مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

من مادربورد ام گرافیک DDR2 رو ساپورت میکنه و الان هم یه 8600GT 1GiG دارم ... میخوام بدونم برای قویترین کارتی رو که میتونم بگیرم چیه ( نمیخوام مادربورد رو عوض کنم ) ... البته قیمتش رو هم بگید ....ممنون

سلام می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک و رم سیستم قدیمیه زیر رو ارتقا بدم بازی های نسبتا جدید کم و بیش روش اجرا میشن؟ بودجه هم حدود صد صدو بیست
mb: intel desktop board D101GGC
CPU: pentium4 3.00 GHz
ram: 2 * kingston 512
تا اونجا که توی پی دی اف منوآل مادربوردم خوندم پی سی آی اکسپرس ساپورت میکنه. ولی نفهمیدم رم چی ساپورت می کنه. یکی دو نفر هم برای گرافیک 9400 و 9600 پیشنهاد دادن
بی زحمت زود جواب بدین
فردا می خوام برم بازار رضا
دمتون گرم
درسته خیلی قدیمیه. تقریبا چهار سال پیش. ولی خب تو این چهار سال برا من خیلی خوب بوده. هیچوقتم اذیتم نکرده مخصوصا که گرافیکشم آنبورد بود و نیاز به خرج اضافه نداشت. حتی من کارای گرافیکی متوسط در حد فوتوشاپ و پریمیر هم باهاش کردم که خدا رو شکر به جز اینکه بعضی وقتا طول می کشید مشکلی نداشت و البته برا بازی هم نمی خواستم. الانم که بعد عمری می خواستم یه دستی به سر و روش بکشم بیشتر به خاطر داداشمه که داره بزرگ میشه و می خواد بازی کنه.
خب اگه اینطوره بی زحمت بگید سیستم بالا چقدر می ارزه. روی سیستم بالا یه هارد مکستور 160 گیگ IDE هم هست با یه پاور معمولی فک کنم حدود پونصد وات.
اگه بازار رضا اینجوریاس که میگید یه مغازه ای جایی هم بگید برای خرید. و البته یه جایی هم که این سیستم رو بفروشم.
ممنون

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا قیمت کلش 1195 تومن میشه
خیلی ممنون.
فقط یه سوال دیگه:
به نظرتون یک دونه 5850 بهتر جواب میده یا دو تا 5750؟

راهنمایی برای خرید هدفون زیر 30 تومن

سلام...یه هدفون معرفی کنید که بدرد بازی و موسیقی بازی بخوره، 3D باشه، صدا ازش بیرون نیاد، کل گوش رو بگیره، سیم هم داشته باشه، از این ابر ها داشته باشه که گوش رو اذیت نکنه و درد نگیره، زیر 30 تومن باشه، bass هم داشته باشه...ممنون

سلام
میخواستم بدونم CPU های جدید 6 هسته ای AMD مثل مدل های 1055T و 1090T حتما به فناوری رم DDRIII نیاز دارند؟؟؟؟ نمیشه روی مادربردهای DRRII اجراشون کرد

بعد اینکه کسی میدونه این عبارت شامل چه دسته CPU هایی میشه (توی توضیح Update بایاسم نوشته بود) Update CPU AGESA code

بهترین برند برای کارت گرافیک های ATI کدوم هست؟؟؟ کارت 5750 و 5770 (XFX - MSI- HIS - GIGABYTE - SAPPHIRE - CLUB )

اصلا این تفاوت قیمت روی یه مدل کارت یه خاطر برند برای کارایی بهتره یا فقط دارن پول اسمشونو میگیرن؟؟
فناوریش مهم نیست،شما مدل دقیق مادربردت رو بگی مشخص می شد که روی مادربردت کار می کنه یا نه
اون برندایی که کفتی همه از بهترینها واسه ATI هستن،ولی Sapphire و HIS و XFX در صدر هستن
تفاوت قیمت هم خیلی دلیل خاصی نداره،به شرکت وارد کننده،گارانتی کارت و بعضی وقتا تفاوت خود کارتها یا سیستم خنک کنندشون مربوط میشه.

مدل مادربردم اینه: MSI - K9A2 CF با چیپ های 790X و SB600
سایت سازنده رو که دیدم چیزی برای 6 هسته ای ننوشته بود (فقط همونUpdate CPU AGESA code را نوشته بود) از فروشنده ها هم که پرسیدم یه عده میگفتن قبول میکنه یه عده میگفتن قبول نمیکنه. کسی رو هم گیر نیاوردم که قبلا رو این مدل تست کرده باشه. :confused:
می تونید لطفا من را راهنمایی کنید؟؟؟

اینم دو بنچمارک از Crysis یکی با AA و دیگری بدون AA

دو تا 5770 را با یکی5850 مقایسه کرده

laowr492d5k3mqfd5vdc.png

با AA
xg42w3e6dwcehtp8np6m.png

خیلی ممنون.
فقط یه سوال دیگه:

خب در تئوری 2 تا کارت 5770 قویتره مشخصا،اما در عمل CF کردن دوتا کارت یه سری شرایط اضافه برای کارکرد موثر احتیاج داره که همیشه فراهم نیست،اگه فراهم باشه که راندمان خیلی خوبی داره.

بنچمارکها و آمار هم همیشه از تست روی عنوانهایی منتشر میشه که با دوتا کارت ATI بهینه شدن و درایورشون هم جدیدتر از زمان معرفی بازی هست،اما بازیهایی که با CF مشکل دارن یا کار نمی کنن که توی اون آمارها معلوم نیست،
سلام...یه هدفون معرفی کنید که بدرد بازی و موسیقی بازی بخوره، 3D باشه، صدا ازش بیرون نیاد، کل گوش رو بگیره، سیم هم داشته باشه، از این ابر ها داشته باشه که گوش رو اذیت نکنه و درد نگیره، زیر 30 تومن باشه، bass هم داشته باشه...ممنون
می تونی Creative FATALITY Gaming/MKII رو بخری که حدود 60 تومن هست،
مدل معتبر زیر 30 تومن که برای این کارا طراحی شده باشه نداریم،همه از این مدلای معمولی 10 15 تومنی هستن.

مدل مادربردم اینه: MSI - K9A2 CF با چیپ های 790X و SB600
سایت سازنده رو که دیدم چیزی برای 6 هسته ای ننوشته بود (فقط همونUpdate CPU AGESA code را نوشته بود) از فروشنده ها هم که پرسیدم یه عده میگفتن قبول میکنه یه عده میگفتن قبول نمیکنه. کسی رو هم گیر نیاوردم که قبلا رو این مدل تست کرده باشه. :confused:
می تونید لطفا من را راهنمایی کنید؟؟؟

MSI بصورت رسمی که بایوسی برای X6 نداده،بنابراین هیچ تضمینی نیست که روی مادربردت کار کنه،توی سایتش هم خبری از این قضیه نیست.

سلام

1-تفاوت کارآیی Core2Quad با Corei5 چقدره؟ میخوام ببینم نسبت قیمت به کارایی C2Q بالاتره یا مثلاCorei5.
2- آیا سری Coreix افت قیمت خودش رو کرده و خریدش به صرفه؟

ممنون.

هنوزم هست ، همین پست بالایی.:d
خوب پیشنهاد من اینه که سه قطعه ی اصلی+اگه نیاز باشه پاور رو هم عوض کنی.
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le
power : green gp585b

حدودا 635 640 تومن در میاد اگه میخوای vga رو هم یه حالی بهش بدی میتونی ram رو 2 تا 1gb و main رو p7p55d-leدر نظر بگیری که جمعا 185 تومن میمونه که میتونی با این یه zotac gtx260/192 در نظر بگیری.

دوباره ممنونم از راهنماییت.اگ قیمت تک تک قطعات رو هم بگی ممنون می شم.

سلام! :d
بالاخره سفر تهران من ok شد و فردا عازم تهران میشم! yeey! :d
بودجه هم رفت بالا! :d خیلی ممنون میشم که اگر یه سیستم خوب به من معرفی کنید،حول حوش 600 تا 700 تومن!
من همیشه طرفدار سیستم های AMD بودم. همیشه شنیدم که توی بازی ها بهتر جواب میده، ولی تا حالا Intel رو امتحان نکردم که ببینم واقعا درسته یا نه! این سری core i خیلی وسوسه کنندس! :d نمیدونم،اگر واقعا اینجوریه و سیستم های AMD واسه بازی بهتر هستن،که یه سیستم AMD معرفی کنید و اگر فکر میکنید با این بودجه Intel بهتره،خوب Intel باشه! (خارج از تعصب لطفا! :d;) )
کارت هم ترجیح میدم که Geforce باشه.
و راستی،میخوام که فقط کیس باشه،بدون مونیتور و اسپیکر و اینا...
پاور و خود کیس هم اگر معرفی کنید دیگه عالیه! :d

دمتون گررررم! :)

سلام
دوستان یه سیستم میخواستم برای بازی نه بازی های انچنان بالا که مثلا اخرین سی پیو رو معرفی کنید
بیشتری برای بازیهای استراتژیک میخواستم فقط هم گیگا میخواستم مین بردش باشه ;) سی پیو هم یه چیز خوب معرفی کنید و گرافیک هم 512 فکر کنم کافی باشه و یه رم خوب 2 گیگ :d پاور هم گرین فکر میکنم بهترین مارک باشه همین 4 تا تکه سیستم رو اگه میشود براهنمائیت ;;)
بیشتر از 400 تومان نشود کمتر هم شد چه بهتر

سلام.

مادربورد من P5Q هست و SATA 3Gb/s خواستم ببينم هارد 6Gb/s بگيرم بهش ميخوره؟ خب واضحه كه اگر بخوره كارايي 6Gb/s رو نداره ولي چون شايد بعداً مادربورد رو عوض كنم خواستم ببينم مي تونم الآن مي تونم هارد رو اينطوري بردارم؟

اگر كسي وسترن Caviar Blue 1TB سراغ داره ممنون ميشم برام پخ بده از كجا بگيرم چون با اينكه 3Gb/s ولي سرعتش بيشتر از Black 3Gb/s هست!

سلام

من مادربورد ام گرافیک DDR2 رو ساپورت میکنه و الان هم یه 8600GT 1GiG دارم ... میخوام بدونم برای قویترین کارتی رو که میتونم بگیرم چیه ( نمیخوام مادربورد رو عوض کنم ) ... البته قیمتش رو هم بگید ....ممنون
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل main نداره شما هم میتونی کارت 20 تومنی بندازی هم کارت 1 میلیونی ، مشخصات دقیق سیستمت+بودجه ای که داری رو بذار تا ببینیم چی به دردش میخوره.
سلام،خسته نباشید
من می خوام کیسم رو با این قطعات ببندم...لطفا ببینید خوب هست یا خیر
VGA:SaPPHIER 5770
Motherboard: EPUSTUD3LR
RAM: 4 gig ddr3
cpu:corei7 920
power:580 green
خوب این لیستی که گذاشتی mainش معلوم نیس چیه ، برند و باس ram معلوم نیس چیه ، 580 هم که دیگه ارزش خرید نداره (اصلا نیست که بخواد خریداری بشه) در کل اگه قصد خرید سیستم جدید داری پیشنهاد میکنم که یه بودجه ی کلی مشخص کنی بقیه ش رو بسپری به ما.

دوباره ممنونم از راهنماییت.اگ قیمت تک تک قطعات رو هم بگی ممنون می شم.
خواهش عزیز
این قیمتا :

CPU : intel i5 750 (235-238)
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333 (106-108)
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le (d-e=206-208_d-le=175-178)
power : green gp585b (85-88
سلام! :d
بالاخره سفر تهران من ok شد و فردا عازم تهران میشم! yeey! :d
بودجه هم رفت بالا! :d خیلی ممنون میشم که اگر یه سیستم خوب به من معرفی کنید،حول حوش 600 تا 700 تومن!
من همیشه طرفدار سیستم های AMD بودم. همیشه شنیدم که توی بازی ها بهتر جواب میده، ولی تا حالا Intel رو امتحان نکردم که ببینم واقعا درسته یا نه! این سری core i خیلی وسوسه کنندس! :d نمیدونم،اگر واقعا اینجوریه و سیستم های AMD واسه بازی بهتر هستن،که یه سیستم AMD معرفی کنید و اگر فکر میکنید با این بودجه Intel بهتره،خوب Intel باشه! (خارج از تعصب لطفا! :d;) )
کارت هم ترجیح میدم که Geforce باشه.
و راستی،میخوام که فقط کیس باشه،بدون مونیتور و اسپیکر و اینا...
پاور و خود کیس هم اگر معرفی کنید دیگه عالیه! :d

دمتون گررررم! :)
خوب به سلامتی پس ویزا ok شد دیگه ؟! :d
تا 700 من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data or twinmos 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gtx260/192
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2

حدودا 750 755 تومن در میاد.
اون قضیه amd یا intel هم یه 5 یا 6 سالی میشه که به رحمت خدا رفته ، amd واسه بازی بهتره دیگه چه صیغه ایه ؟!
سلام
دوستان یه سیستم میخواستم برای بازی نه بازی های انچنان بالا که مثلا اخرین سی پیو رو معرفی کنید
بیشتری برای بازیهای استراتژیک میخواستم فقط هم گیگا میخواستم مین بردش باشه ;) سی پیو هم یه چیز خوب معرفی کنید و گرافیک هم 512 فکر کنم کافی باشه و یه رم خوب 2 گیگ :d پاور هم گرین فکر میکنم بهترین مارک باشه همین 4 تا تکه سیستم رو اگه میشود براهنمائیت ;;)
بیشتر از 400 تومان نشود کمتر هم شد چه بهتر
خودت میبُری خودت میدوزی ، پس ما اینجا چیکاره ایم ؟! بالاخره ما پیشنهاد میدیم یا تایید میکنیم ؟! :d
اینا که شد 5 تا ؟
به جزئیات کاری ندارم ولی تا 400 من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5ql-pro
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb
POWER : green gp535a

حدودا 420 425 تومن در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or