مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان برای بازی کردن Crysis 1 و Crysis Warhead با حداکثر کیفیت و تنظیمات، کارت گرافیک 1 گیگ ati 5770 اوکیه ؟
همین کارت گرافیک برای Crysis 2 که تا چند وقت دیگه قراره بیاد، چطوره ؟
مرسی:d
با حداکثر کیفیت و تنظیمات(بدون AA) میشه Crysis رو با فریم حداقل و رزولوشن 1680 روی اون کارت بازی کرد،نه بالاتر
دیگه همچین کارت قویی هم نیست که بشه مطمئن از کارکرد بالای 30 فریم روی Crysis 2 هم اطمینان حاصل کرد.

با حداکثر کیفیت و تنظیمات(بدون AA) میشه Crysis رو با فریم حداقل و رزولوشن 1680 روی اون کارت بازی کرد،نه بالاتر
دیگه همچین کارت قویی هم نیست که بشه مطمئن از کارکرد بالای 30 فریم روی Crysis 2 هم اطمینان حاصل کرد.

اوه! Crysis که واسه 4 سال پیشه! مطمئنی شما ؟
سایتی چیزی در همین مورد سراغ داری ؟

خرید کارت TV واسه لپ تاب

سلام به دوستان
می خواستم ببینم چه مارک کارت تی وی از نوع یو اس پی واسه
لب تابم بگیرم
لطفا بهترین جنس ها را بگین و قیمتشون را هم بگین

اوه! Crysis که واسه 4 سال پیشه! مطمئنی شما ؟
سایتی چیزی در همین مورد سراغ داری ؟

بله،برای 4 سال پیشه ولی تقریبا هنوز از تمام موتور بازیهایی که الان هم دارن منتشر میشن سنگینتر و قویتر هست
سایت هم خداد تا با انواع بنچمارکها موجوده،هزینش هم یه جستجوی ساده با Google هست

سلام به دوستان
لب تابم بگیرم

می تونی X-Vision یا Items روانتخاب کنی که قیمتاشون از حدود 28 تومن به بالاست،البته بعضیاشون فقط آنالوگ قدیمین و بعضیاشون از مدلای DVB-T دیجیتال جدید هم هستن.

سلام به دوستان
لب تابم بگیرم
شما میتونی از مدلای pinacle یا همون x-vision در نظر بگیری بهترین و بدترین هم نداره کیفیتشون در یه حد هستش من pinacle رو پیشنهاد میدم.

یه پرینتر می خواستم تا 100 تومن

1 - تا این قیمت تقریبا مارک های مختلف و مدل های مختلفی تو بازار هست میخواستم تو این قیمت بهترین مدلشو بهم معرفی کنید که 3 کاره باشه ( پرینت + کپی + اسکن )

2 - راستی اگه بخوام قابلیت چاپ رو سی دی هم داشته باشه تا 100 تومن گیر میاد ؟

3 - اگه از 100 تومن بیشتر بشه تا 120 یا 130 که علاوه بر 3 کاره قابلیت چاپ رو سی دی هم داشته باشه بهم معرفی کنید

دوستان با قیمت 300 تومن یک کیس میخواستم همه ی قطعات کیس منظورم هست اعم از خود کیس هارد دی وی دی رایتر و... واسه کارهای معمولی از جمله اینترنت و مالتی مدیا و کارهای دانشجویی میخواستم.
دوستان ممنونم از پیشنهاداتتون.
نظرتون راجع به این چیه؟
main:A785Gm-Ad3
CPU:Am2 Athlon5000
Ram:Kingston 2GB 1333
Hard : Seagate 320 GB
DVD Rew:samsung 22x
case:Green Magnum 2

آخرین ویرایش:
سلام. خسته نباشید.

من الان حدود یک و هفتصد پول دارم. میخوام سیستم جدید بخرم. راستش سیستم فعلی افتضاحه و قدیمی و اصلا بدرد بازی کردن نمیخوره.

من زیاد وارد نیستم تو قطعات و این چیزا. میخواستم بهم بگید بهترین سیستمی که میتونم با این پول بخرم چه مشخصاتی داره. من از سیستم 3تا چیز میخوام : 1- اجرای بازیها در بهترین کیفیت. 2- پخش فیلمهای اچ دی با بهترین کیفیت. 3- سرعت سیستم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان ممنونم از پیشنهاداتتون.
نظرتون راجع به این چیه؟
main:A785Gm-Ad3
CPU:Am2 Athlon5000
Ram:Kingston 2GB 1333
Hard : Seagate 320 GB
DVD Rew:samsung 22x
case:Green Magnum 2
ممنون از دوستان خیلی نظراتتون ارزشمند بود من خیلی ادعا از این سیستم ندارم اصلا هم واسه گیم نمیخوام.
دوستان این مین که cross fire رو ساپورت نمیکنه پس 3 تا PCI exp به چه دردش میخوره؟اگه من بخوام بعدا" کارت گرافیک بخرم حتما" باید ATI باشه؟

آخرین ویرایش:
سلام. خسته نباشید.

من الان حدود یک و هفتصد پول دارم. میخوام سیستم جدید بخرم. راستش سیستم فعلی افتضاحه و قدیمی و اصلا بدرد بازی کردن نمیخوره.

من زیاد وارد نیستم تو قطعات و این چیزا. میخواستم بهم بگید بهترین سیستمی که میتونم با این پول بخرم چه مشخصاتی داره. من از سیستم 3تا چیز میخوام : 1- اجرای بازیها در بهترین کیفیت. 2- پخش فیلمهای اچ دی با بهترین کیفیت. 3- سرعت سیستم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
یه پیشنهاد بهت میدم .... زیاد جنس گرون نخر . نسبت به پولی که میدی میتونی یه سیستم پیشرفته بخری که در طول زمان زیاد رو سرش نخوره و کمتر ضرر بدی .... این سیستم رو به شما پیشنهاد میدم:
CPU: AMD PhenomII 965
Mainboard: Gigabyte 890FX
Ram: 2x2 Gig DDR3 @1333
HDD: 1 Terabyte any Brand!
Case:Whatever u wish!
VGA: GTX470
Power: Thermal Take or Acbel or Green Minimum : 600 WATT
البته میتونی طرف اینتل هم بری اما با پولی که میدی چیز خوبی نصیبت نمیشه !(یعنی کمتر کارایی میگیری).

سلام دوستان.

این فلش دیسکهای چرا انقدره زپرتی شدن ؟ :d راحت میسورن !
الان یه فلش دیسک ۳۲ گیگ با برند خوب و کاری که سه صوت نسوزه چیه ؟ قیمتش چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or