spiderman2007
کاربر سایت
شما باید بگی سیستم کامل میخوای یا فقط کیس؟سلام
ميخواستم دو سه تا سيستم خوب واسه بازيهاي فعلي به من پيشنهاد بديد
قطعات رو كه مينويسيد قيمتشون رو هم بنويسيد
thanks
همچنین بودجه رو مشخص کنید.
شما باید بگی سیستم کامل میخوای یا فقط کیس؟سلام
thanks
این دیگه به نظر ما ربطی نداره، به بررسیها مربوط میشه
تمام مقایسه ها نشون میدن که در اکثر مواقع و بیشتر برنامه ها پردازنده های Core i5/7 2500/2600K بین 10 تا 50 درصد از مدلهای Core i5 750/860 و بین 5 تا 20 درصد هم سریعتر از Core i7 930/950 عمل می کنند.
نسبت به پردازنده های سوکت 1156 که برتری مطلق دارن اما نسبت به پردازنده های سوکت 1366 بعضی جاها برابر و بعضی جاها مقداری سریعتر عمل می کنند.
شما باید بگی سیستم کامل میخوای یا فقط کیس؟
همچنین بودجه رو مشخص کنید.

مادربورد Msi مدلشو تو ذهنم نیست ولی براتون بزودی مینویسمسلام من قصد تعویض سیستمم رو دارم متاسفانه بودجم کمتر از 600 هزارتومنه ولی به مانیتورو سایر لوازم جانبی مثل مودم و دی وی دی رام و ...نیاز ندارم اگه امکانش هست بهترین سیستم با این بودجه رو معرفی کنید![]()
اقا فرشيد; اين مدل هاي 2500/2600K , مين خودشو داره ؟يا مثلا روي ASUS P7P55D ميشينه؟
وايكه زمان ورودش تو بازار ايران وقيمتش كي ميباشد!؟
سلام من قصد تعویض سیستمم رو دارم متاسفانه بودجم کمتر از 600 هزارتومنه ولی به مانیتورو سایر لوازم جانبی مثل مودم و دی وی دی رام و ...نیاز ندارم اگه امکانش هست بهترین سیستم با این بودجه رو معرفی کنید![]()
سلام دوستان می خوام یک مانیتور ال ای دی بخرم مارک وقیمتش مهم نیست ولی چیزخوبی باشه واینکه از همه مهمتر فول HDواینکه تمام ورودی وخروجیهارو داشته باشه حتی اگه بشه پلی استیشن 2 را هم ساپورت کنه
![]()
سلام
thanks
نه فقط كيس.
بودجه هم فرقي نميكنه.شما چند تا سيستم مختلف در سطحهاي مختلف پيشنهاد بديد.

اول بگو برای چه اولویتی میخوای سیستم بخری،بعد بگو چقدر بودجه داری تا ما پیشنهاد بدیم،بالاخره یا پولش مهم نیست یا بودجت محدوده،غیر از اینا که نیست.پيشنهادي نبود![]()
اول بگو برای چه اولویتی میخوای سیستم بخری،بعد بگو چقدر بودجه داری تا ما پیشنهاد بدیم،بالاخره یا پولش مهم نیست یا بودجت محدوده،غیر از اینا که نیست.
اینجا فرصتی نیست که چندین مدل برای شما پیشنهاد بدیم.
با این حساب من این سیستم رو پیشنهاد میدم که سیستم خوب اما نه خیلی گرون و لوکس هست،برای بازی حرفه ای هم حائز شرایط هست:صددرصد واسه بازي
سيستم هم متوسط رو به بالا باشه.يعني بازيها رو واسه چند وقت نه با جزئيات خيلي بالا ولي به طور راضي كننده جواب بده
ديگه هر چقدر پول واسه اين چيزي كه گفتم اب بخوره مهم نيست
شما می تونی این سیستم رو بخری:می خوام حدود ۱میلیون ۱۰۰ هزار تومان کیس ببندم که البته dvd نمی خوام و خودم دارم!!
در ضمن gtx480 هم اګر بتونم دست دوم ۴۰۰ تومان ګیر بیارم می صرفه برای این سیستمن یا اینکه خیلی براش زیاده!!!اګر بتونم کارت رو ۳۹۰ تومان ګیر بیارم می خوام بدونم برای سیستمم می صرفه یا نه!!مدلشم EVGA Nvidia GeForce GTX480 هست!!