مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

7600 و کلا انويديا رو بيخيال شو
فعلا در دور HIS ATI هست با اين قيمتهاي ارزوني که کيوان وارد کرده
http://forum.persiantools.com/t63481.html

مادربرد: biostare tforce 965p 110 toman
گرافيک:ATI X1650XT DDR3 256M 185000T که 7600 gt رو سوسک ميکنه.
c2048.gif

روهم شد 295 تومن راستي cpu نميخواي؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ممنون.:love: :love: :love: :love: :love:
یعنی این مادر برد و این گرافیک میتونه بازیهایی مثل stalker و splinter cell4 رو خوب اجرا کنه؟
راستی سی÷ی یو من 2.8 سلرون هست. یه سی ÷ی یو خوب که قیمتش بیشتر از 100 تومن نشه کدوم خوبه؟
راستی میشه عکس هرکدومش رو هم بزارید؟!
ممنون.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون.:love: :love: :love: :love: :love:
یعنی این مادر برد و این گرافیک میتونه بازیهایی مثل stalker و splinter cell4 رو خوب اجرا کنه؟
راستی سی÷ی یو من 2.8 سلرون هست. یه سی ÷ی یو خوب که قیمتش بیشتر از 100 تومن نشه کدوم خوبه؟
راستی میشه عکس هرکدومش رو هم بزارید؟!
ممنون.
splinter cell4 رو با فرم ریت عالی میتونی بازی کنی البته آقا محمدرضا بیشتر اطلاع دارن چون خودش داره این بازی رو انجام میده. در ضمن این cpu رو بگیر آخرتت رو تضمین میکنه قیمتش یه خورده بالاست ولی می ارزه و اصلا" مادربردی که معرفی کردم مخصوص این cup هست.

Intel Core 2 Duo E6300 180Tomans​
اگر هم فعلا پول نداری این cpu رو بگیر 80 تومن

P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz​
بعدا هر وقت پول داشتی آپگرید کن.

اینم یه عکس از گرافیک. عکسش رو ببینی حال میای
1650_05.jpg

​

اینم عکس مادربرد.
biostarTforceP965Dlx_full.jpg

آخرین ویرایش:
باري cpu pentium d 805 خوبه.ولي 6300 رو بگير ضرر نميكني.
با اون كارتم(x1950 pro )ميتوني تا ته تنظيمات رو ببري بالا و به كمك hdr+aa تنظيمات رو هاي واقعي ببيني در 1820*1024 با فريمه عالي.
يه سري تست www.anandtech.com گذاشته.برو ببين چه كرده اين كارت.البته 1650 هم عاليه(مخصوصا از 7600 جي تي)اونم باز فريمه خوبي ميده(ولي نه در حد بالا)

بهتره این‌چنین پیش‌نهادها و توصیه‌هایی رو برای خودتون نگه دارید ;)
دوست عزيز
نبايد با اين موضوع تعصبي برخورد کرد.
من تا يک هفته پيش ميگفتم Nvidia ولي الان با اين سري HIS کارتهاي ATI و اين قيمتها ميگم . ATI همونطور که تا دوماه پيش ميگفتم AMD Athlon 64 X2 الان ميگم Intel Core 2 Duo.
الان X1650XT با قيمت 185 تومن نمره بيشتري نسبت به 7600GT با قيمت حدود 230 تومن ميده تازه اين کارتهاي iceq ATI دارن که خودش 30-40 دلار قيمت داره و توي اورکلاک خيلي کمک ميکنه.

واقعا یه تشکر خشک و خالی بس نبود. خیلی ممنون.(آیکن قلب)
راستی میشه رو این مادر برد ها دوتا گرافیک نصب کرد؟!
نه فقط يه کارت گرافيک ميخوره اگر مادربر با دو کارت گرافيک ميخواي از آقا محمدرضاي گل(m_unknown_r) کمک بگير.

اينم يه عکس از دو تا HIS 1950XT که بصورت Cross Fire بسته شده اند هر کس 550 تومن پول ميخواد براي کارت گرافيک بزاره حتما اين کار رو انجام بده.:)

Attachments

• ATI Cross Fire.JPG
    ATI Cross Fire.JPG
    31.3 KB · مشاهده: 26
آخرین ویرایش:
هركس ميخواد 550 تومن پوله كارت بده بدونه شك ميره سراغه geforce 8800 gts;)

فرمايش شما کاملا صحيحه اما از نظر ساپورت کردن directX 10.
از نظر قدرت گرافيکي همونطور که توي عکس ميبينيد 1950cross fire از 8800gts خيلي قويتره:eek:
راستي من خبرائي شنيدم( از دوستان persianTolls) که اين 8800 توي بعضي از بازيها قفل ميکنه نظر شما چيه؟ يه سئوال ديگه اينکه آيا 8800 تو ايران اومده و اگه اومده قيمت دقيقش چنده؟

13534.png

آخرین ویرایش:
درسته توي بعضي ها قفل ميكنه.علتم معلومه چون هنوز بازي ها باهاش مچ نشدن و از طرفه موتوره بازي ساپورت نميشن.
8800 ها توي ايران موجودن از 600-800.
توي تستهاي مختلف متفاوته.مثلا برو oblivion رو ببين يا company of heroes

:o :o :eek:
این 8800GTX عجب چیزیه!!!

حتی از 7900GTX Sli و 1950XTX هم قویتره!

یه سوال داشتم:

یکی از دوستام یه مادربرد گرفته که گرافیکش onboardهست و گرافیکش 6100 هستش.(256MB)

اسم گرافیکش رو دقیقا یادم نیست ولی میگه با سیستمش بیشتر بازیها رو راحت بازی میکنه!
(Ram 512mb-CPU 3.0)
میشه درباره این گرافیک توضیح بدین؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or