مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من یه سیستم میخوام جمع کنم فقط رم و کارت گرافیک و سی پی یو و مادر بورد همین بودجه هم هست 350 تومن مرسی
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot or kingstone 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5ql-se or p5kpl-1600
VGA : zotac or evga 9600gt 512mb

حدودا 375 380 تومن در میاد.;)
سوپرا جان بحث پول نیست(یعنی هست) . اما من از نظر قیمت منظورم نبود . بحث مقایسه از نظر کارایی هست . ضمنا اگه قیمت اینها رو کسی داره بگه . چون قیمت ها خیلی مهم هستند .
حالا هم قیمتشون رو بگید هم نظرتون رو از همه لحاظ . ضمنا بگید ببینم پیدا میشه اصلا اینا؟
هست یا نیست ؟! :cheesygri خوب کیس یجورایی سلیقه ای هستش (مثلا کیس داریم قیافه نداره ولی امکانات یا optionایه خوبی داره) یعنی تو نگاه اول شما قیافه شو میبینی بعد میری سراغ امکانات و قابلیتاش در کل من با nzxt بیشتر حال میکنم.;)
متوجه نمی شم دوسته عزیز شما منظورتون این هست که پاور نمی کشیده یا کلآ خراب بوده؟ آخه من دارم می گم سیستم قبلیم از این که الان در نظر دارم پایین تر بوده اما پاورش سوخت!!! حالا بگذریم از دوستان همه که راهنمایی کردن ممنون من نمی خواهم باهاش بازی کنم که گرافیک بالا بخواهم یه 4670 بسمه واسه رندر فیلم می خواهم قطعان رو سفارش دادم فردا باید برم بگیرم به غیر از پاور که احتمالآ یه 600 به بالای green می گیرم که خیالم راحت باشه!!!!!
منظورم اینه که پاور مشکل داشته نه چیز دیگه.;)
دايي من مي خواد يه كيس با گرافيك512ورم1گيگ وهارد120 بخره قيمتش حدودا چقدر مي شه
هم قيمت نوش رو بگيد هم قيمت دست دوم
شما بگو چقدر میخواد خرج کنه و چه قطعاتی میخواد تا بشه نظر داد ، چون اینجوری به نتیجه نمیرسی.;)
سلام دوستان و اساتید گرامی
من میخوام ارتقاع بدم و برای اجرای بازی های ps2 و ............میخوام یه cpu vga جدید بزرام خوب رمم که باید ببرم بالا ddr3 ومین هم کهاحتمالا عوض شه
حالا میخوام که بگید چی بخرم چه مارکی و قیمتش چنده
ممنون میشم فوریه ؟
در ضمن اینارو توی امضام هم گذاشتم برای فروش
شما هم همینطور دقیق بگو چه قطعاتی میخوای+بودجه تا بشه نظر داد.;)

پولش مهم نیست می خوام یه سیستم تقریبا god ببندم که ممکنه چند وقت دیگه بازی ها ps3 و 360 هم با شبیه ساز بیارن روی pc وبرای اونا همم در آینده مشکل نداشته باشم و دوباره نخوام عوض کنم
ممنون از راهنماییتون

لطفا قطعه پیشنهادی و قیمت بدین

پولش مهم نیست می خوام یه سیستم تقریبا god ببندم که ممکنه چند وقت دیگه بازی ها ps3 و 360 هم با شبیه ساز بیارن روی pc وبرای اونا همم در آینده مشکل نداشته باشم و دوباره نخوام عوض کنم
ممنون از راهنماییتون

لطفا قطعه پیشنهادی و قیمت بدین

اگه بخواهی در حد ps3 و xbox 360 ببندی و بازی های آینده رو هم ساپورت کنه باید p6 و i7 ببندی بالای 1 تومان هم می شه!!!!

دوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه
من میخوام یک lcd بگیرم خیلی گشتم و مدل های مختلف دیدم

بین این 2 مدل از این 2 برند کدوم رو بگیرم بهتره ؟

AOC V22
HTML:
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=140
LG W2261V
HTML:
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137
LG حدودا 10 تومان گرونتره
میخوام بدونم می ارزه کیفیت LG رو فدای اون wled بودن aoc کنم ؟
من با یک مدل 19 اینچ AOC کار کردم اصلا افتضاح بود از نظر کیفیت
این مدل که ساخت اندونزی هست هم اینطوریه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام .
بعد از راهنمایی های شما عزیزان من این سیستم رو مد نظر گرفتم:
CPU:E7400 Intel
RAM:2*2GB Patriot or Corsair 2GB*2 1066MHz
M/B:ASUS P5kpl-1600
VGA:ZOTAC GTS 250 1gb
HDD:500GB MAXTOR
DVD-RW:LITEON 24X
power: gp535a
monitor : LG W1952TQ

950 تومان نهایتا بتونیم هزینه کنیم . روی کیس مورد دارم .
اول اینکه یکی لطف کنه یه کیس تا 85 تومن با ظاهر خوب و cooling خوب برای این سیستم بگه .
دوم اینکه اگه فکر می کنید با این بودجه می شه قطعات دیگه ای بست حتما راهنمایی کنید . ممنون می شم . منتظر نظر همتون هستم
یا علی

نه بابا این اطلاعات جزئی رو که می دونم.منظورم کارایی و قیمتش در مقایسه با اینتل بود.حالا اون مدل چطوره؟
چون دوستم می خواد یه سیستم با همه وسایلش در حد 900 بگیره.+مانیتور

قیمت این رو کسی نداره:http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1021

جان من جواب بدین.:biggrin1:
ممنون.

دوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه
من میخوام یک lcd بگیرم خیلی گشتم و مدل های مختلف دیدم

بین این 2 مدل از این 2 برند کدوم رو بگیرم بهتره ؟

AOC V22
HTML:
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=140
LG W2261V
HTML:
www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137
LG حدودا 10 تومان گرونتره
میخوام بدونم می ارزه کیفیت LG رو فدای اون wled بودن aoc کنم ؟
من با یک مدل 19 اینچ AOC کار کردم اصلا افتضاح بود از نظر کیفیت
این مدل که ساخت اندونزی هست هم اینطوریه ؟
اون مدل AOC رو بیخیال شو،نه کیفیتش مشخص هست و نه برتری امکانات داره،همون مدل 2261 خوبه اگر در همون حد میخوای هزینه کنی
اگر یه مدل تاپ میخوای و بیشتر میتونی هزینه کنی هم SAMSUNG T220P هم انتخاب خوبیه.

اون مدل AOC رو بیخیال شو،نه کیفیتش مشخص هست و نه برتری امکانات داره،همون مدل 2261 خوبه اگر در همون حد میخوای هزینه کنی
اگر یه مدل تاپ میخوای و بیشتر میتونی هزینه کنی هم SAMSUNG T220P هم انتخاب خوبیه.

ممنون فرشید جان
راستی این قیمت هایی که تو تاپیک مادیران میزنه update هست ؟
و این که اون t220p چنده الان ؟

ممنون فرشید جان
راستی این قیمت هایی که تو تاپیک مادیران میزنه update هست ؟
و این که اون t220p چنده الان ؟
بله قیمتای مادیران معمولا آپدیت هست ولی قیمت رسمیه و قیمتای بازار پایینتر از این هست
مانیتور T220P هم هنوز موجود نیست و قیمت مشخصی نداره(از 300 تا 330 اعلام میکنه هر کی داره)

سلام

1- نگفتید اون سیستم مناسب هست با قیمت یا می شه بهترشو بست؟

2- خمیر سیلیکون ZM-STG1 تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ خوبه ؟

3-درسته که سی پی یو های جدید amd و intel زیر فنشون خمیر هست ؟ این خمیر رو چند وقته باید عوض کنیم؟(خمیر فابریک منظورمه ها)

4-فرشید جان من شنیدم که مانیتور lg w2261v از t220p بهتره . البته خودم ندیدم اما از خیلی ها شنیدم. هم ارزون تره و هم به نظر بیشتر می ارزه(البته با استناد بر حرف دوستانی که کار کردند) . برای بازی و گرافیک

یا علی

سلام

3-درسته که سی پی یو های جدید amd و intel زیر فنشون خمیر هست ؟ این خمیر رو چند وقته باید عوض کنیم؟(خمیر فابریک منظورمه ها)

4-فرشید جان من شنیدم که مانیتور lg w2261v از t220p بهتره . البته خودم ندیدم اما از خیلی ها شنیدم. هم ارزون تره و هم به نظر بیشتر می ارزه(البته با استناد بر حرف دوستانی که کار کردند) . برای بازی و گرافیک

یا علی
3- پردازنده های Box هر دو تا شرکت از قدیم هم خمیر سیلیکون داشتن،چیز جدیدی نیست
4-شما که شنیدی 2261 بهتره حتما دلیل بهتر بودنش رو هم پرسیدی ،اینو شما بگو که چرا بهتره؟ ،وقتی راجع به موضوعی میشه قانع شد که مستنداتش هم ارائه بشه
ارزونتر بودن که مشخص هست

با 60-70 تومن چه مانیتوری میشه خرید!؟ فقط در حدی باشه که تصویر بده و بشه باهاش کار کرد...
مانیتور CRT قدیمی یا دست دوم 17 اینچ رو میشه با این قیمتا پیدا کرد.

سلام

یا علی

از لحاظ کارایی تقریبا یکی هستن (البته به نظر من 2261 سرتره !) ولی خوب در حال حاضر 2261 تقریبا 80 90 تومن ارزونتره ! (و طبیعتا خرید 2261 پیشنهاد میشه)

با 60-70 تومن چه مانیتوری میشه خرید!؟ فقط در حدی باشه که تصویر بده و بشه باهاش کار کرد...

شما با این بودجه میتونید یک مانیتور crt دست دوم 20 یا 21 اینچ تمیز بخرین .

3- پردازنده های Box هر دو تا شرکت از قدیم هم خمیر سیلیکون داشتن،چیز جدیدی نیست
4-شما که شنیدی 2261 بهتره حتما دلیل بهتر بودنش رو هم پرسیدی ،اینو شما بگو که چرا بهتره؟ ،وقتی راجع به موضوعی میشه قانع شد که مستنداتش هم ارائه بشه
ارزونتر بودن که مشخص هست
والا من خودم باید ببینم از نزدیک تا نظر نهایی بدم . t220p رو دیدم ام ال جی رو ندیدم .
قیمت فاکتور مهمی هست ضمن اینکه 1920*1180 با 16:9 می گن که مناسب ترین حالت فول اچ دی هست .
مورد بعدی زمان پاسخ هست که خوب ال جی برتری داره . البته نباید از کنتراست بهتر سامسونگ قافل بود اما . با موارد زیر ال جی برتری داره:
-قیمت کمتر
-زمان پاسخ مناسب تر
-بهترین حالت فول اچ دی(استاندارد)
-کیفیت پنل های ال جی در حال حاظر طبق گفته دوست بهتر هست که متاسفانه یادم رفت عنوان دقیقشو
-ضمن اینکه یکی دو جا خونده بودم که افرادی که کار کرده بودند گفته بودند که سامسونگ تصویر تار تری داره ، کمااینکه لبه های تصویر در ال جی شفاف تر هست

یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or