مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اين تستها مال Deluxe هست. قيمت نوع Deluxe اين مادربرد رو نداري. چون ممکنه مثل Asus P5b و Auss P5b Delux از زمين تا آسمون با هم فرق داشته باشن.

delux و عديش زياد فرقي توي پرفورمنس ندارن.
اونيم كه قيمت دادم اگه اشتباه نكنم همين ديلوكسه بودش;)

قيمت رو از کجا گرفتي آخه احتمالا چند روز ديگه ميخوام سيستم بخرم و تا حالا GIGABYTE 965P DS3 مد نظرم بود.

والا قيمت رو يكي از دوستانم(rax) كه بهش اعتماد كامل دارم گرفته.
اي ديش rax_tech هستش.ازش بپرس راهنماييت ميكنه.;)

من قصد دارم ALL IN WONDER X1300 بخرم. ميدونم کار اشتباهيه ولي بخاطر TV يش ميخوام اين کار رو بکنم متاسفانه تمام بازار رضا رو هم پرس و جو کردم که اصلا نميدونستن ATI TV WONDER VIVO PCI چي هست. تا حالا کارت هاي TV زيادي مثل Winfast- Msi-Geniues ديدم که اصلا قابل مقايسه با ATI نيستند. حالا کسي کارت TV سراغ نداره که کيفيت و امکاناتش (ضبط تصوير به هر فرمتي که دلت بخواد- فيلتر هاي عالي جهت حذف نويز و از بين بردن برفک در تصاوير - امکان ترانسپرنتي کردن تصوير - نمايش تصوير بدون استفاده از پردازنده حتي در حالتي که سيستم Halt کرده است و ...) مشابه ATI باشه.

سلام اقا من سیستمم اینه
جی فورس 5500 با 256مگ
سی پی یو اینتل 2.4 سلرون
رم کینگ استون 2 عدد 256مگ اورجینال
cpu =pt-800-al

نگاه نکنید یک کم پایینه یک زمانی ابر کامپیوتر بود

میخوام این 4 قطعه رو ارتقا بدم اگه میشه یک پیشنهاد برا گیم به من بدید
سیستم خیلی بالا نباشه بودجه هم متوسطه
گرافیکش در حدود 7000 به بالا ترجیحا 7300
سی پی یو هم خودم این مورد نظرمه باقیمت 95 تومان
ای ام دی 3500 دو هسته ای 512 مگ کش
رم و مادربوردم با خودتون

اینم اطلاعات بیشتر در مورد مادربوردم

VIA PT800 and VIA VT8237 PT800-AL ATX Intel® Pentium® 4 (Prescott and Northwood) processor up to 3.06GHz, Intel Hyper-Threading Technology, 800MHz FSB, AGP 8x, 3 DDR400, 6-channel audio, S/PDIF-in/out, ATA/133, SATA IDE with RAID, LAN, USB 2.0 and IEEE 1394.

اینم اطلاعات بیشتر در مورد مادربوردم

VIA PT800 and VIA VT8237 PT800-AL ATX Intel® Pentium® 4 (Prescott and Northwood) processor up to 3.06GHz, Intel Hyper-Threading Technology, 800MHz FSB, AGP 8x, 3 DDR400, 6-channel audio, S/PDIF-in/out, ATA/133, SATA IDE with RAID, LAN, USB 2.0 and IEEE 1394.
دوست عزیز سی پی یو 95 هزار تومانی 2 هسته ای برای اینتل هست ولی ای ام دی بعید میدونم اصلا وجود داشته باشد می تونی ATHLON 64 3500 بگیری با پولت و در مورد کارت گرافیک در رده جیفورس 7300 به نظرم مدل 7300 جی تی ماله ASUS , GIGABYTE خوبن راستی مادربوردتو چه سوکتی میخوای بگیری AM2 یا 939 در مورد رم خیلی مارک نمی شناسم در اخر این نظر شخصی منه و حتما در مورد خرید قطعاتت خوب تحقیق کن و به نظر من بسنده نکن فکر کنم محمد رضا بتونه کمکت کنه ایدیش m_unknown_r این هست البته من کسی رو اینجا زیاد نمی شناسم کاری داشتی در خدمتم

من قصد دارم ALL IN WONDER X1300 بخرم. ميدونم کار اشتباهيه ولي بخاطر TV يش ميخوام اين کار رو بکنم متاسفانه تمام بازار رضا رو هم پرس و جو کردم که اصلا نميدونستن ATI TV WONDER VIVO PCI چي هست. تا حالا کارت هاي TV زيادي مثل Winfast- Msi-Geniues ديدم که اصلا قابل مقايسه با ATI نيستند. حالا کسي کارت TV سراغ نداره که کيفيت و امکاناتش (ضبط تصوير به هر فرمتي که دلت بخواد- فيلتر هاي عالي جهت حذف نويز و از بين بردن برفک در تصاوير - امکان ترانسپرنتي کردن تصوير - نمايش تصوير بدون استفاده از پردازنده حتي در حالتي که سيستم Halt کرده است و ...) مشابه ATI باشه.

delux و عديش زياد فرقي توي پرفورمنس ندارن.
اونيم كه قيمت دادم اگه اشتباه نكنم همين ديلوكسه بودش;)

قيمت رو از کجا گرفتي آخه احتمالا چند روز ديگه ميخوام سيستم بخرم و تا حالا GIGABYTE 965P DS3 مد نظرم بود.

والا قيمت رو يكي از دوستانم(rax) كه بهش اعتماد كامل دارم گرفته.
اي ديش rax_tech هستش.ازش بپرس راهنماييت ميكنه.;)

خوب..اونی که من قیمت داده بودم..دلوکس نیست...ولی فرقش فقط و فقط نداتشتن رید هستش و 2 تا ساتای کمتر..هیچ تفاوت دیگه ای ندارن..هر دو تیفورس سری و هر دو بهترین برد واسه اورن...

گیگا رو که اصلا فکشرم نکن..باگهای خنده دار و احمقانه( با 6600 بالا نمیاد...به رم ولتاژ نمیتونه بده...برد از اندازه استاندارد خارجه...کارت صداش یکم مشگل داره..)

اگه دل چرکینی واسه بایوستار Asus P5B-E از همه مناسبتر به نظر میاد..قیمتش خیلی خوبه..حدود 155-160

اگه بتونی MSI 965P هم بخری اونم مناسبه ولی قیمتشو یکم اینجا بالا میگن...بهترین برد ممکن واسه خرید MSI 975X هست که متاسفانه هنوز نیومده تو ایران.. DFI 975X Infinity هم که تموم شده موجودیش..

بشخصه من اگر نخوام بالای 333 اور کنم میرم سراغ ECS PX1 Extreme که برد کاملیه..

باسلام
کامپیوتر من این هستش
گرافیک : 256 5200
رم: 512
مادر برد : گیگا
هارد :160
سی پی یو : 3.00
مودم : زولتریکس
می خوام به جاش این بخرم

CPU P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz 132000
M.B ASUS - P5B (Intel 965 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+SATA+LAN) 80000
RAM KINGSTON - Dual Channel 4GB PC533- Original
VGA ASUS - Extreme N6600TOP SILENT NVIDIA GeForce-256MB DDR-TV OUT+DVI-DDR2
MB NVIDIA GeForce 7900 GTX 256 or
H.D.D Western Digital - SATA - 320GB + 8mb buffer - 3.0GB/s 85000
or 300 RAID0 SATA HDD
F.D.D MITSUMI 1.44-3.5" 5000
DVD WRITER ASUS - DRW- 16xDVD WRITER-Dual Format +/- 42000
CD RW COMBO ASUS 35000
MODEM ZOLTRIX 56K VOICE 15000
CASE asus+FAN 150000

قیمت بیشتریا شون هم جلوشون هست که می خوام بهم بگین که خوب قیمت گرفتم یا نه و یا اینکه کدوم قطعه خوبه یا خوب نیست قطعه ها داخلی نیستند از دبی برام می یارن خوبه یا نه
توجه داشته باشید که پول گمرکی و.... رو هم حصاب کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or