B A T I S T A
کاربر سایت
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=140
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137
نه بابا این اطلاعات جزئی رو که می دونم.منظورم کارایی و قیمتش در مقایسه با اینتل بود.حالا اون مدل چطوره؟
چون دوستم می خواد یه سیستم با همه وسایلش در حد 900 بگیره.+مانیتور
قیمت این رو کسی نداره:http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1021
اون مدل AOC رو بیخیال شو،نه کیفیتش مشخص هست و نه برتری امکانات داره،همون مدل 2261 خوبه اگر در همون حد میخوای هزینه کنیدوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه
من میخوام یک lcd بگیرم خیلی گشتم و مدل های مختلف دیدم
بین این 2 مدل از این 2 برند کدوم رو بگیرم بهتره ؟
AOC V22
LG W2261VHTML:www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=140
LG حدودا 10 تومان گرونترهHTML:www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137
میخوام بدونم می ارزه کیفیت LG رو فدای اون wled بودن aoc کنم ؟
من با یک مدل 19 اینچ AOC کار کردم اصلا افتضاح بود از نظر کیفیت
این مدل که ساخت اندونزی هست هم اینطوریه ؟
اون مدل AOC رو بیخیال شو،نه کیفیتش مشخص هست و نه برتری امکانات داره،همون مدل 2261 خوبه اگر در همون حد میخوای هزینه کنی
اگر یه مدل تاپ میخوای و بیشتر میتونی هزینه کنی هم SAMSUNG T220P هم انتخاب خوبیه.
بله قیمتای مادیران معمولا آپدیت هست ولی قیمت رسمیه و قیمتای بازار پایینتر از این هستممنون فرشید جان
راستی این قیمت هایی که تو تاپیک مادیران میزنه update هست ؟
و این که اون t220p چنده الان ؟
3- پردازنده های Box هر دو تا شرکت از قدیم هم خمیر سیلیکون داشتن،چیز جدیدی نیستسلام
3-درسته که سی پی یو های جدید amd و intel زیر فنشون خمیر هست ؟ این خمیر رو چند وقته باید عوض کنیم؟(خمیر فابریک منظورمه ها)
4-فرشید جان من شنیدم که مانیتور lg w2261v از t220p بهتره . البته خودم ندیدم اما از خیلی ها شنیدم. هم ارزون تره و هم به نظر بیشتر می ارزه(البته با استناد بر حرف دوستانی که کار کردند) . برای بازی و گرافیک
یا علی
مانیتور CRT قدیمی یا دست دوم 17 اینچ رو میشه با این قیمتا پیدا کرد.با 60-70 تومن چه مانیتوری میشه خرید!؟ فقط در حدی باشه که تصویر بده و بشه باهاش کار کرد...
سلام
4-فرشید جان من شنیدم که مانیتور lg w2261v از t220p بهتره . البته خودم ندیدم اما از خیلی ها شنیدم. هم ارزون تره و هم به نظر بیشتر می ارزه(البته با استناد بر حرف دوستانی که کار کردند) . برای بازی و گرافیک
یا علی
با 60-70 تومن چه مانیتوری میشه خرید!؟ فقط در حدی باشه که تصویر بده و بشه باهاش کار کرد...
والا من خودم باید ببینم از نزدیک تا نظر نهایی بدم . t220p رو دیدم ام ال جی رو ندیدم .3- پردازنده های Box هر دو تا شرکت از قدیم هم خمیر سیلیکون داشتن،چیز جدیدی نیست
4-شما که شنیدی 2261 بهتره حتما دلیل بهتر بودنش رو هم پرسیدی ،اینو شما بگو که چرا بهتره؟ ،وقتی راجع به موضوعی میشه قانع شد که مستنداتش هم ارائه بشه
ارزونتر بودن که مشخص هست
www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
اینطور نیست! از نظر عرض یکی هستن ولی از نظر ارتفاع سامسونگ یه مقدار بلندتره !(دلیلش هم مشخصه چون T220P 16:10 هست و LG 2261v 16:9) اینم باید در نظر داشت که تو عکس معلومه که پایه lg هم مقداری کوتاس نسبت به پایه سامسونگخوب جالب شد یهو بحث vs بین این 2 مانیتور شد موضوع تاپیک :cheesygri
من طبق این لینک اطلاعاتی که از t220p بدست اوردم این بود که 5ms هست و ظاهرا ورودی hdmi هم نداره ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید )
در حالی که lg به صورت 2ms و با hdmi هست و حالا 60 تومان اختلاف خیلی عجیبهHTML:www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK&fullspec=F
اینم عکسی از این 2 کنار هم که البته عکس 2400*3200 بود که Resize کردمش
![]()
تو این عکس samsung از نظر ارتفاع بلندتر و lg از نظر پهنا عریضتر دیده میشه