timemachine2029
کاربر سایت
خب بهترین انتخاب کارت Dlink DWL-G510 هست که کارت 54MBps هست و قیمتش هم حدود 25 تومن هست.دوستان من میخوام یه کارت شبکه وایرلس بخرم تو مایه های 20..25 تومن میشه معرفی کنید
CPU : Intel Q9450سلام
یکی از دوستای من می خواد یه سیستم (فقط کیس) در حد 800 ت جمع کنه.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(با گرافیک gtx 260)
خوب الان میگم :cheesygri مدلش اینه asus p5q بین 125 تا 128 مایشه یعنی 20 22 تومن با اون main از giga اختلاف داره.بچه هابابت پاسخ هاتون ممنون.ولی Supraعزیزاسم اون مین که میشه باهزینه ی کمترگرفت رونگفتی:blushing:
خوب اگه بودجه مشخص کنی بهتر میشه نظر داد ، در کل من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم آخرت مودم.:biggrin1:دوستان اگه میشه یه مودم وایرلس معرفی کنید که در درجه اول کیفیت عالی داشته باشه بعدش هم قیمتش خیلی خیلی بالا نباشه .
مرسی
قیمتا حدودا همینه :خیلی ممنون! اگه می شه قیمت تک تک هم بدین، برای این سیستم چه پاوری توصیه می کنید!؟ قیمت پاور چنده!؟
خوب اگه بودجه مشخص کنی بهتر میشه نظر داد ، در کل من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم آخرت مودم.:biggrin1:
)
خب حالا من دلایلت رو پاسخ میدم:اقا من 5 شنبه رفتم ایران یدونه lg w2261v واسه خودم گرفتم . (نظرم = ) :cheesygri
خیلی خوبه و به نظر من بهترین 22 اینچ حال حاضر تو بازاره ( از t220p هم بهتره .به دلایل زیر ... !!)
2 میلی ثانیس .
hdmi داره .
برای ورودیها switch داره (پس میتونین 3 تا دستگاه همزمان بهش وصل کنین و استفاده کنین . پس اگه console هم داشته باشید هم hdmi داره و هم میتونید با کامپیوترتون هر وقت خواستید switch کنین .
خدمات پس از فروش توپ داره (به نظر من که کار مادیران خیلی درست تر از سام سرویس هست) .
و از همه مهمتر قیمتش !!! من خودم 241 تومن خریدم در صورتیکه اون موقع طبق اماری که داشتم t220p قیمتش حدود 330 تومن بود یعنی تقریبا 90 تومن اختلاف !!!!!
حالا شما خودتون قضاوت کنید که برای خرید کدوم معقولتره !!!
منم که خودم دارمش (از 5 شنبه) و واقعا کیفیتش رو تحسین میکنم .خداییش خیلی مانیتوره !!
-----------------------------------------------------------------------------------------
اون کنتراست فقط در حالت کنتراست دینامیک و حالت تئوری مطرح میشه اما در عمل و مد استاتیک بیشتر از 2000 نمیشه و بیشتر تبلیغاتی هستراستی 1 سوال. تو کاتالوگ lg زده بود که کنتراست مانیتوراش dfc (digital fine contrast) هست و با کنتراست معمولی فرق داره .نوشته 1چیزی حدود 50000 بیشتره (یعنی برای 2261 میشه 1:70000 ) ایا صحت داره این حرف ؟؟؟
مشخصه تو fsb ، کش سطح دو ، تکنولوژی ساخت و...سلام
فرق این دو تا cpu چیه؟
Intel Core 2 Quad Q8400
Intel Core 2 Quad Q6700
نگاه میکردم قیمتشون مشابه بود.
خوب به سلامتی مبارک باشهاقا من 5 شنبه رفتم ایران یدونه lg w2261v واسه خودم گرفتم . (نظرم = ) :cheesygri
خیلی خوبه و به نظر من بهترین 22 اینچ حال حاضر تو بازاره ( از t220p هم بهتره .به دلایل زیر ... !!)
2 میلی ثانیس .
hdmi داره .
برای ورودیها switch داره (پس میتونین 3 تا دستگاه همزمان بهش وصل کنین و استفاده کنین . پس اگه console هم داشته باشید هم hdmi داره و هم میتونید با کامپیوترتون هر وقت خواستید switch کنین .
خدمات پس از فروش توپ داره (به نظر من که کار مادیران خیلی درست تر از سام سرویس هست) .
و از همه مهمتر قیمتش !!! من خودم 241 تومن خریدم در صورتیکه اون موقع طبق اماری که داشتم t220p قیمتش حدود 330 تومن بود یعنی تقریبا 90 تومن اختلاف !!!!!
حالا شما خودتون قضاوت کنید که برای خرید کدوم معقولتره !!!
منم که خودم دارمش (از 5 شنبه) و واقعا کیفیتش رو تحسین میکنم .خداییش خیلی مانیتوره !!
---------------------------------------------------------------
راستی 1 سوال. تو کاتالوگ lg زده بود که کنتراست مانیتوراش dfc (digital fine contrast) هست و با کنتراست معمولی فرق داره .نوشته 1چیزی حدود 50000 بیشتره (یعنی برای 2261 میشه 1:70000 ) ایا صحت داره این حرف ؟؟؟
در ضمن از تمام دوستان بخاطر راهناییهاشون متشکرم (mr. top night از شما تشکر مخصوص بعمل میاد) . راستی رامین جان تو چرا اینقدر به t220p علاقه شدید بروز میدی ؟؟ (دلیل خاصی داره ؟؟؟ :confused: )
خواهشسلام.supraبابت مین تشکر.یکی ازدوستان میخوادیه کیس باقیمت800ت بگیره البته گرافیکش gtx275:cheesygri
خوب پس همین مدلی که گفتم خوبه ، حدودا 97 98 تومن مایشه.100 تومن بیشتر نشه . البته اگه کمتر هم باشه و کیفیتش هم خوب باشه چه بهتر
با تشکر از اینکه جواب دادین.مشخصه تو fsb ، کش سطح دو ، تکنولوژی ساخت و...