ge force 7600لطف یکا کارت گرافیکی خوب Pci Express با قیمت 150 هزار تومان معرفی کنید
چه مارکی خوبه کدومشون 7600 جی اس تا جی تیge force 7600
اين تستها مال Deluxe هست. قيمت نوع Deluxe اين مادربرد رو نداري. چون ممکنه مثل Asus P5b و Auss P5b Delux از زمين تا آسمون با هم فرق داشته باشن.

لطف یک کارت گرافیکی خوب Pci Express با قیمت 150 هزار تومان معرفی کنید
اینطوری که خیلی خوبه من فکر کردک حداقل 100 تومن میخواد![]()
این مدل خوبه؟
52000 تومن Green GP530A 530w
قيمت رو از کجا گرفتي آخه احتمالا چند روز ديگه ميخوام سيستم بخرم و تا حالا GIGABYTE 965P DS3 مد نظرم بود.delux و عديش زياد فرقي توي پرفورمنس ندارن.
اونيم كه قيمت دادم اگه اشتباه نكنم همين ديلوكسه بودش![]()
قيمت رو از کجا گرفتي آخه احتمالا چند روز ديگه ميخوام سيستم بخرم و تا حالا GIGABYTE 965P DS3 مد نظرم بود.

دوست عزیز سی پی یو 95 هزار تومانی 2 هسته ای برای اینتل هست ولی ای ام دی بعید میدونم اصلا وجود داشته باشد می تونی ATHLON 64 3500 بگیری با پولت و در مورد کارت گرافیک در رده جیفورس 7300 به نظرم مدل 7300 جی تی ماله ASUS , GIGABYTE خوبن راستی مادربوردتو چه سوکتی میخوای بگیری AM2 یا 939 در مورد رم خیلی مارک نمی شناسم در اخر این نظر شخصی منه و حتما در مورد خرید قطعاتت خوب تحقیق کن و به نظر من بسنده نکن فکر کنم محمد رضا بتونه کمکت کنه ایدیش m_unknown_r این هست البته من کسی رو اینجا زیاد نمی شناسم کاری داشتی در خدمتماینم اطلاعات بیشتر در مورد مادربوردم
VIA PT800 and VIA VT8237 PT800-AL ATX Intel® Pentium® 4 (Prescott and Northwood) processor up to 3.06GHz, Intel Hyper-Threading Technology, 800MHz FSB, AGP 8x, 3 DDR400, 6-channel audio, S/PDIF-in/out, ATA/133, SATA IDE with RAID, LAN, USB 2.0 and IEEE 1394.
من قصد دارم ALL IN WONDER X1300 بخرم. ميدونم کار اشتباهيه ولي بخاطر TV يش ميخوام اين کار رو بکنم متاسفانه تمام بازار رضا رو هم پرس و جو کردم که اصلا نميدونستن ATI TV WONDER VIVO PCI چي هست. تا حالا کارت هاي TV زيادي مثل Winfast- Msi-Geniues ديدم که اصلا قابل مقايسه با ATI نيستند. حالا کسي کارت TV سراغ نداره که کيفيت و امکاناتش (ضبط تصوير به هر فرمتي که دلت بخواد- فيلتر هاي عالي جهت حذف نويز و از بين بردن برفک در تصاوير - امکان ترانسپرنتي کردن تصوير - نمايش تصوير بدون استفاده از پردازنده حتي در حالتي که سيستم Halt کرده است و ...) مشابه ATI باشه.
delux و عديش زياد فرقي توي پرفورمنس ندارن.
اونيم كه قيمت دادم اگه اشتباه نكنم همين ديلوكسه بودش![]()
قيمت رو از کجا گرفتي آخه احتمالا چند روز ديگه ميخوام سيستم بخرم و تا حالا GIGABYTE 965P DS3 مد نظرم بود.
والا قيمت رو يكي از دوستانم(rax) كه بهش اعتماد كامل دارم گرفته.
اي ديش rax_tech هستش.ازش بپرس راهنماييت ميكنه.![]()