CPU شما به همراه مادربوردتون و رم و کارت گرافیکتون 100 درصد باید عوض بشه.دوستان cpu من
celeron(R)D CPU 3.20 GHz هست!
برای بازی کردن بازی های جدید باید عوضش کنم یا این میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه؟
سیستمت مدل پایین باشه هم اگر پورت گیگابیت داشته باشه بازم سرعتش از 100 مگابیت بیشتره،دقت کن که واحد مگابیت هست و نه مگابایت!
راجع به خمیر هم شما باید خودت چک میکردی،من چیو چک کنم؟!!
من که میدونم خمیر داره،گفتم که خیالت راحت شه.
به هیچ وجه!،شما باید CPU و احتمال زیاد مادربرد جدیدی بخریدوستان cpu من
برای بازی کردن بازی های جدید باید عوضش کنم یا این میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه؟
تا 6 7 سال؟سلام .
من یه سیستم می خوام فقط برای کار های ساده(بازی اصلان نمی خوام)مثلا راحت بتونم آفیس2007 و کسپر اسکای 2009 ، نرو 9 ، ویندوز 7 ، تم ویستا و .... رو نصب کنم.
بعد می خوام برام تا 6-7 سالی هم کار منه!
شما چه CPU,RAM ,MAIN BOARD رو پیشنهاد می کنید ؟
3.8 دیگه پس چقدر ؟! :biggrin1:3.8 ؟
پس میشه گفت با یه سیستم خنک کننده ی مناسب مشکلی پیش نمیاد.
با فرض بالا اگه gTX 260 رو در خد ایده آل over کرد چند تا فریم میشه گرفت؟[مثلا Crysis : Warhead]
با تشکر مجدد + 1
:biggrin1:
یعنی چی اور نمیکنه سیستم ؟ :confused:خیلی ممنون که جواب دادین فقط به نظرتون اور نمیکنه سیستم ؟
کلا قدرت بازی یه سیستم رو با vgaش میسنجن نه cpuش ، در کل اون cpu مال 2 سال قبل رو هم نمیتونه اجرا کنه چه برسه به حال و آینده.:biggrin1:دوستان cpu من
تا 7 سال احتمالا pc جمع میشه.:biggrin1:سلام .
من یه سیستم می خوام فقط برای کار های ساده(بازی اصلان نمی خوام)مثلا راحت بتونم آفیس2007 و کسپر اسکای 2009 ، نرو 9 ، ویندوز 7 ، تم ویستا و .... رو نصب کنم.
حالا 3-4 سال هم خوبه!سلام .
خب از اول صحبت میگفتی بودجم اینقده،حالا 3-4 سال هم خوبه!
قیمت هم می خوام زیر 200 در بیاد دیگه:d
من خودم پیشنهادم اینه:
Ram :2gb(1*2)kingstone DDR2
MB: MSI,NVIDIA CHPSET
CPU: AMD ATHLON 64 2x 2.7GHz
خوبه ؟ قیمتشم میشه 140
CPU:Q8400 INTELمن یه سیستم می خوام جمع کنم (فقط کیس) با 800 تومن، استفاده هام از سیستم گیم، اینترنت، کارهای سبک فوتوشاپی و کدنویسی تو محیط هایی مثل ویژوال استودیو و دیدن فیلم...
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که وقتی مثلا فایرفاکس با 30 40 تا تب بازه و یه پنجره فوتوشاپ و مدیا پلیر هم در حال پخش موسیقی سیستم کم نیاره :laughing: برای مانیتور هم میخوام LG W2261V بگیرم پس بی زحمت لطف کنید یه کارتی پیشنهاد بدین که با این مانیتور مشکلی نداشته باشه و تصویر خوبی روش بده .
ممنون از همه ی دوستانی که راهنمائی می کنن.
CPU:Q8400 INTEL
RAM:2*2GB GSKILL DDR2
M/B:ASUS P5Q
پیVGA:INNO3D GTX 260
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:LITEON 24X
CASE:GREEN BLACK
POWER:ACBEL 550W
اینا حدود 800 تومن میشن و واسه گیم و کارایی که گفتی مناسبن.
راجع به کارت گرافیک که اتفاقا موجوده و از ارزونترین برندها در کنار ZOTAC هست و من هم موجود دارم،الان بجز اینا برند دیگه ای موجود نیست.آقا اون کارت INNO3D GTX 260 الان یه جورایی نایابه، یا اگه گیر بیاد قیمتش نامعقوله حداقل هفته پیش تو بازار اینجور بودش کارت جایگزین چی پیشنهاد میدی؟ بعد نظرت راجع به Q9550 چی هست؟ قبول دارم گرون تره ولی هم سرعتش بالاتر هم مقدار L2 Cache ش 3 برابره Q8440. پاور ACBEL هم یه خورده گرون نیست؟ و سئوال آخر با این بودجه AMD چی میشه بست؟