boy_ofpersia
کاربر سایت
ممنون بابت راهنماییتون... با این بودجه، یه مانیتور نوع CRT نمیشه خرید!؟(حالا سایزش زیاد مهم نیست)
www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
اینطور نیست! از نظر عرض یکی هستن ولی از نظر ارتفاع سامسونگ یه مقدار بلندتره !(دلیلش هم مشخصه چون T220P 16:10 هست و LG 2261v 16:9) اینم باید در نظر داشت که تو عکس معلومه که پایه lg هم مقداری کوتاس نسبت به پایه سامسونگخوب جالب شد یهو بحث vs بین این 2 مانیتور شد موضوع تاپیک :cheesygri
من طبق این لینک اطلاعاتی که از t220p بدست اوردم این بود که 5ms هست و ظاهرا ورودی hdmi هم نداره ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید )
در حالی که lg به صورت 2ms و با hdmi هست و حالا 60 تومان اختلاف خیلی عجیبهHTML:www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
اینم عکسی از این 2 کنار هم که البته عکس 2400*3200 بود که Resize کردمش
تو این عکس samsung از نظر ارتفاع بلندتر و lg از نظر پهنا عریضتر دیده میشه
ال جی از اندونزی وارد میشه و نرم افزارها و درایور هاش هم محصول هند هست !از دوستان برای شرکت در بحث متشکرم . عزیزان من سامسونگ رو از نظر طراحی در سطح نرمال می بینم و خیلی هم طراحی خاصی نداره ضمن اینکه در مورد طراحی ال جی هم همین نظر رو دارم(البته هر دو قشنگ هستند اما در یک سطح هستند).
ضمنا همونطور که دوستان گفتند از لحاظ ورودی و خروجی هم که ال جی منعطف تر هستش .
البته این رو هم شنیدم که ال جی در حال حاظر از مالزی تولید می شه و سامسونگ از چین و البته باز هم روی کیفیت پنل تاکید دارم
یا حق
-قیمت کمتر رو قبول دارممورد بعدی زمان پاسخ هست که خوب ال جی برتری داره . البته نباید از کنتراست بهتر سامسونگ قافل بود اما . با موارد زیر ال جی برتری داره:
-قیمت کمتر
-زمان پاسخ مناسب تر
-بهترین حالت فول اچ دی(استاندارد)
-کیفیت پنل های ال جی در حال حاظر طبق گفته دوست بهتر هست که متاسفانه یادم رفت عنوان دقیقشو
-ضمن اینکه یکی دو جا خونده بودم که افرادی که کار کرده بودند گفته بودند که سامسونگ تصویر تار تری داره ، کمااینکه لبه های تصویر در ال جی شفاف تر هست
یا علی
مثل اینکه منم گفتم میتونی یه مانیتور CRT بخریا.ممنون بابت راهنماییتون... با این بودجه، یه مانیتور نوع CRT نمیشه خرید!؟(حالا سایزش زیاد مهم نیست)
ممنون از پدرام بابت این عکسخوب جالب شد یهو بحث vs بین این 2 مانیتور شد موضوع تاپیک :cheesygri
من طبق این لینک اطلاعاتی که از t220p بدست اوردم این بود که 5ms هست و ظاهرا ورودی hdmi هم نداره ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید )
در حالی که lg به صورت 2ms و با hdmi هست و حالا 60 تومان اختلاف خیلی عجیبهHTML:www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
اینم عکسی از این 2 کنار هم که البته عکس 2400*3200 بود که Resize کردمش
تو این عکس samsung از نظر ارتفاع بلندتر و lg از نظر پهنا عریضتر دیده میشه
اگر به بازار بیاد باید 260-280 تومن باشه.سلام
ببخشید قیمت این کارت رو کسی نداره؟
BFG GTX 260/216
در مورد مانیتور که جناب فرشید توضیح دادند ، بنده هم در یک کلام T220P رو پیشنهاد میدم یک از دلایل برتریش نسبت 16:10 هست که اون نسبت 16:9 برای اون مدل LG در مقایسه با T220P یک مشکل محسوب میشه ! (البته این نظر منه).عرض کنم که من خودم در حال جمع کردن بودجه برای خرید یه سیستم حرفه ای هستماما هنوز میسر نشده متاسفانه . توی لیست خرید خودم t220p بود تا اینکه مدتی پیش بر خوردم به این مدل ال جی دیدم نسبت به سامسونگ و امکاناتش ، به صرفته تر هست ضمن اینکه امکانات و option های مورد قبولی داره . برای همین نظرم یک مقداری برگشته . البته گفتم که تا ال جی رو هم از نزدیک نبینم نمی تونم نظر شخصیمو بگم . خودمم هنوز مردد هستم.
لذا از دوستانی که این دو مانیتور رو دارند لطف کنند نظراتشونو اعلام کنند(بی طرفانه)
این مدل اصلا ارزش خرید نداره شما با 185 تومن میتونی Samsung 1953 BW بگیری که تفاوتی با اون مدل LG ندارهحالا که بحث مانیتور هست . دوستان به نظر شما lg w1952tq خوبه با قیمت 220000 یا در این رنج (قیمت کمتر هم شد بهتر) مانیتور بهتری هم هست برای گیم و گرافیک؟(از هر برندی)
منو اینو پیشنهاد میدم :>>راستی در مورد اون سیستم مشاوره ندادید(صفحه قبل نوشتم)
شما هم به نکته خوبی اشاره کردی این مشکل رو تو مدل LG بنده احساس کردم ! برعکس مدل T220P بخوبی Scaling رو انجام میدهاما در مورد این lg من تو چند فروم مختلف رفتم
کسای که داشتن به اتفاق بر این نکته مینالیدن که هم تو desktop هم تو game اگه res رو از native یعنی همون 1920 کمتر کنی به طرز فجیعی تصویر ناخوانا و غیر قابل تحمل میشه
کنکجاوی هات جدا از اون موقعی که سیستمت مشکل داشت اینجا بدرد بخور بود این همون موردی هس که من بالا اشاره کردم،یعنی تصاویر و فونتها توی مدل 2261 کوچکتر هستن و چون رزولوشن Native همیشه بهترین حالت برای LCD هست،یا باید با فونتهای ناخوانا کنار بیای یا باید از خیر رزولوشن HD بگذری.اما در مورد این lg من تو چند فروم مختلف رفتم
کسای که داشتن به اتفاق بر این نکته مینالیدن که هم تو desktop هم تو game اگه res رو از native یعنی همون 1920 کمتر کنی به طرز فجیعی تصویر ناخوانا و غیر قابل تحمل میشه
خب سرعت پاسخگویی هر چقدر بالاتر باشه اون عدد باید کمتر باشه(یعنی 2 میلی ثانیه بهتر از 5 میلی ثانیه هست)سلام دوستان
واسه گيم زمان پاسخگويي تصوير مهمه؟5 ms بهتره يا 2ms ؟
T220P رو از كجا بگيرم؟20 اينچ اين مدل هم هستش؟
اين مدلا چطورن؟
T200--20اينچ
SN2033--20
SN2233--21.5
ممنون
کنکجاوی هات جدا از اون موقعی که سیستمت مشکل داشت اینجا بدرد بخور بود این همون موردی هس که من بالا اشاره کردم،یعنی تصاویر و فونتها توی مدل 2261 کوچکتر هستن و چون رزولوشن Native همیشه بهترین حالت برای LCD هست،یا باید با فونتهای ناخوانا کنار بیای یا باید از خیر رزولوشن HD بگذری.
.