مشکلی نیسآخ ببخشيد اين نقل قول رو تازه ديدم :blushing:
عجب حافظه اي داري ماشالله :biggrin1: روزي چند تا مشاوره ميدي اونوقت چطوري يادت مونده به من چه مشاوره اي دادي؟! :confused: شايد به خاطر اين بود كه 3-4 ماه (1 هفته تا 2 ماه كم گفتي:biggrin1 مثل سيريش چسبيدم ولي جداي شوخي راست ميگي به اين نتيجه رسيديم ولي آخه اون مورد نزديك به هم بودن ولي اين 4870 از نظر مشخصات خيلي از اون دو تا سره ولي كارايي هم شما هم دوستان هم بنچ مارك ها ميگن اينطور نيست. مرسي.
منظورم همون 275 بود. حالا 5 تا بيشتر كمتر چه فرقي داره :biggrin1:
الآن تلفني حرف ميزدم باهاش جوگير شده ميخواد GTX285 بگيره!!! آخرين سؤال:biggrin1: : POWER GREEN GP580B براي GTX285 كافيه يا كم مياره؟
نه عزیز کی همچین حرفی زده بگو تا خودم.. :cheesygriیعنی توی پردازش سنگین ممکنه پاور کم بیاره یا کلا دارین میگین که احیانا مشکلی پیش نیاد.
--------------------------
چرا این دو مدل مین چرا با هم اینقدر اختلاف قیمت دارن؟
dfi lanparty dk 790fxb-m2rs
dfi lanparty ut 790fx-m2r
چون تقریبا یه امکانات برابری دارن؟
بعدشم این که مین هایی که am2+ و am3 چه فرقایی با هم دارن؟
ممنون
پ.ن:رامین جانم که دیگه مارو اصلا به حساب نمیارن.
هنوز dx10 خوب جا نیفتاده که dx11 بخواد مشکلی ایجاد کنه اینو مطمئن باش.به نظر شما يه كارت گرافيك 295 gtx بخرم يا يدونه ارزونتر بخرم و بعدا كه DirectX 11 اومد يه كارت گرافيك خوب بخرم كه dx11 رو هم ساپورت كنه؟؟؟
در حال حاضر هیچ 275ـی مناسب نیست.مناسبترین gtx275 بازار چی هست؟
هیچکدوم ، e7300 انتخاب بهتریه با 10 12 تومن بالاتر.با سلام...
دوستان بین AM2+ Phenom 8650 - 2.3GHz و Intel Dual-Core E5200 - 2.5GHz - 45 nm کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟(با توجه به اینکه amd دارای cache L3 و intel دارای cache L2 میباشد)
دوست عزیز خواهشا فارسی رو پاس بدارAM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz
salam man in cpu ro mikham bardaram
che mother bordi barash khobe ??
gheymatesh ham beyne 70 ta 90 bashe
mer30 az javebeton
شما 8:47 پست زدی بَعدِ نیم ساعت ، 35min اومدی میگی پس چی شد جواب یکم صبر کنی به جواب میرسی.pas chi shod javab ??
من یکی که اصلا نگفتم PhenomII انتخاب بهتریه،شما هم که نگفته بودی بودجت محدوه،ممنون از فرشید و darklord عزیز.
خب پس با این اوصاف اون جور که من گرفتم از حرفاتون اینه که با این پول بهترین انتخاب میتونه amd باشه نه اینتل.اگه نه پس مدل های که مد نظرتونه چیه؟
این که
یعنی توی پردازش سنگین ممکنه پاور کم بیاره یا کلا دارین میگین که احیانا مشکلی پیش نیاد.
.
برندهای معتبر و ارزون بترتیب EVGA که تحریمی شده و بعد هم ZOTACمناسبترین gtx275 بازار چی هست؟
GTX 260 بهترین انتخابهبا 250 تومن بهترین vga بازار چیه ؟
نخیر،فقط مادربردهایی که سوکت AM3 دارند از DDR3 پشتیبانی می کنندسلام.
دوستان asus m2npv mx ، رم ddr3 ساپورت میکنه ؟
خوبیش که خوبه ،اما بشرط اینکه با برد مرجع خود Nvidia و دستکاری نشده باشه.CLUB NVIDIA GeForce GTX275 896MB
320ت هست...خوبه دیگه؟!:biggrin1:
ببخشیدا ولی خب فرشید خان چرا یه جورایی دو پهلو حرف میزنین؟نوشته شده توسط Farshidstar2012
من یکی که اصلا نگفتم PhenomII انتخاب بهتریه،شما هم که نگفته بودی بودجت محدوه،
ممنوننه عزیز کی همچین حرفی زده بگو تا خودم.. :cheesygri
اقا رامین اختیار دارین.شما همیشه به من لطف داشتین.اما دیدم جواب همه رو دادین گفتم نکنه دلخوری و اینا.....
اگه تا 100 میتونه هزینه کنی Biostar 790GX 128M تهیه کن.
کی گفته Q9550 قیمتش 300 تومنه؟!ببخشیدا ولی خب فرشید خان چرا یه جورایی دو پهلو حرف میزنین؟
مگه شما نمیگین x4 940 در حد q9550 هستش؟
خب قیمت q9550 که 300 تومنه ولی این 940 که 210 تومن بیشتر نیست پولش.
اصلا یه سوال با دور و بر 220 بهترین cpu ی که میشه گرفت چیه؟اصلا بحث سر amd و intel نیست.
ممنون
نهبچه ها نظرتون در مورد رم های twinmos چیه ؟؟ twinmos بگیرم بهتره یا Patriot ???
لطفا یک سیستم برای بازی تا حد یک میلیون تومن معرفی کنید.
عالیه البته اگه گیرت بیاد.:cheesygriCLUB NVIDIA GeForce GTX275 896MB
320ت هست...خوبه دیگه؟!:biggrin1:
میتونی اینو در نظر بگیری (البته کیس) :سلام
لطفا یک سیستم کامل معرفی کنید تا سقف 800 تومن (واسه کارهای گرافیکی)
ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :لطفا یک سیستم برای بازی تا حد یک میلیون تومن معرفی کنید.
دوست عزیز قبلا هم گفتم بگو چقدر بودجه داری+چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد ، اینجوری به نتیجه نمیرسی.sorry doste aziz fonte farsi dar hale hazer nadaram ro in com
dar zemn goftam ke gheymatesh main baraye in cpu beyne 70 ta 90 ya nahayatan 100 bashe .
shoma doste aziz ham >> ajale dashtam chonke dishab mikhastam begiram
mer30 az in tipake khobeton
fonte farsi ham nadaram