Aidin.gh73
کاربر سایت
برای چه پلتفرمی ؟ چه سوکتی ؟ بیشتر توضیح بده.
این رو برای یکی از دوستهام میخوام ازش پرسیدم گفت با 600 تومن میخواد یه کیس بخره حالا شما با این مقدار دو پیشنهاد بدین (یکی AMD یکی هم اینتل ) که برای گیم هم مناسب باشه
برای چه پلتفرمی ؟ چه سوکتی ؟ بیشتر توضیح بده.
آخه اندازه ی مانیتورش اینه.
بودجه رو بهم نگفت شما لطف کن حداقل قطعاتی رو که میتونه باهاش بازیها رو روی آخرین تنظیمات و بالاترین روزلوشن و (در بازی هایی مثل mafiaبا فیزیک هایت)و....بازی کنه.البته قیمت نهایی رو هم لطف کنید.
من خودم یه سیستم برای دوستم مد نظر گرفتم بهش گفتم قبول نکرد گفت اول برو اینترنت مشورت کن بعد.
به نظرتون این چطوره؟
Intel Core i5 - 2.80GHz – 760 265000
GIGABYTE - P55-UD3L-TPM 190,000
GREEN - Infinity 115,000
Seagate - SATA 2 - 320 GB 45000
Gtx460 300000
UMAX - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) 125000
اگه جایی قیمت رو کم یا زیاد نوشته بودم اصلاح کنید.
ببینید اگه مناسبه یه powerبذارید روش و قیمت نهایی رو بگید.
كلا دوال gpu ها بعدها با مشكلات زيادي روبرو ميشن الاخصوص اگر از فناوري هاي sli و cross استفاده بشه كه دردسرش خيلي خيلي بيشتره
یک 480 بهتره یا Dual GTX460 SLI ؟
نه همون 460 رو میگیره چون فیزیک براش خیلی مهمه.راستی گفت بپرسم اگه یه مانیتور LGW2261VP بخره و با XBOX360به صورت FULLHD بازی کنه(با کابل HDMI) بهتره یا اگه سیستمشو ارتقا بده و روی مانیتور پشت دار معمولی با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنه؟(از نظر گرافیکی کدوم بهتر میشه؟)
همین سیستم پیشنهادی خودت خوبه،البته مادربرد رو من ASUS P7P55D-E پیشنهاد می دم،هارد 320 هم دیگه خیلی کمه واسه بازیهای جدیدمن خودم یه سیستم برای دوستم مد نظر گرفتم بهش گفتم قبول نکرد گفت اول برو اینترنت مشورت کن بعد.
به نظرتون این چطوره؟
Intel Core i5 - 2.80GHz – 760 265000
GIGABYTE - P55-UD3L-TPM 190,000
GREEN - Infinity 115,000
Seagate - SATA 2 - 320 GB 45000
Gtx460 300000
UMAX - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) 125000
اگه جایی قیمت رو کم یا زیاد نوشته بودم اصلاح کنید.
ببینید اگه مناسبه یه powerبذارید روش و قیمت نهایی رو بگید.
نه همون 460 رو میگیره چون فیزیک براش خیلی مهمه.راستی گفت بپرسم اگه یه مانیتور LGW2261VP بخره و با XBOX360به صورت FULLHD بازی کنه(با کابل HDMI) بهتره یا اگه سیستمشو ارتقا بده و روی مانیتور پشت دار معمولی با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنه؟(از نظر گرافیکی کدوم بهتر میشه؟)
به نظر من بازي مافيا و گرافيكش چيزي هست كه زيادي بزرگش كردين و خيلي افراد دارند خرج اضافي براي نهايت 20 ساعت بازي كردن ميكنند. كه البته هنوز هم معلوم نيست اين بازي چقدر از توان گرافيكي ميخواد استفاده بكنه. نهايتش AA رو كمي پايينتر بياريد تمامي مشكلات حل ميشه.آخه اندازه ی مانیتورش اینه.
بودجه رو بهم نگفت شما لطف کن حداقل قطعاتی رو که میتونه باهاش بازیها رو روی آخرین تنظیمات و بالاترین روزلوشن و (در بازی هایی مثل mafiaبا فیزیک هایت)و....بازی کنه.البته قیمت نهایی رو هم لطف کنید.
من گرين رو ترجيح ميدم.دوستان یه پاور AcBell R88 900watt بهتره یا 1000 یا 1000 وات green ؟؟
هر دو تا خوبندوستان یه پاور AcBell R88 900watt بهتره یا 1000 یا 1000 وات green ؟؟
اون مادربرد همه ی کارتای سری جدید رو ساپورت می کنهبرای یکی از دوستام یه سیستم معمولی می خوام , خودش یه MAIN INTEL DP35DP داره, من کارت قبلیمو که 8600 بود رو دادم بهش ولی میگه ضعیفه !
الان این MAIN که داره چه کارتی رو ساپورت می کنه ؟منظور چه کارت قویتری رو ساپورت می کنه؟سری 200 انویدیارو ساپورت میکنه؟یا 9800 GT 1 GB؟اگه میکنه قیمت هم بگید.
واینکه چه cpu بهتری به اون main می خوره ؟الان خودش intel E2180 2.00 .
iNTEL Q6600 میخواد بگیره !میخوره بهش؟
و اینکه پاورشم هم 470 REAL هستش!
با توجه به اینا شما چه سخت افزاری یا کلا چی پیشنهاد میدین ؟
ممنونم
اون مادربرد همه ی کارتای سری جدید رو ساپورت می کنه
اما اینه CPU از پس تمام قدرت کارت جدید بر بیاد بحث دیگه ای هست،چون برای CPU ی فعلی خرید یه کارت 9600GT/9800 یا نهایت GTS 250 معقول هست،
اون مادربرد هم تمام پردازنده های سری Core 2Duo/Quad رو پشتیبانی می کنه.
هر دو تا خوبن
اما موضوع اینه که اون 1000 وات و حتی 900 وات برای سیستم شما لازمه یا نه؟ ،من که می گم زیادن.
اون مادربرد همه ی کارتای سری جدید رو ساپورت می کنه
اما اینه CPU از پس تمام قدرت کارت جدید بر بیاد بحث دیگه ای هست،چون برای CPU ی فعلی خرید یه کارت 9600GT/9800 یا نهایت GTS 250 معقول هست،
اون مادربرد هم تمام پردازنده های سری Core 2Duo/Quad رو پشتیبانی می کنه.
خوب تا 600 من اینو پیشنهاد میدم :این رو برای یکی از دوستهام میخوام ازش پرسیدم گفت با 600 تومن میخواد یه کیس بخره حالا شما با این مقدار دو پیشنهاد بدین (یکی AMD یکی هم اینتل ) که برای گیم هم مناسب باشه