boy_ofpersia
کاربر سایت
اگه می شه با قیمت حداکثر 70-80 یه مادربورد خوب و مچ با این سیستم توصیه کنید،(بهترین مادربورد تو این قیمت):
cpu: e5300 intel
vga:4770 ddr5
شما میتونی ASUS P5KPL/1600 رو انتخاب کنی که حدود 80 تومن شده.اگه می شه با قیمت حداکثر 70-80 یه مادربورد خوب و مچ با این سیستم توصیه کنید،(بهترین مادربورد تو این قیمت):
ميتوني اينو در نظر بگيري :
CPU : intel e5200
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : ecs p45t-a
VGA : zotac 9500gt gddr3
HDD : samsung or seagate 250gb 8mb
حدودا 330 335 تومن در مياد.
)
من نظری ندارم :cheesygriسلام .
دوستان نظرتون راجع به CASE Cooler Master CM Stacker 830 چیه؟ قیمتش چنده؟
آیا یافت می شه؟ در مقایسه با nzxt zero blackline چطوره ؟
خلاصه ما را در این باره روشن بسازید:biggrin1:
یا حق
با 9600gt اختلاف زیاد میشه در حد 25 یا 30 تومن. (در کمترین حالت)اگه VGA رو 9600GT برداریم چی
چقد میاد رو قیمت
MB هم esc چیه نشنیدم تا حالا
من نظری ندارم :cheesygri
شما بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.
خوب مشکل از پاورت بوده نه چیز دیگه (580 رو میگم) ، واسه این سیستم یه 480 هم کافیه مگه مصرف رایتر چقدره که بخواد پاور ، رو بسوزونه؟! در کل همین 600 هم خوبه.
بارها گفته شده ddr3 به غیر از i7 رو پلتفرمهای دیگه افزایش کارایی چندانی نداره و فقط پول اضاف دادنه همین.
شما همون p5q-pro یا کمتر p5q رو در نظر بگیر.(البته به نظر من)
فک می کنم خیلی وقته از بازار کامپیوتر دور هستی،هارد 120 کجا بود دیگهدايي من مي خواد يه كيس با گرافيك512ورم1گيگ وهارد120 بخره قيمتش حدودا چقدر مي شه
هم قيمت نوش رو بگيد هم قيمت دست دوم
برای اجرای بازی PS2 بهتره از همون PS2 ی قدیمی استفاده کنی و کلاس کامپیوتر رو پایین نیاری!سلام دوستان و اساتید گرامی
من میخوام ارتقاع بدم و برای اجرای بازی های ps2 و ............میخوام یه cpu vga جدید بزرام خوب رمم که باید ببرم بالا ddr3 ومین هم کهاحتمالا عوض شه
حالا میخوام که بگید چی بخرم چه مارکی و قیمتش چنده
ممنون میشم فوریه ؟
در ضمن اینارو توی امضام هم گذاشتم برای فروش
والا AMD یه کمپانی معروف و معتبر تراشه ساز هست که رقیب اصلی اینتل در ساخت CPUهای PC هست(میدونم منظورت جنسش بود)سلام به همه
من درباره AMD هیچ اطلاعاتی ندارم.چطوره؟میگن خیلی داغ میکنه؟ برا دوستم می خوام.(سو تفاهم نشه)
بعد این مدل چطوره؟ATHLON 6000 -- 3GHZ
چند هسته ایه؟:biggrin1:
والا AMD یه کمپانی معروف و معتبر تراشه ساز هست که رقیب اصلی اینتل در ساخت CPUهای PC هست(میدونم منظورت جنسش بود)
اونم که میگفتن داغ میکنه مال 8 9 سال پیشه،نه الان!
شما هم هزینه رو بگو تا بگم چی باید بخری.