مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

یکی از دوستای من می خواد یه سیستم (فقط کیس) در حد 800 ت جمع کنه.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(با گرافیک gtx 260)
CPU : Intel Q9450
MB : ASUS P5Q PRO
RAM : TeamGroup 2*2GB DDR2 1066 or Gskill
VGA : GTX 260 (216 Core) ZOTAC , EVGA , XFX
PSU : GREEN 585 Watt
HDD : 500GB Samsung , Seagate , Maxtor
ODD : DVD-R/W 20-22x Samsung or Pioneer

بچه هابابت پاسخ هاتون ممنون:love:.ولی Supraعزیزاسم اون مین که میشه باهزینه ی کمترگرفت رونگفتی:blushing:
خوب الان میگم :cheesygri مدلش اینه asus p5q بین 125 تا 128 مایشه یعنی 20 22 تومن با اون main از giga اختلاف داره.;)
دوستان اگه میشه یه مودم وایرلس معرفی کنید که در درجه اول کیفیت عالی داشته باشه بعدش هم قیمتش خیلی خیلی بالا نباشه .
مرسی
خوب اگه بودجه مشخص کنی بهتر میشه نظر داد ، در کل من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم آخرت مودم.:biggrin1:
خیلی ممنون! اگه می شه قیمت تک تک هم بدین، برای این سیستم چه پاوری توصیه می کنید!؟ قیمت پاور چنده!؟
قیمتا حدودا همینه :
(85-88) CPU:INTEL 5300
VGA:ATI 4770 DDR5 512MB (150-155)
MAIN:P5PKLM-1600 قبلا هم گفتم همچین مدلی نداره

یه 450 کافیه من green gp485a رو پیشنهاد میدم.;)

آخرین ویرایش:
اقا من 5 شنبه رفتم ایران یدونه lg w2261v واسه خودم گرفتم . (نظرم = :love:) :cheesygri
خیلی خوبه و به نظر من بهترین 22 اینچ حال حاضر تو بازاره ( از t220p هم بهتره .به دلایل زیر ... !!)

2 میلی ثانیس .
hdmi داره .
برای ورودیها switch داره (پس میتونین 3 تا دستگاه همزمان بهش وصل کنین و استفاده کنین . پس اگه console هم داشته باشید هم hdmi داره و هم میتونید با کامپیوترتون هر وقت خواستید switch کنین .
خدمات پس از فروش توپ داره (به نظر من که کار مادیران خیلی درست تر از سام سرویس هست) .

و از همه مهمتر قیمتش !!! من خودم 241 تومن خریدم در صورتیکه اون موقع طبق اماری که داشتم t220p قیمتش حدود 330 تومن بود یعنی تقریبا 90 تومن اختلاف !!!!!

حالا شما خودتون قضاوت کنید که برای خرید کدوم معقولتره !!!

منم که خودم دارمش (از 5 شنبه) و واقعا کیفیتش رو تحسین میکنم .خداییش خیلی مانیتوره !! :cool:

---------------------------------------------------------------
راستی 1 سوال. تو کاتالوگ lg زده بود که کنتراست مانیتوراش dfc (digital fine contrast) هست و با کنتراست معمولی فرق داره .نوشته 1چیزی حدود 50000 بیشتره (یعنی برای 2261 میشه 1:70000 ) ایا صحت داره این حرف ؟؟؟

در ضمن از تمام دوستان بخاطر راهناییهاشون متشکرم (mr. top night از شما تشکر مخصوص بعمل میاد) . راستی رامین جان تو چرا اینقدر به t220p علاقه شدید بروز میدی ؟؟ (دلیل خاصی داره ؟؟؟ :confused: )

-----------------------------------------------------------------------------------------
اگه موس . کیبورد میخواین من a4tech رو تو ارزونا پیشنهاد میکنم (برای گیم مدلای خوبی داره)
من خودم ست kx-2810 رو دارم و واقعا راضیم مخصوصا از موسش .
یه کیبورد هم a4tech زده برای گیم اگه اشتباه نکنم یه همچین چیزی بود g-800 mu (که برای بازیای rpg عالیه .ببینین خودتون میفهمین چرا :biggrin1: !!)

برای dvd رایترم برو pioneer fx -sata بگیر (برای رایتر و تقریبا تمام قطعات کامپیوتر بیشتر سرعت خود قطعات مهمه و در عمل تقریبا تو اکثر مواقع سرعت کانکتورها و اینترفیسها و ... تو performance تاثیر چندانی نداره - همین برای sata , ide هم صدق میکنه ولی خوبی sata نسبت به ide اینه که توی کیست الکی شلوغ نمیشه و کوچکتر از ide هست . از لحاظ قیمت هم خیلی فرق نمیکنن (در حد یکی دو تومنه) .کلا sata پیشنهاد میشه.)
هرکیم گفته pioneer fx خوب نیست بگو تا خفش کنم :cheesygri .(از لحاظ هد خیلی قویه ولی بدیش اینه که زود داغ میکنه ولی کلا خیلی خوبه - اینم خودم دارم :cheesygri )
موفق باشی.
----------------------------------------------
فکر کنم فرشید جان اشتباه تایپی کرده (اگه اشتباه نکنم . اون برد باید asus-p5klm/1600 باشه که قیمتش حدودا 70-75 هست)

اقا من 5 شنبه رفتم ایران یدونه lg w2261v واسه خودم گرفتم . (نظرم = :love:) :cheesygri
خیلی خوبه و به نظر من بهترین 22 اینچ حال حاضر تو بازاره ( از t220p هم بهتره .به دلایل زیر ... !!)

2 میلی ثانیس .
hdmi داره .
برای ورودیها switch داره (پس میتونین 3 تا دستگاه همزمان بهش وصل کنین و استفاده کنین . پس اگه console هم داشته باشید هم hdmi داره و هم میتونید با کامپیوترتون هر وقت خواستید switch کنین .
خدمات پس از فروش توپ داره (به نظر من که کار مادیران خیلی درست تر از سام سرویس هست) .

و از همه مهمتر قیمتش !!! من خودم 241 تومن خریدم در صورتیکه اون موقع طبق اماری که داشتم t220p قیمتش حدود 330 تومن بود یعنی تقریبا 90 تومن اختلاف !!!!!

منم که خودم دارمش (از 5 شنبه) و واقعا کیفیتش رو تحسین میکنم .خداییش خیلی مانیتوره !! :cool:

-----------------------------------------------------------------------------------------
خب حالا من دلایلت رو پاسخ میدم:
-صرف اعلام سازنده نمیشه گفت این 2 میلی ثانیه واقعا چقدر به واقعیت نزدیک هست بلکه باید آزمایش بشه
سرعت پاسخگویی از تغییر در پالتهای مختلف رنگی متفاوت هست و در همین مانیتوری که مثلا 2 میلی ثانیه ذکر میشه بعضی جاها ممکنه به 20 میلی ثانیه هم برسه و برآیند پالتهای مختلف بالاتر از 8 میلی ثانیه بشه و تازه در تصحیح تغییر پالت هم اشتباه کنه.
و در ضمن هر سرعت پاسخگویی پایینتر از 5ms باعث از بین رفتن Ghostingو شبح پشت اشیاء متحرک میشه و سرعت مناسبه.
آزمایشها نشون داده که مدل T220P کمترین متوسط سرعت پاسخگویی و خطا رو در این مقیاس داشته

-ورودی HDMI در اینجا برتری هست اما برای PC که هنوز خروجی HDMI استاندارد نشده فرقی نمیکنه،اما برای دستگاههای پخش DVD یا سینمای خانگی مهم هست.

-مانیتور SAMSUNG هم همین سوییچ رو داره ،بنابراین مزیتش نیست
-خدمات سام سرویس هم خیلی خوبه و تا حالا بیشتر مشتریا شکایت خاصی نداشتن

حالا چیزی که من میخوام اضافه کنم اینه که دوستان به ابعاد صفحه ی تصویر در این دو تا مدل دقت نمی کنند که مدل 2261 نسبت 16:9 و مدل T220P نسبت 16:10 و داره
و بالاخره اینکه بعنوان کسی که هر دو مدل رو تست کرده، باز هم مدل T220P رو بهتر میدونم و پیشنهاد میدم.
راستی 1 سوال. تو کاتالوگ lg زده بود که کنتراست مانیتوراش dfc (digital fine contrast) هست و با کنتراست معمولی فرق داره .نوشته 1چیزی حدود 50000 بیشتره (یعنی برای 2261 میشه 1:70000 ) ایا صحت داره این حرف ؟؟؟
اون کنتراست فقط در حالت کنتراست دینامیک و حالت تئوری مطرح میشه اما در عمل و مد استاتیک بیشتر از 2000 نمیشه و بیشتر تبلیغاتی هست

سلام
فرق این دو تا cpu چیه؟
Intel Core 2 Quad Q8400
Intel Core 2 Quad Q6700
نگاه میکردم قیمتشون مشابه بود.
مشخصه تو fsb ، کش سطح دو ، تکنولوژی ساخت و... ;)

2 میلی ثانیس .
hdmi داره .

---------------------------------------------------------------

در ضمن از تمام دوستان بخاطر راهناییهاشون متشکرم (mr. top night از شما تشکر مخصوص بعمل میاد) . راستی رامین جان تو چرا اینقدر به t220p علاقه شدید بروز میدی ؟؟ (دلیل خاصی داره ؟؟؟ :confused: )
خوب به سلامتی مبارک باشه
قبلا راجب فرقاشون صحبت کردیم ، دلیلشم همینه که فرشید گفت :arrowd:
خب حالا من دلایلت رو پاسخ میدم:
-صرف اعلام سازنده نمیشه گفت این 2 میلی ثانیه واقعا چقدر به واقعیت نزدیک هست بلکه باید آزمایش بشه
سرعت پاسخگویی از تغییر در پالتهای مختلف رنگی متفاوت هست و در همین مانیتوری که مثلا 2 میلی ثانیه ذکر میشه بعضی جاها ممکنه به 20 میلی ثانیه هم برسه و برآیند پالتهای مختلف بالاتر از 8 میلی ثانیه بشه و تازه در تصحیح تغییر پالت هم اشتباه کنه.
و در ضمن هر سرعت پاسخگویی پایینتر از 5ms باعث از بین رفتن Ghostingو شبح پشت اشیاء متحرک میشه و سرعت مناسبه.
آزمایشها نشون داده که مدل T220P کمترین متوسط سرعت پاسخگویی و خطا رو در این مقیاس داشته

-ورودی HDMI در اینجا برتری هست اما برای PC که هنوز خروجی HDMI استاندارد نشده فرقی نمیکنه،اما برای دستگاههای پخش DVD یا سینمای خانگی مهم هست.

-مانیتور SAMSUNG هم همین سوییچ رو داره ،بنابراین مزیتش نیست
-خدمات سام سرویس هم خیلی خوبه و تا حالا بیشتر مشتریا شکایت خاصی نداشتن

حالا چیزی که من میخوام اضافه کنم اینه که دوستان به ابعاد صفحه ی تصویر در این دو تا مدل دقت نمی کنند که مدل 2261 نسبت 16:9 و مدل T220P نسبت 16:10 و داره
و بالاخره اینکه بعنوان کسی که هر دو مدل رو تست کرده، باز هم مدل T220P رو بهتر میدونم و پیشنهاد میدم
سلام.supraبابت مین تشکر.یکی ازدوستان میخوادیه کیس باقیمت800ت بگیره البته گرافیکش gtx275:cheesygri
خواهش
میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel q9400 or e8500
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : club gtx275
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or liteon (dvd-rw)
POWER : green gp585b

حدودا 890 895 تومن در میاد میتونه main رو p5q-se هم در نظر بگیره یه 10 11 تومنی کم میشه.;)
100 تومن بیشتر نشه . البته اگه کمتر هم باشه و کیفیتش هم خوب باشه چه بهتر ;)
خوب پس همین مدلی که گفتم خوبه ، حدودا 97 98 تومن مایشه.;)

مشخصه تو fsb ، کش سطح دو ، تکنولوژی ساخت و... ;)
با تشکر از اینکه جواب دادین.
به نظر شما 8400 بهتر از 6700 هست؟
اگه اینجوریه به نظرتون جای ابنا تو سیستم زیر عوض بشه خوبه یا نه؟
CPU:Intel Q6700
RAM:G.skill DDR2 800 2*2GB
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:ZOTAC GTX 260
HDD:500GB MAXTOR
DVD:LITEON 24X
CASE:Green Black
POWER:NZXT 600W

دوستان ممنون يك كيبرد فراسو FCR-6840 به قيمت 15000 تومان(قشنگه) و يك موس A4TECH-WOP-35 به قيمت 6500 تومان خريدم(همين موس رو 3 ساله رو اون يكي سيستمم دارم و ازش راضيم) و يك Dvd Writer Pioneer Sata مدل معمولي به قيمت 31000 تومان خريدم (خوب ديگه بيشتر خرجم رو محتويات كيس بود) :p

دوستان كابل شبكه Cross رو با متراژ 2 متر 1500 خريدم اما كشفيدم سيستم قديميه Lan نداره بايد از كارت شبكه استفاده كنم درسته؟
2 تا كارت شبكه تو نت ديدم كدوم رو پيشنهاد ميديد و آيا تو همين رنج قيمت چيز بهتري هست؟

D-LINK - DFE-530TX+
10/100Mbps-PCI Adapter
8000 تومان

D-LINK - DGE-530T
10/100/1000Mbps-PCI Adapter
20000 تومان

خودم ارزونتره رو ترجيح ميدم..اما چرا اين سرعت انتقالشون رو چندتا نوشته و همينطور آيا بر حسب دقيقه است؟

در انتها به سيستم جديدم طرف خمير سيليكون نزد و cpu رو نصب كرد!!! بايد خودم بزنم درسته؟
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or