مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
سلام دوست عزیز
من مدل 2261 از ال جی رو پیشنهاد می دم که هم پنل مرغوبی داره و هم پورت HDMI داره و تقریبا توی رنج قیمتی(220 تومن) که داره بی رقیبه.

مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟

منظور اینه که اصلا چیزی برای کارتای جدید پیدا نمیشه،چیزی هم نیست که قطعاتش رو بخوای جدا بگیری و خودت درست کنی(بخاطر حساسیت قطعات روی کارت و نحوه ی جدا سازی و نصب کولرهای اختصاصی) قطعاتش باید با کارت گرافیک و پایه های فن GPU سازگاری داشته باشن
بستن خنک کننده ی آبی و ساخت دست سازش نیازمند مهارت و تحربه ی حرفه ای هست.

سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون

آقا فرشید و جناب supra نظرات شما هم خیلی برام مهمه لطفا نظر کارشناسیتون رو دریغ نفرمایید
همشون کیفیت خوبی دارن ولی معتبرترین مدلش همون Seagate Free Agent Go هست که اینجا گارانتی معتبری هم داره

دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
من SAMSUNG 2250/2270 رو پیشنهاد میدم که حدود 270 تومنه.

مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟
خوب دلیلش اینه که coolerهایی که تو بازار ما هستش بصورت استاندارد فقط cpu رو پشتیبانی میکنن واسه قطعات دیگه شما یا باید water blockـه اون قطعه رو بگیری یا دنبال یه کولر مایع اختصاصی واسه اون vga باشی که خوب تو اینجا امکانش نیست ، واسه بهره بردن از کولر مایع تو یه کارت گرافیکی مثل 5850 شما نیاز به water block پیش ساخته این کارت خواهی داشت که خوب به تنهایی این قطعه در کمترین حالت 79 80 دلار مایشه (بدون لوله رابط و اتصالاتش) حالا باقی قضایا بماند...
میشه دست ساز هم درست کرد ولی خوب دردسر های خودش رو داره مثلا اگه اون water blockش درست و حسابی عایق نشه هم مین میسوزه هم cpu در کل ارزش نداره چون دردسرش بیشتر از منفعتشه.
سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
اون مدلایی که آداپتور جدا ندارن همون هاردای "2.5 یا نوت بوکی میشن (پاسپورتی هم میگن) این برندایی که گفتی همگی معتبرن من شخصا از سری toshiba ، simpletech زیاد به ملت پیشنهاد دادم گارانتی معتبری هم داره 500gbش تو مایه های 88 89 تومن در میاد.
شما حالا با 800-850 چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون از کمک هاتون...
با 850 میشه این :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : sapphire hd5770
POWER : green gp585a
CASE : green magnum2

حدودا 870 875 تومن در میاد.
ممنون
200 تا 300 عجب رنجی ! :d
شما تا 300 میتونی lg e2250t رو در نظر بگیری.

با 1500 بنظرتون بهترین سیستم ای که میشه خرید چی هست؟ فقط کیس
نظر خودم این هست.

cpu: Phenom II X6 1090T
M.B: Gigabyte 890FXA-UD7
VGA: Zotac 470
Ram: Corrsair 2x2gb 1600 CL7
Case: Coolermaster HAF932
Power: Thermaltake 850 watt
ODD: Plextor

هارد هم دارم.

نظر خودم این هست.

هارد هم دارم.
به نظرم
این مین گیگا Rev.2 فقط تو بازار پیدا می شد اگه 2.1 اشو گیر آوردی این هم عالیه ولی اگه نه مین بورد Asus Crosshair IV Formula مناسب تره
رم هم 1600 GSkill PiBlack 2x2gb یادم نیست لیتنسیش 6 بود یا 7
پاور Thermaltake گرونه می تونی Green با قیمت کمتر هم گیر بیاری
به فکر یه کولر هم برای سی پی یو باش

آخرین ویرایش:
مرسی بابت کمک ها
حالا شما چه راهی پیشنهاد می کنید که من دمای کارت گرافیکم رو پایین بیارم ؟
کارت گرافیکت جیه گه می خوای دماش رو پایین بیاری؟؟
یکی از کارها معمولا تقویت تهویه ی عقب کیس هست که روی دمای کارت هم تاثیر مثبت داره

نظر خودم این هست.

هارد هم دارم.

نظر خودتون بهترین سیستم نیست،سیستمی که پدازندش یه 6 هسته ای AMD باشه یه سیستم خوب محسوب میشه اما قویترین نیست،مگر اینکه محدودیت بودجه داشته باشید یا فقط بخواید کار رندر گرافیکی یا محاسباتی انجام بدید و نه بازی.

CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:GEFORCE Zotac 470 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932

XFX 5850
Over Clock نشده ولی تو حالت لود دماش 85 و حتی بیشتر هم میشه
دماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس نداره
اما بازم توصیه می کنم تهویه ی کیس رو بهتر کنی،با فن 12 پشت کیس و جلوی کیس اگر نداره یا ضعیفه.

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
دماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس نداره
اما بازم توصیه می کنم تهویه ی کیس رو بهتر کنی،با فن 12 پشت کیس و جلوی کیس اگر نداره یا ضعیفه.
هم جلوی کیس فن داره هم پشتش
کیسم اینه Lian Li Dragon Lord PC-K62
فن هاش هم استاکه خودشه

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم از کجا می تونم بفهمم مناسب ترین وات واسه پاور سیستمی که دارم جمع می کنم چیه؟ یعنی فرمول خاصی داره؟:-/

مناسبترین پاور با توجه به قطعاتت مشخص میشه (این همون فرمولشه) حالا شما مشخصات دقیق پاورت رو بگو ببینیم چی بدردش میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or