مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوست عزيز
كارت HD4670‌با قيمت 85 تومن با بودجه شما تناسب داره.
ممنون بابت پاسخ.
اما الان یه سرچ زدم 4670 رو زیر 95 گیر نیاوردم. چون خودم نمیخوام نمیدونم طرف میخواد بیشتر خرج کنه یا نه !
9600 ،9500 ، gt210 تو این رنج بودند لطف کنید بگید کدوم کاراییش بیشتر هست و موضوع دیگه تفاوتش با 4670 اینکه خیلی کاراییشون با اون متفاوت نیست یا اینکه اینقدر هست که بگم یه خورده بیشتر باید خرج کنه !
باز هم ممنون.

واقا از شما ها ممنونم که انقدر سریع جواب میدین !!! خیلی بابا کارتون درسته !!!!!!!:x
===================
حالا VGA 4770 بهتره یا GT 220
مسلما 4770

9600 ،9500 ، gt210 تو این رنج بودند لطف کنید بگید کدوم کاراییش بیشتر هست و موضوع دیگه تفاوتش با 4670 اینکه خیلی کاراییشون با اون متفاوت نیست یا اینکه اینقدر هست که بگم یه خورده بیشتر باید خرج کنه !
از بين كارتهاي ذكر شده كارت 9600 از كارت 4670 هم بهتره و اگر با اين قيمت پيدا كردين حتما بخريد كه كمياب شده. ارزش هزينه بيشتر رو هم داره.

• Like
Reactions: horror_08
سلام.
2370 یا XL2370 توی تهران پیدا میشه؟چون نمایندگی مشهد میگه دیگه اصلا وارد نمیشه هر چند توی کاتالوگ هاشون هست!

آخرین ویرایش:
سلام.
2370 یا XL2370 توی تهران پیدا میشه؟چون نمایندگی مشهد میگه دیگه اصلا وارد نمیشه هم چند توی کاتالوگ هاشون هست!
هست ولی كمه. من خودم تو پاساژ ایران و بازار رضای تهران دیدمش. البت مطمئن نیستم هنوز مونده باشن. یه سری هم آكبند به صورت اینترنتی میفروشن كه به درد شما هم میخوره.
همینجوری نمیشد گفت هست یا نه. شما میتونید آگهی‌ها رو بررسی كنید و زنگ بزنید.

ولی از من میشنوی این مانیتور رو بگیر، خیلی سرتر از 2370 هست: +AOC V22

آخرین ویرایش:
سلام.
2370 یا XL2370 توی تهران پیدا میشه؟چون نمایندگی مشهد میگه دیگه اصلا وارد نمیشه هر چند توی کاتالوگ هاشون هست!
میشه تک و توک تو بازار تهران پیدا کرد البته رنج ثابتی نداره ، اون نمایندگی هم درست گفته اینایی که تو بازاره یجورایی میشه ته انباری های سام سرویس که به نمایندگی هاش داده و چون این مدل مشتری های خاص داره تا الان تونسته تو بازار دووم بیاره.
اون زمانی هم که کاتالوگ براش زدن مال قبل از ورود رسمی ش بوده (واسه معرفی) که تا الان هنوز ویرایش نشده.

دوستان یه سیستمی برای یه شرکتی گفتن با این مشخصات میخان برای سرور(از صبح تا شب روشنه)
خودشون گفتن این سیستمو میخان:
main giga G41
ram 2G
Cpu 5400
2* HDD 250
(منظوروشون از این چیه؟) lan 3 com
cd combo
یه راهنمایی در مورد این سیستم میخام .اگر میشه بهترین سیستم نزدیک به این سیستم با ذکر اسم و مشخصاتش و حدود قیمتش بهم بگید. چون من مسئول خریدش شدم.

بودجه ای مشحص نکردن گفتن ما این سیستمو میخایم.
سقف 700 800 تومن خوبه؟(والا اونا که چیزی نگفتن منم نمیدونم) هر قیمتی با این سیستم خودشون مناسبتره

ببین دوست عزیز هم میشه با 250 تومن سیستم بست هم با 10 میلیون تومن.
حالا اینا دقیقا چقدر میخوان هزینه کنن ؟!
اون سیستم هم (همراه case) نهایتا 300 تومن در میاد ، الان یه مشکل دیگه هم پیش اومد انتظار اونا از این server چیه ؟ واسه چه کاری میخوان server راه بندازن ؟ چون مثکه سقف مشخصی نداره.:d

آخرین ویرایش:
ببین قراره سیستم ها به اینترنت وصل بشه برای فروش اینترنتی بلیط و غیره که طبق دستور العملی که از بالا اومده گفتن شما باید دو سیستم یکی سرور (مشخصاتشم همینیه که بالا دادم) و یکی برای کار در محل(که ضعیفتر از سرور گفتن باشه) و یه عدد هاب سوییچ 8 پورت
پرسیدم گفتن جمع کل اینا(دو کامپیوتر و هاب البته بدون مانیتورها که از قبل تهیه سده) از 1.5 بالاتر نره
راستی قیمت هاب سوییچ چنده؟
شما کل اینا رو 1.5 در نظر بگیر و دو سیستم خوب حتی خیلی بالاتر از سیستم اونا ارایه بده
دمت گرم

آخرین ویرایش:
ببین قراره سیستم ها به اینترنت وصل بشه برای فروش اینترنتی بلیط و غیره که طبق دستور العملی که از بالا اومده گفتن شما باید دو سیستم یکی سرور (مشخصاتشم همینیه که بالا دادم) و یکی برای کار در محل(که ضعیفتر از سرور گفتن باشه) و یه عدد هاب سوییچ 8 پورت
پرسیدم گفتن جمع کل اینا(دو کامپیوتر و هاب البته بدون مانیتورها که از قبل تهیه سده) از 1.5 بالاتر نره
شما کل اینا رو 1.5 در نظر بگیر و دو سیستم خوب حتی خیلی بالاتر از سیستم اونا ارایه بده
دمت گرم

سوئیچ من چند مدل قمیت دارم!
TRENDNET-TE100-S80G-8PORT--36.000
SMC-EZ-10240DT-24PORT-78.000
سرعت این دو تا10/100هستش!
SHUTTLE-PSW162G-16PORT-140.000
این مدل سرعتش 10/100/1000هستش!

• Like
Reactions: snakeonline
سلام دوستان .
سیستم من :
MB : Asus P5QL PRO
VGA :NVIDIA GeForce 9500 GT
RAM : 4.00 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) 2 Duo E7200

میخواستم بدونم کدوم یکی از این قطعات ضعیف تره ؟
نمیخوام سیستممو عوض کنم یا خیلی ببرمش بالا ، فقط میخوام بازی هایی مثل مافیا
رو بتونم خوب اجرا کنم . بیشتر فکر کنم گرافیکم کم میاره !!!
اگه ممکنه چند تا کارت گرافیک خوب که به سیستمم بخوره و تغییر ایجاد کنه (البته قیمتش بالا نباشه) همراه با قیمت بهم معرفی کنین .

خوب همونطور که خودت هم گفتی vga تو این سیستم به شدت ناله میکنه شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا ما بتونیم نظر بدیم.;)
دمت گرم
خوب پس ما جمعا 1.400 واسه این دو سیستم در نظر میگیریم.
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : sapphire hd4670 512mb
HDD : seagate 1tb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 720 725 تومن در میاد ، هر چند میشه با همون 350 تومن هم یه سیستم واسه اون موضوع جمع کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or