مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

hi

به نظره من براي مانيتور برو سراغه benq fp202w 20 وايد اسكرين.مفته 350 تومن.!سامسونگ و ال جي جلوش پش*ن.[/QUOTE]

خوب اگه لطف کنین آدرسی از نمایندگی یا جای که داشته باشه تو تهران برام بزارین
مرسی بای

به نظره من براي مانيتور برو سراغه benq fp202w 20 وايد اسكرين.مفته 350 تومن.!سامسونگ و ال جي جلوش پش*ن.

مرسی بای[/quote]

اگه میخوای راحت پیدا کنی برو مستقیم دفترشون:

تهرون..میدون تختی..نبش میدون..ساختمان ایران نارا..:biggrin1:

آقا چند تا سئوال
1- اگر بخوام تا نزديکيهاي 450 اور کنم رم با CL چند بايد بخرم ايا حتما بايد DDR800 بگيرم

2-ATI گرافيک نداده بيرون DX10 رو ساپورت کنه و اگر من 1950 بخرم کار درستيه؟

3- اين مانيتور benque 17 اينچ نداره وايد هم نمي خوام باشه و اگه هست قيمتش چنده. و ايا 17 اينچش هم مقابل lg و samsung پشست.

آقا چند تا سئوال
1- اگر بخوام تا نزديکيهاي 450 اور کنم رم با CL چند بايد بخرم ايا حتما بايد DDR800 بگيرم

2-ATI گرافيک نداده بيرون DX10 رو ساپورت کنه و اگر من 1950 بخرم کار درستيه؟

3- اين مانيتور benque 17 اينچ نداره وايد هم نمي خوام باشه و اگه هست قيمتش چنده. و ايا 17 اينچش هم مقابل lg و samsung پشست.

سلام
توي core due اصلا باس رم اهميتي نداره(مگه كواد كور ها كه با بستن دوال چنل 2 تا رم 667 ميشه تغذيه كردشون)يعني اينجوري بگم توي كور دو 667 هم كافيه.ولي اگه رفتي gskill بگيري همون 800 با cl 4 رو بگير چون قيمتش خوبه.
2-نه ati هنوز r600 رو بيرون نداده.1950 رو بخري كار غلطي نيست به نظره من اگه در اينده زياد نخواي گير بدي كه dx10 هم مشاهده كني.
3-بنكيو 17 هم داره توي ايران.ولي اگه من بخوام وايد نگيرم ميرم سراغه samsung 920 n 19 كه 300 تومنه.

اين مدلو مطمعن نيستم خوبه يا نه.
ولي اگه ميتوني تا اين حد هزينه كني يه acbel 400w بگير 40 تومن ديگه:)
آخه کارم رو راه میندازه یا نه؟
میخوام حداقل 6-7 ماه باهاش کار کنم.
با کور 2 e6300 مشکل نداره؟

به نظر من از نظر خدمات پشتیبانی ال جی رو دست نداره و به نظر من کیفیت عالی نسبت به قیمتش داره من مانیتور LCD مدل L1730s رو دارم و خیلی هم راضیم البته این نظر شخصی من هست و نظر تمام دوستان محترمه

به نظره من براي مانيتور برو سراغه benq fp202w 20 وايد اسكرين.مفته 350 تومن.!سامسونگ و ال جي جلوش پش*ن.

مرسی بای[/QUOTE]
به نظر من از نظر خدمات پشتیبانی ال جی رو دست نداره و به نظر من کیفیت عالی نسبت به قیمتش داره من مانیتور LCD مدل L1730s رو دارم و خیلی هم راضیم البته این نظر شخصی من هست و نظر تمام دوستان محترمه

مرسی بای[/quote]
تهران میدون تختی..ساختمان ایران نارا..

http://www.irannara.ir/news/news_item.asp?NewsID=58

سلام
من دوباره برگشتم:biggrin1:
آقا من حدود 1 میلیون دارم میخام سیستم جمع کنم بدون مانیتور لطفا راهنمایی کنید یه چیزه خیلی خوب باشه بیشتر هم شد اشکال نداره برای هر قطعه چند تا پیشنهاد بدین ممنون میشم;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or