مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اون main میشه گفت دیگه ارزش ارتقاء نداره بهتره به فکر تعویض هر سه قطعه اصلی (cpu , ram و main) باشی.
بودجه ت رو بگو تا ببینیم چیکار میشه کرد.

Raid 0

سلام به همه ی دوستان
من یه سیستم بستم و رید ۰ رو راه انداختم الان سرعت کپی از یه درایو به درایو بعدی حدود ۵۰ مگ تا ۷۰ مگ برثانیه تا هست
میخوام ببینم الان واقعا این هارد ها رید شدن ؟
بعدش یه سوال دارم
در ضمن من دو تا هارد سامسونگ ۵۰۰ رو انداختم
الان ظرفیت ۱ ترا رو نشون میده ٫ و توی دیوایس منیجر هم هارد ها رو تکی نشناخته بلکه به صورت رید شناخته و به صورت یه درایو رید که Stripe شده نشون میده
رید بهتری هم هست که بشتر Performance رو بالاتر برد ؟

سلام
من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم
NVIDIA GSO 9600 1Gb
پاور Green 580w
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz
البته تک هسته ای
Gigabyte 945PL-S3
آیا با تعویض CPU امکان اجرای روانتر بازی وجود داره؟ (بازی FIFA2011 با این سیستم به سختی اجرا میشه) درصورت امکان با کدام مدل؟
شما چه سیستمی رو برای بازی پیشنهاد می کنید؟ نیاز به تغییر کدام قطعات است؟
باسپاس

نه عزیز،بیخیال اون سیستم شو،می تونی CPU رو عوض کنی و یه دو هسته ای بندازی روش،ولی بازم ارزش پول خرج کردن نداره،الانم بیشتر بازیها حداقل دو هسته ای و تعداد رو به افزایشی هم برای اجرای روان 4 هسته ای لازم دارن.

بهتره قطعات اصلی سیستم رو با هم عوض کنی،یعنی مادربرد،CPU,RAM

سلام به همه ی دوستان
من یه سیستم بستم و رید ۰ رو راه انداختم الان سرعت کپی از یه درایو به درایو بعدی حدود ۵۰ مگ تا ۷۰ مگ برثانیه تا هست
میخوام ببینم الان واقعا این هارد ها رید شدن ؟
بعدش یه سوال دارم
در ضمن من دو تا هارد سامسونگ ۵۰۰ رو انداختم
الان ظرفیت ۱ ترا رو نشون میده ٫ و توی دیوایس منیجر هم هارد ها رو تکی نشناخته بلکه به صورت رید شناخته و به صورت یه درایو رید که Stripe شده نشون میده
رید بهتری هم هست که بشتر Performance رو بالاتر برد ؟

بله ،Raid 0 شدن،مشکلی نداری،اصولا سرعت انتقال داده ها با توجه به اندازه ی بلاکها و محل قرار گرفتنشون متغیر هست
کپی کردن توش هم خواندن داره و هم نوشتن،اگر یه عمل فقط خواندنی از هارد انجام بدی سرعت خیلی بیشتری در حد 100 مگابایت خواهی دید،می تونی با برنامه ی HD Tach تست کنی
بالاتر از Raid 0 هم نداریم،فقط SSD تفاوت سرعت خیلی بیشتری داره.

سلا به همه بر و بچ با مرام
عزیران من خیلی طلبه این مادربورد هستم ولی نتونستم پیدا کنم
کسی میتونه برام گیرش بیاره؟
اصلا کسی رو میشناسید که بتونه از جنوب یا بانه برام پیدا کنه؟

M4A88T-I Deluxe

m4a88t_i_deluxe.jpg

من DVD-RW خراب شده ASUS IDE بوده الان میخوام یه DVD-RW بگیرم که لنزش حساس نباشه به CD یا DVD هایی که یکم خش دارن و سرعت رایتشم خوب باشه شما چه مدلی و پیشنهاد میکنید که تو رنج 30-35 تومان؟

اگه میخوای هر نوع و dvd یا cdیی رو برات بخونه (سوسول بازی در نیاره) باید بری سراغ pioneer که خوب هزینه ی بالاتری میطلبه در غیر اینصورت مدلای samsung الان چه از نظر قیمت چه سرعت انتخاب خوبی میتونن باشن.

اگه میخوای هر نوع و dvd یا cdیی رو برات بخونه (سوسول بازی در نیاره) باید بری سراغ pioneer که خوب هزینه ی بالاتری میطلبه در غیر اینصورت مدلای samsung الان چه از نظر قیمت چه سرعت انتخاب خوبی میتونن باشن.

ممنونم.بله میخوام هر CD یا DVD رو راحت بخونه . ببخشید pioneer مدل خاصی داره که مد نظر شماست؟ اگه اینطوره لطفا مشخصات دقیق مدلشو بگین . خوذمم نظرم رو pioneer و teac هست .teac هم خوبه اینطور نیست ؟

کمک در خرید LCD

سلام به بچه های گل بازی سنتر :d

آقا من میخوام یه مانیتور ال سی دی بخرم که باهاش XBOX بازی کنم;;)بین دو مدل ال جی گیر کردم

بین w2286l وw2261vp هردوتاشون واید هست و 22ایـــــــنچ ;;)

2286l ال ای دی هست و کیفیتش توپه ولی فول اچ دی نیست (1080P0):(
اما 2261vp فول اچ دی هست اما ال سی دیه :(
حالا بنظرتون کدوم بخرم>؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید>:d<

راستی اگه مانیتورم حالا واید باشه ولی 1080پال نباشه و فول اچ دی نباشه یعنی ایکسباکس بد کیفیت میشه یا مثلا فول تصویر مانیتور اجرانمیکنه؟:-/:-/

ممنونم.بله میخوام هر CD یا DVD رو راحت بخونه . ببخشید pioneer مدل خاصی داره که مد نظر شماست؟ اگه اینطوره لطفا مشخصات دقیق مدلشو بگین . خوذمم نظرم رو pioneer و teac هست .teac هم خوبه اینطور نیست ؟
خواهش
اگه بتونی pioneer fx sata پیدا کنی که عالیه (این جنس 1 سال پیشه) اگر نبود هم میتونی pioneer 22x sata رو در نظر بگیری.
تو بازار ما teac جایگاه جالبی نداره.
سلام دوستان میخواستم یک برنامه برام معرفی کنید که مشخصات مینو بده.
اینجا تاپیک مشاوره س شما واسه نرمافزار باید بری تو بخش نرمافزار (زیر مجموعه موضوعات عمومی) فروم و اونجا درخواست بدی.
در کل فقط این یه بار ، شما میتونی از CPU-Z واسه این مورد کمک بگیری البته دقیق ترین حالتش اینه که شما مدل مین رو برداری و بری تو سایت سازنده ، مشخصات دقیقشو مرور کنی.
سلام به بچه های گل بازی سنتر :d

آقا من میخوام یه مانیتور ال سی دی بخرم که باهاش XBOX بازی کنم;;)بین دو مدل ال جی گیر کردم

بین w2286l وw2261vp هردوتاشون واید هست و 22ایـــــــنچ ;;)

2286l ال ای دی هست و کیفیتش توپه ولی فول اچ دی نیست (1080P0):(
اما 2261vp فول اچ دی هست اما ال سی دیه :(
حالا بنظرتون کدوم بخرم>؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید>:d<

راستی اگه مانیتورم حالا واید باشه ولی 1080پال نباشه و فول اچ دی نباشه یعنی ایکسباکس بد کیفیت میشه یا مثلا فول تصویر مانیتور اجرانمیکنه؟:-/:-/
سلام بر تو :d
تبریک بابت عضویتت تو این سایت
بطور کلی میگم مانیتورای LED که تو بازار ما هستن بیشترشون همون LCD سابق هستن با این تفاوت که بک لایتشون LED هستش و از نظر کیفیت شاید پایین تر از مدلای LCD تو همرده هاشون باشن (مخصوصا تو کنتراست یا همون بخش سیاه و سفید تصویر) البته مدلای حرفه ای و با کیفیت مثل samsung xl2370 یا همون مدل از lg که گفتی هم هستش که پنل هاشون کیفیت خوبی دارن.
و اما در مورد رزولوشن ، تو مانیتور و کلا tvهای زیر "30 تفاوت 1080p و 720p ناچیزه بهتر بگم اصلا قابل تشخیص نیست و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره.
شما میتونی همون lg w2286l رو در نظر بگیری.

با سلام خدمت دوستان

من در حال حاضر کامپیوتری با مشخصات زیر دارم. به تازگی lcd full hd گرفتم و تو رزولیشن بالا( سایر تنظیمات متوسط) به طور مثال تو بازی call of duty به مشکل بر میخورم و باید زولیشن و تنظیمات گرافیکی رو تا حد low پایین بیارم. اگه تا حد اکثر 200 تومن بتونم خرج کنم پیشنهاد میکنید کدوم یکی از قطعاتمو عوض کنم.

cpu : intel dual core e2200
ram : 2 * 1 Gb corsair
vga : ati hd 4670 1Gb

با سلام خدمت دوستان

من در حال حاضر کامپیوتری با مشخصات زیر دارم. به تازگی lcd full hd گرفتم و تو رزولیشن بالا( سایر تنظیمات متوسط) به طور مثال تو بازی call of duty به مشکل بر میخورم و باید زولیشن و تنظیمات گرافیکی رو تا حد low پایین بیارم. اگه تا حد اکثر 200 تومن بتونم خرج کنم پیشنهاد میکنید کدوم یکی از قطعاتمو عوض کنم.

cpu : intel dual core e2200
ram : 2 * 1 Gb corsair
vga : ati hd 4670 1Gb
اول از همه گرافیک،کاملا واضحه که کارتت بدرد بازی نمیخوره!

می تونی کارت 5770 یا GTS 460 768MB رو در نظر بگیری که قیمتشون یکم بیشتر از 200 تومن هست اما ارزش خرید دارن

در ضمن تعویض پاور هم ضروریه.

سلام
دوستان برای بازی کردن Crysis 1 و Crysis Warhead با حداکثر کیفیت و تنظیمات، کارت گرافیک 1 گیگ ati 5770 اوکیه ؟
همین کارت گرافیک برای Crysis 2 که تا چند وقت دیگه قراره بیاد، چطوره ؟
مرسی:d

دوستان با قیمت 300 تومن یک کیس میخواستم همه ی قطعات کیس منظورم هست اعم از خود کیس هارد دی وی دی رایتر و... واسه کارهای معمولی از جمله اینترنت و مالتی مدیا و کارهای دانشجویی میخواستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or