مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوباره برتمام دوستان.
بچه ها دوستم ميخواد يه سيستم كامل با تمام مشتقاتش بگيره و اصرار داره مانيتور مارك LG و 20 يا 19 اينچ باشه . بودجشم تا 650 هستش . اينم بگم ، چندان كاربري خاصي نميخواد !! اولين بارشه كه سيستم ميبنده . فقط به نظر من تو اين رنج AMD ژيشنهاد كنيد بهتره . گرافيكشم ميگه geforce باشه ، آخه مخالف ATI هست . پيشاپيش تشكر !

1.نميدونم چرا اما مدلهاي فراسو رو نمي پسندم..براي چندتا از دوستام هم مشكل پيش اومده با اين مدل.ميشه مدلي مناسب تر بهم معرفي كنيد مثلا از A4tech

2.راستي فارسي هم روش به طور پيش فرض باشه بهتره :-"

3. از لحاظ كيفيت ماركهاي معتبر كيبرد و موس رو ميشه بنويسيد.

4.اين مارك A4tech تو چه سطحيه.من موسش رو 3 ساله دارم آخ نگفته 6 تومن بيشتر پول ندادم(2 اسكرول داره و نقره اي رنگه)

5.دوستان فرق dvd writer sata نسبت به ide اگه تو سرعت نيست پس تو چيه؟ (با pioneer موافقم خودم هم همين مارك رو ترجيح ميدم)

6.تو يكي از Forum ها طرف اينو گفته:

اينطوري كه اين آقا گفتند Pioneer خوب نيست!!
من زياد رايت ميكنم اينم در نظر بگيريد.

7.اين كابل شبكه Cross چنده؟

1-A4tech که کیفیتش از فراسو بالاتر نیست
2-بجز همین فراسو بقیه ی برندها رو ندیدم که فارسی رو پشتیبانی کنه.
3-بهترین برندها Razer,Frassoo,Logitech,A4tech هستن که بهترینها هم هستن.
5-فرقش اینه که مدل SATA سازگاری بیشتری با مادربردهای جدیدتر داره که دارن کم کم پورت IDE رو ازش برمیدارن.
6-Pioneer از بهترین برندهاست البته بستگی به مدل داره
7-بستگی به متراژ داره،با فروشنده ها تماس بگیر.
سلام! main , vga , cpu در حد 300تومن می خوام! فقط خواهشا بیش از 300 تومن نشه...
تا جایی هم که راه داره به سیستم بازی شباهت داشته باشه، ممنون...:horse:
CPU:INTEL 5300
VGA:ATI 4770 DDR5 512MB
MAIN:P5PKLM-1600

آخرین ویرایش:
میتونی samsung t220p رو در نظر بگیری ،مشخصه آخرشه.:biggrin1:
پیشنهاد من "LG W2261 - Full HD - 21.5

ممنون از شما دوستان خودم،مثل اینکه فقط این 2 انتخاب رو پیش رو دارم،برم بازار ببینم چی میشه.
فقط اینجا سوالی برای من پیش امده،
Response time در این 2مدل متفاوت هست،در سامسونگ 5ms هست ولی در ال جی 2ms،بعد من مشخصات سامسونگ رو دیدم ورودی HDMI نداشت من دیدم(یا شایدم من اشتباه میکنم)،ولی ال جی داشت.
حالا به نظرتون چه کار کنم!!!
LG
samsung

ممنون از شما دوستان خودم،مثل اینکه فقط این 2 انتخاب رو پیش رو دارم،برم بازار ببینم چی میشه.
Response time در این 2مدل متفاوت هست،در سامسونگ 5ms هست ولی در ال جی 2ms،بعد من مشخصات سامسونگ رو دیدم ورودی HDMI نداشت من دیدم(یا شایدم من اشتباه میکنم)،ولی ال جی داشت.
LG
samsung
برای pc dvi یا hdmi فرق خاصی نمیکنه!
در کل 2261 امکانات بهتری داره! و پیشنهاد میشه!
اما یه چیز هم باید در نظر گرفت ! lg 2261v دو میلی ثانیه (2ms GTG ) هست!

سلام.بچه ها این مادرچه جوریه Ga-EP45-UDR3واسه بازی البته؟یه سوال دیگه مگه Core 2 Duo E8500چیزیش هست که وقتی اساتیدپیشنهادخریدمیدن Phonom ll x4 940یاe7400و...میدن درحالی که هم قیمت وکارایش بهتره(بنظرخودم):confused:واسه مادربوردهم کارت گرافیکش GTX275.

سلام
من دارم آلبوم جدیدم رو می بندم و نیاز به یه کارت صدای خوب و حرفه ای دارم

بودجم هم 30000 تومنه!!

در ضمن هدست چی خوبه تو رنج 20000 تومن به پایین!!

آخرین ویرایش:
سلام.بچه ها این مادرچه جوریه Ga-EP45-UDR3واسه بازی البته؟یه سوال دیگه مگه Core 2 Duo E8500چیزیش هست که وقتی اساتیدپیشنهادخریدمیدن Phonom ll x4 940یاe7400و...میدن درحالی که هم قیمت وکارایش بهتره(بنظرخودم):confused:واسه مادربوردهم کارت گرافیکش GTX275.
این مدل مادربرد خوبیه،E8500 هم چیزیش نیست اما E7400 خیلی ارزونتره و PhenomII X4 هم چهار هسته ای هست و توی برنامه های MultiThread سریعتر ،پس اصلا مستقیما به هیچ کدوم ربطی نداره

سلام

بودجم هم 30000 تومنه!!

عزیز جان با 30 تومن که کارت صدای حرفه ای نمیشه خرید!
کارت صدای خوب و با کیفیت 80 تومن به بالاست،مثل کارتای Creative Audigy 4/X-FI
هد ست 20 تومنی هم باید از برندهای Generius و متفرقه بگیری

ببینم! قضیه چیه!؟ DDR5?! با بودجم جور در میاد!؟ با چه کارت Nvidia حدودا برابری می کنه!؟
قضیه اینه که این کارت با توجه به قیمتش آخرشه،همین
از کارت 9800GT هم یه مقدار سریعتر هست.

سلام...الان یه رم 512 یا 1 گیگ چقدرند؟
باسشو نگفتی.;)
خوب فرق 2 و 5ms رو که شما عمرا نمیتونی تشخیص بدی پس این منتفیه ، اما در مورد hdmi خوب درصورتیکه بخوای به کنسول متصل کنی معنی میده در غیر اینصورت هیچ فرقی با هم ندارن هر دو میتونن سیگنالهای hd رو انتقال بدن با این تفاوت که hdmi صدا رو هم انتقال میده همین.;)
دیگه خود دانی
مین خوبی هست ولی بیخودی گرونه شما میتونی یه مین با همون امکانات ولی با هزینه ی کمتر در نظر بگیری ، اینکه بگیم فلان مین واسه بازی خوبه یا نه کاملا اشتباهه چون هیچ ارتباطی به بازی نداره.;)
ببینم! قضیه چیه!؟ DDR5?! با بودجم جور در میاد!؟ با چه کارت Nvidia حدودا برابری می کنه!؟
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به مین , ram و... نداره (از نظر ساپورت) میتونه هرچی باشه.;)
4770 در حد 9800gt هستش شاید یکم سریعتر.;)

سلام
توی فکر بستن یک سیستم هستم اینها به نظرم رسیده چطور سیستمیه به نظرتون
مدل ها را اگر پیشنهاد بدبد خوب میشه
main P5 Asus
Ram 2 gig DDR2
CPu 7.3 البته دو هیته ای هست با 3 مگ کش
گرافیک 9400 مدلش فکر کنم ایسوز بد نباشه فقط یک توضیح درمورد پارامتراش هم بدهید مثل Shader و از این حرفا چه ورژن هایی باشه
HDD 1TB Maxtor 32M اینترنال شنیدم چیز جالبی نیستن چی پیشنهاد میدید اگر فیمت را هم دارید بهتر
پاور یک چیز معقول پیشنهاد بدهید الان میخوایتم بدونم بازی ها دور و بر چه سی پی یو و گرافیکی هم معمولا وارد بازار میشن
یک DVD رایتر که بدونه روی DVD های دولایه هم رایت کنه پیشنهاد دهید Sony چطوره قیمت هم از هر قطعه دارید لطفا بگید

1.
4.اين مارك A4tech تو چه سطحيه.من موسش رو 3 ساله دارم آخ نگفته 6 تومن بيشتر پول ندادم(2 اسكرول داره و نقره اي رنگه)

A4Tech اگه بهترین برند در این زمینه نباشه جزو رده بهترین برندهای دنیاست!

LG
samsung

خواهش می کنم متاسفانه من این 2 مانیتور رو کنار هم مقایسه نکردم که بتونم به طور قطعی طبق شواهد عینی نظرم رو بگم. اما حتی اگه طبق تئوری و مشخصات سامسونگ هم بهتر باشه (که برعکسه) باز قیمت خوب 2261 رو فراموش نکن. فکر می کنم حداقل 50 تومن ارزنتره که واقعا می ارزه. ضمنا علاوه بر پورت hd پشت این مانیتور یه جک صدای خروجی داره که موقع استفاده از کابل و دستگاه Hd میتونی صدا رو از اون برای اسپیکر بگیری . همین مزیت ساده خیلی خیلی مفید عمل میکنه موقع استفاده از دستگاههای hd player .خوب 16:9 بودن. 2msو .... به نسبت قیمت پایینتر واقعا وسوسه کنندست. ساخت اندونزی و گارانتی خوب....

همونطور که آقا فرشید گفتند قدرت 940 در مولتی ترد بودنشه اما در single thread همونطور که گفتی e8500 توجیه خرید بیشتری داره. کلا اگر برای بازی می خوای E8500 بسیار عالیه (اکثر بازیهای فعلی فقط از 2 هسته استفاده می کنند) اما اگر برای کارای مولتی ترد مثه رندر مکس می خوای به مراتب 940 قویتر عمل می کنه با اختلاف.

سلام

بودجم هم 30000 تومنه!!

سلام دوست من. طبق گفته دوستمون با این رنج قیمت نمی تونی کارت حرفه ای حتی خوب گیر بیاری!
در مورد هدفون هم این مساله صادقه . با این بودجه حداکثر می تونید earphone نسبتا خوبی بگیرید چیزی مثله creative ep630 یا بعضی مدل های philips یا اگه خیلی خوش شانس باشی sony یا panasonic اما برای خرید هدفون حرفه ای (sennheiser- sony - denon- هیوندایی و ... ) باید بالای 70-80 تومن رو در نظر داشته باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or