مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

واسه 7 32بیت 25gb فضا کافی هستش ، بیشتر باشه هم مشکلی پیش نمیاد مثل انواع و اقسام نوت بوکها که فقط 1 پارتیشن دارن بخوایم منطقی در نظر بگیریم همون 25gb کافیه چون معمولا رو پارتیشن ویندوز نرمافزار نصب نمیکنن.

ممنون آقا فرشید، اما سوالم در مورد پر بودن درایو ویندوز نیست
"ببخشید اگه بد مطرح کردم"
سوالم اینه که چون درون درایو ویندوز مدام اطلاعات در حال نوشتن و پاک شدن است این حجم "50گیگ" زیاد نباشه
چون دوستی میگفت این حجم (وحشتناک) زیاده و نباید پارتیشن ویندوز زیاد بزرگ باشه.
منم گفتم از اساتید اینجا نظر بخوام
من منظورت رو فهمیده بودم،اما خواستم توضیح کاملتری بدم

همون 50 گیگ برای ویندوز کاملا مناسب هست،درسته که ویندوز 7 خودش حدود 25 گیگ لازم داره،اما به مرور زمان و نصب برنامه های مختلف(حتی اگر خود برنامه ها توی درایو ویندوز نصب نشن) حجم فایلاش زیاد میشه و برای فایلای موقتی و ذخیره ی صفحات اینترنتی و غیره هم که بصورت پیشرض توی درایو ویندوز هستن باید فضای خالی همیشه بالای 10 یا 15 گیگ باشه.

بهرحال دوستتون هنوز در دنیای ویندوز XP سیر می کنه که می گه 50 گیگ زیاده.

خوب الان وضعیت بازار بهم ریخته س یعنی عمرا به شما با این قیمتا جنس نمیدن ولی خوب من جهت اطلاع اینو پیشنهاد میدم (با قیمتای 1 هفته پیش) :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 760 تومن در میاد.

خوب الان وضعیت بازار بهم ریخته س یعنی عمرا به شما با این قیمتا جنس نمیدن ولی خوب من جهت اطلاع اینو پیشنهاد میدم (با قیمتای 1 هفته پیش) :

حدودا 760 تومن در میاد.
دوست عزیز این ZOTAC GTS 250 قیمتش چقدره و اینکه گرافیک خوبیه؟ضعیف نیست؟؟در مقایسه با 5850 چطوریه؟؟

gts250 از 140 145 تومن داره (بهتره بگیم داشت) تا 200 تومن این مدلی که من گفتم 146 147 تومن مایشه ، نسبت به قیمتش کارت خوبیه (اینو تو بنچا متوجه میشی) با 5850 هم چه از نظر قیمت و چه از نظر کارایی هیچ رقمه قابل مقایسه نیست 5850 حدودا 2 برابر این کارت قیمت داره.
ما با توجه به بودجه سیستم پیشنهاد میدیم.

بین این مدل های کولر می خواستم بدونم نظر شما رو کدومه ؟
Cooler Master V6 GT
Cooler Master V10
Corsair H70
Noctuna NH-D14
به ترتیب راندمان اینطوری میشن:
1-Noctua NH-D14
2-Corsair H70
3-Cooler Master V10
4-Cooler Master V6 GT

ولی همگی از بهترین کولرهای بازار هستن،اما من Noctua NH-D14 رو ترجیح می دم.

واسه 7 32بیت 25gb فضا کافی هستش ، ........

من منظورت رو فهمیده بودم،اما خواستم توضیح کاملتری بدم
........
از توضیح کامل ، مفید و سریعتون ممنونم
این کولر ها رو دیدم هوس کردم برای سیستمم یکی بگیرم،فقط میترسم core2duo ما زیر اینا منجمد بشه:d

مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟

سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون

سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
من خودم Seagate Portable FreeAgent Go 500 GB استفاده کردم
سرعتش خیلی خوبه، خیلی هم باش ملایم برخورد نشده ! ولی سالمه سالمه هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته
اینم مشخصاتشه
نوع اتصال : 2.0 USB
سرعت انتقال اطلاعات : 480 مگابیت بر ثانیه
سرعت هد : 5400 دور بر دقیقه

البته از اون 2 برند دیگه من چیزی ندیدم که بخوام نظر بدم ولی این seagate چیزه خیلی خوبیه

حدودا 760 تومن در میاد.
شما حالا با 800-850 چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون از کمک هاتون...

سلام دوستان
ممنون
آقا فرشید و جناب supra نظرات شما هم خیلی برام مهمه لطفا نظر کارشناسیتون رو دریغ نفرمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or