برای e6300 core2 یه پاور مناسب بگین.
حداقل چقدر بودجه میخواد؟
بستگي به كله سيستمت داره چون كلا كور دو مصرفش پايينه.
او راستي يادم افتاد شما 7600 دارين.
با 30-40 تومنم كارت راه ميفته.
يه پاور گيرين 480 وات بگير يا يه acbel 400
برای e6300 core2 یه پاور مناسب بگین.
حداقل چقدر بودجه میخواد؟
من فکر ميکنم AMD توي رقابت با Intel شکست خورده
اولا 4 هسته ايهاي AMD از نوع Fx هستند که ذاتا گرونند.
دوما AMD داره با رسوندن فرکانس پردازنده هاش به 3000 جون ميکنه
تستهاي تيفورس رو ندارم اگر داري لينکش رو بزاراز نظره اور كه معركس(مگه تستارو نديدي؟)تا 520 ميره بالا لا مصب!!!!
من بين ds3 و تيفورس---تيفورس رو ترجيح ميدم.
---------------------------------------------------------------------------------
بهزاد جان الان مگه كارت گرافيكت چيه؟
اصلا الان سيستمت چيه بگو تا بهتر بشه كمكت كرد
شما ميتوني مين بورده ابيت abit ab9 pro استفاده كني![]()
Sata 1 تو بازار هست. رايان صبا داره مثلا"سلام..
من ميخوام يه هارد sata بخرم ولی تو بازار همش sata2 هست سؤالم اينه که
آيا sata2 به مين بورد sata 1 وصل ميشه؟ يعنی تبديل ميخوره؟ و آيا از کاراييش کم
ميشه يا نه؟ در ضمن با توجه به قيمت کدوم يک از هارد های 200 و بالاتر به صرفه هستش
ممنون ميشم کمکم کنيد
Sata 1 تو بازار هست. رايان صبا داره مثلا"
Western Digital - SATA - 320GB + 8mb buffer - 3.0GB/s 115.000 Toman
اينکه Sata 2 به Sata 1 ميخوره يا نه هم مدتي براي من سئواله که اميدوارم آقا محمدرضا بتونه جواب اين سئوال رو بده. اما از لحاظ سرعت فرق چنداني بين اينا نيست من خودم يه هارد IDE جديد سامسونگ رو با Sandra تست کردم سرعتش شد 50 مگابايت بر ثانيه يه هارد 300 Sata 1 Maxtor رو تست کردم سرعتش شد همون. اصولا هاردهاي ساتا موقعي سرعتشون از هاردهاي معمولي بيشتره که از چند تا از اونا استفاده بشه. اون چيزي که براي انتخاب هارد مهمه سرعت گردش و ميزان بافر اونه اگر بتوني250 مگ و 16mb buffer هارد بالائي رو پيدا کني کيفيتش از Maxtor بهتره
تستهاي تيفورس رو ندارم اگر داري لينکش رو بزار
جفت SATA1 و SATA2 با هم سازگارن از هر جهت..اما وقتی SATA2 رو به SATA1 پورت میزنی یکسری feature های SATA2 مثل NCQ کار نمیکنن (که همچین اثری ندارن کلا)..فرق سرعت بین این ۲ تا چنان نیست هرچند موقع بوت کامپیوتر من یکم تفاوتو حس میکنم..من هم SATA1 رو روی بردی که بود SATA2 گزاشتم و برعکس و مشکلی نبود
Sata 1 تو بازار هست. رايان صبا داره مثلا"
Western Digital - SATA - 320GB + 8mb buffer - 3.0GB/s 115.000 Toman
اينکه Sata 2 به Sata 1 ميخوره يا نه هم مدتي براي من سئواله که اميدوارم آقا محمدرضا بتونه جواب اين سئوال رو بده. اما از لحاظ سرعت فرق چنداني بين اينا نيست من خودم يه هارد IDE جديد سامسونگ رو با Sandra تست کردم سرعتش شد 50 مگابايت بر ثانيه يه هارد 300 Sata 1 Maxtor رو تست کردم سرعتش شد همون. اصولا هاردهاي ساتا موقعي سرعتشون از هاردهاي معمولي بيشتره که از چند تا از اونا استفاده بشه. اون چيزي که براي انتخاب هارد مهمه سرعت گردش و ميزان بافر اونه اگر بتوني250 مگ و 16mb buffer هارد بالائي رو پيدا کني کيفيتش از Maxtor بهتره
250 الان قيمت مناسبي داره ولي 300 به بالا گرونهاين سايت رايان صبا قيمت هاش اصلاً واقعی نيست! ما هر دفعه رفتيم بازار کلی ارزونتر بود!
در ضمن ميخوام دور و بر 80 تومان واسه هارد هزينه کنم هارد 200 و 250 و 300 کدوم از اين
هارد ها با توجه به قيمتش به صرفه هست؟
اين تستها مال Deluxe هست. قيمت نوع Deluxe اين مادربرد رو نداري. چون ممکنه مثل Asus P5b و Auss P5b Delux از زمين تا آسمون با هم فرق داشته باشن.http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2860&p=11
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2860&p=21
ميبيني كه اصلا ds3 قابل مقايسه نيستش![]()
درسته ولي براي تخمين بد نيست و معمولا 10 تا 15 تومن گرونتر و معادل قيمت شهرستان ميدهاين سايت رايان صبا قيمت هاش اصلاً واقعی نيست! ما هر دفعه رفتيم بازار کلی ارزونتر بود!
در ضمن ميخوام دور و بر 80 تومان واسه هارد هزينه کنم هارد 200 و 250 و 300 کدوم از اين
هارد ها با توجه به قيمتش به صرفه هست؟