مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ارتقای سیستم

سلام دوستان می خواستم بدونم برای ارتقای سیستم زیر چه چیزهایی پیشنهاد می کنید؟
توجهراستی وقتی بازی می کنم صدای فن می ره بالا نمی دونم گرافیکه یا سی پس یو؟صداش طبیعیه دیگه؟))
یک فن خوب هم برای سی پی یو بگید؟
motherboard:gigabyte965p-ds4
3400MHZ@ cpu:intel pentium D 945 4mb 2core
ram:2048mb=2*1(1024)ddr2 buss667
vga: geforce xfx9600gt 1gb 256bit gddr3
hdd:250gb maxtor
power:430w green
آیا پاور430وات برای گرافیکم خوبه ؟
سی پی یو نسبت به دیگر قطعات مچه؟
ممنونم اگه جواب بدید در همین تایپیک.
فراز

توجهراستی وقتی بازی می کنم صدای فن می ره بالا نمی دونم گرافیکه یا سی پس یو؟صداش طبیعیه دیگه؟))
فراز
سلام.
اينطور كه من مي بينم بهتره كه شما در مرحله اول مين بورد و پردازنده را تعويض نماييد.
اما براي اينكه بشه پيشنهاد داد شما بودجه را مشخص كنيد.
طبيعي كه نيست ولي در اكثر اين مشكل پيش مياد و به احتمال زياد صدا از كولينگ پردازندس.
شما بفرماييد بودجه اي كه مي خواين هزينه بكنيد تا ايركولينگ مناسبي هم پيشنهاد بديم.

پاور هم كفايت مي كنه.

سلام.
اينطور كه من مي بينم بهتره كه شما در مرحله اول مين بورد و پردازنده را تعويض نماييد.
اما براي اينكه بشه پيشنهاد داد شما بودجه را مشخص كنيد.
طبيعي كه نيست ولي در اكثر اين مشكل پيش مياد و به احتمال زياد صدا از كولينگ پردازندس.
شما بفرماييد بودجه اي كه مي خواين هزينه بكنيد تا ايركولينگ مناسبي هم پيشنهاد بديم.

پاور هم كفايت مي كنه.

سلام.
مین بورد برای چی آخه؟(مادره خوبیه )
سی پی یو بله باید عوض بشه سی پی یو خودم برای گیم خوب نیست ؟
بودجه تا150 آخه گرافیکمو تازه گرفتم خوبه برا گیم؟
راستی نظرتون راجبه فن کولر مستر برای سی پی یو چیه مدلCooler Master - Hyper TX 212وCooler Master - Hyper TX 2 کدام بهتره
و سی پی یو اینتل ای 7300 قیمت چند؟این بهتره یا سی پی یو خودم؟

سلام.
مین بورد برای چی آخه؟(مادره خوبیه )
سی پی یو بله باید عوض بشه سی پی یو خودم برای گیم خوب نیست ؟
بودجه تا150 آخه گرافیکمو تازه گرفتم خوبه برا گیم؟
راستی نظرتون راجبه فن کولر مستر برای سی پی یو چیه مدلCooler Master - Hyper TX 212وCooler Master - Hyper TX 2 کدام بهتره
و سی پی یو اینتل ای 7300 قیمت چند؟این بهتره یا سی پی یو خودم؟
درست مي فرماييد من اين مدل رو با يكي ديگه اشتباه گرفتم و اين مين بورد خيلي هم مناسبه و تنها كمبودي كه احساس مي شه همون پردازندس.
در هر حال با اين بودجه شما مي توانيد پردازنده e7300 را در نظر بگيرين با قيمت 115 هزار تومن.
هيچ يك!(منظورم كولينگ هاست)
شما اين را در نظر بگيرين:
FAN TUNIQ TOWER 120-LFB
با قيمت 50 هزار تومن.
كارت گرافيك هم فعلاً جواب مي ده.

فراز
توی سیستم شما CPU ضعیفترین قطعه هست و سرعتش افتضاحه، بعد VGA اگر بخوای بازیهای جدید رو با آخرین تنظیمات و رزولوشن بالا اجرا کنی
شما اینا رو عوض کن و جایگزین با این قطعات کن:
CPU:INTEL Q6700
RAM:2*2GB DDR2 800Mhz Pattriot
اگر میخوای کمتر هزینه کنی باید یه CPU مثل E7300 رو بگیری و بایوس مادربردت رو هم آپگرید کنی.
اینم VGA اگر بخوای ارتقا بدی:
VGA:GTX 260
POWER:ACbel 550W

بچه هایی که دارن سیستم جدید میخرن, من یه سیستم دست دوم میخوام (یه کیس فقط) که بازی های مثلا پارسال رو اجرا کنه, اگه کسی خواست کیس قدیمیش رو بفروشه, به من پیام خصوصی بزنه.

سلام:biggrin1:
من حدود یه ماه میشه که یه اسپیکر 5.1 genius گرفتم،ولی کارت صدای مادربردم 5.1 رو ساپورت نمیکنه،و من مجبور شدم که اسپیکر ها رو با یه تبدیل وصل کنم به سیستم،به خاطر همین اسپیکر Front در واقع وجود نداره و تو اکثر بازی ها مشکل دارم.
اگه میشه یه کارت صدای خوب که 5.1 ساپورت کنه معرفی کنین:biggrin1:
و راستی به احتمال زیاد رم سیستمم رو هم میخوام ارتقا بدم، خودم 2 تا DDR2 800Mhz Pattriot 2gb در نظر دارم (کلا 4گیگ:biggrin1:) ولی میخواستم بدونم که رم های OCZ چطوره؟ کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
قیمت ها رو هم اگه بگین،ممنون میشم:smile:

توی سیستم شما CPU ضعیفترین قطعه هست و سرعتش افتضاحه، بعد VGA اگر بخوای بازیهای جدید رو با آخرین تنظیمات و رزولوشن بالا اجرا کنی
شما اینا رو عوض کن و جایگزین با این قطعات کن:
CPU:INTEL Q6700
RAM:2*2GB DDR2 800Mhz Pattriot
اگر میخوای کمتر هزینه کنی باید یه CPU مثل E7300 رو بگیری و بایوس مادربردت رو هم آپگرید کنی.
اینم VGA اگر بخوای ارتقا بدی:
VGA:GTX 260
POWER:ACbel 550W
سلام.
قیمت این سی پی یو که شما می فرمایید چند است ؟ و با سیستم من جور در می آید؟
ای7300 چی؟
رو هم 2گیگ پاتریوت بگیرم؟چون برا خورم 2 گیگه.
برای وی جی ای پاور 430 وات خودم خوبه یا عوض کنم؟
مرسی

سلام:biggrin1:
من حدود یه ماه میشه که یه اسپیکر 5.1 genius گرفتم،ولی کارت صدای مادربردم 5.1 رو ساپورت نمیکنه،و من مجبور شدم که اسپیکر ها رو با یه تبدیل وصل کنم به سیستم،به خاطر همین اسپیکر Front در واقع وجود نداره و تو اکثر بازی ها مشکل دارم.
اگه میشه یه کارت صدای خوب که 5.1 ساپورت کنه معرفی کنین:biggrin1:
و راستی به احتمال زیاد رم سیستمم رو هم میخوام ارتقا بدم، خودم 2 تا DDR2 800Mhz Pattriot 2gb در نظر دارم (کلا 4گیگ:biggrin1:) ولی میخواستم بدونم که رم های OCZ چطوره؟ کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
قیمت ها رو هم اگه بگین،ممنون میشم:smile:
ارزونترین کارت صدای موجود بازار Creative Live 5.1 هست که حدود 25 تومن قیمت داره اما من پیشنهاد میدم حداقل کارت Audigy 2 ZS رو بگیری که حدود 40 تومن قیمت داره و کیفیت خوبی هم داره.
رم های OCZ هم خوبن ،مشکلی نیست.

سلام.
قیمت این سی پی یو که شما می فرمایید چند است ؟ و با سیستم من جور در می آید؟
ای7300 چی؟
رو هم 2گیگ پاتریوت بگیرم؟چون برا خورم 2 گیگه.
برای وی جی ای پاور 430 وات خودم خوبه یا عوض کنم؟
مرسی
مدل Q6700 که حدود 175 تومن قیمت داره و چهار هسته ایه اگر به بودجت میخوره اما E7300 حدود 115 تومن هست ولی دو هسته ایه.
برا رم هم مجبوری 2 تا 1 گیگ بگیری و به ماجولای فعلی اضافه کنی که میشه 4 تا 1 گیگ، اما اینطوری سرعت همشون میشه 667،اما اگر کلا با ماجولای 2*2GB عوض کنی بهتره
برای VGA بالاتر مثل GTS 250 یا GTX 260 مجبوری پاور رو هم عوض کنی.

ارزونترین کارت صدای موجود بازار Creative Live 5.1 هست که حدود 25 تومن قیمت داره اما من پیشنهاد میدم حداقل کارت Audigy 2 ZS رو بگیری که حدود 40 تومن قیمت داره و کیفیت خوبی هم داره.
رم های OCZ هم خوبن ،مشکلی نیست.

میخوام یه کارت صدایی باشه که بعدا گرفتم،پشیمون نشم که،اه همون کارت صدای مادربردم بهتر بود:biggrin1:
این Audigy 2 ZS واقعا کیفیتش خوبه؟
قیمت این رم رو هم اگه بگین ممنون میشم;)

خب حالا من دلایلت رو پاسخ میدم:
-صرف اعلام سازنده نمیشه گفت این 2 میلی ثانیه واقعا چقدر به واقعیت نزدیک هست بلکه باید آزمایش بشه
سرعت پاسخگویی از تغییر در پالتهای مختلف رنگی متفاوت هست و در همین مانیتوری که مثلا 2 میلی ثانیه ذکر میشه بعضی جاها ممکنه به 20 میلی ثانیه هم برسه و برآیند پالتهای مختلف بالاتر از 8 میلی ثانیه بشه و تازه در تصحیح تغییر پالت هم اشتباه کنه.
و در ضمن هر سرعت پاسخگویی پایینتر از 5ms باعث از بین رفتن Ghostingو شبح پشت اشیاء متحرک میشه و سرعت مناسبه.
آزمایشها نشون داده که مدل T220P کمترین متوسط سرعت پاسخگویی و خطا رو در این مقیاس داشته

-ورودی HDMI در اینجا برتری هست اما برای PC که هنوز خروجی HDMI استاندارد نشده فرقی نمیکنه،اما برای دستگاههای پخش DVD یا سینمای خانگی مهم هست.

-مانیتور SAMSUNG هم همین سوییچ رو داره ،بنابراین مزیتش نیست
-خدمات سام سرویس هم خیلی خوبه و تا حالا بیشتر مشتریا شکایت خاصی نداشتن

حالا چیزی که من میخوام اضافه کنم اینه که دوستان به ابعاد صفحه ی تصویر در این دو تا مدل دقت نمی کنند که مدل 2261 نسبت 16:9 و مدل T220P نسبت 16:10 و داره
و بالاخره اینکه بعنوان کسی که هر دو مدل رو تست کرده، باز هم مدل T220P رو بهتر میدونم و پیشنهاد میدم.

اون کنتراست فقط در حالت کنتراست دینامیک و حالت تئوری مطرح میشه اما در عمل و مد استاتیک بیشتر از 2000 نمیشه و بیشتر تبلیغاتی هست

- والا تا جایی که من میدونم و خودتم نوشتی سامسونگ گفته t220p 5ms هست و ال جی گفته w2261v 2ms هست وشما میگی از کجا معلوم پس واسه جفتشون صدق میکنه واز اونجایی که هر کسی دوست داره فروش بهتری داشته باشه اوصولا میگه که محصولش سرعت بالایی داره و چرند هم نمیتونه به هم ببافه چون واسه خودش بد میشه و کسایی هستند که تست کنن محصولات رو و نظر بدن !! پس رسما توضیح اولت بیشتر سفسته بود تا توضیح !! (راستی , کدوم ازمایش ها ؟؟)

-ورودی hdmi هم مطمئن باش تا چند وقت دیگه برای pc هم استاندارد میشه !

-مهمترین چیز : شما اصلا به قیمت این دوتا توجه میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اخر به عنوان کسی که هر دو مدل رو تست کرده باز هم lg w2261v رو بهتر میدونم (هم از لحاظ کارائی هم از لحاظ قیمت) و خرید اونرو معقولتر میدونم و پیشنهادش میکنم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or