مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من یه مانیتور فول اچ دی (استانداد و دقیق) میخوام که پورت HDMI داشته باشه زاویه دیدبالا داشته باشه چون میخوام ایکس باکس و سیستم روبهش وصل کنم
قیمت خیلی مهم نیست ولی تا حدود همون 500 تومن اگه زیادم شد مهم نیست
برندش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر خیلی برام اهمیت داره چون کارهای گرافیکی انجام میدم و عاشق بازی هم هستم و فیلم دیدن هم جرء برنامه روزانم هست خلاصه بگم بهترین مانیتور فول اچ دی داخل بازار رو میخوام
اونقدر تو سایتها گشتم خسته شدم واقعا نمی دونم چه مدلی انتخاب کنم
به نظر شما صبر کنم تا مدلهای 3 بعدی بیاد یا نه تو رو خدا کمکم کنید

وحید جان یه سری به لینک زیر بزن
مطمئنا خودن می تونی انتخاب کنی

ممنون, اخرین سوال فکر میکنی با توجه به فناوریهای intel و amd اگه بخوابم یه مدت دیگه cpu
ارتقا بدم و قیمت cpu های highend پایین بیاد الان سراغ amd یا intel برم؟ که اخرش تصمیم بگیرم بین core i3 540 یا phenom II x4 955 :-/#:-s
برای کارت gtx460 هم یه برند خوب معرفی کن
دیگه این اخرین سواله, الان واسه خرید زمان خوبیه یا یه خورده صبر کنم

خب مشخصه که مادربردای مبتنی بر پردازنده های اینتل سری P55/H55 و سوکت 1156قابلیت ارتقای به پردازنده های سریعتری رو دارن تا مادربردای AMD

برای GTX 460 هم می تونی از برندای ASUS,ZOTAC,EVGA,BFG انتخاب کنی
الان هم هنوز قیمتها نوسان داره و وضعیت بازار کامل تثبیت نشده.

سلام
من یه مانیتور فول اچ دی (استانداد و دقیق) میخوام که پورت HDMI داشته باشه زاویه دیدبالا داشته باشه چون میخوام ایکس باکس و سیستم روبهش وصل کنم
قیمت خیلی مهم نیست ولی تا حدود همون 500 تومن اگه زیادم شد مهم نیست
برندش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر خیلی برام اهمیت داره چون کارهای گرافیکی انجام میدم و عاشق بازی هم هستم و فیلم دیدن هم جرء برنامه روزانم هست خلاصه بگم بهترین مانیتور فول اچ دی داخل بازار رو میخوام
اونقدر تو سایتها گشتم خسته شدم واقعا نمی دونم چه مدلی انتخاب کنم
به نظر شما صبر کنم تا مدلهای 3 بعدی بیاد یا نه تو رو خدا کمکم کنید

مانیتورهای بازار ما رو فقط دو تا وارد کننده ی LG و SAMSUNG تعیین می کنن که اونا هم مدتی هست فقط مدلهای معمولی و مونتاژ داخلی رو به تعداد بالا عرضه می کنن

بهترین مانیتورهای HD بازار مدلهای XL2370 و PX2370 از سامسونگ و مدل w2286L از LG هستن که بالای 300 تومن قیمت دارن اما کم پیدا میشه کردشون.

سلامی دوباره به همه ی بچه های گل
تشکر از راهنمایی قبلی
دوستان من یه سیستم تا 700000تومان می خوام البته این یکی با تمام قطعات
برای کار خواصیم نیست شایدم بازی
ممنونم از کمکتون
منتظر جوابم
هرکسیم که مغازه ای در شعاع کرج و تهران داره قیمت بده، اگر قیمتن مناسب باشه این سیستم و سیستم قبلی رو می خوام ازش بخرم توو هفته ی بعد

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:9800GT 1GB
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933
حدود 730 تومن میشه.

سلام چندتا سوال دارم
قيمت اينا چند ميشه ارزون ترين برند
Athlon 2 x2 250
Mother board 770 c45
4850
Ram pc3 10666 gold 2g
ارزانترين مادربرد ddr3 قيمت به همراه قيمت cpu va ram اينم ارزونترين
شرمنده مرسي:-D

ممنون فرشید جان
فقط یه سوال
اگر خواستم یکمی کمتر در بیاد که با کبیورد و اسپیکر و موس بشه 700 کدوم موارد رو کم کنم؟
رم 2بشه دیگه؟
نه ،بهتره رم رو دس نزنی و VGA رو یه مدل پایینتر برداری
اگر کارت 9600GT DDR3 برداری لوازم اضافی رو هم می تونی توی بودجه بگنجونی.

سلام خدمت دوستان عزیز.
یک هدفون ۵ به ۱ میخواستم که تو گیم و موزیک بترکون باشه.
دقیقا بگم هیچ اطلاعاتی در این ضمینه ندارم ! نه قیمت دارم نه مدل ! حدود ۱۰۰ هزار تومان یا قدری بیشتر (اگه ارزش داشته باشه) میخوام هزینه کنم ، نظرتون چیه ؟ چه برندی باشه ؟ چه مدلی ؟ یا اصلا بیسیم باشه یا با سیم (اگه بیسیم باشه که خوب خیلی راحتترم باهاش اما خوب نمیخوام خیلی کیفیت رو قربانی بیسیم بودن بکنم)

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
دوستان من می خواستم یک پاور بخرم و مشخصات سیستم هم این هاست
cpu:q6600 @ 2.4
mb: asus p5q-e
ram:2x2 gb king stone ddr2
drivers: dvdwr
vga: ATI 4870 512MB
usb:6 device
cpu cooler: stock
fan chassis: 1x 80 mm
من وقتی این مشخصات رو توی سایت های مختلف می زنم مثلا
http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine
http://www.coolermaster.com/support/psu_calculator.php
میزان نیاز رو 500w می زنه
ولی مثلا با نرم افزار گرین کار می کنم پیشنهادش روی 700 800 وات هست
حالا سوال این جاست روی کدوم حساب کنم؟
چند تا اصطلاح داشت من نفهمیدم مثل

CPU Utilization (TDP):
و فرق بین مادر برد های regular و high end و این که مادر برد من جز کدوم حساب می شه؟
regular sata, high rpm sata,green sata چی هستند؟ من هاردم 7200 rpm و 32 mb هست.
این سایت یک قسمت واسه اورکلاک داره که من نفهمیدم این عددی که میده باید با اون عدد نهایی خودش جمع کنم یا اینکه خودش جمع می کنه
پاور الانم هم 585B گرین هست. به نظرتون کم میاره؟ بعد اگر بخواهم اور کلاک کنم روی 3.2 روی v 1.25 به نظرتون چه واسه اون وقت چه قدر پاور نیاز هست؟

سلام خدمت دوستان عزیز.
یک هدفون ۵ به ۱ میخواستم که تو گیم و موزیک بترکون باشه.
دقیقا بگم هیچ اطلاعاتی در این ضمینه ندارم ! نه قیمت دارم نه مدل ! حدود ۱۰۰ هزار تومان یا قدری بیشتر (اگه ارزش داشته باشه) میخوام هزینه کنم ، نظرتون چیه ؟ چه برندی باشه ؟ چه مدلی ؟ یا اصلا بیسیم باشه یا با سیم (اگه بیسیم باشه که خوب خیلی راحتترم باهاش اما خوب نمیخوام خیلی کیفیت رو قربانی بیسیم بودن بکنم)

ممنون میشم راهنمایی کنید.

فک کنم خودت یه بار قبلا همین سوال رو توی همین تاپیک پرسیدی
مدلای خوب توی بازار ما از برند Creative وsennheiser هستن که دومی خیلی گرونه و کمتر پیشنهاد میشه
اما من مدل Sound Blaster Arena رو پیشنهاد می دم،کیفیت عالی و قیمت مناسب 130 تومنی از مشخصه هاش هست.

آقا الان بهترین مارک DVD-RW چیه ؟
این چطوره :

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=902
البته میدونم Externale

مدلای External زیاد نیستن و قیمتشون هم بالاست،با وجود Flash Disk ها دیگه کمتر کسی سراغ این درایوا میره
می تونی از برندای ASUS و MSI بخری

نظردوستان در مورد این مانیتور ایسوز mt276h/he چیه برای ایکس باکس و پی سی مناسب هست

برای PC خیلی بزرگه اما واسه XBOX مناسبه و کیفیت خوبی هم داره

سلام
دوستان من می خواستم یک پاور بخرم و مشخصات سیستم هم این هاست
cpu:q6600 @ 2.4
mb: asus p5q-e
ram:2x2 gb king stone ddr2
drivers: dvdwr
vga: ATI 4870 512MB
usb:6 device
cpu cooler: stock
fan chassis: 1x 80 mm
من وقتی این مشخصات رو توی سایت های مختلف می زنم مثلا
http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine
http://www.coolermaster.com/support/psu_calculator.php
میزان نیاز رو 500w می زنه
ولی مثلا با نرم افزار گرین کار می کنم پیشنهادش روی 700 800 وات هست
حالا سوال این جاست روی کدوم حساب کنم؟
چند تا اصطلاح داشت من نفهمیدم مثل

CPU Utilization (TDP):
و فرق بین مادر برد های regular و high end و این که مادر برد من جز کدوم حساب می شه؟
regular sata, high rpm sata,green sata چی هستند؟ من هاردم 7200 rpm و 32 mb هست.
این سایت یک قسمت واسه اورکلاک داره که من نفهمیدم این عددی که میده باید با اون عدد نهایی خودش جمع کنم یا اینکه خودش جمع می کنه
پاور الانم هم 585B گرین هست. به نظرتون کم میاره؟ بعد اگر بخواهم اور کلاک کنم روی 3.2 روی v 1.25 به نظرتون چه واسه اون وقت چه قدر پاور نیاز هست؟

سیستم شما یه پاور535 و آخرش GREEN 585W احتیاج داره و نه بیشتر،پیشنهادهای برنامه ی GREEN هم اصلا واقعی نیست،بزرگنمایی و آینده نگریش به نفع خودشه!

مباحث مربوط به اورکلاک هم جاش اینجا نیست،بهتره توی تاپیک مربوطه بپرسی.

فک کنم خودت یه بار قبلا همین سوال رو توی همین تاپیک پرسیدی
مدلای خوب توی بازار ما از برند Creative وsennheiser هستن که دومی خیلی گرونه و کمتر پیشنهاد میشه
اما من مدل Sound Blaster Arena رو پیشنهاد می دم،کیفیت عالی و قیمت مناسب 130 تومنی از مشخصه هاش هست.

ممنون فرشید جان حدست درست بود اما اون موقع یک هدست بولوتوس واسه موبایل میخواستم که خوب سوال پرسیدم و تهیه کردم اما اینبار واسه PC و گیمینگ میخوام. (متاسفانه مجبور شدم نوکیا بخرم)
این برند sennheiser که ماشاالله قیمتاش خیلی بالاست ، فکر میکنی بشه یه خوبش رو حدود ۲۰۰ هزار تومان پیدا کرد ؟
راستی یکی از بچه ها یک هدفون ۵ به ۱ مدل Trust داره که میگه زیره ۸۰ هزار تومان میده ، نظرت چیه ؟

در نهایت فرشید جان یکم اطلاعات در رابطه با Sound Blaster Arena بهم بدی ممنون میشم.

بینهایت سپاسگذارم.

ممنون فرشید جان حدست درست بود اما اون موقع یک هدست بولوتوس واسه موبایل میخواستم که خوب سوال پرسیدم و تهیه کردم اما اینبار واسه PC و گیمینگ میخوام. (متاسفانه مجبور شدم نوکیا بخرم)
این برند sennheiser که ماشاالله قیمتاش خیلی بالاست ، فکر میکنی بشه یه خوبش رو حدود ۲۰۰ هزار تومان پیدا کرد ؟
راستی یکی از بچه ها یک هدفون ۵ به ۱ مدل Trust داره که میگه زیره ۸۰ هزار تومان میده ، نظرت چیه ؟

در نهایت فرشید جان یکم اطلاعات در رابطه با Sound Blaster Arena بهم بدی ممنون میشم.

بینهایت سپاسگذارم.
شما گفتی تا 100 تومن منم اون مدل رو معرفی کردم،حالا شد 200 تومن؟

مدلای موجود Sennheiser توی بازار برای یه پیشنهاد دقیق کافی نیستن و منم اطلاعات زیادی ازشون ندارم
برند TRUST هم برند اورجینال هست،اما مطمئنا کیفیتش به پای برندای گفته شده نمی رسه و بررسی چندانی هم تا حالا نشده بنابراین برای حرفه ایها پیشنهاد نمیشه

راجع به اطلاعات بیشتر هم اینجا کلیک کن و خودت مطالعه کن.

شما گفتی تا 100 تومن منم اون مدل رو معرفی کردم،حالا شد 200 تومن؟

مدلای موجود Sennheiser توی بازار برای یه پیشنهاد دقیق کافی نیستن و منم اطلاعات زیادی ازشون ندارم
برند TRUST هم برند اورجینال هست،اما مطمئنا کیفیتش به پای برندای گفته شده نمی رسه و بررسی چندانی هم تا حالا نشده بنابراین برای حرفه ایها پیشنهاد نمیشه

راجع به اطلاعات بیشتر هم اینجا کلیک کن و خودت مطالعه کن.

فرشید جان قضیه تبدیل شدن به ۲۰۰ تومان از روی اینه که Senheiser ارزش پرداختنش رو داره ;) وگرنه برای برند دیگه شاید انقدر هزینه نکنم ! :d ( عزیز اعصاب نداریا :p )

به هر حال بینهایت ممنون.

من قصد خرید هدفون Sennheiser رو دارم.
کسی از دوستان آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که محصولات این شرکت رو میفروشه داره؟

کسی از قیمت مدل RS 180 اطلاع داره من دیروز خونه یکی از دوستانم این رو امتحان کردم فقط میتونم بگم صداش بی نظیر بود.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or