مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب جالب شد یهو بحث vs بین این 2 مانیتور شد موضوع تاپیک :cheesygri

من طبق این لینک اطلاعاتی که از t220p بدست اوردم این بود که 5ms هست و ظاهرا ورودی hdmi هم نداره ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید )
HTML:
www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
در حالی که lg به صورت 2ms و با hdmi هست و حالا 60 تومان اختلاف خیلی عجیبه

اینم عکسی از این 2 کنار هم که البته عکس 2400*3200 بود که Resize کردمش

utf2t44hvzr0gpq3iv6q.jpg

تو این عکس samsung از نظر ارتفاع بلندتر و lg از نظر پهنا عریضتر دیده میشه

من طبق این لینک اطلاعاتی که از t220p بدست اوردم این بود که 5ms هست و ظاهرا ورودی hdmi هم نداره ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید )
HTML:
www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F

utf2t44hvzr0gpq3iv6q.jpg

اینطور نیست! از نظر عرض یکی هستن ولی از نظر ارتفاع سامسونگ یه مقدار بلندتره !(دلیلش هم مشخصه چون T220P 16:10 هست و LG 2261v 16:9) اینم باید در نظر داشت که تو عکس معلومه که پایه lg هم مقداری کوتاس نسبت به پایه سامسونگ
اگه فقط برای pc میخوای T220P رو بخر ولی برای کنسول و PC اگه میخوای LG 2261v!

آخرین ویرایش:
از دوستان برای شرکت در بحث متشکرم . عزیزان من سامسونگ رو از نظر طراحی در سطح نرمال می بینم و خیلی هم طراحی خاصی نداره ضمن اینکه در مورد طراحی ال جی هم همین نظر رو دارم(البته هر دو قشنگ هستند اما در یک سطح هستند).

ضمنا همونطور که دوستان گفتند از لحاظ ورودی و خروجی هم که ال جی منعطف تر هستش .
البته این رو هم شنیدم که ال جی در حال حاظر از مالزی تولید می شه و سامسونگ از چین و البته باز هم روی کیفیت پنل تاکید دارم
یا حق

از دوستان برای شرکت در بحث متشکرم . عزیزان من سامسونگ رو از نظر طراحی در سطح نرمال می بینم و خیلی هم طراحی خاصی نداره ضمن اینکه در مورد طراحی ال جی هم همین نظر رو دارم(البته هر دو قشنگ هستند اما در یک سطح هستند).

ضمنا همونطور که دوستان گفتند از لحاظ ورودی و خروجی هم که ال جی منعطف تر هستش .
البته این رو هم شنیدم که ال جی در حال حاظر از مالزی تولید می شه و سامسونگ از چین و البته باز هم روی کیفیت پنل تاکید دارم
یا حق
ال جی از اندونزی وارد میشه و نرم افزارها و درایور هاش هم محصول هند هست !
از روی جعبه میتونید متوجه بشید مورد اول رو
ال جی هم تو مدل 2261 مثل اینکه دو نوع پنل داره حالا مدلهای دیگه رو نمی دونم
یکی مربوط به LG-Philips هست که کیفیت بدتری داره و یکی هم AUO که تایوانی هست و بهترینه ( http://en.wikipedia.org/wiki/AU_Optronics ) شرکت معتبری هم اونو تولید میکنه
برای فهمیدن نوع پنل هم باید وارد منوی سرویس بشید به این صورت که دکمه منو رو نگه میدارید و مانیتور رو روشن میکنید
خداروشکر مانیتور من و بقیعه دوستانی که از مادیران گرفته بودن از همین سری دوم هست ( مگر اینکه به تازگی تغییر ایجاد شده باشه )
اینم منوی سرویس مانیتور خودم : ( تغییر دادن تو این منو برگشت نا پذیره ! پس دستکاری نکنید )
pgnd7rlpro107u44ks61.jpg

آخرین ویرایش:
مورد بعدی زمان پاسخ هست که خوب ال جی برتری داره . البته نباید از کنتراست بهتر سامسونگ قافل بود اما . با موارد زیر ال جی برتری داره:
-قیمت کمتر
-زمان پاسخ مناسب تر
-بهترین حالت فول اچ دی(استاندارد)
-کیفیت پنل های ال جی در حال حاظر طبق گفته دوست بهتر هست که متاسفانه یادم رفت عنوان دقیقشو
-ضمن اینکه یکی دو جا خونده بودم که افرادی که کار کرده بودند گفته بودند که سامسونگ تصویر تار تری داره ، کمااینکه لبه های تصویر در ال جی شفاف تر هست

یا علی
-قیمت کمتر رو قبول دارم
-زمان پاسخگویی بهتر رو قبول ندارم،در عمل متوسط زمان پاسخگویی پانلهای این مانیتورها با عدد تبلیغ شده فرق داره و هر شرکتی از تکنولوژی خودش برای سریعتر کردن تصاویر و محو هاله ها استفاده می کنن که البته خطای عملکردی دارن و در کل تکنولوژی OverDrive SAMSUNG بهتر و کم خطا تر عمل کرده.
-بهترین حالت یعنی چی؟ ،هر دو مانیتور HD هستن.
-کیفیت پانل فقط باید تست بشه
-منم هر دو تا تست کردم و اینو قبول ندارم
ممنون بابت راهنماییتون... با این بودجه، یه مانیتور نوع CRT نمیشه خرید!؟(حالا سایزش زیاد مهم نیست)
مثل اینکه منم گفتم میتونی یه مانیتور CRT بخریا.

HTML:

utf2t44hvzr0gpq3iv6q.jpg

ممنون از پدرام بابت این عکس
خب حداقل حرف من راجع به اندازه ی قابل رویت هر مانیتور رو تایید میکنه
مانیتور LG رو در حقیقت باید یه مانیتور 20 اینچ صفحه عریض حساب کرد ونه مثل 220P سایز 22 اینچ،این باعث میشه تصاویر و فونتها در مدل LG بصورت محسوسی کوچکتر بنظر میان(و در بازیها با جزییات کمتر)
هر چند که مدل LG 16:9 هست اما باز هم صفحه ی کوچکتری نسبت به مدل SAMSUNG داره و فک نی کنم که نسبت 16:9 در صفحات کوچکتر از 30 اینچ TV برای کاربرد مناسب باشه.
من احساس می کنم بعضی دوستان دارن برای مدل LG تبلیغات هدفمند می کنن.در صورتی که ما هر دو مدل رو به تناسب پیشنهاد میدیم.

سلام

ببخشید قیمت این کارت رو کسی نداره؟
BFG GTX 260/216
اگر به بازار بیاد باید 260-280 تومن باشه.

عرض کنم که من خودم در حال جمع کردن بودجه برای خرید یه سیستم حرفه ای هستماما هنوز میسر نشده متاسفانه . توی لیست خرید خودم t220p بود تا اینکه مدتی پیش بر خوردم به این مدل ال جی دیدم نسبت به سامسونگ و امکاناتش ، به صرفته تر هست ضمن اینکه امکانات و option های مورد قبولی داره . برای همین نظرم یک مقداری برگشته . البته گفتم که تا ال جی رو هم از نزدیک نبینم نمی تونم نظر شخصیمو بگم . خودمم هنوز مردد هستم.
لذا از دوستانی که این دو مانیتور رو دارند لطف کنند نظراتشونو اعلام کنند(بی طرفانه)

حالا که بحث مانیتور هست . دوستان به نظر شما lg w1952tq خوبه با قیمت 220000 یا در این رنج (قیمت کمتر هم شد بهتر) مانیتور بهتری هم هست برای گیم و گرافیک؟(از هر برندی)

>>راستی در مورد اون سیستم مشاوره ندادید(صفحه قبل نوشتم)

یا حق

خوب بحث داغ شده در حد national team :cheesygri
با تشکر از همه دوستان به خصوص فرشید عزیز

خوب اون t220 p که به کل از بودجه این جانب خارجه اساسی
امروز یکی خرید 330 تومان

اما در مورد این lg من تو چند فروم مختلف رفتم
کسای که داشتن به اتفاق بر این نکته مینالیدن که هم تو desktop هم تو game اگه res رو از native یعنی همون 1920 کمتر کنی به طرز فجیعی تصویر ناخوانا و غیر قابل تحمل میشه

من تو این موردش موندم

راستی کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست ؟

عرض کنم که من خودم در حال جمع کردن بودجه برای خرید یه سیستم حرفه ای هستماما هنوز میسر نشده متاسفانه . توی لیست خرید خودم t220p بود تا اینکه مدتی پیش بر خوردم به این مدل ال جی دیدم نسبت به سامسونگ و امکاناتش ، به صرفته تر هست ضمن اینکه امکانات و option های مورد قبولی داره . برای همین نظرم یک مقداری برگشته . البته گفتم که تا ال جی رو هم از نزدیک نبینم نمی تونم نظر شخصیمو بگم . خودمم هنوز مردد هستم.
لذا از دوستانی که این دو مانیتور رو دارند لطف کنند نظراتشونو اعلام کنند(بی طرفانه)
در مورد مانیتور که جناب فرشید توضیح دادند ، بنده هم در یک کلام T220P رو پیشنهاد میدم یک از دلایل برتریش نسبت 16:10 هست که اون نسبت 16:9 برای اون مدل LG در مقایسه با T220P یک مشکل محسوب میشه ! (البته این نظر منه).
بهرحال بهتره که شما از نزدیک این دو مانیتور رو ببنید و بعد تصمیم بگیرید

حالا که بحث مانیتور هست . دوستان به نظر شما lg w1952tq خوبه با قیمت 220000 یا در این رنج (قیمت کمتر هم شد بهتر) مانیتور بهتری هم هست برای گیم و گرافیک؟(از هر برندی)
این مدل اصلا ارزش خرید نداره شما با 185 تومن میتونی Samsung 1953 BW بگیری که تفاوتی با اون مدل LG نداره

>>راستی در مورد اون سیستم مشاوره ندادید(صفحه قبل نوشتم)
منو اینو پیشنهاد میدم :

CPU : Intel Q9450
MB : ASUS P5Q PRO
RAM : Patriot 2*2GB DDR2 800 or
2*2GB DDR2 1066 Corsair or G.SKILL
VGA : ZOTAC GTS 250
PSU : GREEN 585
HDD : Seagate Baracuda 7200.12 500GB
ODD : DVD-RW 20-22x Samsung or Pioneer
Case : NZXT Apollo

بدون مانیتور میشه حدود 870-900 تومن
کسای که داشتن به اتفاق بر این نکته مینالیدن که هم تو desktop هم تو game اگه res رو از native یعنی همون 1920 کمتر کنی به طرز فجیعی تصویر ناخوانا و غیر قابل تحمل میشه
شما هم به نکته خوبی اشاره کردی این مشکل رو تو مدل LG بنده احساس کردم ! برعکس مدل T220P بخوبی Scaling رو انجام میده

سلام دوستان
واسه گيم زمان پاسخگويي تصوير مهمه؟5 ms بهتره يا 2ms ؟
T220P رو از كجا بگيرم؟20 اينچ اين مدل هم هستش؟
اين مدلا چطورن؟
T200--20اينچ
SN2033--20
SN2233--21.5
ممنون

کنکجاوی هات جدا از اون موقعی که سیستمت مشکل داشت اینجا بدرد بخور بود این همون موردی هس که من بالا اشاره کردم،یعنی تصاویر و فونتها توی مدل 2261 کوچکتر هستن و چون رزولوشن Native همیشه بهترین حالت برای LCD هست،یا باید با فونتهای ناخوانا کنار بیای یا باید از خیر رزولوشن HD بگذری.

سلام دوستان
واسه گيم زمان پاسخگويي تصوير مهمه؟5 ms بهتره يا 2ms ؟
T220P رو از كجا بگيرم؟20 اينچ اين مدل هم هستش؟
اين مدلا چطورن؟
T200--20اينچ
SN2033--20
SN2233--21.5
ممنون
خب سرعت پاسخگویی هر چقدر بالاتر باشه اون عدد باید کمتر باشه(یعنی 2 میلی ثانیه بهتر از 5 میلی ثانیه هست)
اما اینجا سه مورد قابل ذکر هست:
1-در عمل سرعت زیر 5 میلی ثانیه ایده ال هست و تصویر سرعت خوبی داره
2-پانل های مختلف هنگام استفاده از تکنیک های سرعت دهی تصویر دچار خطاهایی میشن که درصد خطا هیچ وقت در تبلیغات گفته نمیشه اما در آزمایشات قابل سنجش هست.
3-عدد ذکر شده معمولا بهترین میزان سرعت هست و بسته به پالت رنگی تصاویر جابجا شده این عدد متغیر هست و در بعضی حالتها یا پانلهای خاص تا 20 میلی ثانیه هم میرسه.
از اون مدلها هم که گفتی مدل T200 بهتر هست.

دوستان بابت بحث راجع به مانیتور متشکرم . بحث خوبی بود .
صرفه نظر از قیمت مشخص هست که اکثریت دوستان سامسونگ رو تائید می کنند اما به عقیده من قیمت خیلی بالاست .

عزیزان این 250gts 1GB چنده؟ لیون داره 197تومن . دی جی کالا هم داره 245تومن .
کسی هست که قیمت این کارت رو از چند تا برند داشته باشه؟

راستی پس مطمئن هستید که سامسونگ تصویرش تار نمی شه و در لبه های تصاویر مشگلی نداره؟ برای کار حرفه ای ها . نه دسکتاپ . می خوام به یک اجماع خیلی خوب برسیم به عنوان اولین فرومی که توش نتیجه گیری شده.ممنون

یا حق

کنکجاوی هات جدا از اون موقعی که سیستمت مشکل داشت اینجا بدرد بخور بود این همون موردی هس که من بالا اشاره کردم،یعنی تصاویر و فونتها توی مدل 2261 کوچکتر هستن و چون رزولوشن Native همیشه بهترین حالت برای LCD هست،یا باید با فونتهای ناخوانا کنار بیای یا باید از خیر رزولوشن HD بگذری.

.
خوب همونطور که خودت نوشتی " سیستمت " پس کنجکاوی و سرچ کردن برای رفع مشکلات عجیب و unique کسی که تازه 2 روز بود سیستم رو گرفته بود بر عهده من بود دیگه نه کس دیگه :cheesygri
در مورد lcd یعنی این طوری که شما میگی تو همه lcd ها این مشکل هست ؟ یا فقط این مدل lg این طوریه ؟

خودت تا 250 چی پیشنهاد میدی ؟
چون من هر سری اومدیم یه چی بگیرم اون مدل به خصوص مورد دار در او:biggrin1:مده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or