میتونی اینو در نظر بگیری :سلام من یه سیستم میخوام جمع کنم فقط رم و کارت گرافیک و سی پی یو و مادر بورد همین بودجه هم هست 350 تومن مرسی
CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot or kingstone 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5ql-se or p5kpl-1600
VGA : zotac or evga 9600gt 512mb
حدودا 375 380 تومن در میاد.
هست یا نیست ؟! :cheesygri خوب کیس یجورایی سلیقه ای هستش (مثلا کیس داریم قیافه نداره ولی امکانات یا optionایه خوبی داره) یعنی تو نگاه اول شما قیافه شو میبینی بعد میری سراغ امکانات و قابلیتاش در کل من با nzxt بیشتر حال میکنم.سوپرا جان بحث پول نیست(یعنی هست) . اما من از نظر قیمت منظورم نبود . بحث مقایسه از نظر کارایی هست . ضمنا اگه قیمت اینها رو کسی داره بگه . چون قیمت ها خیلی مهم هستند .
حالا هم قیمتشون رو بگید هم نظرتون رو از همه لحاظ . ضمنا بگید ببینم پیدا میشه اصلا اینا؟
منظورم اینه که پاور مشکل داشته نه چیز دیگه.متوجه نمی شم دوسته عزیز شما منظورتون این هست که پاور نمی کشیده یا کلآ خراب بوده؟ آخه من دارم می گم سیستم قبلیم از این که الان در نظر دارم پایین تر بوده اما پاورش سوخت!!! حالا بگذریم از دوستان همه که راهنمایی کردن ممنون من نمی خواهم باهاش بازی کنم که گرافیک بالا بخواهم یه 4670 بسمه واسه رندر فیلم می خواهم قطعان رو سفارش دادم فردا باید برم بگیرم به غیر از پاور که احتمالآ یه 600 به بالای green می گیرم که خیالم راحت باشه!!!!!
شما بگو چقدر میخواد خرج کنه و چه قطعاتی میخواد تا بشه نظر داد ، چون اینجوری به نتیجه نمیرسی.دايي من مي خواد يه كيس با گرافيك512ورم1گيگ وهارد120 بخره قيمتش حدودا چقدر مي شه
هم قيمت نوش رو بگيد هم قيمت دست دوم
شما هم همینطور دقیق بگو چه قطعاتی میخوای+بودجه تا بشه نظر داد.سلام دوستان و اساتید گرامی
من میخوام ارتقاع بدم و برای اجرای بازی های ps2 و ............میخوام یه cpu vga جدید بزرام خوب رمم که باید ببرم بالا ddr3 ومین هم کهاحتمالا عوض شه
حالا میخوام که بگید چی بخرم چه مارکی و قیمتش چنده
ممنون میشم فوریه ؟
در ضمن اینارو توی امضام هم گذاشتم برای فروش