540 تومن میشه بقیمت روز.

سلام خدمت دوستان

یه کیس میخواستم در حدود ۱میلیون و ۲۰۰ خوب ۱۰۰ هم بیشتر شد مهم نیست . گرافیک nvidia و CPU هم INTEL باشه.

منتظر پیشنهاد دوستان هستم.:d

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P7H55-M
VGA:Geforce 570 1.2GB DDR5
HDD:SEAGATE 7200.12 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:ANTEC 900

کیس در حد 1 تومن پیشنهاد بدید
بدون در نظر گرفتن هارد

با تشکر
CPU:INTEL Core I5 760
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:Geforce 460 1GB DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1050 میشه، شاید قطعاتش رو همه جا نداشته باشن، اما موجوده و ارزش خرید داره.

سلام دوستان، من دارم ميرم وليعصر يه هارد يك ترابايت اينترنال بخرم. 1.جه برندي به نسبت بهتره? 2.مشخصات سرعتيش به جه صورته? 3.قيمتش جقدره? 4.همه ي اين هارد ها كار china هست، درسته?
ممنون دوستان كه جواب ميدين

سلام دوستان، من دارم ميرم وليعصر يه هارد يك ترابايت اينترنال بخرم. 1.جه برندي به نسبت بهتره? 2.مشخصات سرعتيش به جه صورته? 3.قيمتش جقدره? 4.همه ي اين هارد ها كار china هست، درسته?
ممنون دوستان كه جواب ميدين
شما می تونی مدل SEAGATE 7200.12 1TB یا SAMSUNG Spinpoint F3 1TB رو انتخاب کنی که حدود 85 تا 90 تومن هستن،

اگر اینا نبود می تونی مدل WD BLACK رو انتخاب کنی که حدود 105 تومن هست.

با سلام خدمت دوستان بخصوص آقای farshidstar2012 که راهنمایی های خوب می کنند و جواب سوالات را میدهند.
سیستم من به تازگی دچار مشکل شده بود که بعد از کلی اینور و اونو کردن متوجه شدم که مادربردم مشکل داره حالا می خواهم دوستان من را راهنمایی کنند و یک مادربرد با یک کارائی وقیمت خوب که به CPU قدیمیم هم بخوره به من معرفی کنند با توجه به اطلاعات که در زیر می دم:
1.motherboard OLD:MSI K9N Sli platinum
2.Cpu:AMD 64bit athlon 6000+ BE
3.Graphic Crad:Zotac GTX 260
4.4gig ram King
5. سه تا هارد 1 ترا مکستور

من میخوام یه سیستم با حدود 600 تا 700 تومن بگیرم. فقط CPU و Mother Board و VGA و RAM وPower .
یه سوال هم در مورد این نسل جدید cpu ها و مادربرد ها داشتم ( Sandybridge) که دقیقا چه فرقی با مدل قبلی (1366) دارن، و به صرفه هست که نسل جدید (1155) بخرم، یا همون 1366 بگیرم؟
کارت گرافیک هم اگر Nvidia (سری GTX 5xx) باشه،Cpu هم Intel خیلی بهتر میشه.

ممنون:d

پ.ن. راستی اگر قبل از عید خرید کنم بهتره، یا بعد از عید؟

سلام

اسپیکر تا 100 تومن چی پیشنهاد میدید؟

6کاناله مناسب برای گیم و موزیک

مدل LOGITECH X-530 با قیمت 110 تومن انتخاب خوبیه،

کسی نیدونه کجا میشه هارد hitachi 2 tb sata3 6gig/s تهیه کرد؟؟؟؟
هارداش توی بازار خیلی کم هستن و مزیت خاصی هم نسبت به مدلای برندای دیگه ندارن، حتی اگر از سری 6Gbps باشه، چون دلیل افزایش سرعت نسبت به رابط SATA 2 نیست.

در ضمن شرکت وسترن دیجیتال بخش تولید هارد هیتاچی رو به مبلغ 4.3 میلیارد دلار خرید، بنابراین مدلای خط تولید اون کارخونه هم از این به بعد با لوگوی WD به بازار میان.

با سلام خدمت دوستان بخصوص آقای farshidstar2012 که راهنمایی های خوب می کنند و جواب سوالات را میدهند.
سیستم من به تازگی دچار مشکل شده بود که بعد از کلی اینور و اونو کردن متوجه شدم که مادربردم مشکل داره حالا می خواهم دوستان من را راهنمایی کنند و یک مادربرد با یک کارائی وقیمت خوب که به CPU قدیمیم هم بخوره به من معرفی کنند با توجه به اطلاعات که در زیر می دم:
1.motherboard OLD:MSI K9N Sli platinum
2.Cpu:AMD 64bit athlon 6000+ BE
3.Graphic Crad:Zotac GTX 260
4.4gig ram King
5. سه تا هارد 1 ترا مکستور

می تونی مدل GA-MA770-ES3 رو از گیگا بخری، بردایی که CPU ی شما رو پشتیبانی کنن کم هستن.

من میخوام یه سیستم با حدود 600 تا 700 تومن بگیرم. فقط CPU و Mother Board و VGA و RAM وPower .
یه سوال هم در مورد این نسل جدید cpu ها و مادربرد ها داشتم ( Sandybridge) که دقیقا چه فرقی با مدل قبلی (1366) دارن، و به صرفه هست که نسل جدید (1155) بخرم، یا همون 1366 بگیرم؟
کارت گرافیک هم اگر Nvidia (سری GTX 5xx) باشه،Cpu هم Intel خیلی بهتر میشه.

ممنون:d

پ.ن. راستی اگر قبل از عید خرید کنم بهتره، یا بعد از عید؟

Sandybridge ها نسل بعدی سوکت 1156 هستن، ربطی به سوکت 1366 ندارن که رده ی فوق حرفه ای هست، اما بخاطر جدید بودنشون در بعضی موارد از پردازنده های سوکت 1366 هم سریعترن، قراره تا 6 ماه دیگه سوکت 2011 جایگزین سوکت 1366 بشه

اینکه کدوم برای خرید مناسبتره به کاربرد شما از سیستم مربوطه، اما با این بودجه فک نکنم هیچ کدوم رو بتونی بخری.

CPU:Core i3 530
M/B:ASUS P7P55D-LX
RAM:2*2GB DDR3 1600
VGA:GEFORCE 460 1GB DDR5
POWER:GREEN 535W

سلام دوباره خدمت دوستان گل!آقا فرشيد ممنون بابت جوابتون. الان از وليعصر-بازار موبايل دارم بر مي گردم. قيمت هارد هاي اينترنالي كه رو بورس بود به صورت زيره;
1.western digital 1tb, 7200rpm, 64mb cache ba garanty sazegar 69toman (man khodam ino kharidam)
2.seagate 1tb, 7200rpm, 32mb cache ba garanty motabar 68toman
3.Hitachi 1tb, 7200rpm, 32mb cache ba garanty motabar 67toman

سلام دوباره خدمت دوستان گل!آقا فرشيد ممنون بابت جوابتون. الان از وليعصر-بازار موبايل دارم بر مي گردم. قيمت هارد هاي اينترنالي كه رو بورس بود به صورت زيره;
1.western digital 1tb, 7200rpm, 64mb cache ba garanty sazegar 69toman (man khodam ino kharidam)
این وسترن دیجیتالی که خریدید جز سری Green هست دیگه؟
Black که نیست؟
ممنون

من یه مادربرد اسوس p7h55 گرفتم تو manual اش نو form factor رو نوشته Uatx من هرچی تو سایت green گشتم همچین اندازه ای ندیدم میشه راهنمایی کنینی چه کیسی بخرم؟

متاسفانه بدترین انتخاب رو از لحاظ سرعتی کردی، دیگه سوال پرسیدن واسه چی بود خب. احتمالا از سری Green( با برچسب سبز) گرفتی که 5900 دور هست و نه 7200 دور.

من یه مادربرد اسوس p7h55 گرفتم تو manual اش نو form factor رو نوشته Uatx من هرچی تو سایت green گشتم همچین اندازه ای ندیدم میشه راهنمایی کنینی چه کیسی بخرم؟

همون استاندارد mATX یا MicroATX هست، تقریبا با تمام کیسا سازگاری داره،برای انتخاب مشکلی نداری.

هارداش توی بازار خیلی کم هستن و مزیت خاصی هم نسبت به مدلای برندای دیگه ندارن، حتی اگر از سری 6Gbps باشه، چون دلیل افزایش سرعت نسبت به رابط SATA 2 نیست.

در ضمن شرکت وسترن دیجیتال بخش تولید هارد هیتاچی رو به مبلغ 4.3 میلیارد دلار خرید، بنابراین مدلای خط تولید اون کارخونه هم از این به بعد با لوگوی WD به بازار میان.
به نظر شما چی بگیرم؟البته پول black caviar رو ندارم؟
چطور فرقی بین sata 2 و sata3 نیست در حالی که با ساتا سه من تا 120mb/s جابه جایی اطلاعات داشتم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or