سلام
من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم
NVIDIA GSO 9600 1Gb
پاور Green 580w
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz
البته تک هسته ای
Gigabyte 945PL-S3
آیا با تعویض CPU امکان اجرای روانتر بازی وجود داره؟ (بازی FIFA2011 با این سیستم به سختی اجرا میشه) درصورت امکان با کدام مدل؟
شما چه سیستمی رو برای بازی پیشنهاد می کنید؟ نیاز به تغییر کدام قطعات است؟
باسپاس
سلام به همه ی دوستان
من یه سیستم بستم و رید ۰ رو راه انداختم الان سرعت کپی از یه درایو به درایو بعدی حدود ۵۰ مگ تا ۷۰ مگ برثانیه تا هست
میخوام ببینم الان واقعا این هارد ها رید شدن ؟
بعدش یه سوال دارم
در ضمن من دو تا هارد سامسونگ ۵۰۰ رو انداختم
الان ظرفیت ۱ ترا رو نشون میده ٫ و توی دیوایس منیجر هم هارد ها رو تکی نشناخته بلکه به صورت رید شناخته و به صورت یه درایو رید که Stripe شده نشون میده
رید بهتری هم هست که بشتر Performance رو بالاتر برد ؟
اگه میخوای هر نوع و dvd یا cdیی رو برات بخونه (سوسول بازی در نیاره) باید بری سراغ pioneer که خوب هزینه ی بالاتری میطلبه در غیر اینصورت مدلای samsung الان چه از نظر قیمت چه سرعت انتخاب خوبی میتونن باشن.
خواهشممنونم.بله میخوام هر CD یا DVD رو راحت بخونه . ببخشید pioneer مدل خاصی داره که مد نظر شماست؟ اگه اینطوره لطفا مشخصات دقیق مدلشو بگین . خوذمم نظرم رو pioneer و teac هست .teac هم خوبه اینطور نیست ؟
اینجا تاپیک مشاوره س شما واسه نرمافزار باید بری تو بخش نرمافزار (زیر مجموعه موضوعات عمومی) فروم و اونجا درخواست بدی.سلام دوستان میخواستم یک برنامه برام معرفی کنید که مشخصات مینو بده.
سلام بر تو :dسلام به بچه های گل بازی سنتر :d
آقا من میخوام یه مانیتور ال سی دی بخرم که باهاش XBOX بازی کنمبین دو مدل ال جی گیر کردم
بین w2286l وw2261vp هردوتاشون واید هست و 22ایـــــــنچ
2286l ال ای دی هست و کیفیتش توپه ولی فول اچ دی نیست (1080P0)
اما 2261vp فول اچ دی هست اما ال سی دیه![]()
حالا بنظرتون کدوم بخرم>؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید>:d<
راستی اگه مانیتورم حالا واید باشه ولی 1080پال نباشه و فول اچ دی نباشه یعنی ایکسباکس بد کیفیت میشه یا مثلا فول تصویر مانیتور اجرانمیکنه؟![]()
خواهش
اگه بتونی pioneer fx sata پیدا کنی که عالیه (این جنس 1 سال پیشه) اگر نبود هم میتونی pioneer 22x sata رو در نظر بگیری.
تو بازار ما teac جایگاه جالبی نداره.
اول از همه گرافیک،کاملا واضحه که کارتت بدرد بازی نمیخوره!با سلام خدمت دوستان
من در حال حاضر کامپیوتری با مشخصات زیر دارم. به تازگی lcd full hd گرفتم و تو رزولیشن بالا( سایر تنظیمات متوسط) به طور مثال تو بازی call of duty به مشکل بر میخورم و باید زولیشن و تنظیمات گرافیکی رو تا حد low پایین بیارم. اگه تا حد اکثر 200 تومن بتونم خرج کنم پیشنهاد میکنید کدوم یکی از قطعاتمو عوض کنم.
cpu : intel dual core e2200
ram : 2 * 1 Gb corsair
vga : ati hd 4670 1Gb