مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

biostar

ممد جان ، ببینم من این مارک رو کمتر شنیدم اسمشو ، گیگابایت ، ام اس آی ؛ ایسوز و ... بهتر نیستن؟
بعد 7900 چه بردی؟

راستی من زیاد با ATI حال نمی کنم:biggrin1:

مهبد اين برد به نظره من يكي از بهترين بردهاي كور دو هستش.از ايسوس و امثالهم ي سرو گردن بالاتره.
7900 با هر بردي ارزون تر بود :ديpixle view-leadtek-xfx
راستي ati هم با تو به هيچ وقت حال نميكنه چون مخت ايراد داره:biggrin1:

مهبد نمیدونم چی به تو بگم!
360 رو که عشقشی ول کردی مخوای سیستم جمع کنی؟
189.gif

مهبد نمیدونم چی به تو بگم!
360 رو که عشقشی ول کردی مخوای سیستم جمع کنی؟
189.gif
ها؟
37.gif

آخه یه جا رو پیدا کردم آشناست ، قیمت بازار قسطی میده اونم فقط به خاندان ما
39.gif

عاشق 360 ام ولی وقتی جایی قسطی نمی دش چیکار کنم؟
37.gif

هی گفتم 360 هی گفتم 360 دیدم پولش نمیرسه! ، فریم ریت و مکث های ناشی از کمبود رم داشت آزارم میداد!!

------------------

راستي ati هم با تو به هيچ وقت حال نميكنه چون مخت ايراد داره

آخه 99 درصد بازیها اولشون آرم nVIDIA میاد و میگه با انویدیا همخونی بیشتری داره
59.gif

مهبد جان زياد به مارك توجه نكن.
برو تست هاي ati رو نگاه كن(مخصوصا با بازيهاي جديد)به اين نتيجه ميرسي كه فعلا جز high end كه 8800 هستند بقيه فقط ati.
تعصبي نباش ببين چي بهتر كار ميكنه

سلام.
از همون اقا كيواني كه شمارشو بالا دادم his radeon x1950 pro icq3 بخر كه 250 تومنه.
من فکر ميکردم اين آقا کيوون فقط تو کار رمه اين کارتي که گفتي با اين قيمت به نظر من معرکست. اطلاعات کاملتري از اين کارت نداري مثلا فرکانس کور و رمش. 256 بايد باشه ديگه نه. به نظرت All In Wonder اين کارت رو نداره. چون All In Wonder معمولا 30-40 تومن از کارتهاي معمولي گرونترن. راستي چارتهاي جديد گرافيک رو نداري 8800 توش باشه.

سلام
من یه lcd میخوام بگیرم آخرش 450 پول دارم
خودم این مد نظرم هست ( sony 17 sdm-hs75p = 440 )
نظرتون چیه اگه انتخابای بهتر از این هست لطفن بگین :confused:
widescrean تفاوتش با این معمولی چیه
مرسی بای
سلام همشهري
من توصيه ميکنم LG يا Samsung بگير آخه اين دوتا مارک تو ايران بسيار پايين تر از قيمت جهانيشون عرضه ميشن. خدمات پس از فروششون هم که عاليه. از خير Sony بگذر چون فقط گرونه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان :hide:
من از بین دو مادر بورد Asus M2N-E و Epox MF4 Ultra 3 یکی را می خواهم انتخاب کنم به نظر شما کدامیکی بهتره و اگر در مورد مزایا و معایبشون منو راهنمایی کنید ممنون می شم !
در ضمن بهترین و کارا ترین کارت Graphic تا سقف 80 هزار تومن چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟

:camera: :toot: :gathering:

سلام دوستان :hide:
من از بین دو مادر بورد Asus M2N-E و Epox MF4 Ultra 3 یکی را می خواهم انتخاب کنم به نظر شما کدامیکی بهتره و اگر در مورد مزایا و معایبشون منو راهنمایی کنید ممنون می شم !
در ضمن بهترین و کارا ترین کارت Graphic تا سقف 80 هزار تومن چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟

:camera: :toot: :gathering:

من فکر ميکردم اين آقا کيوون فقط تو کار رمه اين کارتي که گفتي با اين قيمت به نظر من معرکست. اطلاعات کاملتري از اين کارت نداري مثلا فرکانس کور و رمش. 256 بايد باشه ديگه نه. به نظرت All In Wonder اين کارت رو نداره. چون All In Wonder معمولا 30-40 تومن از کارتهاي معمولي گرونترن. راستي چارتهاي جديد گرافيک رو نداري 8800 توش باشه.

سلام همشهري
من توصيه ميکنم LG يا Samsung بگير آخه اين دوتا مارک تو ايران بسيار پايين تر از قيمت جهانيشون عرضه ميشن. خدمات پس از فروششون هم که عاليه. از خير Sony بگذر چون فقط گرونه.

epox mf4 ultra 3 شك نكن.كارت گرافيكم leadtek 7300 gt ddr3 كه 100 تومنه

اقا كيوان كلا تو كاره بستن سيستم هم هستش شما هر چي بخواي ايشون دارن مخصوصا محصولات ترمالتيك كه اولين نفري بودن كه اين مارك رو به ايران شناسوندن.در مورده تستها يه سر برو به سايت هاي زير خودت همه چيرو ميبيني.
www.xbitlabs.com
www.anandtech.com
اينم بگم كه من اصلا چرت هاي تامز رو قبول ندارم!اگر ال اين واندر رو ميخواي با اقا كيوان تماس بگير تا دير نشده بهش بگو شايد برات بياره.

به نظره من براي مانيتور برو سراغه benq fp202w 20 وايد اسكرين.مفته 350 تومن.!سامسونگ و ال جي جلوش پش*ن.

وقتي core 2 due هست 920 به چه درد ميخوره حتي اگر مادربردت ساپورت نميکنه به نظر من مادربردت رو عوض کن

مشکل اینجاست که سقف پولی که دارم 130 تومن هست و به هیچ وجه نمیتونم بیشتر از این بدم.

ها؟
37.gif

آخه یه جا رو پیدا کردم آشناست ، قیمت بازار قسطی میده اونم فقط به خاندان ما
39.gif

عاشق 360 ام ولی وقتی جایی قسطی نمی دش چیکار کنم؟
37.gif

هی گفتم 360 هی گفتم 360 دیدم پولش نمیرسه! ، فریم ریت و مکث های ناشی از کمبود رم داشت آزارم میداد!!

خب به نظر من برو یه دور مخ بابا رو بزن بعدش بگو مثلا الان نمخیوام 2 ماه دیگه;) این طوری بگی شاید برات خریدن:biggrin1:
راستی برو زنگ بزن به این مغازه ها ازشون بپرس شاید قسطی هم دادن;)
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or