مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اره مانیتور خوبی هست ولی قیمت را باید بگم همونه که دوستمون گفت ولی ۲۰۰ شوما بگیر تا ۱۹۵ هم راه داره البته میگن شرکتی هست و مقطوع است ولی گوش نکن ۲۰۰ بگیر

ممنون
یکی از بچه ها میگفت 2262TQ کیفیت تصویر بهتزی داره به خاطر کنتراست بیشترش اما 2261 امکانات داره مثل hdmi ، وتقعا اینطوریه ؟ چون واسه PC میخوام HDMI مهم نیست
توی سایت مادیران قیمت 275 تومان زده :-/ من تهران نیستم چندتا مغازه هم سرک کشیدم پایین ترین قیمت 245 بود

سلام من میخواستم cpu سیستمم رو ببرم بالا اما یه چند تا نکته هست که بلد نیستم چیه !لطفا منو راهنمایی کنید
1- از کجا بفهمم که مدل پاور و قدرتش چیه ؟
2-از کجا بفهمم که مادر بردم چیه و چه جوریاست ؟

من سیستمم خیلی بالاست ولی cpu کامپیوترم خلی کم 2.21ghz هست و برای بعضی بازیها مورد داره مثلا در بازی هایی که دود وجود داره یکمی برقی میشه منو یاری بدهید .

سلام من میخواستم cpu سیستمم رو ببرم بالا اما یه چند تا نکته هست که بلد نیستم چیه !لطفا منو راهنمایی کنید
1- از کجا بفهمم که مدل پاور و قدرتش چیه ؟
2-از کجا بفهمم که مادر بردم چیه و چه جوریاست ؟

من سیستمم خیلی بالاست ولی cpu کامپیوترم خلی کم 2.21ghz هست و برای بعضی بازیها مورد داره مثلا در بازی هایی که دود وجود داره یکمی برقی میشه منو یاری بدهید .
1-مدل پاور و مشخصاتش رو روی برچسبش می تونی پیدا کنی یا روی جعبش
2-مدل مادربرد رو می تونی موقع روشن کردن و بوت شدن سیستم توی صفحه ی قبل از ویندوز ببینی

البته توی ویندوز هم می تونی با اجرای برنامه ی CPU-Z مدل مادربردت رو پیدا کنی.

من میخوام cpu کامپیوترم رو ببرم بالا شما چی پیشنهاد میکنید رو ی این سیستم مشخصات پاور و مادر برد رو به صورت عکس در زیر گذاشتم :
CPU
91501644147772080547.jpg

MAINBOARD
84398646229202067580.jpg

power
77338191407156104677.jpg

یه نکته ی دیگه اینه که اگر cpu رو عوض کردم باید ویندوز هم عوض کنم یا نیازی نیست ؟

من میخوام cpu کامپیوترم رو ببرم بالا شما چی پیشنهاد میکنید رو ی این سیستم مشخصات پاور و مادر برد رو به صورت عکس در زیر گذاشتم :

یه نکته ی دیگه اینه که اگر cpu رو عوض کردم باید ویندوز هم عوض کنم یا نیازی نیست ؟
متاسفانه مادربردت قابلیت پشتیبانی از پردازنده های نسل جدید رو نداره و بنابراین ارزش خریدن و ارتقای CPU به تنهایی رو نداره
تازه پاورت هم از مدلهای تقلبی هست و باید عوضش کنی

بنابراین بهتره تمام قطعات اصلی سیستم رو یکجا عوض کنی،ارتقا فایده ای نداره.

متاسفانه مادربردت قابلیت پشتیبانی از پردازنده های نسل جدید رو نداره و بنابراین ارزش خریدن و ارتقای CPU به تنهایی رو نداره
تازه پاورت هم از مدلهای تقلبی هست و باید عوضش کنی

بنابراین بهتره تمام قطعات اصلی سیستم رو یکجا عوض کنی،ارتقا فایده ای نداره.
میدونم که سیستمم پایینه ولی برای مدتی مخوام cpu رو ارتقا بدم و بعد برم برای یک سیستم جدید حالا بالاتر از این cpu برا ی این مادر برد هست که من بخرم موقتا کارمو راه بندازه من فقط توی این بازیها مشکل دود دارم وگر نه همه ی بازیها رو با اخرین درجه گرافیکی بازی میکنم بدون مشکل

حالا شما بگو یه cpu بالاتر از خودم برای این سیستم هست یا نه اگه هست که قیمت و مدل چیه ؟
میگم راستی cpu دو هسته ای برای این مادر برد کار میده یا نه ؟
-----------------------------------
یه نکته ی دیگه هم گرافیک کامپیوترم DDR 3 9600 هست پس چه طوری میمبردم اینو ساپورت کرده ؟

ممنون
یکی از بچه ها میگفت 2262TQ کیفیت تصویر بهتزی داره به خاطر کنتراست بیشترش اما 2261 امکانات داره مثل hdmi ، وتقعا اینطوریه ؟ چون واسه PC میخوام HDMI مهم نیست
توی سایت مادیران قیمت 275 تومان زده :-/ من تهران نیستم چندتا مغازه هم سرک کشیدم پایین ترین قیمت 245 بود
200 که عمرا نرسیده و نخواهد رسید ، الان تو بازار رنج قیمتی بین 225 تا 250 تومن داره بسته به انصاف فروشنده.
یه نکته ی دیگه هم گرافیک کامپیوترم DDR 3 9600 هست پس چه طوری میمبردم اینو ساپورت کرده ؟
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره شما میتونی رو مینبرد 6 یا 7 سال پیش هم یدونه 5970 بندازی.

آخرین ویرایش:
میدونم که سیستمم پایینه ولی برای مدتی مخوام cpu رو ارتقا بدم و بعد برم برای یک سیستم جدید حالا بالاتر از این cpu برا ی این مادر برد هست که من بخرم موقتا کارمو راه بندازه من فقط توی این بازیها مشکل دود دارم وگر نه همه ی بازیها رو با اخرین درجه گرافیکی بازی میکنم بدون مشکل

حالا شما بگو یه cpu بالاتر از خودم برای این سیستم هست یا نه اگه هست که قیمت و مدل چیه ؟
میگم راستی cpu دو هسته ای برای این مادر برد کار میده یا نه ؟
-----------------------------------
من که گفتم،بالاترین مدل CPU یی که مادربردت ساپورت می کنه رو هم بگیری آنچنان تاثیری توی سرعت بازیها نداره و به خریدش نمی ارزه،حالا خود دانی

هر چند که خیلی وقته پردازنده های سازگار با مادربرد شما دیگه تولید هم نمی شن.

سیستم

سلام دوستان
من برای یکی از دوستان یه کیس کامل باید بگیرم برای خونه و کارهای گرافیکی
این اشنای ما دکتره و بیشتر کارش با نرم افزار های image Processing هست ( رادیولوژیسته )
خوب قیمت هم دور و بر ۸۰۰ تومن
در ضمن نکته ای که خیلی مهمه باید قطعات سایلنت باشه و بی صدا بودن براش خیلی مهمه
ممنون
فقط سریع

میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585a
CASE : green magnum2

حدودا 800 تومن در میاد.

همه دوستان درمورد مانیتور درست میگویند قیمتش شاید باری شما نرسیده این قیمتی که دادم قیمت همکاری هست من خودم بخوام بگیرم این قیمت هست شما فکر نمیکنید مغازه دار میخواد سود کنه از ۲۰ تومان به بالا همان بهس انصاف طرف من خودم برام قیمت خرید به خرید میخوره حالا نمیدونم شما تو شهرتون چطوره است.

سلام
من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم
NVIDIA GSO 9600 1Gb
پاور Green 580w
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz
البته تک هسته ای
Gigabyte 945PL-S3
آیا با تعویض CPU امکان اجرای روانتر بازی وجود داره؟ (بازی FIFA2011 با این سیستم به سختی اجرا میشه) درصورت امکان با کدام مدل؟
شما چه سیستمی رو برای بازی پیشنهاد می کنید؟ نیاز به تغییر کدام قطعات است؟
باسپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or