Philosophient
کاربر سایت
Samsung P22700دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
فکر کنم این مناسب باشه
Samsung P22700دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
سلام دوست عزیزدوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟
سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
همشون کیفیت خوبی دارن ولی معتبرترین مدلش همون Seagate Free Agent Go هست که اینجا گارانتی معتبری هم دارهآقا فرشید و جناب supra نظرات شما هم خیلی برام مهمه لطفا نظر کارشناسیتون رو دریغ نفرمایید
من SAMSUNG 2250/2270 رو پیشنهاد میدم که حدود 270 تومنه.دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
خوب دلیلش اینه که coolerهایی که تو بازار ما هستش بصورت استاندارد فقط cpu رو پشتیبانی میکنن واسه قطعات دیگه شما یا باید water blockـه اون قطعه رو بگیری یا دنبال یه کولر مایع اختصاصی واسه اون vga باشی که خوب تو اینجا امکانش نیست ، واسه بهره بردن از کولر مایع تو یه کارت گرافیکی مثل 5850 شما نیاز به water block پیش ساخته این کارت خواهی داشت که خوب به تنهایی این قطعه در کمترین حالت 79 80 دلار مایشه (بدون لوله رابط و اتصالاتش) حالا باقی قضایا بماند...مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟
اون مدلایی که آداپتور جدا ندارن همون هاردای "2.5 یا نوت بوکی میشن (پاسپورتی هم میگن) این برندایی که گفتی همگی معتبرن من شخصا از سری toshiba ، simpletech زیاد به ملت پیشنهاد دادم گارانتی معتبری هم داره 500gbش تو مایه های 88 89 تومن در میاد.سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
با 850 میشه این :شما حالا با 800-850 چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون از کمک هاتون...
200 تا 300 عجب رنجی ! :dدوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
به نظرمبا 1500 بنظرتون بهترین سیستم ای که میشه خرید چی هست؟ فقط کیس
نظر خودم این هست.
cpu: Phenom II X6 1090T
M.B: Gigabyte 890FXA-UD7
VGA: Zotac 470
Ram: Corrsair 2x2gb 1600 CL7
Case: Coolermaster HAF932
Power: Thermaltake 850 watt
ODD: Plextor
هارد هم دارم.
کارت گرافیکت جیه گه می خوای دماش رو پایین بیاری؟؟مرسی بابت کمک ها
حالا شما چه راهی پیشنهاد می کنید که من دمای کارت گرافیکم رو پایین بیارم ؟
با 1500 بنظرتون بهترین سیستم ای که میشه خرید چی هست؟ فقط کیس
نظر خودم این هست.
cpu: Phenom II X6 1090T
M.B: Gigabyte 890FXA-UD7
VGA: Zotac 470
Ram: Corrsair 2x2gb 1600 CL7
Case: Coolermaster HAF932
Power: Thermaltake 850 watt
ODD: Plextor
هارد هم دارم.
XFX 5850کارت گرافیکت جیه گه می خوای دماش رو پایین بیاری؟؟
یکی از کارها معمولا تقویت تهویه ی عقب کیس هست که روی دمای کارت هم تاثیر مثبت داره
دماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس ندارهXFX 5850
Over Clock نشده ولی تو حالت لود دماش 85 و حتی بیشتر هم میشه
هم جلوی کیس فن داره هم پشتشدماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس نداره
اما بازم توصیه می کنم تهویه ی کیس رو بهتر کنی،با فن 12 پشت کیس و جلوی کیس اگر نداره یا ضعیفه.