من intelشو پیشنهاد میدم (بهتره :cheesygri) :
CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot or kingstone 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-or p5q-se
VGA : zotac gtx260/216
POWER : green gp530ab
حدودا 590 تومن در میاد میتونی main رو p5q-se هم در نظر بگیری یه 10 12 تومنی کم میشه.
مشکلی که بنظر نمیاد ،اما شما که میخوای از اونجا بگیری چرا به من نگفتی،میومدی مشورت میکردیم ،مگه چقد فاصلست تا اونجا؟!دوستان من اين سيستم رو فردا بعد از ظهر ميخوام بدم تا برام ببندند لطفا بگيد چند در مياد
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 3GB - 1333-(3x1GB)
Graphic: Evga GTX275 896M
گرافيك با Board Asus داشتن اكثرا تو پاساژ ايران همينو بگيرم يا دنبال اون Evga بگردم؟
Mainboard: ASUS - P6T
كارت صدا...مودم...كارت dvb همزمان رو اين board نصب ميشه ديگه؟
Hdd: Western 500G 32 Buffer
ميگفتن 1 ترا ببند بهتره(آفلاين بازم 2 تا 500 يا يدونه 1 ترابايت)
Power: GREEN - GP780B-EPS
اين پاور براي اين سيستم خوبه؟
Case:Green Powerful
اين خيلي كه بزرگ نيست..اندازش و خنكك كنندگيش تو همون مايه هاي CoolerMaster CM 690 هست؟
Supra جان Farshid جان بدادم برسيد كه عجله دارم
خواهشمرسی
بعد تا 150ت چه رمی پیشنهاد میدین؟ (واسه core i7)
خوب بالاخره شما به حرف بچه های اینجا گوش میدی یا اونجا ؟! (حالا نمیدونم اونجا کجاس )ممنون ولی اگه amd می بود بهتر بود. چون امروز رفتم یه جایی. بهم گفتن که amd برا بازی بهتره!
میشه بگید چرا؟اینم معرفی کرد:
cpu:6000 x2 3ghz-64bit(حالا مدل دقیق رو نمی دونم.قیمت رو صد و خورده ای گفت!شما اگه میدونید بنویسید)
RAM:4 gig --800
main:asus M4N78 OR M2N68
VGA:HD 4870 1GB DDR5
POWER:GREEN GP585B OR 600W
حالا میشه قیمت تک تک اینا رو بنویسین؟(اگه اسمی رو جایی اشتباه نوشتم معذرت)
دوستان من اين سيستم رو فردا بعد از ظهر ميخوام بدم تا برام ببندند لطفا بگيد چند در مياد
گرافيك با Board Asus داشتن اكثرا تو پاساژ ايران همينو بگيرم يا دنبال اون Evga بگردم؟
اين خيلي كه بزرگ نيست..اندازش و خنكك كنندگيش تو همون مايه هاي CoolerMaster CM 690 هست؟
مشکلی که بنظر نمیاد ،اما شما که میخوای از اونجا بگیری چرا به من نگفتی،میومدی مشورت میکردیم ،مگه چقد فاصلست تا اونجا؟!
خوب بالاخره شما به حرف بچه های اینجا گوش میدی یا اونجا ؟! (حالا نمیدونم اونجا کجاس )
این حرف که amd برای بازی بهتره کاملا بی معنیه ، الان تو یه رنج قیمت بخوایم از هر دو کمپانی در نظر بگیریم مدل intel سریعتره اینو میتونی تو بنچا براحتی ببینی.
عزیزم قبل از خرید سیستم که شما تعهدی نسبت به فروشنده نداری،بعدم بهتره از کسی خرید کنی که تخصص فنی قوی داشته باشه که بعدا بتونی ازش پشتیبانی مطمئن بگیری،مثل بچه های همین فروم!شرمنده آشنا دراومد رودربايسي گير كردم فعلا :crying1:
دوست عزيز حالا اين سيستم چند در مياد اگه شما ارزون تر بديد شايد با يه بدبختي از چنگشون فرار كنم :hurted::silenced: سئوالات بالا رو هم ميشه جواب بديد؟
Supra جان شما هم اگه ميتونيد همكاري كنيد
دوستان من اين سيستم رو فردا بعد از ظهر ميخوام بدم تا برام ببندند لطفا بگيد چند در مياد
چون امروز رفتم یه جایی. بهم گفتن که amd برا بازی بهتره!
خواهش
میتونی g.skill یا ocz رو در نظر بگیری البته باس (البته باس 1333).
عزیزم قبل از خرید سیستم که شما تعهدی نسبت به فروشنده نداری،بعدم بهتره از کسی خرید کنی که تخصص فنی قوی داشته باشه که بعدا بتونی ازش پشتیبانی مطمئن بگیری،مثل بچه های همین فروم!
این CPU فقط رم DDR2 ساپورته.سلام . من تصمیم به خرید phenom ii 940 دارم. می خوام بدونم اختلاف کارایی رم ddr2 و drr3 در این سی پی یو خیلی زیاده و اگه هست چه میزان؟ حداکثر باس رم ddr3 ساپورت شده برای این پردازنده چقدره؟ اگه بتچمارکی ، رویویی چیزی دارید لطفا لینک بذارید. ممنون
Biostar P43-A7خواستم P5Q بگیرم که اینجا 140 تومن هست که بودجه من نمیرسه..
هر کدوم که ارزونتر باشه.فکر کنم ZOTAC از همه ارزونتره.بعد گرافیک GTS250 برند های مختلفی داره.. کدومشه به صرفه تره..؟
این CPU فقط رم DDR2 ساپورته.